Dupi anjeun mayar ElementaryOS?

Kuring ngamimitian tulisan ku nyarios dimana masalahna asalna. Tétéla éta via G+, Daniel Foré (pamimpin proyék OS dasar) naroskeun sababaraha kriteria kamungkinan mayar kanggo ngaunduh distribusi ieu.

Sabalikna, éta naroskeun kriteria kumaha halaman wébna bakal ditingalikeun:

eOS_Propuesta_Pago

Ayeuna, nalika ngakses halaman tina eOS, urang tingali ieu:

eOS_Pago1

Sakumaha anjeun tiasa tingali, harga awal disetél dina $ 10 sareng upami urang pencét dina tombol unduh kami nampi ieu:

eOS_Pago

Peryogi dijelaskeun yén éta henteu diperyogikeun, sabab pas handapeun tombol download aya tautan pikeun bentuk anu sami pikeun némbongan tanpa metode pamayaran. Pokokna, patarosan na, naha anjeun mayar OS dasar?

Waleran kuring dina hal ieu nyaéta: Éta gumantung. Upami urang dipikirkeun, dibandingkeun sareng Sistem Operasi sanésna atanapi aplikasina, $ 10 mangrupikeun inohong anu teu masuk akal, teu pikaseurieun.

Kuring bakal mayar proyek sareng pamekaran aktif na pikeun dijaga, kumargi ideu awal sareng hasilna kabuktosan tiasa dilakukeun. Aya seueur pangguna anu senang eOS, penampilan sareng operasi na.

Sugan hiji-hijina kakurangan anu kuring tingali nyaéta éta henteu sakumaha anu dimutahirkeun sakumaha Abdi hoyong (Maksad abdi Ubuntu 12.04), nempatkeun kumisan kanyataan yén ku KDE y ArchLinux Abdi raoseun.

Ayeuna, kuring ogé kedah nyarios yén pilihan anu munggaran henteu kedah «Mayar kanggo Unduhan«. Tapi tanpa ragu enya, upami kuring sanggup kuring bakal mayar ... Naha anjeun ngalakukeun éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

108 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   F3niX cenahna

    Henteu, gratis langkung saé! xD hahaha, janten serius, kuring bakal mayar, pikeun tetep ngembangkeun distribusi salami abdi nganggo lengkep.

    Salam.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Langkung saé mayar langganan kuring pikeun RHEL desktop tibatan eOS. Sahenteuna Repo VIP aranjeunna pantes (sanaos kuring langkung resep nyumbang ka proyék Debian sareng Slackware pikeun stabilitasna honorem iklan).

  2.   Ozkar cenahna

    Kuring bakal mayar proyek sareng pamekaran aktif na pikeun dijaga, kumargi ideu awal sareng hasilna kabuktosan tiasa dilakukeun.

    Kusabab kitu kuring bakal mayar, tapi… pikeun ngaunduh? Sanés rada teu masuk akal? Bejakeun ka kuring anu hadé yén anjeun peryogi artos kanggo neraskeun proyek anjeun sareng henteu ngamangpaatkeun selebritis sakedik eOS pikeun nguntungkeun.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Upami aranjeunna masihan DVD fisik sareng sampéan minimalis, kuring bakal mayar.

      1.    basa perancis cenahna

        Nyatana, dina kasus DVD sapertos CD anu biasa dipasihkeun ku Ubuntu, upami kuring bakal mayar

  3.   pandev92 cenahna

    Teu nanaon, nalika éta langkung lengkep, gaduh menu global, nganggo wayland, noise gaduh seueur pilihan, jsb jsb, panginten kuring bakal mayar 5/10 euro.

    1.    Pablo montero cenahna

      Hate, jaga Mac anjeun. Ku naon kuring tuang Apple kuring tiasa ngempelkeun hiji karajaan gratis, yuck, kuring menjijikeun. Kuring kuciwa sarébu kali pikeun mésér éta tina iPhone sareng iPhone anjeun.

      Kuring pastina bakal mayar elementos, pikeun Ubuntu, pikeun Manjaro, pikeun distro naon waé kuring bakal masihan $ 10. Sanaos sakapeung sigana langkung siga sumbangan wajib.

      1.    pandev92 cenahna

        Kalayan mac kuring? Upami kuring nganggo windows 8! Kanggo mac kuring henteu mayar atanapi gélo, maksimal kuring nampi kado atanapi masang pc anu cocog.

        1.    Pablo montero cenahna

          Hahaha, punten, kuring henteu tiasa netelakeun nyalira, kuring sacara praktis nyarios sareng nyalira, sareng kuring henteu terang kumaha sih kuring masihan "Waleran" ... Nya, enya, langkung saé PC tibatan Mac ...

  4.   René Lopez cenahna

    Kuring pastina bakal mayar, upami tiasa mah.
    Sareng anu saleresna mah sigana pas pikeun kuring yén aranjeunna dumasar kana LTS, kalayan kami parantos ngamankeun sistem operasi dugi ka 2017, sareng ngan ukur 10U $, éta saé pisan saeutik, bahkan anjeun tiasa mayar sakedik deui saha anjeun hoyong.
    Ngeunaan parangkat lunakna, kuring ogé henteu ngawadul, éta bakal langkung ngaganggu pikeun aranjeunna anu kaserang versi, tapi terminalna nyaéta sobat urang sareng éta ngalakukeun mujijat.

  5.   Nelson lombardo cenahna

    Mangtaun-taun kuring sadar yén pangguna parangkat lunak gratis, dina proporsi anu signifikan, pelit. Upami anjeun badé nganggo éta, éta tiasa dianggo pikeun anjeun sareng éta mangpaat. Naha henteu mayar 10 dolar? ...

    1.    Cijulang cenahna

      Tangtosna, maka anjeun ogé pelit, éta sababna anjeun henteu mayar Windows atanapi kantor sareng salaku "bajak laut" anu tobat nganggo Linux, tapi pastina anjeun neraskeun serial, pilem sareng musik "bajakan".

      1.    Pablo montero cenahna

        Felipe, pasihkeun ka kuring $ 1000 sareng kuring ngadukeun hal peretasan XD. Pelit ¬¬.

        1.    Cijulang cenahna

          Punten éta sanés ngaganggu anjeun, tapi urang guha ieu. Sareng kuring tumaros, kusabab kuring hoyong gelut sapertos urang guha anu saé. Kuring heran kumaha anjeunna masang linux, naha pencét komputerna moal dipasang.

      2.    Nelson lombardo cenahna

        Mimiti, anjeun henteu terang naon anu kuring mayar atanapi henteu mayar. Kadua, kuring ngadamel jinis generalisasi, éta pamendak kuring. Katilu, upami anjeun aya anu nyarios ka kuring, kuring bakal mayar taksi anjeun supados anjeun tiasa nyarios ka rai kuring ...

        1.    msx cenahna

          Mayar eOS? NO. Éta aya dina daptar sumbangan ka hareup kuring, enya, sabab kuring resep pisan kana karya seni na, tapi eOS nyalira ngabandungan: Kuring nganggona dina kapasitas pinuh sakedik langkung sabulan, salami ~ 12 jam sapoé salaku hiji-hijina sistem operasi sareng kanyataanna yén éta mangrupikeun sistem pikeun pangguna propil Windowsero anu ngagaduhan seueur tablet nganggo keyboard fisik.

          @Nelson: Saé pisan, koméntar munggaran anjeun, éta persis kumaha anjeun ngahartikeunana, "linux" pangguna kurang ajar sareng kuring bakal kadorong nyarios _miserables_ yén aranjeunna henteu nanem modal sapesér dina F / LOSS, naha, _ upami éta gratis_ (koréksi hdp, éta henteu gratis, éta GRATIS, tapi anjeun moal ngartos bédana); Kaseueuranna bahkan henteu ngembalikan nanaon ku cara naon waé: kode, karya seni, bugreports, dukungan online (IRC, forum, MLs) ... naon waé, sareng di luhur éta, aranjeunna nyéépkeun waktos pikeun ngritik sadayana, 95% tanpa terang naon sih anu aranjeunna carioskeun.
          Dina kamungkinan kuring gaduh twine anu ditangtukeun per bulan anu kuring nyumbang kana proyék anu béda anu kuring pikareueuseun atanapi nyiptakeun perangkat lunak anu kuring anggo unggal dinten, sareng sanaos henteu jarak jauh naon anu kuring hoyong balikeun ka aranjeunna sacara emosional dirobah jadi $$$ Kuring kolaborasi sareng naon anu kuring masihan kulitna.

          Di sisi anu sanésna, koméntar anjeun kana tong sampah téh fenomenal, aya seueur jet sareng cagones anu nyumput di tukang anonim pikeun muka sungutna langkung ageung tibatan The Mask anu, kusabab aranjeunna pager tanpa terang alias MEREKA MÉSOR KA PEDO sareng henteu tiasa ngadukung sacara téhnis boh atanapi filosofis atanapi tina posisi sanés naon anu aranjeunna carioskeun, aranjeunna moal pernah nyarios dina nyanghareupan naon anu aranjeunna nyarios di tukangeun layar, sabab pamustunganana upami urang gaduh bebeneran -atawa sahenteuna urang yakin yén urang ngagaduhan éta- urang moal kedah nyarios hal-hal dina jalma, salawasna kalayan hormat jeung jangkungna relevan.

          Lalaki anu alus, buka katalog frasa karesep kuring ^ ^

          1.    Cijulang cenahna

            éta mamat yén anjeun msx.

          2.    eliotime3000 cenahna

            @felipe:

            Anjeunna anu kagigit.

        2.    Cijulang cenahna

          haha Tapi anjeun pasihkeun ka diri anjeun salaku macho online sareng anjeun nawiskeun mayar kuring taksi ka bumi anjeun.

          http://1.gravatar.com/avatar/53e2a6069641b58172df0a3982be6548?s=600&d=wavatar&r=G

          di dinya kuring kasieunan kana anting éta sareng janggot njijikeun.

          Pasti, nanas ngalereskeun sadayana gua umumna. Buka masang orok ubuntu, tetep peretas sareng percanten anjeun langkung saé tibatan anu sanés anu nganggo windows, sareng tong ngaco.

          1.    msx cenahna

            "AHA. Tapi anjeun pasihkeun ka diri anjeun salaku mesin online sareng anjeun nawiskeun mayar kuring taksi ka bumi anjeun. "
            LOLOL

            Naon pinding xD

    2.    Anachronistic cenahna

      Gnu / Linux nawiskeun alternatif pikeun nyumbang. Sabalikna, nalika anjeun mésér PC, Windows ngagaduhan harga final. Anjeun mayar atanapi anjeun mayar. Kacuali anjeun ngahijikeun sareng masang Windows bajak laut.

  6.   Irvandoval cenahna

    Modeu sesah #ON
    Abdi moal mayar artos artos kanggo distro anu ngagaduhan seueur anu langkung saé sareng langkung diénggalan. Éta $ 10 langkung saé disumbangkeun ka KDE 🙂 😛

    1.    / Dev / null cenahna

      +1

    2.    Alberto Aru cenahna

      Kuring henteu KDE, anu nyéépkeun pikeun ngadamel desktop na dina jandela $ xD

      1.    diazepam cenahna

        Milik!

      2.    msx cenahna

        EPIC: FACEPALM:

        1.    eliotime3000 cenahna

          +9000!

    3.    Cijulang cenahna

      Nyatana nyaéta yén anu leres-leres damel nyaéta KDE / GNOME sareng anu nyiptakeun sadaya perangkat lunak anu asli, sésana nyaéta "masak sareng nyanyi" haha

    4.    msx cenahna

      +1

  7.   Nutzlich cenahna

    Kuring jelas yén lamun kuring bakal mayar ... sadayana pikeun perbaikan sistem. Upami leres leres éta kawates sakedik kana naon Ubuntu nyalira, tapi kuring resep pisan kana distro ieu. Aya seueur detil pikeun Polandia tapi kuring ngaraos raoseun pisan sareng kuring produktif.
    Bakal aya anu nyarios yén kuring gélo upami kuring nyebatkeun yén kuring langkung raoseun dina Elementary OS tibatan di Mac OS X. Kuring masang hackintosh generasi terakhir pikeun ningali produktivitas sareng Mac sareng nyarios anu leres .. leres, éta teu kunanaon, tapi kuring henteu bérés Ku Elementary OS tapi kuring ngalakukeun hal-hal anu gancang sareng langkung seueur kana intina.
    Kami henteu tiasa ngabandingkeun tingkat detil hiji sareng anu sanés, pamasangan bungkus dina Gnu / Linux masih cacat pikeun rata-rata pangguna dibandingkeun sareng gampangna Mac, Plank, dok OS Dasar nyaéta gancang tapi henteu sadayana mangpaat, Pantheon -Files ngagaduhan hal anu kedah ditingkatkeun sanaos langkung produktif tibatan Finder, sareng seueur detail alit anu ku pangmayaran minimal urang panginten tiasa ningali janten pamutahiran ...
    Detil anu anjeun kedah mayar pikeun perangkat lunak gratis henteu janten masalah upami éta ditarjamahkeun kana paningkatan, tapi paningkatan henteu pikeun gulung anjeun ... tapi ngadangukeun pangguna anu ngagunakeun distribusi. Angket unggal sababaraha bulan panggunaan ngalangkungan mail ngeunaan naon anu saé atanapi naon anu tiasa dironjatkeun bakal janten tanggapan anu saé pikeun pangembang sareng éta bakal janten sapertos distro-demokratis.

    Singkatna: salami aya komitmen ti pengembang ka pangguna sareng pamundutna didangukeun ... kuring bakal kabagean mayar, sareng seueur deui kanggo distro ieu !! Hidup SD Elementary !!

  8.   tarkin88 cenahna

    Kuring resep eOS, ngan éta cara na akur sareng kartu grafik Ati kuring sareng didasarkeun kana Ubuntu sareng langkung parah dina versi lami sapertos kitu, mangrupikeun hal-hal anu ngahambat kuring ngagunakeunana unggal dinten, upami éta ngan ukur dumasar kana Archlinux atanapi leungit di SUSE: S

  9.   LycusHackerEmo cenahna

    Abdi moal mayar nanaon, sabab nalika kuring badé dipasang éta kuring ngalakukeun kasalahan dina tungtung pamasangan sareng kuring henteu tiasa lebet Eos atanapi Windows. Abdi kedah angkat ka siber pikeun ngunduh fedora.

    Ogé kuring ngaraos raoseun pisan nganggo Fedora ... xD

  10.   solidrugs cenahna

    Kuring bakal mayar proyek kanggo neraskeun sakumaha anu anjeun carioskeun, tapi henteu 10: / panginten 5 langkung tiasa diaksés ku sadayana pemirsa sareng kuring pikir éta bakal naékkeun langkung seueur, dibandingkeun sareng anu sanés ... sabab sakumaha linux anu saé anjeun tiasa niron atanapi nyalin gaya sareng bentukna, kami didasarkeun kana ubuntu, kasohor pisan di jaman na, ayeuna diragukeun dianggo.

  11.   Cijulang cenahna

    henteu henteu aya. Pikeun aya upami kanggo Ubuntu 12.04 sareng tangtosna pikeun RHEL. Tapi henteu deui.

  12.   Alberto Aru cenahna

    Kuring bakal nganggo éta salami sataun, upami éta lami dina komputer dina komputer éta hargana, kuring bakal nyumbang duit. Tapi vérsi "stabil" tiasa dianggo langkung parah tibatan ß sareng saur kuring kurangna konfigurasi henteu saé, tapi vérsi salajengna (sakitar 10 atanapi 15 taun), upami aranjeunna ngalereskeun sadayana ieu sareng nempatkeun langkung seueur fungsionalitas, kuring bakal sigana nyumbang € 10.

  13.   Diego cenahna

    Upami kuring resep, kuring bakal mayar. Henteu aya anu lepat sareng mayar parangkat lunak gratis.

    1.    msx cenahna

      Sanés yén "teu aya anu lepat mayar kanggo nganggo SL", éta ampir tugas moral pikeun ngabalikeun artos salaku tukeran pikeun produk anu saé didamel nganggo PASSION + CINTA ku jalma anu sami sareng urang ti panjuru dunya.

      Tapi naon beurit anu seueur di dunya ieu anu ngartos ...

      1.    cookie cenahna

        Hanjakalna aya jalma anu ngan ukur nganggo Linux sabab gratis.

    2.    msx cenahna

      Ngan upami kitu, kuring henteu nyarioskeun perkawis beurit kanggo anjeun @Diego.

  14.   thorzan cenahna

    Hésé pikeun kuring pikeun ngajawab patarosan naha kuring bakal mayar SD. Nyandak ka lapangan kuring, upami openSUSE henteu gumantung ka perusahaan mana waé sareng peryogi dukungan, éta bakal mayar, sabab pikeun kuring éta distro anu teu tiasa diganti. Upami openSUSE anu dipikacinta éta SD, kuring bakal mayar éta $ 10.

  15.   Pedro cenahna

    Ayeuna kuring moal mayar eOS tapi sanés khusus nanaon, tapi kusabab kuring henteu resep, ogé aya hal anu kuring resep pisan ngeunaan SD sapertos Slingshot (anu kuring anggo bareng sareng kayu manis) sareng teu sanés. , sapertos File Pantheon. Janten kuring henteu "mésér" distribusi éta. Nanging, kuring henteu masalah "nyumbangkeun" kanggo ieu sareng proyék sanés (sapertos anu kuring parantos lakukeun ku Ubuntu, Wikipedia, sareng sajabana)

  16.   Tesla cenahna

    Waleran anu pondok kuring nyaéta: Leres, tanpa diragukeun, distribusi naon waé peryogi waktos, pangropéa sareng di tukang kamekaranana aya jalma anu rajin ngusahakeun naon anu aranjeunna percanten.

    Saur patarosan anu ditaroskeun sanés naha anjeun badé mayar Elementary OS, tapi naha anjeun bakal mayar distribusi karesep anjeun. Waleran kuring enya, ku alesan anu nyatakeun.

    Ngeunaan netepkeun harga anu tetep, kuring yakin yén urang henteu kedah maksa jalma pikeun nyumbangkeun jumlah anu tetep ogé, kusabab masing-masing jalma nyumbang naon anu pangsaéna. Janten ngajawab patarosan Daniel Foré, kuring kedah ninggalkeun wéb salaku gambar anu munggaran.

    Urang nyarioskeun € 5/10/15, anu mangrupikeun harga, sahenteuna di Spanyol, tina sababaraha bir, sababaraha inuman atanapi tuangeun. Sareng yén sistem operasi kami bakal langkung fungsina tibatan tuangeun saderhana atanapi néwak cogorza.

    Salaku hasil tina topik ieu kuring nyarankeun tulisan (kuring henteu nempatkeun tautan kumargi kuring henteu terang naha leres leres sareng kuring henteu hoyong aranjeunna nyarioskeun ka kuring yén kuring ngiklankeun) yén kuring kantos maca dina Engadget anu judulna : Naha jalma henteu ngabandingkeun «digital good» anjeun kalayan harga sareng cubata.

    Pondokna, mayar harga anu sedeng pikeun parangkat lunak urang saur kuring tiasa ngabantosan pangembang ku nempatkeun kauntungan anu langkung seueur pikeun karya aranjeunna, di sisi anu sanés, altruistik.

    Sambutan! Sareng hatur nuhun parantos muka debat ieu, elav!

  17.   basa Yunani cenahna

    Éta bakal mayar kuring pikeun neraskeun kamekaranana. Kuring gaduh éta dipasang dina partisi sareng éta saé. Masih, teu aya anu sapertos Arch Linux + KDE + Plasma Search sareng peluncuran kombinasi.

  18.   Reynhartd cenahna

    Naha aya anu nyarios mayar? Kuring hormat mertimbangkeun yén sadaya jelema ngagaduhan hak henteu ngan ukur pikeun milih naon anu aranjeunna pikahoyong tapi ogé nyéépkeun artos sakumaha anu dipikahoyong, sababna patarosan na: Naha SD masihan anjeun naon anu anjeun milari, anu diarepkeun, dipikahoyong? Upami jawaban na "Nuhun" teras teraskeun sareng candakeun salaku investasi, upami henteu anjeun tiasa mendakan ratusan distro anu tiasa diluyukeun sareng kabutuhan anjeun sareng anu nyababkeun henteu nyéépkeun artos saperak pikeun kawajiban.

    Éta mangrupikeun bebeneran anu sadayana terang, tapi saeutik pisan anu nyababkeun kanyataan.

  19.   eliotime3000 cenahna

    Tétéla, éta patut mayar kanggo eOS upami aranjeunna masihan kuring DVD kalayan desain numutkeun eOS sareng dikirimkeun ka imah kuring salaku hadiah pikeun nyumbang kana proyek (sanaos kuring bakal kaleungitan rahmat pikeun ngadukung proyék tanpa kéngingkeun naon-naon balesanna). Pokokna, sumbangan sateuacanna sabab nyusahkeun seueur.

    Sareng ku omong, upami tujuan éta bisnis, maka, éta tiasa janten jalan. Dina nyalira, masalahna sanés ngan ukur kumaha cara mayar éta, tapi naha. Mayar pikeun ngaunduh tiasa, tapi kami parantos biasa dipasihkeun pikeun ngagentos pamayaran éta. Upami aranjeunna parantos ngaitkeun éstétis anu pikaresepeun sareng pilihan pikeun nyumbang ngalangkungan PayPal, Pay Pay Kasalametan sareng / atanapi Western Union (upami aranjeunna henteu ngagaduhan kartu debit / kiridit, tangtosna), éta bakal pantes nyandak artos kuring tina saku.

  20.   3 ndria cenahna

    Dina pengertian umum, kuring pikir éta saé pikeun mayar parangkat lunak naon waé anu kéngingkeun kuring, ogé, cara anu langkung saé pikeun ngadorong pamekar?

  21.   cococho cenahna

    Henteu, abdi moal mayar. Kunaon Kusabab kuring henteu nganggo eOS sareng ogé, saatos kuring mendakan naon anu dilakukeun ku tim SD pikeun pangguna anu parantos ngaos CD eOS Jupiter, kirang tina kirang.

    Ayeuna, naha anjeun mayar distro karesep anjeun? Tangtosna, henteu panginten ngeunaan éta. Éta bakal mayar proyek sareng pangembangan aktif na pikeun dijaga, sakumaha ceuk elav, atanapi éta bakal kolaborasi ku ngagaleuh dagangan ti distribusi. Éta sababna kuring badé mésér mug anu nganggo logo xp win ayeuna! XD… Aduh

  22.   Michelangelo Simon cenahna

    Nya enya, kuring ogé daék mayar leuwih, teu leuwih. Tapi kuring hoyong anu tiasa dianggo saéna. Masalahna nyaéta seueur aplikasi anu henteu hasil pikeun kuring baheula nalika niru aranjeunna pikeun Windows. Ayeuna pikeun mayoritas éta henteu diperyogikeun sabab éta aplikasi administrasi sareng awan anu dijalankeun dina halaman wéb. kumargi kitu 10 cekap kanggo éta. PC tanpa HDD atanapi usb tiasa janten berkah

  23.   paul honorato cenahna

    Éta sumbangan anu disarankeun, kanyataanna saur kuring Ubuntu masihan saran anu langkung terang pisan ku nyarios (dina basa Inggris) "Sakumaha saur anjeun Ubuntu patut?" Sareng nalika milih opsi unduh gratis (di handapeun halaman) jawaban pikeun patarosan ieu «Teu nanaon. Pasihan abdi Ubuntu gratis ». Anjeun dina dasarna nyarios ka pangguna yén anjeunna nganggap Ubuntu sakumaha alit atanapi yén pangguna nyandak hal anu kedah dibayarna. Henteu kitu sareng SD.

    Kuring nyumbang ka SD sareng bakal ngalakukeun deui. Sanaos nalika eOS lahir panginten kuring kedahna janten lingkungan desktop atanapi paling ageung paket kanggo Gnome3 tibatan ngan distro anu sanés, dina béta Luna ngajantenkeun kuring kagum. Éta ngenalkeun sadaya perangkat keras dina laptop kuring kalebet Galaxy S3 (MTP) kuring, dina Debian anjeun kedah juggle supados teleponna dipasang. Hiji-hijina masalah anu kuring gaduhkeun nyaéta ngalakukeun apt-get dist-update ngarobih lsb-release ka Precise Pangolin sareng ngahalangan kuring masang PPA, anu diperyogikeun pisan dina eOS.

    Tapi kuring keukeuh, SD parantos nempatkeun paradigma anyar, henteu ngan ukur prihatin kana kode, tapi ogé éstétika. Kuring ngan ukur miharep aranjeunna masihan putaran nyalira sareng éta henteu katingalina sapertos salinan Mac. (Sanaos ku nempatkeun dok Plank di kénca sareng ngarobih font kana Aller, anu karaos parantos benten pisan)

    Salam.

  24.   clow_eriol cenahna

    Langkung ti mayar, kuring langkung milih nyumbang.

  25.   eleefece cenahna

    Upami éta nawiskeun hal anu pikaresepeun pikeun kuring, tanpa ragu kuring bakal nyumbang 10 dolar. Maksad abdi, sanaos ubuntu dina akhir dinten, seueur padamelan parantos dilakukeun ku tim eOS pikeun nawiskeun anu béda sareng stabil: katapel, papan, file pantéon, sareng sajabana ... sareng sajabana ... Teu sapertos aranjeunna parantos nyandak ubuntu sareng nempatkeun kana wallpaper anu sanés, sababaraha aplikasi sareng bumi sakedik sapertos "distros" anu sanés

  26.   visesen cenahna

    Abdi. Kuring henteu bérés EOs, tapi kuring serius ngémutan mayar distro linux salajengna anu kuring unduh, sanaos éta mangrupikeun jumlah simbolik. Patarosan na saderhana sakumaha anu jelas. Kami teras-terasan ngawadul yén dina Linux hal-hal henteu saé ... sareng urang hilap yén-dina kaseueuran kasus- kami ngaunduh distro anu didamel pikeun cinta seni, sareng tanpa aya manpaatna pikeun pangembangna. Nembe ayeuna kuring mimiti aya di sisi anu sanésna, anu janten produser, sanés konsumen, sareng anu saleresna nyaéta visi anjeun bakal robih nalika anjeun ningali yén anjeun mimiti ngalakukeun hal-hal, ngahaturanan jam sareng usaha, supados masarakat nyandak haratis engké .. .memang henteu. panon! Abdi sanés nyarioskeun perkawis parangkat lunak propriétari, tapi ngeunaan pangakuan usaha anu sanés anu nempatkeun alat pikeun anjeun. Pondokna, upami urang hoyong kaayaan janten langkung saé, tungtungna anjeun kedah ngeruk saku, atanapi sahenteuna henteu ngawadul upami naon anu dikonsumsi dipinuhan ku iklan.

  27.   daek cenahna

    Ningali kamekaran distro ... Upami kuring mayar éta ... Seueur anu nyarios yén pikeun unduhan no, tapi kuring leres-leres mikir yén unduhan éta ngabantosan yén aya kamungkinan nyumbangkeun atanapi mayar distro .. . Saur tujuanna sanés kanggo mayar unduhan atanapi distro éta nyalira, tapi kanggo mayar atanapi nyumbangkeun supados proyek na tuwuh .. Sababaraha dinten ka pengker kuring parantos nguji Elementary Os sareng kuring tiasa nyarios yén éta aya dina jalur anu leres sareng sanaos pikeun sababaraha sigana sagalana parantos beres saur kuring yén integrasi anu ngagaduhan nyalira distro ieu unik .. Hal-hal anu distro sanés henteu nawiskeun salaku standar.

  28.   truko22 cenahna

    Kuring nyumbangkeun jumlah anu sami unggal taun ka distro karesep abdi 😀 ogé sababaraha aplikasi, wikipedia sareng fansub mangrupikeun bentuk pangrojong; kuring bakal teraskeun bari mungkin di Vénézuéla yén unggal jam hal-hal langkung sesah TT

  29.   Babel cenahna

    Kaleresan kuring ningali éta ogé. Radiohead lakonan hal anu sami sareng albeumna In Rainbows sareng teu aya anu nyarios nanaon sareng aranjeunna ngadamel langkung seueur tibatan bendunganna. Kuring ningali éta salaku dukungan pikeun proyék-proyék anu anjeun pikaresep. Kuring nyumbangkeun komo teu nganggo eOS. Kuring nyumbangkeun kusabab kuring resep inisiatif proyek sareng kusabab kuring yakin yén sacara éstétis éta distro anu paling ati-ati sadaya.

  30.   mss-devel cenahna

    Upami kuring kedah mayar, kuring bakal masihan ka distro anu langkung penting pikeun dunya Linux, sapertos Debian. Kuring ogé bakal nyumbang ka Apache sareng FSF.

  31.   Carlos cenahna

    Kuring pikir yén jalma-jalma anu nganggo Linux salaku sistem utama kedah nyumbang kana proyek atanapi upami dina kamungkinan urang éta pikeun proyék-proyék anu paling urang anggo 🙂

  32.   kik1n cenahna

    Kami henteu nganggo Linux sabab gratis sareng henteu aya retakan?
    Hahahaha

  33.   paefes cenahna

    Leres, kuring bakal mayar, sabab kuring ogé bakal mayar Mint, Xubuntu, Mageia, PCLinuxOS, sareng seueur pisan distro sanés anu kuring resep.

    Ayeuna, aya masalah naon anu gaduh sababaraha versi LTS? Naha seueur panolakan?

    1.    elav cenahna

      Henteu aya masalah sareng LTS, kantun aya pangguna anu ngan ukur ningali LTS pikeun lingkungan produksi, server sareng anu sanésna, tapi pikeun PC pikeun panggunaan pribadi, tangtosna henteu ... 😉

  34.   Ludwing argenis cenahna

    Pikeun aranjeunna anu aktip nganggo eOS, sigana mangrupakeun ide anu saé pikeun kolaborasi sacara finansial sareng proyék, cita-cita pikeun urang sadayana ngagaduhan budaya nyumbangkeun, tapi kumargi seueur urang henteu, sigana mah inisiatip pikeun ngumpulkeun suksés pisan, kumargi pangembang eOS ogé ngagaduhan kahirupan sareng wajar yén karyana nguntungkeun pikeun aranjeunna sabab proyékna nyaéta perangkat lunak gratis 100%.
    Di sisi anu sanésna, kanyataan yén éta dumasar kana Ubuntu 12.04 henteu hartosna yén éta tinggaleun jaman, kumargi dina tingkat kernel sareng supir ayeuna anjeun tiasa ngapdet ku cara anu stabil sareng aman kana téknologi Raring Ringtail, sapertos kieu:
    sudo apt-get install –install-ngajak linux-generic-lts-raring xserver-xorg-lts-raring libgl1-mesa-glx-lts-raring
    Sareng dugi ka Januari 2014 tiasa dimutahirkeun kana téknologi Saucy, janten upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi anjeun tiasa konsultasi kana tautan ieu https://wiki.ubuntu.com/Kernel/LTSEnablementStack
    Di sisi séjén dina tingkat aplikasi, pikeun éta kami gaduh PPA

  35.   cooper15 cenahna

    Janten pangguna eOS anu bageur sareng kontén, enya kuring bakal mayar sareng anu pangpayunna pikeun ngaraos yén kuring nempatkeun séréal keusik kana proyek.

  36.   Chaparral cenahna

    Kuring, sapertos anjeun, bakal mayar babarengan pikeun proyék sareng ideu na, sabab éta pantes. Tapi henteu 10 dolar, upami henteu langkung atanapi, panginten kirang. Hal-hal anu tangtu henteu tiasa dinilai ku prisma tina logam keji. Kusabab ideu henteu mésér atanapi dijual. Atanapi cara anu sanés, nalika hiji hal anu saé éta dibagi sareng sésana, nyaéta, éta dipasihkeun. Anjeun teu nyaman sareng Arch sareng Kde. Kuring yakin yén éta moal ngarugikeun anjeun récéh

  37.   dhunter cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring ningali tautan unduh sareng éta sareng katingalina rada agrésif pikeun standar "gratis pikeun sadayana" anu biasa urang nganggo parangkat lunak gratis, tapi éta sanés hal anu goréng, aranjeunna henteu ngalanggar hukum atanapi nanaon, aranjeunna nganggo perangkat lunak gratis sareng aranjeunna gratis, gratis bahkan kanggo ngicalna.

    Ieu kedah kajantenan langkung sering, seueur proyek henteu ngagaduhan cara nampi artos, sapertos aranjeunna biasa teu ngagaduhan dana.

  38.   OtakuLogan cenahna

    Mertimbangkeun Ubuntu ogé nyungkeun sumbangan sareng aranjeunna dumasar kana Ubuntu, naha aranjeunna badé alihan perséntase sakedik tina naon anu aranjeunna tampi ka Ubuntu? Éta masihan kuring henteu.

    Sareng kuring parantos terang yén Ubuntu ngagaduhan perusahaan di tukangeunana sareng eOS henteu, tapi eOS henteu masihan Debian nanaon (anu mangrupikeun distro anu ayeuna kuring anggo sasarengan sareng CentOS) sareng Ubuntu parantos masihan sapertos sarébu rangkep, kalebet Steam.

  39.   Anibal cenahna

    Sigana kuring mah aranjeunna henteu masihan bal ka masarakat, aranjeunna henteu ngagaduhan forum kanggo ngabahas sareng masihan koméntar.

    Henteu kakantun yén kode na "gratis" sareng nalika PearOS nganggo wingpanel atanapi anu sanésna aranjeunna dicap salaku maling ...

    Pikeun anu kuring moal mayar.

    1.    cooper15 cenahna

      Kodeu Wingpanel henteu gratis? mahluk anu alus ku cara éta, kuring mikir ngeunaan éta ...

      1.    nano cenahna

        Leres éta, tapi nalika Pir nyobian nganggo éta, budak SD ngan ukur nyebat maling sareng kopcét (ironisna, naha henteu nyalin ti Mac?)

        1.    eliotime3000 cenahna

          Munafik? Dimana ?!

  40.   carogé cenahna

    Kuring bakal mayar (langkung seueur deui) upami éta sumping dina format fisik, sareng bungkus dina sababaraha cakram, sapertos Suse sareng Debian sumping sateuacanna. Dukungan sareng Repository henteu salamina, sareng aya waé anu resep kana Linux, tapi henteu ngagaduhan atanapi sambungan internét anu goréng.

  41.   neysonv cenahna

    Kuring bakal ngaunduh gratis, sareng mayar dina unduhan engké.

  42.   ucing cenahna

    Pikeun hiji-hijina distro anu kuring badé mayar (langkung saé nyumbang) kanggo neraskeun pamekaranana nyaéta Mint sareng Manjaro, ngan ukur dua anu kuring anggo pinuh.

  43.   aiinumortis cenahna

    Mayar SD? henteu, ku alesan saderhana yén di SD, anu mangrupakeun ubuntu khusus, anu henteu meryogikeun seueur padamelan nalika anjeun bakti ka sektor ieu, aranjeunna parantos ngarobih sareng anu sanésna tapi dasar sareng padamel anu hébat parantos ngajadikeun kanonik sareng Ubuntu, Anu dina hébatna Éta ngagaduhan hutang ka Debian, janten kuring henteu terang intina nempatkeun harga, hal anu sanés nyaéta aranjeunna nyuhungkeun sumbangan, tapi aranjeunna ngulang modél anu sami sareng Ubuntu, nalika anjeun badé ngaunduh éta tina wéb mimitina éta naroskeun ka anjeun anu sami $ 10, hal éta nyaéta upami anjeun henteu sadar, anjeun pikir anjeun kedah mayar, éta sababna kuring henteu resep, sabab éta ampir-ampiran siga ngabobodo jalma anu henteu ' t terang bisi.

    Nanging sabagian artos éta disumbangkeun ka Debian sareng bagian sanésna pikeun padamelan aranjeunna kuring ningali langkung adil.

  44.   Tong sampah cenahna

    Kuring bakal mayar anu sanés salain eOS, sapertos Debian sareng Fedora kanggo gaduh dvd cover, manual, bau anyar jsb ... atanapi enya.

    https://www.osdisc.com/

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nya, kuring bakal mayar upami aranjeunna ngan ngical DVD Debian duanana 1 sakedik sareng 32 sakedik.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Éta tiasa, tapi sakumaha anu dicarioskeun di dinya, éta ngagaduhan KDE. Naha éta mangrupikeun éta nyaéta ngetikkeun atanapi kasalahan data? Sakanyaho kuring, Debian DVD1 hadir sareng 4 lingkungan desktop.

  45.   Bioacler cenahna

    Ayeuna mah sistem anu lengkep sapertos kanggo mayar ... kanggo éta.

  46.   Rodolfo cenahna

    Kuring pikir aranjeunna kedah janten DE langkung saé tibatan dumasar distro, sigana langkung logis sareng praktis, contona. Aranjeunna port DE pikeun Archlinux, debian, fedora sareng sajabana ... aranjeunna kéngingkeun langkung seueur pasar sareng kamungkinan kauntungan, teras aranjeunna nampi sumbangan atanapi akhirna pikeun kualitas-kualitas énggal ngarah didasarkeun, teu aya conto, naha anjeun resep ieu dilakukeun urang butuh artos salaku kickstarter. Jalma bakal mayar sareng anjeun moal wajib. Parantos kanyataanna ngaunduh, yén aranjeunna ngecas anjeun awon, aranjeunna kedahna gaduh pesen anu badé disumbangkeun sateuacan ngaunduh henteu atanapi enya teras aranjeunna ngirim anjeun ka tempat éta. Sanés yén aranjeunna ngecas anjeun heula sareng anjeun kedah milarian kanggo ngaunduh upami Ubuntu ngalakukeunana sareng kuring henteu resep pisan.

  47.   basa perancis cenahna

    Éta bakal mayar ngan ukur dina dua kasus.

    Yén aranjeunna ngembangkeun anu unik sareng kuat, sapertos Linux Mint sareng Cinammon, dimana artos kuring kana sumbangan ka komunitas GNU / Linux

    Éta DVD kalayan kotak na sareng sadaya hal, manual instalasi sareng éta, sumping ka bumi kuring. Kusabab ieu fungsina pikeun ngahutbah non-linuxers.

  48.   Pedro cenahna

    Tangtosna kuring bakal mayar, hanjakalna panginten yén anjeun kedah mayar dugi produk réngsé sareng kumaha hiji proyek tiasa ngajaga diri upami teu aya sumberdaya, upami anjeun nganggo produk anjeun kedah masihan sumbangan, boh sacara moneter, coding atanapi narjamahkeun.

  49.   patodx cenahna

    Kuring bakal mayar dugi ka 100 dolar kanggo distro, salami éta mangrupikeun salah sahiji indung distros-Debian, Arch, Redhat ... jsb ... artos anu sacara logisna bakal ngadeudeul distro kalayan manpaatna pikeun hiji.
    nyéta, mayar arch + kde, debian + kde atanapi duanana nganggo xfce .. kumargi aranjeunna parantos kualitas ... langkung ku artos .. bahkan henteu panginten kumaha kaayaan na ...

    Ngeunaan desktop, éta bakal nyumbang dina cara anu sami upami ngeunaan desktop anu ngitung pangguna linux sanés anu nganut sikep egosentris sareng anu nyusahkeun garpu éta .. singgetna, Gnome.

    di sisi anu sanésna, kedah aya cara pikeun nyimpen artos ngalangkungan bank atanapi anu sapertos kitu anu urang henteu ngagaduhan kartu ...

    pamungkas, kuring henteu masihan salah kanggo eOS.

  50.   elruiz1993 cenahna

    Mayar éta, upami kuring jelas tiasa. Kahiji, anjeun ngadukung sakumpulan pangembang anu henteu gumantung kana perusahaan ageung; kadua, éta ngajantenkeun kuring balik ka distro anu kuring bahkan henteu hoyong ningali dina cet sareng anu katilu, abdi pangguna distro éta sareng kuring resep panganteur na (kuring miharep éta henteu pegat sapertos sadayana anu didasarkeun dina GTK). Surak

  51.   Tina Toledo cenahna

    Elav sigana mah patarosan anjeun kedah diémutan deui ... upami anjeun naros ka kuring naha kuring bakal mayar OS SD, waleran kuring sapertos seueur; NO, abdi moal mayar. Sareng kuring moal mayar kanyataan saderhana anu kuring henteu nganggona.
    Ayeuna, naha pantes mayar eOS upami anjeun mutuskeun nganggo éta? Leres.

    Naha kuring nyarios yén patanyaan anjeun kedah dipikir deui? Nya, kuring bakal nyandak deui sareng naroskeun Naha anjeun mayar kanggo ngaunduh distro GNU / Linux favorit anjeun? Abdi émut yén sababaraha waktos ka pengker survey anu dilakukeun dina Muy Linux sareng seuseueurna seueur nyarios yén aranjeunna moal masihan artos, cara anu sami pikeun ngondisikeun kontribusina ékonomi pikeun nilai tambah unduhan sareng sabagian alit nyarios yén aranjeunna bakal mayar tanpa kaayaan.

    Kuring henteu terang, tapi sigana kontradiktif pisan pikeun kuring yén seuseueurna ageung nyatakeun yén distros GNU / Linux langkung saé tibatan Windows tapi ngan sakedik anu satuju mayar éta. Sareng pikeun catetan, mayar kanggo aranjeunna henteu bertentangan sareng kabébasan anu kawéntar ...

    1.    elav cenahna

      Leres, kuring satuju pisan. Intina, kuring naroskeun patarosan éta khusus sabab jelas pisan pikeun kuring yén seueur urang, upami kuring sanggup, bakal mayar distribusi karesep urang. Intina kuring hoyong sumping nyaéta, naha anjeun mayar pangwangunan anu sanés éta henteu langsung nguntungkeun anjeun tapi upami pangguna sanés?

      Sareng éta sanaos ayeuna kuring henteu nganggo GNOME, atanapi GTK, atanapi eOS, henteu aya anu ngirangan masa depan upami kuring ngalakukeun sareng upami kalayan sumbangan proyék éta tiasa dijaga sahingga nalika waktosna datang, éta tiasa ngaraosan éndah sareng sebaran stabil. Naha henteu mayar?

      😉

      1.    Tina Toledo cenahna

        Elav Dixit:
        "Naha anjeun mayar pangwangunan anu sanés anu henteu nguntungkeun anjeun langsung tapi pangguna sanés?"

        Sacara moral éta bakal janten hal anu leres pikeun dilakukeun, tina sudut pandang kuring.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Kuring bakal mayar éta supados ngembangkeun proyek nguntungkeun batur dina cara anu sami. Nyarios leresna, sababaraha pangguna Linux anu nyarios basa Spanyol mangrupikeun panyalindungan pelit nalika nyumbang sacara finansial pikeun proyék parangkat lunak gratis.

          Pikeun bagian kuring, upami kuring tiasa nyetél ékonomi kuring, tiasa waé kuring nyumbang pikeun eOS sareng proyék sanés, tapi dina dirina sorangan, kuring resep yén kuring janten rélawan sateuacan kapaksa ngalakukeun éta sateuacan ngaunduh.

        2.    cookie cenahna

          Sanés kuring, mimitina kuring ngabantosan nyalira, maka anu caket sareng kuring sareng, upami tiasa, batur.

          Patarosan ngeunaan opini.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Ayeuna, anu ironisna nyaéta jawaban na ogé teu dirumuskeun, kumargi kuring ningali strategi eOS salaku masihan anjeun sumbangan "wajib", tapi pikeun seueur anu teu ngagaduhan kartu kiridit, éra pisan anu kedah dibayar ku éta hartosna. Sugan, masihan artos abdi ngalangkungan Western Union bakal janten jalan kaluar anu layak, tapi kumaha carana ngalakukeun transaksi online kalayan plastik janten modéren ...

      Upami kuring daék mayar eOS ... Nya, meureun éta, tapi dina waktos ayeuna, sanés alesan kauangan sareng sabab anjeun henteu mayar, anjeun ngadon. Anjeun nampi nanaon deui, anjeun ngan ukur nampi ISO anu sacara praktis anjeun tiasa unduh tanpa mayar. Upami kuring leres-leres mayar eOS, aranjeunna bakal ngabéjaan yén aranjeunna badé masihan kuring DVD anu ngandung eOS dina 32 sareng 64 bit (sapertos kasus Slackware sareng toko).

      Bener nyaéta kuring bakal daék masihan sen Nuevo Sol kuring (mata uang nasional Peru) pikeun sistem éta. Nanging, anu dilakukeun eOS nyaéta maksa anjeun nyumbang, anu tiasa anjeun sampurna lakukeun sacara sukarela. Pikeun bagian kuring, kuring bakal nyumbang ka Wikipedia, proyék Debian, Slackware, CentOS sareng eOS. Tapi upami aranjeunna maksa kuring ngalakukeun éta sateuacan nyumbangkeunana, kuring langkung resep henteu.

  52.   jamin-samuél cenahna

    "Seueur pangguna anu resep sareng eOS, kumaha rupana sareng kumaha jalanna."

    Abdi salah sahijina ..

    Kuring ngaraos saé pisan sareng eOS

  53.   R3is3rsf cenahna

    Waleran kuring mangrupikeun NO anu saé, upami gaduh 10 dolar éta kuring langkung resep nyumbang kana proyék Debian atanapi bahkan ka Kde.

    eOS bisa dipikaresep ku seueur pangguna, sareng yén aranjeunna nganggap yén éta ngagaduhan aspék anu saé sareng sababaraha aplikasi sanésna, tapi sacara umum éta masih ubuntu kalayan cangkang gnome (sanaos aranjeunna nyebut pantheon). Sareng upami urang nyarioskeun mayar kanggo Gnu / Linux (teu aya sumbangan, tapi pembayaran wajib) kuring langkung resep pikeun DVD Debian, Suse / Opensuseup sareng bahkan Fedora.

  54.   Juli cenahna

    Kuring ngan ukur bakal mayar Debian KDE, anu batu padet sareng kilat gancang

  55.   Juli cenahna

    ElementaryOS mangrupikeun distro TUNED sareng paket Ubuntu anu dikembangkeun ku Debian. Janten 10 artos kanggo nada nyaéta rampog. Éta artos kedahna ka Debian sareng ka gnome atanapi KDE.

    1.    Vicente cenahna

      tangtosna tangtosna, tuning dilakukeun nyalira, sareng taneuhna ogé, henteu ... sababaraha klik, saha waé anu tiasa ...

    2.    Simon cenahna

      jelema ceking anu masang distro éta kusabab anjeunna henteu terang kumaha cara nyetél hiji Debian kedahna deui kana windows

      1.    msx cenahna

        Jelas anjeun teu gaduh ide kurang ajar naon anu anjeun carioskeun, leres? Pariksa téknologi anu dikembangkeun khusus pikeun eOS sareng anjeun bakal mendakan sakedik - saeutik pisan - sahamna sareng Debian.

        Nyatana, hal anu paling parah anu dipimilik ku eOS nyaéta hubunganana sareng lesbi ...

  56.   theguillox cenahna

    nyaéta kanyataanna patarosan éta kirang dikedalkeun, éta henteu kedah upami anjeun mayar eOS. Kedahna, naha aranjeunna bakal nyumbang artos pikeun proyék éta? sareng kuring ngalakukeunana

  57.   frikiman34 cenahna

    Upami aranjeunna dumasar kana uji coba debian, tibatan ubuntu, sareng parantos dianggo langkung seueur dina aplikasi ... éta tiasa.

  58.   cookie cenahna

    Abdi henteu bakal mayar eOS, tapi pikeun distro mah. Ayeuna kuring rencanana mindahkeun Debian anu kuring gaduh sareng nempatkeun Manjaro sareng Arch di luar sana (kuring resep pisan kana distro ieu).

    Kuring bakal nyumbang pikeun distro sareng proyek anu kuring terang seueur nyumbang sareng komunitas sanésna bakal nguntungkeun ti dinya ogé anu kuring anggo sareng resep; sapertos Debian, KDE, VLC, Firefox, Xfce, Manjaro, Arch, Ubuntu, jsb.

  59.   Magicfansubs cenahna

    Éta henteu sanés anu pangsaéna, tapi jujur ​​éta mangrupikeun distro anu parantos ngabahagiakeun kuring ti saprak kuring masangna, éta parantos ngalayanan kuring pikeun sadaya kabutuhan salaku programmer sareng naha henteu hal anu sanés, éta ogé ngagaduhan anu saé sareng saderhana lingkungan grafik.
    Kuring pastina moal mayar kanggo éta, kuring bakal ngadukung proyék kalayan sumbangan sahenteuna $ 10 ditambah mayar per unduhan nah.

  60.   Cristian v. cenahna

    Henteu, sabab kuring ngarasa yén éta henteu nawiskeun nanaon anu pikaresepeun saluareun tampilan "OSX" na, éta henteu ngagaduhan pembedaan tina sebaran Linux anu sanés

  61.   Juan Carlos Senar cenahna

    Urang sadayana resep yén sadayana "gratis sareng gratis" biayana seueur pikeun ngembangkeun sareng ngajaga distro sareng ieu kedah dihargaan.
    Sering disebatkeun yén "saé alhamdulillah"; Abdi resep sareng Linux Mint sareng sababaraha minggu ka tukang kuring mayar aranjeunna € 10 ngalangkungan Paypal. Sigana mah jumlah anu pikaseurieun pikeun ngagaduhan sistem operasi anu hébat sareng kuring émut masihan sumbangan rutin sabab kuring pikir terserah ka pangguna pikeun ilubiung ku nyumbangkeun naon anu urang tiasa pikeun ngabantosan proyek.
    Tapi leres ogé kuring langkung resep ningali tombol "Sumbangan" tibatan ningali sistem anu aranjeunna anggo dina elementos.

    1.    msx cenahna

      Persis! Nyatana, ieu ogé anu disebut sihir ngeunaan Perangkat Lunak Gratis: pangguna anu ngahargaan sagala padamelan anu hébat di tukangeun unggal pakét parangkat lunak henteu mikir dua kali ngeunaan nyumbang pikeun aranjeunna * langkung seueur tibatan propriétik * na anu pantes.

      Bisi kuring, sumbangan anu ditunda ka Arch, anu parantos ngalayanan kuring langsung salami 5 taun sareng teras ngalakukeunana ayeuna ngalangkungan Chakra, pastina sahenteuna bakal sami sareng lisénsi sistem operasional anu propérétatif.

      Ayeuna, Mint, Arch atanapi Chakra mangrupikeun 'ngan' hiji deui pakét anu diwangun ku puluhan ratusan paket perangkat lunak anu di atomisasi, janten kami henteu ngaleungitkeun pisan sabab upami badé nyumbang, aya seueur proyek anu urang kedah masihan balik deui!

      Éta sababna sanaos artos disambut sabab mayar tagihan - sareng bir sareng kopi, diperyogikeun pikeun coding marathon - kadang langkung saé pikeun nyumbangkeun sumbangan mikro pikeun proyék anu sanés sahingga nunjukkeun pangrojong kami pikeun monyét programmer masing-masing.

  62.   shinigamicorei7 cenahna

    Kuring nganggo, kuring nyarankeun éta sareng kuring masihan sumbangan 10 dolar.

  63.   Marco Sumari cenahna

    Upami kuring mayar, os SD mangrupikeun distro karesep kuring sareng henteu janten masalah.

  64.   Diego Garcia cenahna

    Wilujeng enjing sadayana 😀
    Abdi hoyong konsultasi ka anjeun, upami aya daptar Laptop, Netbooks, jsb. eOS cocog
    kumargi kuring ngagaduhan laptop hp g42 anu ngagaduhan masalah sareng kartu vidéo tapi éta parantos janten masalah konfigurasi sigana mah.
    Janten patarosan éta muncul, kuring lenovo sareng bulan eOS numutkeun pidéo tapi aya modél sanés, mérek anu aranjeunna nyarankeun kuring numutkeun pangalamanana?
    Hatur nuhun.

  65.   SDAOB cenahna

    Urang bakal ningali dina 25 taun nalika versi salajengna kaluar haha ​​... éta saé pisan tapi aranjeunna ngaleupaskeun versi unggal 15 taun.

  66.   Mauricio cenahna

    Upami aranjeunna ngalakukeun hal anu hébat anu berharga, hal anu menonjol. Tangtosna, naha henteu, sareng henteu ngan ukur pikeun aranjeunna tapi pikeun proyék sanés.