Fedora 13 bakal kalebet dukungan 3D pikeun NVIDIA

La versi katilu belas Sistem operasi GNU / Linux Fedora bakal dileupaskeun dina pertengahan Méi 2010. Sakumaha tradisi di vérsi sateuacana (seueur anu terang), distribusi ieu bakal sumping dimuat kalayan parangkat lunak gratis paling canggih di jaman ayeuna (sanaos henteu kedah paling stabil). Dina pengertian ieu, Fedora 13, ogé bakal sumping sareng Dukungan 3D pikeun pakakas NVIDIA. Ieu berkat palaksanaan a nu nyetir gratis diciptakeun ku Proyék Nouveau, dumasar kana arsitéktur Gallium3D .




Gallium3D nyaéta perpustakaan anu ayeuna dikembangkeun ku VMware anu nawarkeun pendekatan anyar pikeun masalah ngagancangkeun grafik 3D. Dina waktos anu sasarengan, éta ngamungkinkeun pikeun ngembangkeun drivers gancang, gampang, sareng platform mandiri pikeun pakakas 3D.


Pikeun bagian na, proyek anyar nyiar nyiptakeun supir sumber kabuka hardware kualitas luhur Nvidia ngagunakeun arsitéktur Gallium3D. Sababaraha minggu ka pengker urang ngingetkeun ngeunaan kaasupan na dina linux kernel 2.6.33.

Naon anu hartosna sadayana ieu Fedora 13 pangguna Pamilik hardware NVIDIA 3D? Diantara hal-hal sanésna, éta ti bulan Méi aranjeunna bakal tiasa, sapertos Adam williamson, maén spektakuler kalayan motor cinyusu pikeun kaulinan RTS.

Sareng pikeun pangguna kahareup tina Ubuntu 10.04? Teu aya nanaon. Aranjeunna moal ngagaduhan dukungan pikeun Gallium3D.
Ditempo dina | Bitelia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.