Trik anu kapaké pikeun Firefox

Firefox mangrupikeun panyungsi internét anu hadé. Nanging, seueur jalma henteu terang kumaha ngamanpaatkeunana. Sateuacan anjeun ngawadul sareng ...

Ari Firefox jumlahna?

Salaku pameget anu fanatik sareng pembela Firefox, kuring nyeri pisan ngaku: Firefox kaleungitan beuki seueur sareng…

Ubuntu Tweak 0.54 sayogi

Versi panganyarna tina "life saver" leres ieu nembé kaluar. Diantara sababaraha hal-hal anyar anu dilebetkeun, aya anu menonjol ...

Ubuntu 10.04 ayeuna sayogi!

Tungtungna Ubuntu 10.04 sareng sadaya turunanana kaluar! Saatos reureuh anu teu disangka-sangka, anjeunna ngumumkeun dirina nganggo pesen ieu dina ...

Pamekar Linux parantos ngagaleuh janggot

Sapotong opini anu dipikaresep anu diterbitkeun dina Informationweek ngungkabkeun kanyataan yén seueur programer anu hirup dina sababaraha taun ka pengker: Linux, sistem operasi ...

Nautilus SD 2.3 aya

Versi "ningkat" anyar Nautilus, katelah Nautilus Elementary, nembé dileupaskeun, cocog sareng Gnome 2.3. Nautilus-SD 2.30 ngagaduhan ...

Biotéhnologi sumber kabuka

Tulisan anu pikaresepeun pisan anu kuring mendakan énjing ieu maca Pemberontakan. Éta tarjamahan tina tulisan anu mimitina diterbitkeun dina basa Inggris di ...

OpenStreetMap: Google Maps gratis

OpenStreetMap nyayogikeun sareng ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun data geografis sapertos peta jalan, sareng sajabana. bebas sahingga saha waé tiasa aksés ...

Kumaha ngarobih PDFs kana DJVU

DjVu (diucapkan deja-vu) mangrupikeun format file komputer anu dirancang utamina pikeun nyimpen gambar anu dipindai. Éta dicirikeun ku ngagabungkeun téknologi canggih ...

GStyle, manajer téma énggal pikeun Gnome

Gstyle mangrupikeun pangurus téma / téma énggal pikeun Gnome anu ngamungkinkeun anjeun sacara otomatis ngaunduh sareng masang latar desktop (wallpaper), téma pikeun XSpash atanapi GTK, ...

Audacious 2.3 kaluar

Pamuter musik Audacious anu hadé nyaéta garpu Beep Media Player (BMP), anu mangrupikeun ...

Puppxigen MAMi Édisi kaluar

Distro dumasar kana Puppy Linux 4.3.1, sadayana dina basa Spanyol sareng didamel ku Guatemala. Disiapkeun pikeun PC sumberdaya rendah ...

Ikon map énggal dina Lucid

Aranjeunna ngarobih ikon folder dina pembaruan Lucid anu terakhir. Éta ayeuna warna oranyeu langkung poék sareng ...

Dunya bahaya tina PDF

Dina tulisan anu saé ieu anu medal dinten ayeuna dina Segu-Info, salah sahiji kerentanan terakhir sareng paling bahaya tina ...

Pasang Firefox 3.6.3 dina Ubuntu

Sakedik kalangkung versi anyar Firefox (3.6.3) kaluar, ayeuna sayogi pikeun pangguna Windows sareng, hatur nuhun ka Ubuntuzilla,…

Sebaran Linux kanggo murangkalih

Teu aya cara anu langkung saé pikeun ngamajukeun Linux sareng ngarobih sababaraha mitos na (sapertos kompleksitasna anu ekstrim, jst.) ...

Ucapkeun TEU ka Windows Tax!

Usul anu pikaresepeun ti rerencangan Devolución.org: pilih "nganggo atanapi henteu nganggo parangkat lunak" nalika mésér komputer….

Naon ari perangkat lunak gratis?

Parangkat lunak gratis (dina perangkat lunak gratis Inggris, sanaos nami ieu ogé kadang-kadang lieur sareng "gratis" kusabab teu jelas ...

Nautilus tuntas

Analisis anu saé dilakukeun dina blog sobat Ubuntu sacara jero, anu pantes dibagi. Nautilus nyaéta, pikeun anu hadé atanapi ...

Top 5 Klién IRC pikeun Linux

Sigana luar biasa, tapi sanaos fenomena anu disababkeun ku jaringan sosial sapertos Facebook atanapi Twitter, anu lami sareng ...

5 novelty hébat Lucid Lynx

Versi Ubuntu salajengna, Lucid Lynx, nembé ngahontal béta, sareng sadayana nunjukkeun yén éta bakal janten salah sahiji ...

GNOME Split, file splitter

GNOME Split mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi file teras tiasa ngahijikeun deui kana hiji. Sababaraha…

Sickle, Kampak tina GNU / Linux

Upami anjeun salah sahiji anu biasana ngaunduh program ageung, pilem, sareng sajabana, anjeun kedah terang program anu kasohor «Hacha», anu biasa ...

Lucidor, program maca e-book

Lucidor mangrupikeun program pikeun maca sareng ngatur buku e-book. Lucidor ngadukung format EPUB, sareng katalog dina format OPDS….

Openshot 1.1 dileupaskeun

Éta di dieu. Révisi anyar tina Openshot, panginten parantos seueur dianggap kasalametanana dina hal éditan ...

Nvidia: supir masalah

Nvidia parantos mutuskeun pikeun ngaleungitkeun driver na driver anu anyar, GeForce 196.75 kumargi seueur pangguna anu ngalaporkeun ...

SIR, program ngedit gambar kumpulan

Simple Image Converter (SIR) mangrupikeun program alit anu tiasa urang ngaukuran ukuran gambar, muterkeun atanapi ngarobah kana format anu sanés ....

35 Mesin Database Sumber Terbuka

Tulisan anu aranjeunna parantos disiapkeun dina WebResourceDepot dimana aranjeunna nyaritakeun ngeunaan kamungkinan hébat anu urang gaduh… anu hébat.

5 tingkatan pangguna Linux

Babaturan Linuxadictos netepkeun 5 tingkatan pangguna Linux, gumantung kana pangalaman sareng komitmenna kana sistem ti ...

7 Sebaran GNU / Linux pangsaéna

Di Linux.com, portal anu didédikasikeun pikeun dunya pingguin urang anu dipikacinta, aranjeunna parantos ngadaptar 7 sebaran anu pangsaéna ...

Ailurus 10.2 sayogi

Versi Ailurus 10.2 ayeuna sayogi. Ailurus mangrupikeun aplikasi anu tujuanana pikeun ngajantenkeun Linux langkung ...

12 Kaulinan Sumber Terbuka Pangsaéna

Urang sadayana terang yén perangkat lunak sumber gratis sareng terbuka ngagaduhan sababaraha kaunggulan, anu parantos didaptarkeun sababaraha kali dina ...

Toko Musik Ubuntu One

Versi salajengna tina sebaran Canonical bakal kalebet pilihan kanggo mésér lagu dina format .mp3 (320kbps)….

Asalna kauntungan Microsoft?

Dina jaman baheula Montevideo Valley, wawakil Microsoft masihan ceramah ngeunaan sababaraha produk perusahaan sareng nyebatkeun ...

IPv4 béak

Saluareun diskusi ngeunaan palaksanaan langkung gancang atanapi langkung laun tina protokol IPv6 anyar (henteu énggal deui), a…

Dokumén PDF teu aman

Dina perang anu tetep pikeun ngajaga komputer urang bersih sareng aman, ancaman sareng kerentanan kalikeun dina ...

anggur 1.1.38

Versi anyar tina Anggur anu megah, program anu ngamungkinkeun urang ngajalankeun aplikasi Windows atanapi gim di Linux. Dina ieu ...

VirtualBox 3.1.4

VirtualBox, program virtualisasi unggulan anu gratis sareng multiplatform, parantos diénggalan kana vérsi 3..1.4 kalayan ieu ...

Puseur Média Moovida

Moovida (baheulana kawanoh salaku Elisa) Media Center mangrupikeun proyék anu ditujukeun pikeun nyiptakeun multiplatform Media Center. Moovida seueur ...

Scan Sederhana 0.9.0

Kalayan sababaraha perbaikan bug, Simple Scan versi 0.9.0 ayeuna sayogi kanggo diuji. Scan Sederhana nyaéta ...

GIMP: Tutorials janten Ahli

Upami anjeun resep kana éditan poto sareng manipulasi gambar, panginten anjeun kantos nguping ngeunaan Program Manipulasi Gambar GNU, GIMP….

Canonical, Microsoft salajengna?

Kuring ngalaman masalah pikeun narjamahkeun tulisan anu pikaresepeun ieu anu kuring baca kamari dina blog Opensourcerer. Pikeun ngamimitian, anu ...