Ningkat Kodi 16 "Jarvis"

Sababaraha dinten ka pengker versi katilu béta Kodi 16 dileupaskeun, anu disebat nami "Jarvis", a ...

sumber parangkat lunak

Ngatur gudang PPA di Ubuntu

Naha nambihan Repository PPA upami urang parantos gaduh rébuan program nganggo Repository resmi Ubuntu? Payil…

Gambar Libreoffice: Perkenalan

Neruskeun pembelajaran dasar kami ngeunaan suite kantor gratis anu paling kawéntar, dinten ayeuna urang bakal kabur ti ...

Fedora 19 sayogi

Fedora 19 "Schrödinger's Cat" nembé dileupaskeun kanggo diunduh. Jangji langkung stabilitas sareng sababaraha fitur anyar. Dukungan Berita pikeun ...

Cyanogenmod 10.1 stabil sayogi

Proyék pang populerna di sadaya vérsi "asak" Android diumumkeun ngan sababaraha dinten ka pengker yén versi pangénggalna ...

Majalah HD # 8 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan dina Software Gratis, Hacking sareng Programming, parantos ngaluncurkeun ...

Ardor 3: Bubuka

Kuring miharep anjeun parantos nyiapkeun GNU / Linux anjeun pikeun audio latency anu rendah, sabab kami badé ngamimitian damel.

Sadia Av Linux 6.0.1

Glen MacArthur parantos ngeureunkeun naon pikeun kuring nyaéta distro multimédia anu pangsaéna dugi ka ...

Ngédit pidéo x264 sareng Avidemux.

Avidemux babarengan sareng Openshot salah sahiji program karesep kuring pikeun ngédit pidéo atanapi ngarobih kana format anu sanés sareng ieu…

Majalah HD # 7 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan dina Software Gratis, Hacking sareng Programming, parantos ngaluncurkeun ...

Google ninggali XMPP

Google parantos mutuskeun pikeun ngaleungitkeun GTalk sareng ngagentoskeun jasa olahtalatahna sareng Hangouts. Kalayan ieu, anjeun ogé ngaleupaskeun tina persamaan ...

Google Ayeuna-gaya Conky

Naha anjeun kersa gaduh setelan Conky kalayan karakteristik gaya "kartu" tina Google Ayeuna? Kalebet sareng kuring mendakan kumaha ngadamelna ...

Desktop Linuxero Pangsaéna: Mei 2013

Sakali deui, persaingan bulanan urang dimimitian. Témbongkeun kami desktop anjeun sareng kéngingkeun kamahéran kami! Mnt atanapi Ubuntu? Debian atanapi ...

Mageia 3 kasadia

Kalayan 2 bulan reureuh, Mageia 3 ningali cahaya, anu henteu ngempelkeun berita penting tapi henteu ngapdet ...

Guitarix salaku preamp bass

RINGKASAN IKON Kusabab preamp gitar perangkat lunak Guitarix nyobian gaduh kapribadian nyalira tibatan nulad ...

Kahareup kayu manis sareng Linux Mint

Cinnarch sareng Manjaro Cinnamon Community Edition, duanana dumasar kana Arch Linux sareng Cinnamon salaku lingkungan desktop, diumumkeun ka tukang…

Majalah HD # 6 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan dina Software Gratis, Hacking sareng Programming, parantos ngaluncurkeun…

Awan Kaulinan dina Linux

Cloud Gaming atanapi gim di Cloud mangrupikeun platform kaulinan anyar anu nuju dikembangkeun di internét, ...

Pasang Minecraft ti PPA

Minecraft mangrupikeun gim multiplatform dimana urang ngadamel sagala jinis konstruksi 3D tina batu. Kalayan…

Manjaro 0.8.5 sayogi

Saatos sababaraha minggu pangembangan intensif, vérsi 0.8.5 parantos dileupaskeun, anu kalebet sajumlah perbaikan penting. ...

Desktop Linuxero Pangsaéna: April 2013

Sakali deui, persaingan bulanan urang dimimitian. Témbongkeun kami desktop anjeun sareng kéngingkeun kamahéran kami! Mnt atanapi Ubuntu? Debian atanapi ...

Firefox 20 sayogi

Firefox 20 ayeuna sayogi kanggo diunduh dina Windows, Mac OS X, sareng Linux. Éta salah sahiji ...

GNOME 3.8 sayogi

Versi GNOME 3.8 ayeuna sayogi, rilis diantisipasi anu hadir sareng seueur fitur sareng paningkatan anyar. GNOME ...

Compiz mandiri

Kusabab anjeun mimiti nganggo GNU / Linux salah sahiji hal anu paling narik panon nyaéta épék sareng pungsionalitas ...

Majalah HD # 4 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan dina Software Gratis, Hacking sareng Programming, parantos ngaluncurkeun…

Mageia 3 sawangan

Henteu lami saatos dirilis terakhirna, sababaraha berita ngeunaan versi katilu Mageia janten terang. Wétan…

FreeNAS dina Buku Panduan Linux

Pernah panginten gaduh folder anu dibagikeun sok aya? Entong gumantung kana naha pasangan anjeun parantos ngahurungkeun komputer. Kalayan…

Desktop Linuxero Pangsaéna: Maret 2013

Sakali deui, persaingan bulanan urang dimimitian. Témbongkeun kami desktop anjeun sareng kéngingkeun kamahéran kami! Mnt atanapi Ubuntu? Debian atanapi ...

Kernel Linux 3.8 pamit ka i386

Ingo Molnar, salah sahiji pamekar utama kernel Linux, parantos nganonaktifkeun dukungan pikeun prosesor Intel 386 sareng ...

Réfléksi pikeun komunitas Linux

Dina sababaraha bulan terakhir mimiti Ubuntips murag, teras Zona Linux, teras Planet Ubuntu sareng sababaraha dinten ka pengker éta Picajoso, anu ...

Firefox 19 sayogi

Salah sahiji kabaruan utama vérsi 19 nyaéta ngagabungkeun panempo PDF, janten sanés ...

Ubuntu pikeun tablet

Canonical nyandak léngkah anu énggal sareng platform multi-alat na dumasar kana sistem operasi Ubuntu na ku presentasi resmi ...

kumaha

Komprési multi-inti dina Linux

Ayeuna seuseueurna mesin gaduh dua atanapi langkung inti. Kusabab kitu, upami anjeun hoyong komprési langkung gancang, anjeun tiasa ...

OpenLDAP dina manual Linux

OpenLDAP mangrupikeun palaksanaan sumber anu gratis sareng kabuka pikeun Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) anu dikembangkeun ku proyék ...

LibreOffice 4 dileupaskeun

LibreOffice 4.0, mangrupikeun nomer vérsi utama anu mimiti anu dirilis ku The Document Foundation ti saprak pamisah proyék ...

Anggur kanggo Android ... geuwat

Alexandre Julliard, panyipta Anggur, nuju damel dina versi anyar tina parangkat lunak ieu anu ngamungkinkeun urang ngajalankeun ...

Majalah HD # 3 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan ngeunaan Software Gratis, Hacking sareng Programming, nembé diluncurkeun ...

Homerun: Persatuan dina KDE

Sababaraha pangembang KDE parantos nyiptakeun proyek anu disebut Launcher Homerun, pikeun baranahan fungsionalitas atanapi kagiatan Unity ...

Majalah HD # 2 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan ngeunaan Software Gratis, Hacking sareng Programming, nembé diluncurkeun ...

Musescore: éditor skor

Upami anjeun musisi atanapi kipas musik sareng anjeun resep nulis skor, anjeun moal kedah sono kana Musescore. Wétan…

Majalah Gimp # 2 sayogi

Édisi kadua Majalah GIMP ayeuna sayogi pikeun diunduh, majalah anu didaptarkeun khusus pikeun fotografer, desainer sareng ...

Majalah HD # 1 sayogi

Majalah HD (Peretas & Pamekar), majalah digital distribusi bulanan ngeunaan Software Gratis, Hacking sareng Programming, nembé diluncurkeun ...

Kazam - Alat Screenshot Anu Saé

Kazam mangrupikeun utilitas rékaman anu praktis pisan anu dirancang kalayan pendekatan anu dua kali: éta ngamungkinkeun anjeun nyandak potret layar ...

Pilihan konci layar ultra-lampu

xscreensaver tiasa janten pilihan anu leres. Nanging, upami anjeun resep kana minimalism atanapi nganggo lingkungan desktop ultra-lampu, ...

Kumaha cara ngadamel Multiboot Live-USBs

Patarosan anu teras-terasan anu urang perhatikeun nyaéta "kumaha cara nyieun pendrive multiboot". Dina tutorial pondok ieu kami ngajelaskeun cara ngalakukeunana, tina Windows ...

Canaima 3.1 sayogi

Saminggu kamari versi anyar tina distribusi GNU / Linux anu kawéntar ieu parantos sayogi, dipromosikeun ku pamaréntah sareng ...

Firefox 17 sayogi

Hiji deui sareng aranjeunna nuju 17. Versi Firefox anu pang anyarna ayeuna sayogi kanggo diunduh. Kami ngawartosan anjeun ...

Manjaro 0.8.2 ayeuna sayogi

Manjaro Linux mangrupikeun sebaran Linux dumasar kana "snapshot" anu stabil sareng anu parantos kabuktosan tina Arch Linux. Repository anjeun didukung ...

Instalasi Debian 6 step by step

Dina kasempetan ieu, urang bakal ningali kumaha masang Linux Debian 6. Urang bakal ngamimitian ku inpormasi umum sakedik teras di ...