Firefox 31.0 Final: Unduhan Resmi ti Mozilla FTPs

Firefox

Tanpa ngagaduhan hal anu kedah dilakukeun, ngintip wéb sareng ngaunduh sababaraha tambihan Firefox Kuring mendakan berita yén vérsi akhir tina Firefox, la 31.0, Kuring pasti mariksa di Panel> Bantosan pikeun ngapdet deui tapi kuring henteu mendakan aya pembaruan anu sayogi.

Engké kuring perhatoskeun yén aranjeunna ngan ukur aya di ftp de Mozilla sareng unduhan na manual. Pikeun ayeuna urang bakal ningali fitur anu dihasilkeun tina versi anyar.

  • Widang pamilarian ditambihan nalika muka jandéla anyar dina tab énggal
  • Firefox éta bakal nganggo format audio / video .ogg sacara standar upami aplikasi wéb henteu netepkeun codec naon waé
  • MPEG-4 diterapkeun sawaréh
  • Ngumpulkeun sampah generasi terpadu
  • WebVTT sareng rupi-rupi variabel CSS3 dilaksanakeun sareng diaktipkeun sacara standar
  • Ditambahkeun debugger pikeun ekstensi sareng Kanvas
  • Navigator.sendBeacon diaktipkeun sacara standar
  • Sababaraha kasalahan anu nyababkeun panutupan lalaunan browser sareng ngabéjaan pangguna ku peringatan "Firefox parantos ngajalankeun" parantos direngsekeun
  • Alat tipe eyedropper ditambihkeun kanggo milih warna dina halaman wéb
  • Pamakéan tag diaktipkeun
Bisi kuring mah kuring tiasa ngaunduh tapi teu tiasa dipasang

Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan naon anu énggal dina versi, kami bakal nuturkeun tautan ieu:

https://developer.mozilla.org/en-US/Firefox/Releases/31
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/31.0beta/releasenotes/

Ku ngaklik tombol saluyu anjeun bakal ningali sababaraha folder saluyu sareng basa anu aya. Pilih basa anjeun sareng buka folder éta sareng anjeun bakal mendakan file instalasi. Salaku conto, pikeun Spanyol di Mexico folder anu dipilih nyaéta és-MX.

Punten perhatoskeun hal-hal ieu:

  • en-MX: Español de Méksiko
  • en-ES: Spanyol ti Spanyol
  • en-AR: Español de Argéntina
  • en-CL: Español de Chile
  • dina AS: Inggris Inggris

Pencét kana tautan ieu numutkeun strukturna:

Firefox 31 (32-bit)
Firefox 31 (64-bit)

Éta sadayana kanggo ayeuna ... Salam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tagihan cenahna

    Naon gunana [Kuring maéhan béwara "Upami kuring tiasa ngaunduh tapi teu tiasa dipasang"]
    LOL, salam

    1.    raven291286 cenahna

      atoh henteu masalah xD

    2.    eliotime3000 cenahna

      Naha éta tiasa diunduh parah kusabab kualitas internét anu goréng di Kuba?

      1.    raven291286 cenahna

        Abdi sanés ti Kuba xD haha

        1.    eliotime3000 cenahna

          Nya, cobian unduh nganggo UGet atanapi kantun WGet upami modem / ISP anjeun henteu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh file kalayan lancar.

          1.    raven291286 cenahna

            Rahmat elio

    3.    Togo cenahna

      Hal anu saé nya éta ngirimkeun data tina naon anu anjeun unduh kana google, disarankeun kéngingkeun nilai browser.safebrowsing.appRepURL kosong

  2.   kasalahan cenahna

    cache anyar anu aranjeunna kerjakeun datang dina béta 32 saur kuring 😀

    1.    elav cenahna

      Abdi henteu resep cache anyar. Éta henteu tiasa dianggo kalayan saé nalika urang offline 🙁

  3.   tagihan cenahna

    Nya, kuring gaduh mint sareng éta ngan diénggalan kana firefox 31, nyatana éta mangrupikeun vérsi anu kuring nulis koméntar ieu.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Selamat, kumargi dina hal kuring, kuring kedah ngantosan naha énjing soré atanapi Saptu pikeun musibah diperbarui.

  4.   eliotime3000 cenahna

    Ieu lucu, kumargi dina repo Mozilla Security anu diayakeun di Launchpad, Firefox 31 parantos aya dina vérsi ahirna 6 dinten ka pengker (hatur nuhun, libuntu).

    1.    raven291286 cenahna

      Abdi gaduh mint 13 sareng kuring masih teu nampi apdet

      1.    eliotime3000 cenahna

        Nya, éta mangrupikeun masalah pikeun nungkulan katinggaleun vérsi Firefox dina Repos seueur distro. Sami anu kuring carioskeun ngeunaan repo Iceweasel, anu dina kaayaan anu sami sareng Firefox pikeun Mint.

  5.   Rodolfo cenahna

    Kuring nyobian ti saprak MInt 17, katingalina pikaresepeun dugi ka anjeun ngalebetkeun sababaraha situs wéb sapertos Facebook, sareng sigana aranjeunna ngalangkungan kapal nganggo font kandel, éta katingalina awon lol kuring miharep éta gancang ningkat.

  6.   kungsi cenahna

    Sababaraha jam ka pengker éta diénggalan dina Ubuntu 14.04 (sareng turunan resmi).

  7.   rla cenahna

    Upami kabuka laun, cobian skrip turbo libreoffice. Boh Firefox, thunderbird sareng Libreoffice bakal nyandak 1-2 detik kanggo muka.

    1.    elav cenahna

      Sareng naon naskahna?

      1.    vr_rv cenahna

        Naha anjeun parantos ngalaksanakeun rarancang anyar DesdeLinux?, Éta katingalina bénten sareng video anu anjeun nunjukkeun.

        1.    elav cenahna

          Tingali. Éta nyaéta pidéo na henteu acan siap .. Ieu langkung lengkep .. tapi teu acan mutuskeun naha éta bakal janten anu pamungkas.

          1.    vr_rv cenahna

            Ngahargaan tulisan ieu, kuring bakal ngantosan anjeun nyebarkeun éntri énggal dina ieu pikeun masihan pendapat anjeun. Ku jalan kitu, tingali kana widget Sumbangan, sigana angka na henteu tambah 😉

          2.    elav cenahna

            Kami henteu acan ngamutahirkeun. Kami parantos nampi sumbangan anu kami henteu acan nambihan. 😉
            Ngeunaan hal éta, anjeun tiasa ngantunkeun pendapat anjeun dina profil Google+ abdi atanapi ngalangkungan email, sabab teu acan mutuskeun naha masalah ieu tetep.

            Atanapi meureun anjeun tiasa ngantunkeunna di dieu http://elav.desdelinux.net/?x=entry:entry140723-200226

      2.    rla cenahna

        Di dieu kuring mendakan anjeunna:

        http://en.libreofficeforum.org/node/1591

        Kuring nyarankeun pikeun nyobaan, sigana versi panganyarna tina buntu nempatkeun sareng éta sababna Firefox, Libreoffice sareng Thunderbird dibuka gancang pisan.

  8.   poékkeun cenahna

    Iraha pembaruanna bakal dugi ka manjaro?

  9.   diazepam cenahna

    karek dinten ieu sumping ka gentoo

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kamari, dina backport Debian Mozilla, Iceweasel 31 sumping. Ayeuna, hayu urang ngantosan Debian Jessie dugi.

      1.    dhunter cenahna

        Elio henteu nganggo Uji murni, sakapeung aya bungkus anu ditingalkeun sababaraha dinten, kuring ngajak anjeun nyobian apt-pinning (éta henteu sakumaha geek sapertos disada).

        Kuring nganggo 31 ti sid kalayan paréntah ieu: aptitude -t unstable install iceweasel

        http://jaqque.sbih.org/kplug/apt-pinning.html

  10.   Kacida Matrera cenahna

    Kuring ngaunduh file, unzip, teras naon anu kuring lakukeun? Abdi novice sareng kuring nyerat ti Chili.
    Hatur nuhun guru.

    1.    raven291286 cenahna

      Hai Matrera, anjeun kedah kéngingkeun pembaruan firefox, tulisan ieu ditulis nalika versi pangénggalna henteu acan aya, abdi henteu terang naon distro anjeun ... upami anjeun tiasa mairan, salam