Firefox 15 sayogi

Versi utama browser Mozilla anyar sayogi pikeun diunduh, maturan pamutahiran kasohor kinerja sareng ngarengsekeun masalah sapertos kaleuwihan konsumsi ingetan tina suplemén.


Firefox 15 ngaunduh apdet nalika anjeun nganggo, teras nerapkeun perobihanna. Dina waktos sanésna anjeun ngamimitian Firefox, anjeun bakal ngagaduhan vérsi anu diénggalan. Tanpa komplikasi. Salaku tambahan, sistem anu anyar kedah ngabantosan ngaleungitkeun parasaan yén peramban diperbarui unggal dua dinten, masalah anu ngaganggu seueur pangguna nalika Mozilla ngadopsi sistem pembaruan anu gancang. Ayeuna éta bakal ngamutahirkeun dina tingkat anu sami tapi kami moal perhatoskeun.

Parobihan penting anu sanés dina Firefox 15 nyaéta - pikeun anu munggaran - mémori "bocor" anu disababkeun ku panyambung peramban dieureunkeun sacara permanen. Mozilla parantos ngerjakeun masalah ieu pikeun sababaraha waktos salaku bagian tina proyék MemShrink. Sambungan sering nyababkeun kabocoran mémori dumadakan, sanaos éta tambihan populér sareng mangpaat. Kalayan solusi anu dilaksanakeun ku Mozilla, jalma anu ngagunakeun sababaraha ekstensi kedahna ningali réduksi anu signifikan dina konsumsi mémori Firefox.

Versi anyar ogé kalebet sababaraha alat pamekar, kalebet alat desain, sareng dukungan ékspérimén pikeun protokol jaringan SPDY v3.

Firefox 15 kedah sayogi di Repository distro karesep anjeun dina sababaraha dinten ka payun. Éta ngan bakal cekap pikeun ngamutahirkeun sistem.

Sing saha anu hoyong ngaunduh file tina halaman resmi, éta ogé tiasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Angel cenahna

    Urang tingali…

  2.   ermimetal cenahna

    Gawéna saé pisan, éta tiasa dianggo sapertos pelor sareng teras-terasan ngagumkeun kuring.
    Mozilla saé pisan

  3.   Dr Byte cenahna

    Éta sababna kuring resep firefox salaku panyungsi wéb, kumargi éta teras-terasan ningkat, sanaos dina hiji waktos éta masalahna yén karaosna beurat pisan sareng nyéépkeun seueur mémori, tapi saé éta terus ningkat, salami aya pembaruan langsung.

    Kuring miharep éta tetep sapertos kieu sareng henteu kaleungitan langkung seueur pangguna, pikeun ngiringan nganggo google Chrome atanapi opera.

    Salam.

  4.   Carlos Avila cenahna

    Nya, kuring kamari diénggalan, sareng kuring henteu sadar dugi ka ayeuna kuring ningali berita!

  5.   carlosruben cenahna

    Kalayan peramban kuring yakin tapi ku mesin pencari (google, bing…) anjeun moal mendakan naon anu anjeun pilari, anjeun ngan ukur mendakan naon anu aranjeunna pikahoyong pikeun anjeun mendakan sareng upami anjeun mendakan éta ngarahkeun anjeun…. sanaos kami nganggo perangkat lunak gratis .. urang nembé ngamimitian

  6.   Federico cenahna

    Saban dinten panyungsi ningkatkeun jalma-jalma Firefox, tanpa diragukeun éta mangrupikeun panyungsi anu pangsaéna.
    saatos iceweasel tangtos hehe.
    salam sareng ucapan salamet pikeun blog!

  7.   Yesus cenahna

    Hiji patarosan, naha pilihan pembaruan otomatis mangaruhan urang pangguna Linux, upami urang terang yén éta bakal ngamutahirkeun salami éta aya dina Repository?

bool (leres)