Dipiceun Desktops tina Tinjauan dina Gnome Shell

Salah sahiji pamendak tersukses tina pamekar ti Gnome, éta pikeun ngagunakeun CSS pikeun ngatur téma anu urang anggo dina kerang.

Ieu masihan kami kamungkinan pikeun ngédit sadaya unsur Cangkang gnome sakarepna urang ku cara anu saderhana, sahenteuna pikeun anu ngawasa program wéb. Di GNOME2 nalika kami henteu hoyong gaduh langkung ti hiji desktop, urang ngan saukur ngatur applet Pilihan méja sareng éta

Dina kasus kerang Hal éta henteu sapertos kitu, tapi urang tiasa mareuman méja na gambaran ngédit file .css tina téma anu kami anggo. Pikeun anu henteu kantos damel sareng file .css, anjeun kedah terang yén pikeun masihan koméntar kana kodeu sareng nganonaktifkeun fungsina, urang kedah ngalampirkeun nganggo / * * /. Urang bakal ningali ieu di handap.

Kami muka terminal teras nyimpen:

sudo gedit /usr/share/gnome-shell/theme/gnome-shell.css

Kalayan gedit kabuka urang milari garis na:

.workspaces-view {

Ayeuna urang kedah mairan sadayana kode anu aya hubunganana sareng kelas .pungsi-tingali sareng urang ngantepkeun kieu:

[kode]

/*.workspaces-view {
warna: bodas;
jarak: 25px;
}

.workspace-control {
katingali-lébar: 32px;
}

.workspace-thumbnail-background {
arah-gradién-arah: nangtung;
background-gradient-start: # 575652;
tukang-gradién-tungtung: # 3c3b37;
wates: 1px rgba padet (33,33,33,0.6);
wates-katuhu: 0px;
radius wates: 5px 0px 0px 5px;
padding: 8px;
}

.workspace-thumbnail-background: rtl {
wates-katuhu: 1px;
wates-kénca: 0px;
radius wates: 0px 9px 9px 0px;
}

.workspace-thumbnail {
jarak: 7px;
}

.workspace-thumbnail-indikator {
wates: 3px # f68151;
kotak-kalangkang: sisipkeun 0px 0px 1px 1px rgba (55,55,55,0.7);

} * /

[/ kode]

Catetan di awal sareng di akhir / * * /. Urang balikan deui kerang jeung [Alt] + [F2], ngetik "r" teras mencét [Lebetkeun].

Ayeuna nalika urang ngalih kursor ka hotcorner atanapi pencét kenop na Super L, urang moal gaduh deui desktop anu biasana némbongan di belah katuhu layar (dimana kursor aya):

nalika sacara standar ditingalikeun sapertos kieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.