Pamasangan Firefox OS 2.0 dina Alcatel One Touch Fire sareng Linux Mint

Halo, pangguna GNU / Linux, kuring nyaritakeun yén kuring nembe ngagaleuh Alcatel One Touch Fire kanggo padamelan, telepon low-end anu ngalayanan kuring pikeun padamelan sadidinten.

Kalayan pameseran kuring kuring mutuskeun ngajajah sareng terang Firefox OS. Abdi resep pisan kana kesederhanaan sistem operasi sareng fungsina pikeun ngalaksanakeun tugas dasar telepon sélulér.

Telepon Alacatel One Touch Fire sareng Firefox OS 1.1Anu kuring langsung sono nyaéta setélan nada dering, sabab éta henteu gampang dirobih. Janten kuring mimiti terang ngeunaan masalah cara ngarobih rington di Firefox OS 1.1. Milarian inpormasi kuring nyandak kacindekan yén bakal langkung saé masang vérsi anyar tina Firefox OS.

Éta sapertos kieu anu maca sababaraha tutorial sareng cobaan sareng kasalahan kuring junun dipasang Firefox 2.0 sateuacanna dileupaskeun kalayan latihan pamasangan Firefox 2.0 dilakukeun dina 10 dugi ka 15 menit.

Hayu urang buka prosedur pamasangan Firefox OS 2.0.

Sarat sateuacanna:

  1. Gaduh telepon dina modeu pamekar.
  2. Pilih gambar karesep anjeun sareng unduh tina https://vegnuxmod.wordpress.com/hamachi-alcatel-otf/

Dina Buku Panduan ieu kami bakal nganggo Firefox 2.0 sékrési "gambar-hamachi-v2.0-20140629″ Upami kuring ngaunduh, unzip sareng pasang gambar "gambar-hamachi-v2.0-20140623.tar".

Unduh file ieu: http://adf.ly/poV7o

  1. Cabut kartu SIM sareng SD urang bisi aya kajadianana.
  2. Pasang perpustakaan alat android dipasang pikeun pamasangan Android sareng Firefox OS:

Masang perpustakaan ti terminal anu kami tempatkeun:

sudo apt-meunang install android-tools-adb

Instalasi Firefox OS 2.0

Kami muka terminal sareng ngajalankeun ieu:

$ sudo -i

Kami nyerat kecap akses.

Teras we angkat ka jalur diréktori gambar
bisi kuring gambar na aya dina folder pribadi kuring a Kuring nempatkeun di terminal kuring:

$ cd / home / a/images-hamachi-v2.0-20140629

Teras we nyerat di terminal kami:

$ ls -1 

file fastboot Éta bakal némbongan héjo nunjukkeun yén éta sayogi pikeun ngaéksekusi.

Urang ngadamel file ieu tiasa dieksekusi fastboot urang nempatkeun dina terminal:

$ chmod 755 fastboot

Teras we mareuman telepon anu masih nyambung sareng kabel usb kana PC. Sakali anjeun mareuman hapé éta bakal dihurungkeun deui, janten urang kedah lebet Modeu bootloader. Kami nahan pageuh Jilid (-) + Asupkeun babarengan salami 5 atanapi 7 detik saatos anjeun ngabalikan telepon.

Pikeun mariksa yén éta hasil urang nempatkeun dina terminal kami:

Alat $ ./fastboot

Akhirna kami ngajalankeun paréntah ieu hiji-hiji di terminal kami:

$ ./fastboot flash boot boot.img $ ./fastboot flash userdata userdata.img $ ./fastboot flash system system.img $ ./fastboot flash recovery recovery.img $ ./fastboot hapus cache $. / fastboot reboot

Kuring ngantepkeun manual mini kuring.

Undeur:

http://www.mediafire.com/download/a594rm007apawn6/Firefox+OS+2.0.zip

Nya di dieu kuring tinggalkeun prosés anu paling dijelaskeun ku gambar

firefox os 2.0

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

gaia-2.0-layar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrian cenahna

    Kusabab kuring ngagaleuh telepon ieu sakitar sataun katukang kuring milari cara pikeun ngapdetkeun na, sareng anu pangpayunna, éta tina linux. Wengi ayeuna kuring bakal nyobian, ningali kumaha jalanna.

    Hatur nuhun pisan kana inpormasi na.

    1.    marianogaudix cenahna

      Hatur nuhun pisan rerencangan, upami anjeun kéngingkeun gambar resmi OS OS tina halaman wéb Mozilla, pasikeun data kuring, kuring henteu hanjakal.
      Kira-kira 10 menit anjeun masak pamasangan Firefox OS.
      Pangalusna tuah, hayu atuh terang upami anjeun gaduh masalah.

  2.   ErunamoJAZZ cenahna

    Sareng upami aya masalah, atanapi kuring henteu resep pamasangan sareng hoyong dipulangkeun pamasangan awal, naha mungkin ngadamel cadangan?

    Anjeun masihan paréntah, tapi anjeun bahkan henteu ngajelaskeun naon anu aranjeunna laksanakeun ... éta salian ti nyéépkeun tautan iklan ngapungkeun wtf! .... Kuring henteu weruh kumaha aranjeunna ngantepkeun anjeun ngirimkeun sapertos kieu didieu xDDD

    Hapunten, tapi kuring henteu ngaraos résiko telepon sareng henteu tiasa dianggo ... Abdi peryogi unggal dinten ka dinten. Leres kuring hoyong ngapdet OS, tapi henteu sapertos kieu.

    Kabeneran atanapi /

    1.    elav cenahna

      Tautan sareng Ads Fly sabab kuring henteu tiasa marios deui, kusabab kuring ngédit tulisan ieu tina sambungan dial-up. Nanging, upami aya anu bageur nyarios ka kuring upami nalika Ads Fly ngalirkeun file pikeun diunduh palsu atanapi sapertos kitu, kami bakal ngédit éta. Ngaleungitkeun éta, lalaki, naon waé biaya anjeun pikeun ngaklik Iklan Langkung? XDD

      1.    marianogaudix cenahna

        ErunamoJAZZ gaduh waktos kanggo masihan koméntar Ti Ti Linux.
        Tapi anjeun sigana henteu ngagaduhan waktos pikeun Goog sareng milarian gambar resmi OS OS di internét sareng masang XDD.

    2.    marianogaudix cenahna

      Kusabab anjeun gaduh waktos kanggo masihan koméntar didieu sareng ngajualan haseup.
      Ogé ErunamoJAZZ anjeun kedah milari versi resmi sareng lami tina Firefox OS.
      tur masangkeunana, upami anjeun teu resep Firefox 2.0 / 2.1.
      File tina tautan iklan terbang, nyaéta ku conto.
      Kanggo éta, tinggalkeun tautan utami, dimana anjeun tiasa ngaunduh versi anu béda tina Firefox OS
      Nalika anjeun masang versi anu diperbarui tina Firefox OS atanapi anu langkung tiheula, pamasangan ngarobih sadaya telepon sélulér anjeun.

      1.    ErunamoJAZZ cenahna

        Henteu henteu! Hapunten pisan upami kuring siga anu nyinggung atanapi anu sanésna, sakedap waé niat kuring nyobian ngancurkeun ieu atanapi anu sapertos kitu, ngan ukur ningali kumaha "santai" penjelasanana, kuring henteu tiasa cicingeun .. .mikirkeun cara na: di tempat anu sanés (bayangkeun panginten situs anu kawéntar asal Argentina dimana anjeun tiasa mendakan sadayana sareng "mesin") penjelasanana ngeunaan gaya "copy and paste", sareng pinuh gambar, teu paduli naon paréntahna. ngalakukeun atanapi naon pikeun aranjeunna ... sacara pribadi, kusabab kuring pamekar, sigana hal-hal sapertos henteu sopan ... maka biasana langkung saé maca manual tibatan milari penjelasan online.

        Ngeunaan googling, tangtosna kuring gaduh, tapi daripada milarian gambar anu aya di situs anu kuring henteu terang (punten kusabab curiga, tapi kuring henteu percanten ka binér, ngan src), kuring langkung resep ngalakukeun éta Kuring sorangan cadangan telepon kuring sorangan, sareng kusabab anjeun gaduh pangalaman sareng masalah éta, kuring ngarepkeun sababaraha réspon ngeunaan hal éta ... sanaos éta mangrupikeun "Kuring henteu weruh".

        Kalayan tautan iklan ... éta ngajantenkeun kuring ambek ... ngamuk fisik xD, sareng dasarna kusabab kuring henteu terang saha anu bakal nguntungkeun tina royalti pikeun iklan anu ditingalikeun di dinya.

        Kuring tulus ngahampura pikeun sora goréng tina koméntar kuring, ngan ukur niat kuring henteu ngantep blog buruk ku tulisan sareng penjelasan anu sanés saderhana, biasa-biasa waé.

        Salam atanapi /

    3.    marianogaudix cenahna

      Anjeunna ngantosan anjeun nunjukkeun cadangan anjeun nyalira dina telepon anjeun teras unggah tulisan anjeun nyalira dina Ti Linux tentang kumaha cara masang Firefox OS, janten kami bakal ningali saha anu langkung biasa tina dua éta.
      Anjeun sigana bakal énggal. Kusabab kuring kedah ngajelaskeun paréntah anu gampang sapertos ka anjeun, sapertos lebet mode superuser ("root") atanapi milarian diréktori. Unggal pangguna anu masang distribusi Gnu / Linux kalayan maca saderhana, terang naon hartosna:
      sudo -i, cd, ls -i.
      http://www.rapidtables.com/code/linux/cd.htm
      Upami anjeun nyarioskeun TARINGA éta henteu aya hubunganana sareng ieu, kuring sorangan ngembangkeun tutorial ieu kusabab kuring tinggalkeun tautan unduhan, sigana anjeun henteu ningali tautan unduhan ti Mediafire.

      1.    TPM cenahna

        Anjeun pisan pro marianogaudix ... pisan «propotent»

    4.    Alejandro cenahna

      sakumaha nini kuring nyarios, tong netelakeun yén éta bakal poék ...

  3.   Ridercoss cenahna

    Nyayogikeun pilihan pamutahiran anu sanésna langkung ngaapresiasi sareng ngaapresiasi. Vegnux MOD damel kuring pikeun ngapdet tina Windows kana vérsi 2.1, dugi ka ayeuna tanpa masalah. Éta ogé ngagaduhan ".sh" pikeun ngalakukeun éta tina Linux, tapi kuring sacara jujur ​​nembé ngamimitian jadi kuring leres-leres henteu gaduh seueur ide dina masalah éta. Wilujeng siang.

    1.    marianogaudix cenahna

      Kuring nembé masang RON Firefox OS 2.1 tina vegnuxmod ROM v2.1 20150328, sanaos ROM pra-sékrési, éta tiasa dianggo pisan dina Alcatel One Touch Fire kuring.

  4.   Andrew cenahna

    Éta katingalina pikaresepeun, kamari kuring masang CyanogenMod11 dina Samsung Galaxy s5630L kuring, sareng junun ngadamel tablet abdi tiasa dianggo tanpa touch via VNC, kalayan paréntah anu sami. Tutorial anu saé.

  5.   eliotime3000 cenahna

    Alus teuing. Ayeuna kuring gaduh deui alesan pikeun kéngingkeun OS OS Firefox.

    1.    rainerhg cenahna

      Tapi halaman anu numbu ka sobat Mariano ngandung gambar ngan ukur pikeun modél OT4012.

      1.    marianogaudix cenahna

        Dihandap ieu, sasama jrlafaurie dina koméntarna nyéépkeun deui tautan unduh pikeun Alcatel One Touch Fire, parios tautan na.

        http://mexmod.com/index.html

        Kuring béjakeun yén kuring diajar kumaha masang Firefox OS tina halaman wéb Mozilla resmi dina alat anu cocog sareng Firefox OS. Dina Alcatel One Touch kuring éta henteu hanjakal hanjakalna

        https://developer.mozilla.org/en-US/Firefox_OS/Phone_guide/Flame/Updating_your_Flame

        Anjeun kedah ngaunduh gambar Base stable v18D.zip di handap, éta ngajelaskeun kumaha cara masang gambar
        Firefox OS 2.0 stabil. Upami anjeun gaduh mamang kuring bakal ngabantosan anjeun

    2.    marianogaudix cenahna

      Kuring ngantepkeun anjeun tutorial Mozilla resmi kalayan gambar dasar resmi.
      di handap aya tutorial tentang kumaha cara masang éta

      https://developer.mozilla.org/en-US/Firefox_OS/Phone_guide/Flame/Updating_your_Flame

      Abdi hoyong masangkeunana tapi Mozilla henteu ngadukung Alcatel One Touch Fire.
      Tapi kuring terang kumaha masang gambar dasar anu stabil ieu.

      Pikeun adaptasi gambar ieu anjeun kedah nyiptakeun nyalira pikeun alat anu teu didukung. Kuring bakal ningali naha kuring tiasa mendakan tutorial.

  6.   brutal cenahna

    Tutorial alus teuing! karya alus anjeun geus pencét.

  7.   brutal cenahna

    Tutorial alus teuing! karya alus anjeun geus pencét.

    P.S. Mangrupikeun mobile anu idéal pikeun padamelan upami rusak atanapi aya anu henteu ngaraheutkeun saloba 200 euro atanapi langkung.

  8.   Frapp cenahna

    Tutorial hébat. Kuring sanggup masang firefox OS 2.0 dina Alcatel OT Fire kuring, tapi nalika diaktipkeun ku versi anyar, kartu sim henteu mikawanoh kuring: S

    Naha anjeun terang naon masalahna? Upami kuring henteu masang rom sanés sareng cobian ...

    1.    jrlafaurie cenahna

      Kuring ogé ngalaman masalah éta sareng kuring kedah ngarobih vérsi ayeuna kuring ngagaduhan 1.3, anu stabil, sanaos 2.0 sareng engkéna parantos rada stabil, anu ngagaduhan bug anu tiasa dihoyongkeun, kuring nyarankeun 1.3

      1.    Frapp cenahna

        Kuring ngumbar, kuring masang vérsi 2.1 anu saé, kecuali batréna malah langkung kirang.

    2.    marianogaudix cenahna

      Kuring nembé masang Firefox OS 2.1 ROM tina vegnuxmod, anu 2.1 ROM v20150328, sanaos ROM prerelease, éta tiasa dianggo saé dina Alcatel One Touch Fire.

  9.   jrlafaurie cenahna

    Tutorial na saé sareng saé kanggo terang yén langkung seueur jalma parantos milih sistem ieu, pikeun anu henteu ngartos yén kuring pikir éta jelas pisan kuring tinggalkeun di dieu tautan anu sanésna ogé masak gambar pikeun telepon ieu, kuring miharep éta ngabantosan anjeun kuring nyaritakeun yén kuring nganggo ayeuna versi 2.2 tina situs-situs ieu sareng teu aya masalah leungitna data kusabab aya tutorial tentang kumaha cara ngahemat vérsi ayeuna sareng ngémutan deui

    http://mexmod.com/index.html
    https://vegnuxmod.wordpress.com/

    1.    marianogaudix cenahna

      Hatur nuhun pisan jrlafaurie kaleresan éta, kuring henteu mendakan versi stabil tina Firefox OS 2.0 pikeun Alcatel One Touch Fire.

      Kuring béjakeun yén kuring mendakan tutorial Mozilla kalayan gambar dasar anu stabil resmi.
      Gambar dasar v18D.zip. Dihandap ieu aranjeunna ngajelaskeun kumaha cara masang Firefo OS 2.O.

      https://developer.mozilla.org/en-US/Firefox_OS/Phone_guide/Flame/Updating_your_Flame

      Éta henteu tiasa dianggo dina Alcatel kuring sabab gambar-gambar anu didamel ku Mozilla henteu ngagaduhan dukungan pikeun Alcatel One Touch Fire. Pikeun adaptasi gambar ieu anjeun kedah nyiptakeun nyalira pikeun alat anu teu didukung.

      1.    jrlafaurie cenahna

        Tautan-tautan anu kuring pasang dina koméntar kuring anu sateuacana nyaéta anu kuring anggo pikeun ngapdet telepon kuring sabab, sakumaha anjeun nyarios, anu mozilla henteu dianggo pikeun ieu kusabab aranjeunna henteu ngadukung aranjeunna, ogé di situs-situs éta utamina vegnuxmod anu mangrupikeun anu kuring paling anggo. OEM Mantap Kuring mésér telepon abdi di Vénézuéla sareng ayeuna kuring ngagaduhan stabil 1.3 ti Vénézuéla anu tiasa dianggo sampurna

  10.   Sinflag cenahna

    Adf.ly? , naon anu urang sumping

  11.   Statik cenahna

    Anjeun nembé ngagaleuh Samsung Galaxy mini S5 sareng kuring hoyong nyobian OS firefox dina ponsel ieu, aya rekomendasi anu kuring kedah tumutkeun ??

  12.   Carlos cenahna

    halo pamajikan abdi gaduh hp na tapi nganggo android. upami kuring némpél, éta maéhan kuring ... anjeun henteu terang naha éta tiasa dipasang sareng léngkah-léngkah dina tablet?