DistroTest versus OnWorks: Mana halaman wéb anu pangsaéna pikeun janten host sareng uji coba Distros?

"DistroTest

Sawatara waktos ka pengker, urang ngabagi dina Blog, tulisan anu disebut «Diajar ngeunaan Parangkat Lunak Gratis sareng GNU / Linux tanpa kedah masangna»Dimana urang nyebatkeun sababaraha jaba mangpaat sareng praktis pikeun anu resep «Distros Linux» jeung «Aplicaciones de Software Libre» Éta tiasa biasa sareng ngaasimilasi aranjeunna, tanpa masang nanaon anu pasti atanapi radikal, nyaéta ngagunakeunana tanpa dipasang.

Diantara anjeun nyaéta, DistroTest.net, halaman wéb anu hadé anu ngamungkinkeun host na tés éta «Distros Linux» anu diperyogikeun, tiasa nulad sareng ngaéksekusi aranjeunna tina wéb browser tina tim kami, dina cara saderhana sareng nyata. Nalika éta, kami henteu kalebetkeun OnWorks.net. Janten ayeuna urang bakal nawiskeun a pedaran anu alit sareng babandinganana, pikeun ngajantenkeun aranjeunna dikenal dina sagala kahadéan.

DistroTest lawan OnWorks: Perkenalan

Kaunggulan tina jinis halaman wéb ieu nyaéta anjeun nyanggakeun «Comunidad IT», seuseueurna ka «Comunidad de Software Libre y GNU/Linux», jawab patarosan sering, tanpa kedah nanem modal bandwidth atanapi waktos instalasi, sapertos:

  • Distribusi Linux anu Mana Anu Pangsaéna Pikeun Kuring?
  • Antarmuka grafis atanapi aplikasi naon anu dibawa masing-masing?
  • Konfigurasi, pilihan kustomisasi atanapi optimisasi naon anu disertakeun?
  • Sakumaha enteng atanapi beurat, dina hal konsumsi RAM atanapi CPU?
  • Kumaha Lingkungan Desktop anjeun, Menu sareng filsafat anu dianggo?

Diantara seueur patarosan anu sanés. Salajengna, pangguna nyalira tiasa ngadamel permintaan hosting na ti «Distros Linux» pribadi atanapi anu sanés, ngan ukur ku ngirim email ka akun email anu diidinan tina situs ieu.

DistroTest lawan OnWorks

DistroTest

«DistroTest» mangrupikeun portal wéb anu tujuanna nyaéta pikeun mempermudah pangguna pikeun host, milarian sareng uji coba «Distros Linux» langkung cocog pikeun sadayana, tanpa kedah dipaksa pikeun ngaunduhna, anu kadang ngabatesan seueur alesan biaya jasa internétna atanapi waktos kusabab kagancangan unduhan anu sami.

DistroTest lawan OnWorks: Eusi 1

Ngeunaan éta, salian ti sanggup tés langsung sareng tanpa aya pamasangan, éta «Distros Linux» aya dina «Máquinas Virtuales» dumasar wéb «QEMU», Anjeun tiasa ogé ngarobih file sistem anu diperyogikeun, contona, pikeun nguji skrip atanapi konfigurasi batur. Sadaya ieu tanpa masalah, ti saprak saatos unggal eureun atanapi ngabalikan unggal Mesin Virtual anu dieksekusi, sadayana mulih ka setélan standar.

Pondokna, situs nawiskeun enol larangan pikeun Sistem Operasi anu dipilih, tiasa ngagunakeun sadaya fungsi anu sami. Kaasup uninstall sareng masang parangkat lunak, uji coba program anu dipasang, bahkan mupus atanapi pormat hard drive atanapi file sistem. Naon anu ngajantenkeun anjeun alat tés online anu berharga, anu ayeuna gaduh 756 vérsi 236 «Distros Linux».

Leres, anjeun hoyong ningali poténsial Loka nganggo salah sahiji «Distros Linux» hirup langkung énténg sareng lengkep lengkep ditempatan di ditu, pencét di dieu.

OnWorks

OnWorks ngagaduhan tujuan sareng fungsionalitas anu sami sareng DistroTest, nanging, janten jelas ngeunaan naon éta sareng naon wengkuanna, kami bakal ngadugikeun pedaran halaman wéb na nyalira:

DistroTest lawan OnWorks: Eusi 2

"OnWorks mangrupikeun panyadia hosting gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun workstations anjeun ngan ukur dina wéb anjeun. Workstations kami tiasa didasarkeun kana seueur jinis Sistem Operasi sapertos CentOS, Fedora, Ubuntu sareng DEBIAN. OnWorks mangrupikeun platform multi-alat supados palanggan kami tiasa ngajalankeun sareng nyobian naon waé jinis Sistem Operasi ti mana waé. Éta langsung, dibungkus fitur, ringan, sareng gampang dianggo pikeun palanggan. OnWorks mangrupikeun panyadia komputasi awan anjeun dimana anjeun tiasa ngaraosan seueur jinis workstation, sareng ngajalankeunana tanpa biaya. Workstation dipasang sareng SW pikeun Office, Graphics, Video, Games, sareng anu sanésna".

Pondokna, nyaritakeun yén poténsi halaman wéb ieu bahkan langkung ageung tibatan DistroTest. Salaku tambahan, éta ngagaduhan situs adi anu disebat APKOnline, anu nawiskeun:

"Platform awan anu nyayogikeun solusi hosting parangkat lunak android pikeun ngajalankeun aplikasi android gratis online. Éta nganggo mesin virtual dimana alat androidna disimulasikeun pikeun ngajalankeun aplikasi naon waé. ApkOnline ngamungkinkeun para pangguna sareng pamekar pikeun ngakses aplikasi android karesepna ti mana waé ngan ukur ngan ukur web browser. Ngandung rébuan aplikasi Android réplika ti répansi béda Android gratis. ApkOnline ogé nyayogikeun ruang disk hosting dimana pamekar tiasa nampi aplikasi sareng ngajalankeunana online".

Babandingan antara DistroTest sareng OnWorks

  1. OnWorks henteu sapertos DistroTest, Éta henteu diwatesan ukur pikeun Linux Distros, sabab éta ngamungkinkeun uji coba sareng Sistem Operasi sanés sapertos Windows 10.
  2. OnWorks henteu sapertos DistroTest, ngamungkinkeun anjeun unggah sababaraha file kana folder utami tina workstation virtual anu dijalankeun, atanapi ngaunduh file kana Computer lokal tina éta. Disagigireun ti éta ngamungkinkeun sambungan Internet dina Sistem Operasi virtualisasi.
  3. OnWorks henteu sapertos DistroTest, nembongkeun pariwara dina jandela pangotektak wéb anu dianggo.
  4. OnWorks henteu sapertos DistroTest, nawiskeun langkung seueur sumber daya (RAM / CPU / HD) sayogi per Mesin Virtual.
  5. DistroTest henteu sapertos OnWorks, ngagaduhan macem-macem Distros Linux anu langkung seueur.
  6. DistroTest henteu sapertos OnWorks, éta ngagaduhan langkung senioritas di pasar.
  7. Duanana sumping dina basa Inggris, sareng aranjeunna gratis sareng henteu meryogikeun pangguna pikeun pangguna.
  8. Duanana meryogikeun rubakpita anu saé pikeun ngajalankeun sareng kasadiaan sumberdaya lokal anu saé (RAM / CPU) pikeun ngajalankeun Mesin Virtual kalayan sugema.

Aranjeunna ngagaduhan langkung seueur ciri, tapi kami ngajak anjeun terang éta sareng nganggona supados anjeun terang pisan.

DistroTest lawan OnWorks: Kacindekan

kacindekan

Sakumaha anjeun tiasa ngahargaan, duanana situs spektakuler pikeun panalitian téknis atanapi nampilkeun pamekaran urang nyalira ku cara anu gampang sareng praktis. Kami arepkeun anjeun nganjang ka aranjeunna, sareng upami anjeun parantos ngagunakeunana, tinggalkeun kami koméntar ngeunaan pangalaman ieu supados anu sanés tiasa terang.

Sareng upami kitu, henteu tiasa nyobian Sistem Operasi Online Kami ngarékoméndasikeun situs megah ieu sanés pikeun anjeun unduh sareng dijalankeun ngagunakeun VirtualBox: OSBoxes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.