Dompet Dogecoin: Kumaha carana masang Dompet resmi dina GNU / Linux?

Dompet Dogecoin: Kumaha carana masang Dompet resmi dina GNU / Linux?

Dompet Dogecoin: Kumaha carana masang Dompet resmi dina GNU / Linux?

Dinten ayeuna, urang bakal ngiringan sakali deui dunya pamekaran parangkat lunak (aplikasi) gratis sareng kabuka dina bidang Cryptocurrency sareng DeFi. Husus kami bakal ngagali Naon sareng kumaha Dompet Dogecoin resmi dipasang dina GNU / Linux?

Ku cara kitu, upami urang tiasa mastikeun sakali deui sareng teras-terasan janten manpaat pisan, pikeun nunjukkeun Sistem operasi gratis sareng terbuka, utamina anu dumasar kana Lisénsi / Linux Ubuntu, aranjeunna saé pikeun panambangan / nyimpen anu sanés Asét Crypto aya, sapertos Bitcoin, Dogecoin, diantara batur.

MinerGate: Kumaha carana masang Software Panambang ieu dina GNU / Linux?

MinerGate: Kumaha carana masang Software Panambang ieu dina GNU / Linux?

Sareng pikeun ngalengkepan topik anu bakal dibahas sareng sateuacan ngalebetkeun lengkep, sapertos biasa, urang bakal nyarankeun éta dina akhir maca ieu publikasiUpami topikna minat pisan pikeun bidang ieu, baca ieu di handap tulisan patali éta bakal ngabantosan pisan.

Kusabab, di aranjeunna aranjeunna bakal mendakan seueur inpormasi anu aya hubunganana dina:

  1. Naon Sistem Operasi sareng aplikasi anu aya sareng tiasa gampang dipaké pikeun Tambang Digital?
  2. Kumaha ngaoptimalkeun / adaptasi GNU / Linux Distros pikeun milik / nyimpen Cryptoassets anu sanés?
Tulisan anu aya hubunganana:
Alat anu pangsaéna pikeun penambangan cryptocurrency
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngambang Dogecoins (Instalasi sareng panggunaan)
Tulisan anu aya hubunganana:
MinerGate: Kumaha carana masang Software Panambang ieu dina GNU / Linux?
Tulisan anu aya hubunganana:
Sistem Operasi Alternatipna pikeun Pertambangan Digital

Tulisan anu aya hubunganana:
MinerOS GNU / Linux: Sistem Operasi pikeun Tambang Digital (MilagrOS)
Tulisan anu aya hubunganana:
Kaajaiban: Distro leutik dumasar kana MX-Linux 17.1

Dompet Dogecoin: Eusi

Dompet Dogecoin: Dompet Resmi

Naon sareng kumaha Dogecoin Wallets dipasang dina GNU / Linux?

Sateuacan nyebatkeun Naon ari aranjeunna sareng kumaha cara dipasangna?, éta saé kanggo netelakeun éta, kusabab rupa-rupa hébat tina Sistem Operasi GNU / Linux, pastina anjeun kedah install sareng / atanapi nyusun sababaraha bungkusan / perpustakaan perlu sateuacana.

Bisi praktis kami, pamasangan "Dompet Dogecoin" Éta bakal dilakukeun dina a Respin (Potret) adat dingaranan Kaajaiban GNU / Linux anu dumasar kana MX Linux sareng diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux» sareng dioptimalkeun pikeun Pertambangan Digital Asét Crypto, nuturkeun sababaraha rekomendasi, anu kaasup kana publikasi urang disebut «Ngarobih GNU / Linux anjeun kana Sistem Operasi anu cocog pikeun Digital Mining».

Tulisan anu aya hubunganana:
Ngarobih GNU / Linux anjeun kana Sistem Operasi anu cocog pikeun Digital Mining

Naon Dogecoin?

dumasar kana Situs Wéb Resmi anu sami, dijelaskeun sapertos kieu:

"Sumber terbuka, mata uang digital peer-to-peer anu ngamungkinkeun anjeun ngirim artos online. Pikirkeun Dogecoin salaku "artos Internét."".

Dompet Dogecoin: MultiDoge sareng Dogecoin Core

Sakali dina Situs resmi Dogecoin, urang ngan ukur kedah ngalakukeun ieu:

  • Pencét ikon Linux di handap pesen anu nyarios: "Mimitian Nganggo DOGECOIN Dinten"

Dompet Dogecoin: Unduh

  • Teras unduh hiji atanapi duanana "Dompet Dogecoin" o Dompét / Dursasana pikeun dipasang sareng dianggo.

Dompet Dogecoin: MultiDoge sareng Dogecoin Core

  • Salajengna, sareng dina kasus MultiDoge, saparantos diunduh sareng dieksekusi teh ".Jar file" ayeuna (multidoge-0.1.7-linux.jar) ngagunakeun Java atanapi OpenJDK, Potret layar di handap nunjukkeun léngkah ieu:

MultiDoge: Screenshot 1 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 2 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 3 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 4 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 5 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 6 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 7 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 8 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 9 - Pamasangan

MultiDoge: Screenshot 10 - Pamasangan

  • Salajengna, sareng dina kasus Dogecoin Core, sakali diunduh sareng unzip éta "File .Tar.gz" ayeuna (dogecoin-1.14.2-x86_64-linux-gnu.tar.gz) ngan kedah dijalankeun, ngalangkungan terminal (konsol) éta "File Dogecoin-qt" , dina jalur:

«/home/$USER/Descargas/home/sysadmin/Descargas/dogecoin-1.14.2/bin/»

  • Sakumaha gambarna ditampilkeun, léngkah ieu:

Dogecoin Core: Screenshot 1

Dogecoin Core: Screenshot 2

Dogecoin Core: Screenshot 3

Diajar langkung seueur ngeunaan Cryptocurrencies sareng DeFi

Leres, saatos maca ieu publikasi anjeun hoyong teraskeun diajar sakedik deui di luhur sadayana lapangan téhnologis gratis sareng terbuka ieu, kami nyarankeun anjeun ngajalajah ieu publikasi anu sanés:

Tulisan anu aya hubunganana:
Aset Crypto sareng Cryptocurrency: Naon anu kedah urang terang sateuacan ngagunakeun éta?
Tulisan anu aya hubunganana:
DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan «Dogecoin Wallets» patugas, nyaéta, perkawis Naon sareng kumaha Dogecoin Wallets dipasang dina GNU / Linux?, Mangpaat pisan pikeun anu ngagunakeun Sistem Operasi gratis sareng terbuka pikeun milik / nyimpen anu béntenna Asét Cryptosiga Dogecoin sareng anu sanésna, sareng éta ogé dipikaresep sareng kagunaan anu saé, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.