Dompét TON: Kumaha carana masang dompét digital Toncoin dina GNU / Linux?

Dompét TON: Kumaha carana masang dompét digital Toncoin dina GNU / Linux?

Dompét TON: Kumaha carana masang dompét digital Toncoin dina GNU / Linux?

Lamun hal characterizes Pamaké tina Sistem operasi gratis sareng terbuka tina nanaon Lisénsi / Linux Ubuntu Éta ogé leuwih sering dipake tinimbang na pikeun pamakéan dina Sistem Olahtalatahdisebut telegram. Sareng éta hartosna pamekaran parangkat lunak anu aya hubunganana atanapi aya hubunganana sareng Telegram tiasa seueur dianggo sareng disebarkeun diantarana komunitas IT. Salaku conto "Dompet TON".

"Dompet TON" mangrupa ngembangkeun resmi ti Komunitas TON (Jaringan Terbuka) anu tiasa dianggo salaku a dompét digital o dompét éléktronik pikeun nyimpen éta cryptocurrency Toncoin, anu dina gilirannana, dikelola ku komunitas anu sami. Sareng dina postingan ieu kami bakal ningali kumaha masang anjeun Klién desktop pikeun GNU / Linux.

Dompet Crypto - Dompet Cryptocurrency: Pamasangan sareng panggunaan dina Linux

Dompet Crypto - Dompet Cryptocurrency: Pamasangan sareng panggunaan dina Linux

Sareng sapertos biasa, sateuacan sapinuhna kana topik ayeuna ngeunaan aplikasi anu pikaresepeun sareng mangpaat ieu Ruang lingkup DeFi nelpon "Dompet TON", urang bakal ninggalkeun pikeun maranéhanana kabetot dina Ngalanglang sababaraha tulisan patali saméméhna kalawan naon kajawab di dieu, Tumbu handap ka aranjeunna. Janten anjeun tiasa ngajalajah aranjeunna, upami diperyogikeun, saatos maca ieu publikasi:

"Dompet Crypto (dompet Cryptocurrency / dompet Digital) biasana didadarkeun salaku: Sasak anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngatur cryptocurrency na kaala dina platform Blockchain. Nyaéta, sapotong parangkat lunak atanapi pakakas anu ngagaduhan operasi ngirim sareng ngirim tiasa dilaksanakeun, ngalangkungan jaringan blok masing-masing cryptocurrency. Salaku tambahan, biasana dirancang sacara éksklusif pikeun nyimpen sareng ngatur tombol publik sareng konci swasta kriptocurrency urang." Dompet Crypto - Dompet Cryptocurrency: Pamasangan sareng panggunaan dina Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Dompet Crypto - Dompet Cryptocurrency: Pamasangan sareng panggunaan dina Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Dompet Dogecoin: Kumaha carana masang Dompet resmi dina GNU / Linux?
Tulisan anu aya hubunganana:
Dash Core Wallet: Masang sareng nganggo Dash Wallet Sareng seueur deui!
Tulisan anu aya hubunganana:
Dompet Kertas: Ngahasilkeun situs web dompet kertas sumber kabuka
Tulisan anu aya hubunganana:
Telegram atanapi WhatsApp: Naha TG janten App anu dipikaresep pikeun pangguna Linux?

Tulisan anu aya hubunganana:
Telegram parantos ninggali platform blockchain "TON"

Dompét TON: Dompét digital tina Cryptocurrency Toncoin

Dompét TON: Dompét digital tina Cryptocurrency Toncoin

Naon ari TON Wallet?

dumasar kana website resmi de la Komunitas TON (Jaringan Terbuka), "Dompet TON" diakuan salaku:

"Dompét digital resmi Komunitas pikeun nyimpen cryptocurrency Toncoin".

Éta patut ngajelaskeun yén, toncoin Ieu:

"Cryptocurrency utama tina Blockchain (Blockchain) TON, sareng khususna Masterchain sareng Workchain dasarna". Ngeunaan Toncoin

Sedengkeun, éta Blockchain TON Dijelaskeun salaku:

"Platform DeFi dumasar kana blockchain ultra-gancang sareng gampang dianggo, dirancang pikeun janten host pangguna sareng perusahaan swasta. Proyék éta diciptakeun ku pangadeg Telegram Pavel Durov sareng lanceukna Nikolai di 2017, tapi tilu taun saatosna, Telegram sacara definitif ngajauhan proyék éta. Salaku tambahan, ayeuna dikuatkeun ku komunitas open source pamekar ahli anu diwangun ku sababaraha programer pangsaéna di dunya sareng juara kontes blockchain Telegram.". Telegram TON dina basa Spanyol

Kumaha carana masang Dompét ieu dina GNU / Linux?

ngalesotkeun

Pikeun ngundeur, anjeun tiasa ngajalajah Dompét bagian resmi teras milarian sareng pencét tombol Dompét Linux pikeun ngundeur file installer disebut linux-wallet.zip. Sakali diundeur, urang kudu unzip eta, boh ngaliwatan paréntah terminal atawa aplikasi grafis, gumantung kana preferensi unggal jalma.

Pamasangan sareng panggunaan

Sakali decompression geus réngsé, urang bakal boga dina folder (diréktori) dihasilkeun sarta disebut Linux-dompét, file diperlukeun. Lajeng urang neruskeun ngajalankeun on a terminal (konsol) file installer disebut dompet, ngagunakeun paréntah di handap ieu:

«./Descargas/Linux-wallet/Wallet»

Teras we neraskeun prosedurna, sapertos katingal dina screenshot di handap ieu, dugi ka generasi sareng ngamimitian urang Dompét pikeun Toncoin:

Dompét TON: Potret layar 1

Dompét TON: Potret layar 2

Dompét TON: Potret layar 3

Dompét TON: Potret layar 4

Potret layar 5

Potret layar 6

nyatet: Pamasangan ieu dilakukeun ngagunakeun Respin (Gambar Langsung sareng Dipasang) adat dingaranan Kaajaiban GNU / Linux anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), jeung nu geus diwangun nuturkeun footsteps tina «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux».

"Jantung platform TON nyaéta blockchain unik kalayan arsitéktur fléksibel sareng scalable anu diwangun ku ranté master sareng dugi ka 292 blok pelengkap. Pendekatan sareng metode kelas dunya anu dilaksanakeun di TON mastikeun yén éta bakal nyayogikeun janji anu wani pikeun ngolah jutaan transaksi per detik.". Ngeunaan TON Blockchain

Roundup: Pasang spanduk 2021

Resumen

Pondokna "Dompet TON" teh dompét digital perwira ti Komunitas TON sarta fungsi pikeun nyimpen éta cryptocurrency Toncoin. Sareng kumaha anjeun tiasa ngahargaan masang sareng ngagunakeunana dina kami Sistem operasi gratis sareng terbuka dumasar dina Lisénsi / Linux Ubuntu éta hal pisan gampang tur gancang. Sajaba ti éta, urang miharep éta ngembangkeun sapertos terus ngaronjatkeun, sarta yén software pertambangan na téh sagampil gampang tur gancang masang, ngonpigurasikeun tur beroperasi. Kusabab, ieu tiasa ngajantenkeun Toncoin janten cryptocurrency anu saé pikeun Komunitas IT Linuxera sabaraha anjeun make telegram.

Mudah-mudahan ieu publikasi aya mangpaatna kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre, Código Abierto y GNU/Linux». Sareng tong hilap koméntar di handap ieu, sareng bagikeun ka batur dina situs wéb, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah karesep anjeun. Tungtungna, buka halaman imah kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)