ERP Sosial ngahontal dunya Open Source berkat LibertyaERP

Liberty ERP

El ERP Sosial Éta ngamungkinkeun karakteristik aplikasi sosial pikeun dikaitkeun sareng fungsi manajemén, ngahontal kasaimbangan anu sampurna antara kalenturan sareng dinamisme dunya sosial ku standarisasi sareng strukturna dunya prosés.

Salah sahiji alesan utami naha ERP Sosial parantos janten beuki nungtut di organisasi, nya éta mempermudah ngagambarkeun prosés prosés gawé (Business Stream) ngamungkinkeun élmu anu dipiboga ku masing-masing pagawé, dibuang sareng dibagi aman dina platform (nyingkahan mungkin maling atanapi kabocoran inpormasi); bari matak ngamudahkeun pikeun perusahaan pikeun nyiptakeun nyata sareng ngajagaan modal na anu paling berharga: ilmu sareng pengetahuan ngeunaan bisnis.

"Nalika perusahaan milih ngalaksanakeun solusi ERP Sosial, éta tohan kana pamekaran tim kerja sareng kolaborasi diantara anggotana. Anjeun nyarios yén asét anjeun anu paling mulia nyaéta dibagi pangaweruh. Kusabab filsafat ieu ogé mangrupikeun pilar sumber terbuka, sigana mah léngkah alamiah pikeun dituturkeun. ", Nerangkeun Mario Mauprivez, Koordinator Umum LibertyaERP.

Diantara kauntungan anu paling disayogikeun ku integrasi antara ERP sareng aplikasi sosial tiasa disorot:

  • Ngawangun basa pangetahuan babarengan.
  • Nyaring kaputusan kaputusan sareng ngirangan kateupastian.
  • Ningkatkeun produktivitas sareng raos milik.
  • Ningkatkeun kolaborasi sareng lingkungan kerja internal.
  • Ngahasilkeun komunikasi anu langkung dinamis sareng épéktip.

Tren anyar ieu nandaan épolusi anyar sistem manajemen, ogé ngagaduhan pangaruh anu hébat kana cara ningali sareng mikir duanana perusahaan sareng cara damel.

Pikeun ngaunduh, gratis, versi 15.03 tina LibertyaERP buka: www.libertya.org


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   PabloDeMa cenahna

    Hal OCA henteu diperhatoskeun.