EasyLife: Fedora henteu pernah janten gampang sapertos kieu

Easylife mangrupikeun program anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun instalar seueur bungkus "tambahan". Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nyaluyukeun setelan nu pang populerna. proyék brazilian ngajantenkeun pangalaman pangguna novice gampang sareng pikaresepeun ku nyayogikeun sarana pikeun "fine-tuning" tina sistem bentuk gancang sareng tanpa nyeri sirah.

Kalayan program ieu anjeun tiasa masang driver pikeun kartu vidéo anjeun, masang Flash, codec video sareng seueur deui.

Diantara anu sanésna, ieu sababaraha fitur Easylife:

  • Atur paréntah "sudo" kanggo pangguna biasa;
  • Konpigurasikeun Repository rpmfusion pikeun parangkat lunak tambahan sareng sanés bébas;
  • Pasang plugin Flash Player;
  • Sagala jinis codec dipasang (divx h264, xvid, mp3, jsb);
  • Pasang nvidia sareng ATI;
  • Pasang Skype;
  • Pasang Sun Java sareng Sun Java Plugin pikeun Firefox;
  • Ngahijikeun sareng sistem Sun Java-switch-java;
  • Sareng seueur deui ...

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Pablo Jaramillo Pineda cenahna

    Sabalikna, ieu masang sadaya parangkat lunak PRIVATIF anu anjeun pikahoyong !! hehe

    Wasalam

  2.   Juan Pablo Jaramillo Pineda cenahna

    Persis

  3.   rafuru cenahna

    émangna?

  4.   Lokeko cenahna

    Tahan konsolna.

  5.   rafuru cenahna

    Masih kedah ditingali kumaha ningkatkeun kagancangan Fedora, sabab ayeuna mah kuring masang éta, kuring asa pisan, lambat pisan dina netbook kuring, anu henteu kajantenan di bubulubuntu .. Sareng kusabab kuring kedah program kalayan gancang kuring mutuskeun balik ka bubulubuntu juju,

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Baraya, cobian Archbang ... saréat. Biayana sakedik kanggo ngantepkeun sapertos anu anjeun resep, tapi éta super ringan sareng ngalir 10. Ati-ati, éta ngagaduhan Openbox (teu aya GNOME, teu aya KDE).
    Surak! Paul.

  7.   Carlos cenahna

    Nya manusa kuring béjakeun…. langka.

  8.   Carlos cenahna

    Saran anu saé, sanaos kuring parantos nganggo Arch Linux, kuring ogé nyarankeun éta, sanaos henteu nganggo desktop naon waé sacara standar 😉

  9.   Pffffff cenahna

    Siga anu nyarios, EasyLife ngarobih Fedora kana ubuntu. Tapi tanpa persatuan.