Naon DuckDuckGo sareng kumaha ngarobihna?

Captura de pantalla_2015-04-19_16-28-08

Babaturan Quack Quack!  Upami anjeunna henteu ngalaksanakeun guyonan anjeunna bakal ngabeledug, karugian umur 14 taun, ogé hayu urang ngalih ka pos éta.

Sababaraha dinten kapengker saatos ngalangkungan 7 distro ti Linux (Leres gratis-Taliban, Linux), anu henteu dugi langkung ti matahari terbit (sabab teras-terasan sapertos kieu, kuring nyandak posisi Terminator ti KZKG ^ Gaara), kuring mendakan sistem "stabil" nyaéta Arch, -salah sahiji anu pangsaéna anu kuring anggo- kalayan Plasma 5 Testing sareng dipasang éta hatur nuhun kalungguhan ti pasangan sareng KDE hatur nuhun kana wiki Arch.

Sareng hiji dinten kuring mendakan DuckDuckGo, mesin pencari sapertos Google atanapi Bing, sareng ogé kumaha ampir sadaya manusa sateuacan dianggo DuckDuckGo, Kuring nganggo (sareng kadang masih nganggo) jasa milarian Google Inc Monopolio Entreprises, tapi saatos ningali di posting ku tilas panulis ArtsDesktop Éta ngarobih pandangan kuring kana jasa, janten saatos dipikirkeun (1 menit saatos posting), kuring nyobian jasa.

Naon kaunggulan sareng kalemahanana?

Kauntungannana bebek dibandingkeun sareng Google atanapi Bing seueur sareng anu paling penting dina pendapat abdi nyaéta: Komunitas, kapasitas tina personalization jeung Privasi, Sareng éta ya purun, mesin pencari ngaku ngahargaan 100% karusiahan anjeun, komunitas pangembangan anu imajinér sareng kustomisasi mangrupikeun detil anu penting pisan pikeun jalma anu ningali desain sapertos kuring.

Éta ogé ngagaduhan sababaraha detil anu saé sapertos anu upami anjeun milari lagu, anjeun tiasa langsung ngadangukeunana.

scr1

 The! Bangs sapertos mesin pencari Firefox, aya langkung ti 300 siga! Aur atanapi anu kuring paling sering dianggo! G sareng! Yt.

Captura de pantalla_2015-04-19_16-28-08

Sareng seueur deui trik sapertos itungan matematika sareng resep kadaharan anu anjeun tiasa tingali di dieu dina Emezeta.

kalemahan

Hijina kakurangan anu kuring tingali ayeuna nyaéta na algoritma anu sakedik (pisan) kurang, tapi kumargi kuring sanés pangembang sareng kuring masih dans le Collège républik français, Kuring henteu ngagaduhan hak nyarios, tapi ari kuring kuring bakal mikir ngeunaan ngadamel algoritma anu langkung saé sareng ngusulkeunana, sareng karugian anu kadua nyaéta personalization Éta kawates, éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun milih warna, éta bakal langkung saé upami urang tiasa ngarobih sadayana, tapi hé, anjeun moal ngagaduhan sadayana dina kahirupan.

Kumaha ngaropea na?

Nya, kustomisasiana, sanaos diwatesan ku karesep kuring, kahontal pisan, pikeun ngaréka éta anjeun kedah pencét dina menu di kénca luhur.

trm1

Sareng urang masihan Setélan Canggih sareng urang bakal kéngingkeun 4 pilihan, tapi dina bagian ieu kami bakal konsentrasi dina bagian éta Desain sareng Penampilan.

conf

Sateuacan ngalih pikeun ngarobih warna, kuring nyarankeun ngagunakeun Warna datar sareng anu kuring anggo ieu. Ayeuna urang angkat ka bagian desain anu mana kami bakal milih anu paling kami resep kusabab urang bakal ngarobahna engké.

di1

Terus urang buka bagian anu paling penting: di Katingali

apl1v2 ap3

Kuring pikir yén pikeun nyaangan sakedik éta bakal saé dimana warna na asup milarian sareng lulugu.

pru1

Nya kuring pikir anjeun parantos ngagaduhan. Upami anjeun resep kana gaimplei masihan a sekuler pikeun ngabantosan, oh dieureunkeun, Ieu sanés YouTube tapi upami éta parantos ngabantosan kuring kuring resep sareng upami anjeun mendakan kasalahan panulis novice, laporkeun ka kuring sabab kami moal ningali rai langkung seueur di dieu.

Ieu sadayana aya dina tulisan munggaran kuring. Kuring miharep anjeun resep sareng ngalayananana. Hiji bientôt!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raphael Mardechai cenahna

    Kuring ngeureunkeun nganggo ddg lami-lami xD Kusabab tungtungna kuring akhirna milarian dina Google nganggo "! G" XD.

    1.    eruzama cenahna

      Nya, hatur nuhun parantos masihan koméntar sareng anu leres nyaéta kerugian paling ageung tina bebek éta algoritma na leres hanjelu sareng kuring ogé ngalakukeun éta! Sareng éta Google, henteu paduli kumaha goréng mesin pencari na, kualitasna luhur sareng kuring henteu kantos nguping Stratpage, Hatur nuhun pikeun masihan terang.

  2.   Anak ucing cenahna

    Tulisan anu saé; Kuring resep Duckduck Go, tapi kuring boro ngagunakeunana kusabab seuseueurna hasil ngaluncatan kuring dina basa Inggris, kuring resep StartPage.

  3.   kononis cenahna

    DuckDuckGo mangrupikeun alat anu saé, éta cukup produktif pikeun tiasa dianggo! Yt ,! Bv ,! Gi ,! Bi ,! Fb, atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun kalebet! G, éta ngahémat waktos anjeun.

    Algoritma na pikareueuseun, tapi saeutik demi saeutik kuring parantos perhatoskeun pamutahiran.

    1.    eruzama cenahna

      Henteu, éta henteu acan mekar, pikeun mekar nyaéta ngaleuwihan pamilarian Google, tapi titik anu kuat na nyaéta kustomisasi

      1.    kononis cenahna

        hihihi, sababaraha taun ka pengker hasilna langkung parah, percanten ka kuring, DuckDuckGo parantos jauh, kuring bakal nyarios teuing, urang moal tiasa niténan DDG sareng kamajuanana ngabandingkeun éta sareng Google, sabab éta bakal janten mesin pencari anu pang parahna kahirupan, sabab sadayana dibandingkeun sareng Google, Google aya dina tingkatan anu sanés, rerencangan, nyobian niru atanapi ngéléhkeun Google dina hal hasil parantos janten perang anu éléh.

  4.   joaco cenahna

    Aya anu disebat kabébasan éksprési, sadayana ngagaduhan hak nyarios, sahenteuna di nagara kuring. Anjeun henteu kedah janten jenius pikeun terang yén aya anu lepat.

    1.    eruzama cenahna

      Ich habe nicht comprehend, Ich denke dass du bist a bisch teu kaharti.
      Hapunten, tapi kuring henteu ngartos hubunganana tina pantulan, sareng duka naon anu anjeun carioskeun leres, kuring nembé sumping ka Perancis di dieu sareng kumargi Charlie di dieu, upami anjeun masihan opini, anjeun téroris.
      Ieu di Éropa, nagara-nagara dimana hak-hak dasar manusa sapertos hak kabébasan dipikahormat.

      1.    joaco cenahna

        Leungit maca. Kuring ngadugikeun «Hiji-hijina karugian anu kuring tingali ayeuna nyaéta algoritma na anu kurang (pisan) kakurangan, tapi kumargi kuring sanés pangembang sareng kuring masih kénéh masih kénéh masih kénéh ngomong, tapi dina poé éta yén kuring bakal mikirkeun ngadamel algoritma anu langkung saé sareng ngajukeun ka anjeun »

    2.    meriah cenahna

      Sareng koméntar ieu aya hubunganana sareng? Abdi henteu ngartos..

      1.    eruzama cenahna

        Naha éta anu kuring teu ngarti, meureun éta pesen disumputkeun ti Illuminati.
        -_-

      2.    eruzama cenahna

        A troll sok trolled sareng senjatana.
        Anjeunna nganggo petasan sareng kuring nganggo bom Tsar

      3.    joaco cenahna

        erUzama: «kana kecap bodo dina ceuli pireu»

  5.   Anonim nami abdi cenahna

    Hiji-hijina cacatna nyaéta dukungan Spanyol anu matak pikasieuneun dina pamilarian

  6.   Raul P. cenahna

    Duckduckgo kagunganana salaku halaman imahna, tapi anjeunna henteu nganggo, ampir teu aya anu mendakan.

  7.   arazal cenahna

    Kuring tulus ngagunakeunana saprak kuring mendakanana; Dina sadaya panyungsi kuring henteu masalah sistem naon anu kuring aya. Privasi mangrupikeun hal anu paling penting, sareng langkung-langkung di dunya anu urang hirup. Google, Microsoft, Apple ... aranjeunna bakti diri pikeun ngalirkeunana ku lapisan nalika aranjeunna tiasa. Sareng hal-hal ieu pastina wilujeng sumping, sareng anu leres nyaéta unggal-unggal kuring kasempetan kuring nyarankeun éta. Dina Linux sareng OS X, Mozilla Firefox nganteurkeun sacara standar (dina Windows Kuring henteu weruh éta kusabab kuring teu nganggo mangtaun-taun), anu mangrupikeun bantosan anu saé pikeun ningkatkeun popularitasna kusabab Firefox mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal sareng panyungsi anu paling sering dianggo

  8.   fede cenahna

    Pos anu saé pisan, mesin pencari "Duckduckgo" mangrupikeun karesep kuring anu aya dina panyungsi "Midori" kusabab gampang sareng gancangna ku alat anti lacak, kuring ogé ngagaduhan éta dina "Firefox" anu dipikaterang ku sadayana. Mesin pencari DUCKDUCKGO nawiskeun kaamanan "https" anu hébat sareng henteu ngarekam data pangguna.

    Anu kuring henteu terang nyaéta cara ngarobih palet utama janten hideung (sakitar bilah alamat), kumargi kuring pendak sareng browser ieu sareng mesin pencari, kuring resep.

  9.   gratis cenahna

    Kelemahan ieu nyaéta setelan disimpen dina bentuk cookies sareng nalika anjeun mupus cookies tina browser anu anjeun anggo, DDG janten standar.

    Tapi éta bakal janten langkung saé, urang sadayana hoyong éta, saur kuring.

    Salam!

  10.   gabo cenahna

    Teu hésé pisan pikeun ninggalkeun Google, kuring nganggo Startpage sareng éta tiasa dianggo saé, henteu ngitung tambah privasi

  11.   salah sahiji sababaraha cenahna

    Pikeun aranjeunna anu nganggo halaman mimiti kuring kedah nyarios yén éta mangrupikeun pilihan anu saé kusabab éta nganggo mesin google (upami kuring henteu émut leres) tapi henteu aya gelembung sareng ngajaga privasi.

    Sacara pribadi, anu kuring paling anggo nyaéta ixquick, anu dikembangkeun ku perusahaan anu sami sareng startpage tapi kalayan mesinna nyalira, kaleresan kuring biasana mendakan naon anu kuring milari bari henteu kedah nyaah ka anu sanésna. waktos, janten ampir henteu nganggo ddg.

  12.   Chaparral cenahna

    Kumaha untung anjeun tiasa ngahadiran «dans le Collège republicaine français»!
    Abdi henteu tiasa ngaliwat SD sareng di sakola umum. Jam 14 kuring kedah angkat damel sareng kuring masih teu liren.
    Sajauh je vous reste très reconnaissant tuang vôtre apport.
    Unggal urang muka DuckDuck urang ngalakukeun hal anu saé pikeun masarakat. Mon Dieu!

    1.    eruzama cenahna

      Merci tuang kuring bakal mairan!
      Sareng naon anu anjeun carioskeun mangrupikeun éra, sareng éta mangrupikeun salah sahiji hal anu ngajantenkeun kuring diajar paling, janten untung anu sanés batur teu gaduh sareng éra éta kusabab sanés di Spanyol ogé di Perancis aranjeunna sadar kumaha nasibna.
      Je vous remercie ku avoir lu, mon «pos».

  13.   lesco cenahna

    Jigana rada saé sareng algoritma pamilarianna, tanpa sakumaha saé Google, parantos mekar pisan, sareng parantos sahenteuna ditarima ku ayeuna.
    Kalemahan utama anu kuring tingali nyaéta lamun saurang nyoba ngalakukeun pamilarian sareng milah hasilna dumasar titimangsa, éta musibah. Dina hal ieu hasilna saeutik pisan.
    Aya hal-hal anu tangtos pentingna tanggal éta. Kuring ogé mikir yén hiji-hijina mesin pencari anu ngagaduhan fitur ieu ogé dilaksanakeun nyaéta Google. Éta henteu ngan ukur masalah DuckDuckGo.

  14.   Juragan Angin cenahna

    Bakal diperyogikeun pikeun langkung nétral dina koméntar, sareng henteu janten marahmay. Sareng pisan bubudakeun ngeunaan "Google Inc Monopoly Entreprises", kuring nganggap yén anjeun henteu nganggo gmail tapi server surat pribadi anjeun nyalira dikokolakeun ku anjeun, atanapi anjeun henteu nganggo google drive tapi awan anjeun nyalira di bumi.

    Anjeun kedah gaduh kapamilikan sareng ilmu sateuacan nyarios. Luhureun sadaya, kadewasaan (éta henteu asup kana jaman, anu ngan saukur nomer kronologis).

    Pikeun kuring kaunggulan "privasi" nyaéta ngarugikeun.

    Upami kuring milarian hal sababaraha kali, sigana mangpaat éta masihan kuring langkung hasil anu disaluyukeun sareng anu kuring milari.

    Salaku conto, upami kuring seueur milarian konfigurasi Apache, sareng kuring milari kaamanan dina server wéb, kuring langkung saé pikeun masihan prioritas pikeun maluruh Apache tibatan nempatkeun IIS di tengah.

    Ogé, karusiahan paranoia menurut kuring. Google ningali pamilarian anjeun? Leres. Mangpaat pikeun anjeun? Kuring henteu weruh, sieun aranjeunna. Éta mangaruhan kuring? Henteu, bahkan henteu milarian pornografi murangkalih, upami aranjeunna hoyong ningali pamilarian kuring aranjeunna nyéépkeun waktos, éta moal janten nanaon anu henteu dipilarian ku jalma normal.

    1.    eruzama cenahna

      MMM -_-
      Anjeun leres, éta mangrupikeun catetan lucu dina blog sanés anu ngagedéan ngeunaan google sareng Uni Éropa. Tapi karusiahan penting, upami anjeun henteu ngantepkeun panto payun anjeun kabuka. "Kematangan" ok, éta salah upami ngabandingkeun diri anjeun tapi, anjeun parantos ningali seueur hal dina Internét tanpa kematangan.
      Salametan dinten anu saé, ku margi kuring masih ngahargaan pendapat anjeun, kumargi sadayana ngagaduhan pendapat masing-masing.
      Wilujeng ^ - ^

      1.    Juragan Angin cenahna

        Hal ngeunaan panto bumi kuring henteu masuk akal, panginten kuring ngobrol ngeunaan IT.

    2.    Raul P. cenahna

      Anjeun henteu pernah cicing dina kaayaan totaliter, atanapi anjeun cicing di dinya sareng anjeun nguntungkeun, abdi moal nyebatkeun nami nagara sahingga koméntar henteu nyensor kuring, éta henteu paranoia.

      Richard Stallman nembe nyarios dina konperénsi yén telepon sélulér mangrupikeun impian Stalin, éta kanyataan.

      Tangtosna, anjeun bébas ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong dina kahirupan anjeun, kuring henteu hoyong maksakeun nanaon ka anjeun.

      1.    Juragan Angin cenahna

        Kuring henteu ningali éta salaku nagara totaliter, kusabab teu aya anu maksa anjeun ngagunakeun barang.

        Salaku conto, unggal perusahaan pikeun komunikasi sareng karyawan na nganggo server email nyalira, teu aya anu maksa anjeun ngagunakeun Gmail.

        Dina smartphone kuring sami, kuring gaduh akun email anu kuring anggo ngan ukur pikeun éta, praktis pikeun omong kosong. Kuring moal ngirimkeun dump of DB kalayan data penting ku mail domain umum, tapi ku email anu ngagaduhan domain damel kuring, sareng kuring terang yén kaamananna cukup kaku sahingga henteu tinggaleun di dinya.

        Anjeun kedah ngawatesan naon anu anjeun lakukeun dina internét ogé. Upami kuring ngagaduhan rahasia yén kuring henteu hoyong anu ningali, kuring moal nempatkeun kana témbok Facebook kuring, anjeun kedah terang kumaha nomeran diri sareng ngendalikeun diri.

  15.   Jonathan cenahna

    Tulisan anu saé pisan. Selamat pikeun ngabagi inpormasi erUzama sareng ngajantenkeun DDG henteu janten fungsina. Kuring parantos nganggo DDG sakitar tilu taun. sareng kaseueuran waktos éta nunjukkeun kuring hasil mangpaat anu kuring peryogikeun. Salam.

  16.   Belzec cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabagi, Tulisan anu saé pisan, cobi coba =)

  17.   Alejandro cenahna

    Hatur nuhun ErUzama,
    Kuring parantos diajar sakedik deui sareng tulisan anjeun, tah
    Kuring ngahargaan inpormasi anjeun, sareng upami tiasa
    tetep posting. Saatos satengah abad hiji
    diajar pikeun mikawanoh inpo anu ngabantosan.

    Alejandro
    Santiago de Chile

  18.   Yusef arias cenahna

    Kuring nganggo DuckDuckGo dina linux kuring. Kusabab kuring pendak sareng anjeunna kuring mimiti nganggona. Pernah merhatoskeun hal algoritma. Dina ahir poé pikeun panggunaan anu kuring pasihkeun kuring henteu resep teuing. Tapi upami dina sadaya milarian anu kuring laksanakeun, kuring reuwas ku hasil anu pasti anu kuring pilari.

  19.   viddeveloper cenahna

    Éta mesin pencari karesep kuring: D!