Éditor pidéo LightWorks anu saé ayeuna muka kode sumber anjeun

EditShare, perusahaan anu aya di tukangeun Lightworks, éditor pidéo anu dianggo dina pilem anu meunang Oscar, ningali ide pikeun muka kode sumber tina aplikasi ieu salaku cara pikeun "ngaluarkeun poténsial lengkepna."


Pamekar, Salian ti tiasa ningkatkeun, ngawangun sareng nambihan hal-hal énggal dina Lightworks malah bakal tiasa ngaical plug-in nyalira ku toko online Lightworks.

Ayeuna, Lightworks hadir sareng sababaraha alat anu luar biasa, nyayogikeun pangédit kanggo ngédit nganggo codec mandiri, éditan multi-kaméra, paket épék real-time anu pohara propésional - kalebet kamungkinan ngeksporna dina resolusi SD, HD sareng 2K, dukungan asli pikeun 2K ngagunakeun DPX atanapi RED, dukungan pikeun plug-in anu ngamungkinkeun ngenalkeun épék anu diciptakeun ku pihak katilu, jst.

Pikeun ningali daptar lengkep fitur LightWorks, pencét di dieu.

download

Kodeu sumber 'rilis' proyék nembé diumumkeun, janten teu acan aya unduhan.

Versi diunduh gratis dijadwalkeun pikeun Séptémber taun ieu.

Abdi hoyong aub dina proyék

Pamekar anu hoyong kalibet sareng ngaksés kode sumber proyék tiasa ngalaksanakeunana ku jalan di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   falc cenahna

    Perusahaan nyatakeun éta bakal dileupaskeun salaku sumber terbuka, sanés perangkat lunak gratis.

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta leres.