Dropbox atanapi Sparkleshare?

Nalika file na ageung pisan sareng kami henteu tiasa ngintunkeunnana ku mail, urang gaduh dua pilihan pikeun ngirimkeunana, salah sahiji nyaéta nyebarkeunana sareng ngirim bagianna hiji-hiji tapi éta kotor pisan kumargi urang banjir email anu sanésna ku sadaya bagianna sareng upami éta élmuwan komputer anu henteu ngagaduhan pendidikan moal ngagaduhan pitunjuk pikeun ngawangun deui.

Cara sanésna nyaéta nganggo layanan anu ngamungkinkeun kami pikeun ngunggah file kana sérver sareng ngirim tautan ku mail kanggo kontak anu diunduh.

Di Linux kami ngagaduhan jasa anu disebut Dropbox anu ngamungkinkeun kami ngalakukeun ieu, tapi naha Sparkleshare leres-leres patut?

Hayu urang ngabandingkeun Dropbox sareng Sparkleshare:

Dropbox:

  • 2 Gb gudang gratis
  • Sadia ngan ukur pikeun Gnome (sapertos Dropbox)
  • Wates 300 Mb per file tanpa nganggo aplikasi anjeun

Sparkleshare:

Dina Sparkleshare komputer anjeun nyaéta sérver, janten watesna mangrupikeun ukuran hard disk

Éta henteu ngan ukur sayogi pikeun Gnome, tapi ogé pikeun sadaya desktop sareng langkung seueur sistem operasi non-Linux

Éta ogé ngamungkinkeun anjeun nganggo sérver anu sanés sapertos Dropbox

Pendapat kuring:

Ngagaduhan Sparkleshare henteu nganggo Dropbox, kunaon?:

  • Kami henteu kedah mayar ruang tambahan
  • Kami nganggo hard drive urang, anu masihan langkung kapercayaan
  • Anjeun teu kedah nganggo program sanés kumargi anjeun kedah ngalakukeun sareng Dropbox di KDE

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

34 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gregory Pedang cenahna

    Catetan: Dropbox (sinkronisasi langsung, sareng ikon saluyu na dina systray) henteu tiasa dianggo sacara éksklusif di GNOME, kumargi kuring parantos nganggona di KDE, Xfce, LXDE, komo tanpa nganggo lingkungan desktop (sareng OpenBox, Fluxbox, jsb) , sareng éta tiasa dianggo sampurna. Jigana éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik aplikasi anu, saatos nganggo éta salami sababaraha taun, henteu kantos masihan kuring masalah.

    1.    kawani cenahna

      Leres, tapi aplikasi anu ditawarkeunana khusus pikeun Gnome, anu hartosna kuring, tong hilap éta ngahijikeun kana Nautilus atanapi anu sapertos kitu

      1.    Gaspar Fernandez cenahna

        Tapi integrasi Nautilus seueur teuing… kanggo némbalan lambang nalika unggah atanapi ngaunduh file? Kuring ogé parantos nganggo aplikasi dina KDE, Fluxbox, jsb tanpa masalah.

      2.    Bervariasi cenahna

        Parantos aya servicemenu pikeun Lumba-lumba anu ngahijikeun Dropbox dina KDE, atanapi sahenteuna éta aya di OpenSUSE, Sabayon sareng Chakra.

        1.    taragon cenahna

          Urang ogé tiasa nyarios ngeunaan OwnCloud upami ningali ka integrasi, tapi ieu langkung dirarancang dina KDE.

      3.    cryotope cenahna

        Nya, kuring parantos ngahijikeun kana Thunar, nyaéta, kuring gaduh folder anu disingkronkeun sareng Dropbox unggal waktos parobihan. Sareng ku omonganana, boh éta komputer kuring atanapi vérsi wéb tiasa dianggo saéna.

        1.    kawani cenahna

          Versi wéb Dropbox tiasa dianggo saé, sanés anjeun nyalira

  2.   SaulOnLinux cenahna

    Pribadi kuring parantos nganggo Dropbox di XFCE tanpa masalah, pikeun kuring kanyataan yén éta henteu ngahiji sareng thunar sanés drama pikeun kuring. Tapi kuring langkung resep yén aranjeunna masihan dukungan resmi pikeun desktop anu sanés, sanés ngan ukur gnome.

    Sparkleshare Kuring henteu acan diuji, tingali upami kuring ningali.

    1.    kawani cenahna

      Wilujeng sumping di situs.

      Nya, milik anjeun mangrupikeun sudut pandang anu saé pisan

  3.   ngagoreng cenahna

    Kuring parantos lami nganggo dropbox, tapi kuring resep kana sparkleshare, naha anjeun tiasa nyarios kumaha jalanna sareng kumaha amanna?

    1.    kawani cenahna

      Abdi badé ngantunkeun ieu tautan anjeun pikeun netelakeun sakedik

      http://usemoslinux.blogspot.com/2011/12/como-construir-tu-propio-dropbox-basado.html

      1.    ngagoreng cenahna

        Muhun hatur nuhun.

  4.   Éritérim cenahna

    Leres, leres éta ngahijikeun sareng Nautilus, tapi sanaos kitu, kuring parantos nyobian Spideroak (Sparkleshare henteu) tapi anu ngajantenkeun kuring percanten ka Dropbox nyaéta upami teu dihaja mupus salah sahiji file kuring, kuring tiasa ngahanca éta tanpa masalah! Janten kuring gaduh salinan file abdi dina hard drive dua komputer kuring sareng komputer anu sanés dina awan, sareng éta mangrupikeun hal anu henteu dilakukeun ku program sanés.

    1.    kawani cenahna

      Ngagaduhan anu langkung ngora sahingga anjeun henteu kéngingkeun Parkinson sareng henteu ngahapus file JAJAJAJAJAJAJAJAJA

      1.    Éritérim cenahna

        JAJAJAJAJAJA Abdi nembé 20 taun nembé ngancik éh !!! Teu sabulan katukang! XD
        Tapi tetep, ku cara kieu kuring ogé tiasa ngaksés file abdi bahkan tina komputer asing ngalangkungan halaman wéb, anu saur kuring rada manpaat

  5.   Gaspar Fernandez cenahna

    Anu narik kuring deui nyaéta Mono ... Abdi hoyong parangkat lunak anu sami, tapi henteu nganggo Mono, kuring kedah masang seueur kagumantungan pikeun éta ...

    1.    kawani cenahna

      Éta anu aranjeunna wadul ngeunaan di luar sana, sabab kuring henteu nganggo Mono pisan

    2.    pandev92 cenahna

      Nya, kuring henteu terang naon anu anjeun gaduh sareng mono, langkung unggul sareng gampang ngadamel program tibatan nganggo C murni, panginten C langkung basa, tapi mono nyederhanakeun kahirupan pikeun pangembang.

      1.    ErunamoJAZZ cenahna

        Upami urang badé nyarioskeun perkawis basa sareng ...
        Kuring henteu ngaleungitkeun validitas yén C # mangrupikeun basa anu saderhana sareng lumayan kuat, sareng seueur deui upami urang badé mésérna nganggo "murni C". Kuring henteu terang alesan téknis naha aranjeunna nganggo Mono tibatan basa anu sanés sapertos python atanapi anu sapertos kitu, tapi, kuring bakal béda pikir: kuring kedah langkung ngagunakeun vala, anu dina sintaksis sareng kualitas bahasa na sami atanapi bahkan langkung saé tibatan C #, sareng éta ngamungkinkeun ngagunakeun Perpustakaan basa séjén gampang pisan (gObject introspection) ku cara transparan.

        Mungkin kalemahan gedé Mono (nyarios salaku juru CRL), nyaéta sacara umum masih aya di tukangeun pejabat. Juru bicara NET (sanaos dina halaman wéb kasaluyuan, sigana éta henteu serius sapertos ka .NET4 http://www.mono-project.com/Compatibility )

        Pribadi, kanyataan yén kuring kedah masang katergantungan Mono xD murni ogé narik kuring balik!

    3.    Manual Sumber cenahna

      Aya Syncany, langkung saé tibatan Sparkleshare menurut kuring. Nyatana, dina situs resmi na aranjeunna ngadamel perbandingan sareng Sparkleshare, Dropbox sareng sababaraha layanan sinkronisasi sanés.

      http://www.syncany.org/

      Masalahna nyaéta éta dina pamekaran lengkep sareng masih teu aya vérsi anu siap dipasang. Upami anjeun hoyong nguji éta, hiji-hijina cara nyaéta pikeun ngaunduh kode ti Launchpad sareng nyusunna nyalira, ngartos yén éta kedahna ukur pikeun uji coba sareng henteu nganggo éta inpormasi sénsitip.

      Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta anu sawaréh dikembangkeun di Java, anu pikeun kuring ampir-goréng teuing siga Mono, tapi kuring bakal ngantosan ningali produk anu réngsé teras nangtoskeun.

      Sanaos kitu, kuring gaduh karesep pikeun Dropbox ku alesan saderhana: Kuring nganggap yén inpormasi kuring bakal langkung aman disimpen dina sérverna tibatan milik kuring. Kuring henteu percanten kana hosting kuring, langkung-langkung aya di dinya, tiasa rebab sareng naon anu kuring henteu kedah sareng ngirimkeun naon waé anu hiber dina sakedap. 😀

  6.   Manuel Escudero cenahna

    SpiderOak, Pasti:

    http://xenodesystems.blogspot.com/2011/06/spideroak-la-alternativa-perfecta.html

    Salam sareng wilujeng tepang taun 😀

    1.    Bervariasi cenahna

      Sapuk satuju

    2.    Bervariasi cenahna

      Sapuk satuju, babarengan sareng Minus sakumaha aranjeunna nyarios dihandap. Gigireun éta, Dropbox teu aya nanaon.

    3.    nano cenahna

      LOL MANUEL DI DESDELINUX! Naon anu anjeun lakukeun di DOMAINS abdi!? XD

  7.   Edwin cenahna

    Kuring sok nganggo opera unite, sareng aplikasi streaming média langkung gampang dianggo.

  8.   StuMx cenahna

    Kakurangan anu paling hébat anu kuring tingali nyaéta file-file ditransferkeun dina kecepatan upload anu dipasihkeun ku ISP, sareng biasana ieu biasana kirang ti 1Mbps.

    Dina pandangan kuring, éta henteu patut teuing upami anjeun kedah ngantepkeun komputer anjeun salami waktos pikeun tiasa ngaunduh file kalayan kecepatan anu pikaseurieun, sareng upami urang nambihan yén ideu anu aranjeunna pasang di pos nyaéta ngabagi file ageung, Éta janten parah.

  9.   ErunamoJAZZ cenahna

    Éta ngan ukur gaduh hiji kakurangan penting pisan: Masih henteu tiasa dianggo dina windows uu

  10.   guludug cenahna

    Anu pangsaéna nyaéta Minus, tanpa ragu, 10 Gb, gratis sareng henteu kedah ngadaptar, gampang pisan dianggo, intuitif sareng gancang, salah sahiji hal anu paling saé anu kuring kantos nyobian ^ _ ^

    (Éta pendapat abdi xD)

    Salam !!

  11.   Fernando cenahna

    Kuring nganggo Dropbox dina KDE (Debian Squeeze) sareng éta tiasa dianggo sampurna.

  12.   kawani cenahna

    Kanggo sadayana:

    Hayu urang tingali, sanés Dropbox henteu jalan di KDE, anu kajadian éta henteu tiasa dianggo sapertos Dropbox

    Abdi ngajelaskeun:

    Kuring, anu nganggo Arch, ngagaduhan aplikasi di AUR anu ngamungkinkeun kuring nganggo Dropbox di KDE, tapi aplikasi na henteu disebat Dropbox, disebatna Kfliebox

    Éta anu hartosna abdi

    1.    StuMx cenahna

      Tapi numutkeun kana archlinux wiki teu kedah ngalakukeun anu khusus pikeun ngajantenkeun Dropbox tiasa dianggo dina kaayaan KDE, kantun pasang paket Dropbox anu aya di AUR https://wiki.archlinux.org/index.php/Dropbox

      Kfilebox mangrupikeun alternatif pikeun Dropbox client kanggo KDE, tapi sanés "THE" cara nganggo Dropbox dina desktop ieu.

  13.   Yo-yo cenahna

    Kuring nganggo Dropbox 1.2.49 dina Pardus KDE kuring (sanés kfilebox) sareng éta integrasi lengkep sareng Dolphin, abdi henteu nganggo bungkus Nautilus upami sanés diwangun ku urang Pardus

    Nanging, ku ngaunduh sumberna ka / bumi anjeun sareng ngaitkeun kana ngamimitianana, anjeun ogé tiasa nganggo éta dina DolE Dolphin kalayan sampurna, anjeun henteu peryogi pisan Nautilus

    Dina rujukan kana tulisan éta, kuring tetep Dropbox sadayana, kuring gaduh sadayana dina Dropbox dina iPod, Windows, Linux sareng Mac kuring

    Nalika kuring teu puguh ngalih kana hal anu sanés xDD

    1.    kawani cenahna

      Sial ogé kuring bakal maéhan Malcer kusabab salah ngalaporkeun kuring hahaha

  14.   Christopher Kembang cenahna

    tong bangsat ku dropbox kuring nganggona tina sél android abdi nganggo laptop abdi sareng linux kabogoh abdi nganggo windows (anjeunna resep linux = () tina desktop kanggo dropbox kuring kirim tapi upami aranjeunna tiasa ningkat !!! ku mamera ti mana kuring Abdi tiasa nyambung kana patarosan naon waé tapi kuring gaduh aplikasi anu kuring ngan ukur nyambung tina internét sareng ayeuna ... .. masalah direngsekeun tina halaman wéb resmi sareng lungsur ... kanggo sadayana

bool (leres)