GNOME Split: pamisah file teras gabung sareng aranjeunna

GNOME Split mangrupikeun alat anu diserat dina Java sareng nganggo GTK + anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi file teras tiasa ngahijikeun deui kana hiji.

Sababaraha ciri na:
  • Beulah sareng gabung file nganggo format GNOME Split.
  • Beulah sareng gabung file nganggo format Xtremsplit.
  • Beulah sareng gabung file nganggo format umum sapertos "ucing"
  • Pariksa integritas file nganggo MD5
  • Asistén pikeun mempermudah operasi ka pangguna anyar.
  • Indikator kagancangan.

Dina raraga masangkeunana dina Ubuntu 9.10, urang badé muka terminal sareng némpelkeun ieu:

sudo add-apt-repository ppa:gnome-split-team/ppa

Teras we ngamutahirkeun Repository sareng:

sudo aptitude update

sareng kami masang:


sudo aptitude install gnome-split

Ditempo dina | Lemes-Gratis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.