Urang istirahat saminggu ...

Abdi angkat sababaraha dinten. Panulis, hoyong kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nyaritakeun yén kami milari panulis pikeun ngagabung sareng staf ...

GvSIG 1.1 sayogi!

gvSIG, proyek pikeun ngembangkeun multiplatform Geographic Information Systems (dianggo dina Windows, Mac sareng Linux), parantos parantos ...

Fedora 14 dileupaskeun!

Versi ahir Fedora 14 ayeuna sayogi! Sing saha anu henteu nganggo Fedora kedah terang yén vérsi ieu, enya ...

Titik: panarjamah braille

Untungna, Linux mangrupikeun sistem operasi anu parantos ngamungkinkeun seueur pangembangan pikeun ngabantosan anu ngagaduhan ...

Aduh kana Bluetooth?

Aliansi Wi-Fi nyatujuan Wi-Fi Direct, standar anu ngamungkinkeun sambungan antara alat pikeun silih tukeur file tanpa kedah ...

Galak 2: Jiwa disiksa

Savage 2: Jiwa Anu Disiksa mangrupikeun kaulinan anu cukup lengkep pikeun sagala rupa sistem operasi, kalebet Linux. Éta parantos ...

Sabaraha lami anjeun nganggo Linux?

Di sagigireun janten sakedik inpormasi anu dipikaresep, éta tiasa ngabantosan urang ningkatkeun blog sareng nungtun tulisan ngeunaan ...

Kiwix: Wikipedia offline

Tujuan utama Kiwix nyaéta nyayogikeun élmu anu dikandung dina Wikipedia offline, nyaéta, tanpa aya hubungan sareng ...

Kumaha cara miceun floppy drive

Dina forum sareng blog anu béda kuring maca sababaraha kali koméntar ti pangguna anu humandeuar kusabab, sanaos henteu ...

Steadyflow: manajer unduhan anyar

Steadyflow mangrupikeun pangatur unduhan anu menarik pikeun Linux anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh file sacara gampang. Ngarojong sadaya protokol anu dipikaterang ku GIO / GVFS….

Converseen: konversi gambar ageung

Coverseen mangrupikeun program pikeun ngolah gambar anu masif. Éta nganggo perpustakaan Qt4 sareng kanggo konvérsi, perpustakaan Magick ++….

6 dimensi software gratis

Tulisan ieu, ditulis ku Thierry Carrez sareng diterbitkeun dina basa Inggris dina blogna Ningali fnords, jelas disintésis…

Grouceshark: pamit ka Last.fm

Naha anjeun resep ngadangukeun musik online ku cara Last.fm ngajukeunana sareng anjeun teu ngagaduhan artos kanggo ngalanggan? Oké,…

Kontak-kontak anyar dina Empati

Meta-kontak mangrupikeun pungsionalitas anyar anu bakal dilebetkeun kana vérsi Empathy ka hareup, klien obrolan pikeun ...

Octave: Matlab gratis

Alat ieu mangrupikeun bagian tina proyék GNU. MATLAB dianggap sarimbag sareng bisnis na. Diantara sababaraha ciri anu aranjeunna bagikeun tiasa ...

Terminator: Raja Terminal

Upami anjeun kataji ku terminal, maka anjeun moal sono kana Terminator. Mangrupikeun alat anu kalebet ...

Béta Anyar tina Firefox 4

Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh versi béta anyar Firefox 4 anu kalebet dua alat énggal salaku novelitas utama: Sync and Panorama (sateuacana dikenal ...

Pek Ikon Faenza-Cupertino

Sababaraha dinten ka pengker kuring ngawartoskeun ngeunaan pak ikon Faenza anu saé. Sugan salah sahiji titik na paling lemah ...

Daisy | Dok pikeun KDE

Daisy mangrupikeun dok gaya Mac OS pikeun KDE. Éta kalebet kana plasma sareng ngagaduhan pilihan konfigurasi anu pikaresepeun. Ngagaduhan tilu ...

Mind-key niup konci Compiz

Runtah sumberdaya anu urang lakukeun dina sapopoé luar biasa. Kadang-kadang, urang gaduh program anu saé sapertos Compiz dipasang sareng, ...

Kumaha cara uninstall Ubuntu One

Leres, Ubuntu One saé pisan sareng sadayana, tapi kumaha upami kuring henteu hoyong nganggo? Kumaha upami kuring nganggo Dropbox? Naha anjeun ningali ...

Lucid Puppy 5.1 dileupaskeun

Sababaraha bulan ka pengker kami nyaritakeun ngeunaan dileupaskeun Puppy Linux 5.0, distro anu saé anu dicirikeun ku ...

Téma Lampu Ubuntu Anyar

Naha anjeun badé nyobian téma anu bakal datang sacara standar di Ubuntu Maverick? Ieu mangrupikeun vérsi ningkat tina ...

Kumaha ngareset kata sandi pangguna

Sandi ... enya, éta dirancang pikeun ngabantosan kami pikeun kaamanan urang tapi kadang aranjeunna tiasa janten ngimpina. Dinten ayeuna,…

Lokakarya Migrasi Parangkat Lunak Gratis

Pusat Perangkat Lunak Gratis kaunggulan Castilla-La Mancha parantos nerbitkeun Pitunjuk Lokakarya ngeunaan Migrasi kana Parangkat Lunak Gratis (dina PDF), dina ...

OpenSUSE 11.3 ayeuna sayogi

Diantos lami parantos réngsé. openSUSE 11.3 (Gobblin 'Geeko *) ayeuna sayogi kanggo diunduh. Versi anyar ieu nyandak ...

4 pilar komputasi

Henteu, aranjeunna sanés pilar anu dumasar kana komputasi ayeuna. Éta tihang dina ...

Ubuntu 10.10 Alpha 2 kaluar

Ubuntu 10.10 alpha 2 nembé kaluar kalayan jumlah parobahan anu penting dibandingkeun sareng alfa 1. Naon ...

Paréntah anu gunana pikeun Linux

Ieu henteu nyobian janten daptar lengkep tapi kuring mastikeun yén anjeun bakal mendakan bagian anu hadé tina paréntah deui ...

Distro anu siga Win XP

Sababaraha dinten ka pengker berita peluncuran distro Cina anyar anu disebat Ylmf OS dileupaskeun anu ...

Granola: alat hemat énergi

Ngahémat énergi mangrupikeun hal anu penting dinten ayeuna, hal anu henteu ngan ukur nguntungkeun pangguna laptop sareng netbook ...

Linux Mint 9 "Isadora" ayeuna sayogi!

Linux Mint mangrupikeun sebaran dumasarkeun kana Ubuntu anu tujuanna pikeun nyayogikeun pangalaman anu langkung lengkep pas instalasi na réngsé ...

Anak anjing 5.0 sayogi!

Puppy Linux mangrupikeun distro Linux deui. Anu ngabédakeun éta sareng anu sanés nyaéta ukuranana anu alit pisan, tanpa ...