Dogecoin Slumps, Curug 23% Salaku Elon Musk Ngritik DOGE List

Dogecoin

El Dogecoin Éta mangrupikeun cryptocurrency anu sanés, diturunkeun tina Litecoin sareng anu nganggo anjing Shiba Inu salaku piaraan. Nyatana, simbol éta lahir salaku meme viral ti Internét, anu moal ngajantenkeun anjeun ngabayangkeun nilai anu bakal ngahontal cryptocurrency ieu, kumargi bulan kamari katingali kumaha éta naék ku 1000% nilaina, salaku hasil tina koordinasi sababaraha tindakan, sapertos dukungan karakter sapertos Gene Simmons (grup musik Kiss), Elon Musk (Tesla / SpaceX), atanapi rapper Snoop Dog.

Un gerak spekulatif anu parantos nguntungkeun seueur operator, tapi ogé sababaraha karugian batur. Hatur nuhun kana nilai-nilai sajarah ieu, éta tina nilai 0.007 euro dina 4 Januari 2021 dugi ka 0.073 euro dina 7 Pébruari. Maksudna, ngan leuwih ti sabulan éta parantos ngaévaluasi pikasieuneun nyata, anu tiasa ngahasilkeun artos anu ageung meunang jalma anu parantos nanem modal nalika mata uang éta dina nilai handap sareng dijual bari tetep maksimal na.

Tapi tangtosna, sagala rupa anu naék biasana murag, sareng Dogecoin (DOGE) parantos tilelep 23% dina sababaraha jam 15 Pébruari ieu. Ku alatan éta, sadaya hype anu dihasilkeun dina période samemehna, badé ngiringan saatos Elon kasturi bakal ngahurungkeun sirah dina distribusi mata uang DOGE anu henteu sami sareng bakal ngadesek anu gaduh utama pikeun ngajual Holdings na.

Kecap guru parantos aya balukar kuat. Anjeun parantos terang yén hal-hal sakedik tiasa ngarobih pasar saham, sareng ogé nilai dagang tina cryptocurrency ieu. Tapi naon anu ditungtut Elon Musk leres, sareng éta Dogecoin mangrupikeun 28.7% dina hiji jalma, sareng 12 anu ngagaduhan utama ngagaduhan ampir 50% tina pasokan anu aya ayeuna. Ampir 70% tina total diperkirakeun aya dina langkung ti 100 alamat.

«Upami sadayana anu ngagaduhan Dogecoin anu utami ngajual seueur artosna, aranjeunna bakal ngagaduhan dukungan kuring. Numutkeun kuring, teuing konsentrasi ngan ukur hiji-hijina masalah anu nyata«. Kasturi didugikeun.

Sakitar 7 jam saatos pesen éta, harga Dogecoin éta turun 23%, bade ti $ 0.063 dugi ka $ 0.048.

Sajaba ti éta, pangadegna nyalira Dogecoin nembé ngungkabkeun yén éta parantos ngical perusahaan DOGE sadayana di 2015 kusabab kasusah kauangan saatos kaleungitan padamelan.

Billy markus Anjeunna nyatakeun yén anjeunna ngamimitian Dogecoin salaku lulucon di 2013, pikeun meme éta kuring parantos dikutip. Anjeunna nyalira parantos kaget ku naékna luar biasa tina mata uang ieu, anu dina waktos sanés anjeunna pikir éta bakal ngahontal nilai-nilai éta. Anjeunna henteu ngabayangkeun yén pacaran Elon Musk sareng Dogecoin bakal nyetir anjeunna sapertos anjeunna, langkung-langkung anjeunna ngabayangkeun yén supir anu sami ieu ogé bakal janten déprési pamungkas na ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)