File manager kanggo Android

File manager mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun napigasi antara mémori internal sareng éksternal alat Android anjeun.



Ayeuna henteu sadaya smartphone atanapi tablet gaduh file manager anu tos kapasang, naha sababna aplikasi anu minuhan pungsi ieu parantos kasohor pisan di Google Play, diantarana, urang pasti gaduh Aplikasi File Manager, anu ngamungkinkeun pangguna pikeun napigasi antara folder file na.


Kalayan pangatur file anjeun henteu ngan ukur tiasa napigasi antara folder anjeun dina mémori internal sareng éksternal, tapi anjeun ogé tiasa ngahapus, nyalin, motong sareng ngirim file anjeun ngalangkungan Bluetooth atanapi email.


Tanpa manajer file, sesah pisan mendakan polder alat, ieu sababna perluna dina alat sareng berkat kanyataanna bébas, urang tiasa sacara gampil unduh tina Google Play.



Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.