Firefox 75: nelepon ka fase pangwangunan kalayan berita

Firefox 69

Ngan hiji dinten saatos peluncuran browser wéb Firefox 74, sapertos anu kami sebatkeun dina blog ieu, ayeuna parantos ngahontal versi stabil na anu pangénggalna, para pangembang tiasa dianggo sareng vérsi utama salajengna, anu bakal Mozilla Firefox 75.

Ayeuna anjeun tiasa ngamimitian ningali naon proyék ieu sareng cobian wartosna yén aranjeunna kaluar nganggo Béta sayogi dina halaman wéb Mozilla resmi. Ti 10 Maret 2020, Mozilla nyayogikeun paket binér ieu dina fase pangwangunan ambéh aranjeunna tiasa nguji sareng nyaring naon anu bakal janten produk akhir.

Diantara hal-hal anu paling penting anjeun tiasa ningali yén vérsi ieu browser wéb Firefox bakal aya palang alamat anu dirombak Éta katingalina langkung saé dina layar leutik sareng ngagampangkeun pikeun pangguna ngaksés halaman wéb karesepna kalayan kirang gerak. Nyaéta, éta parantos ningkat kagunaan pikeun ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun.

Ayeuna, ku Firefox 75 anjeun bakal tiasa milih palang alamat anu énggal sareng dina kotak bongbolongan pamilarian éta bakal langsung dilegaan pikeun nunjukkeun tautan anjeun halaman wéb anu dipikaresep atanapi anu paling sering dilongok. Janten anjeun bakal ngagaduhan aranjeunna dina hiji klik. Ukuran anu mangrupikeun bagian tina pak parobahan anu sanés pikeun ngarobih penampilan.

Firefox 75 ngagaduhan panganteur didesain ulang pikeun ningkatkeun pangalaman sareng janten langkung bersih, ngaoptimalkeun panggunaanna dina layar alat sélulér leutik atanapi méréskeun masalah umum anu ayeuna kajantenan dina vérsi sateuacana. Tangtosna, éta ogé nyayogikeun langkung seueur berita, sapertos ningkat pangrojong pikeun HTTPS kalayan pangladén wéb anu kirang dikonfigurasi, jst.

Sareng langkung seueur berita sigana bakal ditambihan dugi kadatangan anjeun 7 April taun anu sami ieu, nyaéta, ngan ukur sababaraha dinten upami sadayana lancar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)