Fenix ​​OS: tampilan macOS sareng Windows Made di Spanyol

Fenix ​​OS

Sugan anjeun cangcaya ngeunaan kabisat ka GNU / Linux sareng henteu mendakan distribusi anu pas. Salaku tambahan, anjeun panginten hoyong ngaraosan anu pangsaéna di dunya Linux, tapi henteu nyerah aspek grafis tina Windows atanapi macOS. Upami éta leres Fenix ​​OS mangrupikeun salah sahiji proyek anu tiasa masihan anjeun anu pangsaéna pikeun unggal sistem ...

Ogé, distro bunglon ieu nyaéta Didamel di Spanyol, sareng nganggo Ubuntu salaku pangkalan. Kusabab kitu, éta ngagaduhan dasar anu kuat, kateguhan, kaamanan, sareng stabilitas. Salaku tambahan pikeun sajumlah paket anu sayogi pikeun distro Canonical ieu sareng dukungan supir anu saé janten kompatibilitas perangkat keras sanés masalah.

Abdi terang parantos aya proyék séjén anu mensimulasikeun tampilan macOS, sapertos OS SD, atanapi proyek sanés sapertos Zorin OS pikeun niru Windows, ogé Linspire anu kontroversial, komo proyék pikeun SBC Raspberry Pi sapertos iRaspbian sareng Raspbian X. Sareng aya ogé seueur téma anu tiasa anjeun anggo pikeun "Ngepaskeun" desktop anjeun sareng ngajantenkeun siga naon anu anjeun pikahoyong ...

Anjeun tiasa mikiran yén Fenix ​​OS henteu nyandak anu énggal, tapi anjeun salah. Ideu distro ieu tiasa adaptasi pikeun kéngingkeun penampilan anu anjeun pikahoyong siga éta bunglon. Anjeun tiasa nempatkeun tampilan macOS (X sareng klasik), atanapi versi anu béda tina platform Microsoft, ti Windows 95, dugi ka Windows 10, ngalangkungan XP anu terkenal, 7, jsb.

Fitur sanésna Fenix ​​OS

Salian ti penampilan anu tiasa diadaptasi, OS Fenix ​​ogé parantos dirarancang pikeun dianggo kalayan épisién pikeun motherboard. buah prambus Pi. Éta ngan ukur nganggo 1 RAM RAM, sareng adaptasi sareng arsitektur ARM tina chip na.

  • Éta ngagaduhan seueur bungkusan tina parangkat lunak anu dipasang, sapertos LibreOffice, Openshot, Audacity, Inkscape, Telegram client, sareng sajabana, ogé anu sanés anu henteu dipasang sacara standar sapertos Kodi, RetroPie, ...
  • Hasta boga snap pikeun manajemén rangkep.
  • Kaasup asistén anjeun nyalira sareng a émulator pikeun android disebut AndEmu, janten anjeun tiasa ngajalankeun sadaya aplikasi sareng video game sistem Google dina distro anjeun.
  • Lingkungan desktop sababaraha kanggo milih. Fenix ​​OS tiasa didownload dina gambar nganggo XFCE, Kayu manis, LXDE sareng Openbox. Éta kalebet téma pikeun niru Windows sareng macOS.
  • Sayogi dina sababaraha basa, kalebet Spanyoll.

Upami anjeun resep, anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep atanapi nonton video sareng gambar anu nunjukkeun kamungkinan ngarobih tampilan dina halaman wéb resmi proyek. Salaku tambahan, anjeun tiasa download gambar siap dipasang dina SD, atanapi bahkan ngajalankeunana tanpa masang naon waé anu anjeun pikahoyong ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   catpi9049 cenahna

    Tulisan anu saé pisan, tapi di luar penampilan kuring bakal langkung nekenkeun kana kanyataan yén éta ngagaduhan palabuhan ubuntu mate sareng gnome kanggo pi 4, sabab dina waktos ayeuna teu aya pasangan ubuntu pikeun anu sapertos ogé teu aya anu ngagaduhan gnome pikeun buah raspberry. Atanapi kanyataanna buah prambus éta tiasa mindahkeun épék-épék jandéla anu ngagoler ... henteu nganggo flinching, atanapi anu KDE nyéépkeun 500mb ram sareng lancar nalika kuring gaduh gentoo kde narik mémori virtual sareng overclocked kusabab upami éta henteu kaambek.

  2.   Laura Sancho Garcia cenahna

    Asik pisan, kuring henteu kantos ningali distro atanapi téma naon waé anu parantos suksés pisan, kuring malah ngalakukeun kasalahan sareng yakin yén kuring nganggo komputer sareng kuring parantos nangis sabab panginten file-file kuring parantos dihapus. Kuring parantos nyobian pikeun 2 dinten sareng éta lancar pisan dina 4gb Raspberry 1 kuring. Sateuacan kuring kedah haneutkeun sirah pikeun masang hal-hal, ayeuna kuring gaduh sadayana anu kuring peryogikeun sareng upami aya anu leungit kuring tiasa gampang masangna, sigana kuring henteu bakal peryogi pc Windows kuring deui, Linux saé pisan.