EasySSH klien saderhana pikeun SSH sareng GUI

EasySSH

EasySSH Mangrupikeun klien anu pikaresepeun pikeun koneksi ngalangkungan protokol SSH anu tiasa gampang pisan dianggo sabab ngagaduhan GUI, pikeun anu resep damel langkung seueur dina modeu grapik tibatan langsung tina konsol. Janten upami anjeun milari klién sareng antar muka grafis, EasySSH mangrupikeun aplikasi anu anjeun ngantosan, tapi henteu sadayana anu hérang téh emas ... éta ngagaduhan masalah anu penting sapertos kaamanan dina skénario anu tangtu sakumaha anu kuring ayeuna bakal ngajelaskeun.

Sakumaha anjeun terang, aya seueur alternatif antara Klién SSH sareng sérver SSH anu tiasa anjeun anggo, bahkan aplikasi Android anu tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang iraha waé upami anjeun hoyong nyambung ka mesin jauh nganggo protokol ieu. Kalayan EasySSH anjeun tiasa nyambung kana sérver Linux jauh sareng ngajantenkeun hirup sysadmin langkung gampil, kumargi saatos masang paket (sayogi salaku paket Flatpak universal) anjeun bakal tiasa ngaksés GUI anu intuitif anu henteu peryogi instruksi pikeun terang kumaha ngokolakeunana ieu ...Tina garis paréntah urang tiasa ngaluarkeun paréntah sambung ku SSH ngagunakeun nami pangguna anu ku kami hoyong lebet sareng IP tina mesin atanapi server anu kami hoyong aksés (user @ ip). Ieu saderhana, tapi nalika urang gaduh seueur server atanapi mesin pikeun diaksés ku SSH éta tiasa sakedik matak hésé teras-terasan ngetikkeun pangguna sareng IP, salian ti kecap akses. Kituna, ku EasySSH urang tiasa nyimpen sadaya sési sareng gampang ngamimitianana ti GUI.

Tapi tangtosna, sagala gampang aya kakurangannana, sabab kesederhanaan ieu dibebankeun biaya hiji hal, sareng dina hal ieu panginten dina biaya kaamanan. Nalika ngahémat sési sareng kecap akses, Saha waé anu ngagaduhan aksés kana aplikasi ieu tiasa nyambung kana mesin jauh tanpa ngagaduhan kapercayaan, janten anjeun kedah ngagaduhan EasySSH upami sistem anu anjeun anggo éta ngan ukur ngaksés anjeun sareng tiasa dipercaya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.