DLinux: Téma pikeun KDM sareng KSplash

DLinux_KSplash

Tadi wengi kuring bosen sareng nyobian ngaropea Lingkungan Desktop kuring sakedik, kuring mimiti ngotéktak file kuring pikeun sababaraha téma KDM, KSplash y plasma.

Tina sagala anu kuring gaduh, anu kuring paling resep nyaéta Dharma, karya seni anu diciptakeun ku Malcer keur Cakra GNU / Linux, sareng sanaos lucu sapertos kieu, kuring hoyong ngalakukeun anu langkung dipersonalisasi pikeun kuring.

Hanjakalna Dharma Éta ngagaduhan lisénsi anu henteu kéngingkeun kuring ngarobih, janten kuring kedah ngandelkeun Kalédonia, anu mirip pisan sareng upami tiasa mah.

Gambar anu ngamimitian tulisan ieu mangrupikeun tinjauan tina téma pikeun KSplash, anu tiasa didownload tina tautan ieu:

Unduh DLinux KSplash

Ogé dumasar kana Kalédonia e nyokot sababaraha detil ti Dharma, urang tiasa ngaunduh téma pikeun KDM.

Unduh DLinux KDM

Sanaos mimitina kuring ngandelkeun Kalédonia Pikeun nyiptakeun gaya kuring sorangan, kuring ngaharepkeun pikeun terus ningkatkeun kodeu sareng penampilanna nalika kuring ngalakukeun dokuméntasi langkung sakedik ngeunaan cara ngadamel téma pikeun KDM y KSplash.

Nalika sagala rupa sakumaha anu kuring pikahoyong, kuring bakal ngadamel vérsi pikeun SLiM y GDM.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hayu urang nganggo linux cenahna

    hébat!

  2.   Kadés cenahna

    Gaya na saderhana pisan tapi pikaresepeun panon, tapi hé ogé ngingetan kuring ngeunaan warna pastél windows 8 sareng méter anu pikareueuseun (opini hina). Hatur nuhun pikeun ngabagi kuring bakal nguji éta dina laptop kuring.

    1.    elav cenahna

      Biru sami sareng anu kami anggo dina blog 😀

  3.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Kuring bakal nyobian dina mérek anyar Exia 😀

    1.    elav cenahna

      Naha kuring ni'mat sareng masang Arch!

      1.    Manual Sumber cenahna
  4.   Leper_Ivan cenahna

    Kontribusi anu saé Elav .. Ayeuna kuring ningali éta dina laptop ...

    1.    elav cenahna

      Nuhun .. Kuring miharep anjeun resep, sanaos pas kuring langkung terlibat dina nyiptakeun KDM sareng KSPlash, kuring bakal ngarobih desain

  5.   aioria cenahna

    Henteu goréng pikeun ngamimitian anjeun kedah ngadamel tutorial ngeunaan kumaha cara nyiptakeun atanapi nyiptakeun lagu ngeunaan KDM sareng KSplash kami dina gelombang diajar ...

    1.    elav cenahna

      Nalika kuring diajar sorangan kuring bakal ngalakukeun bimbel 🙂

  6.   fernandoagonzalez cenahna

    Janten kipas-budak urang mah haha.

  7.   cooper15 cenahna

    Elav anu saé 🙂

    1.    elav cenahna

      Nuhun 😀

  8.   elendilnarsil cenahna

    Ayeuna kuring henteu gaduh Linux dimana-mana ... ;-(

  9.   pandev92 cenahna

    Hapunten kanggo ngarobih anu di lubuntu XD.

  10.   eliotime3000 cenahna

    Téma anu saé pikeun KDM. Hayu urang tingali kumaha kuring tiasa ngaktipkeun KDM kana Slackware.

  11.   nosferatuxx cenahna

    Sigana mah kuring parantos parantos masihan koméntar dina tulisan anu saencana, tapi sigana sakedik-sakedik situs éta nuju nuju distro na nyalira. (Tina Linux LiveDVD).

    1.    pandev92 cenahna

      Lain distro gunana ... punten NOOOOOOOOOOO XD

  12.   clow_eriol cenahna

    Kaleresan berharga. Abdi resep!, Ngantosan vérsi GDM 😛

    1.    elav cenahna

      Hatur nuhun. Kuring maca ngeunaan éta janten kuring tiasa ngadamel téma pikeun sadayana 😀