Dominasi Popup, kumaha cara ningkatkeun daptar palanggan

Popup Domination mangrupikeun plugin premium pikeun WordPress Kalayan anjeun tiasa sacara gampil ningkatkeun daptar palanggan ku ngarobih pop-up atanapi pop-up supados aranjeunna ditambihan kana daptar anjeun.

Dominasi Popup, ningkatkeun daptar palanggan anjeun

Dominasi Popup, plugin email pamasaran penting

Dominasi Popup parantos dikenalkeun salaku alat pamasaran anu épéktip sareng salah sahiji sistem anu épisién pikeun ngalegaan daptar palanggan kusabab kagunaanna, gampang konfigurasi sareng desain anu pikaresepeun anu narik perhatian pengunjung. Hayu urang tingali sababaraha ciri na.

Desain Responsif Ultralight

Kiwari mesin pencari masihan prioritas tinggi kana kagancangan ngamuat halaman sareng adaptasi sareng alat sélulér parantos janten unsur anu peryogi pisan pikeun wébmaster sareng pamekar. Plugin Popup Domination ngagaduhan seueur rupa-rupa jandéla pop-up anu dioptimalkeun kalayan desain anu responsif sareng terang pisan anu pas pikeun desain halaman wéb anjeun.

Konversi tinggi

Salaku tambahan pikeun ngahijikeun sampurna kana situs anjeun tanpa mangaruhan kagancangan dimuat, Popup Domination nawiskeun témplat khusus anu dirancang ku para pemasar digital anu ngaku naékkeun tingkat konvérsi, janten aranjeunna henteu ngan ukur bakal narik perhatian pengunjung anjeun, aranjeunna ogé bakal janten palanggan poténsial.

Statistik lengkep

Pariksa épéktipitas kampanye anjeun sacara langsung atanapi desain deui saluyu sareng éta ku mantau sistem statistik lengkepna pikeun nyorot pop-up anu paling épéktip sareng anu kirang pikaresepeun pikeun konsumén anjeun.

Countdown

Fungsi ieu pohara kapaké pikeun kampanye samentawis sareng pikeun nyiptakeun rasa penting pisan anu ningkatkeun jumlah penjualan dina momen-momen anu tangtu.

Sababaraha popup dina jandéla anu sami

Dina kaayaan anu tangtu, pamasangan sababaraha bewara dina jandéla anu sami anu tingal kana promosi anu sami atanapi anu béda panginten diperyogikeun, fungsi anu pas pisan pikeun toko digital.

personalization

Kustomisasi anu ditawarkeun ku plugin ieu sacara lega serbaguna, tiasa adaptasi lengkep témplat kana desain blog anjeun nganggo pamilih warna, fon khusus sareng bahkan unggah poto anjeun nyalira anu bakal ditingal dina jandéla pop-up kanggo integrasi anu langkung saé.

Verifikasi umur

Pilihan ieu tiasa pikaresepeun dina situs-situs éta, kusabab konténna, tiasa diwatesan pikeun budak leutik sareng meryogikeun verifikasi umur, sapertos dina halaman kontén sawawa.

Lisénsi multi-situs

Ieu diragukeun mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling dipikaresep pikeun Dominasi Popup, sabab éta nawiskeun kamungkinan masang plugin dina sababaraha situs dina waktos anu sareng mayar lisénsi pikeun lisénsi, sareng saolah-olah éta henteu cekap, pengembang ogé ngamungkinkeun éta dipasang dina Situs klien anjeun, janten upami anjeun pamekar wéb atanapi administrator jaringan, anjeun tiasa ngamangpaatkeun plugin premium ieu salaku fitur tambahan pikeun jasa anjeun.

Pondokna, Dominasi Popup mangrupikeun salah sahiji plugin premium paling lengkep dina pamasaran digital sajauh pop-up anu paduli. Upami anjeun hoyong nyobian sadaya kaunggulanana, anjeun tiasa ngaunduh plugin na ku ngaklik dina link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mariana monako cenahna

    Kuring parantos ningali éta pikaresepeun pisan sareng gampang pisan dianggo, éta saé pikeun jalma anu ngamimitian pamasaran, blog anu hadé, rangkulan, salam ...