Aliran Gloobus: penyuluhan kanggo nautilus

Ieu mangrupikeun perpanjangan kanggo manajer file nautilus anu dianggo ku anggota tim Gloobus. Penyuluhan ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nilik kana 3D eusi diréktori nautilus anu sanés. Dibikeun tahapan awal dimana proyékna, aranjeunna tetep henteu nawiskeun unduhan pikeun versi akhir, tapi urang tiasa ningali kamajuan anu dilakukeun dina video anu aranjeunna unggah kana YouTube ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.