Fitur anyar kalebet dina Fedora 13

Kalayan pelepasan Ubuntu anu caket sareng konfirmasi anu anyar yén pelepasan Fedora bakal ditunda saminggu, seueur anu naroskeun naon anu janten fitur anu kalebet dina versi Linux anu paling sering dianggo.


Instalasi Supir Cetak Otomatis: bungkus sapertos gutenprint-cangkir, hpijs sareng pbm2l2030 kedah dipasang paménta nalika pakakas anu diperyogikeun ku supirna dideteksi.

Pangatur Warna: GNOME Color Manager mangrupikeun kerangka sési anu ngajantenkeun gampang ngatur, masang sareng ngahasilkeun profil warna dina desktop GNOME

Langkung gampang Python Debugging: debugger gdb parantos diperpanjang sahingga tiasa komunikasi inpormasi lengkep ngeunaan internal Python 2 sareng Python 3 runtime

Dukungan 3D: Dina Fedora 12 dukungan ékspérimén pikeun 3D via paket mesa-dri-driver-eksperimental pikeun kartu ATI parantos sayogi sareng parantos diperpanjang di Fedora 13 pikeun ngadukung sistem ngalangkungan supir Nvidia Nouveau.

Kombinasi PulseAudio KDE: Fedora 13 nawiskeun integrasi PulseAudio anu langkung saé dina Phonon KDE sareng KMix

Manajer Jaringan Bluetooth DUN: NetworkManager ayeuna ngadukung dukungan Bluetooth Dial-Up Networking (DUN) anu gampang digunakeun.

Éta bakal kalebet Gnome 2.30 anu kedah diperhatoskeun.

Status MobileManager Mobile: NetworkManager applet nunjukkeun kakuatan sinyal ayeuna, téknologi sélulér (GPRS / EDGE / UMTS / HSPA atanapi 1x / EVDO jst), sareng status roaming nalika nyambung ka kartu dimana fungsionalitas ieu dirojong.

Fedora 13 bakal ngagaduhan KDE SC 4.4, GNOME 2.30, dukungan NFSv4, RPM 4.8, dukungan pikeun Python 3 sareng Python 2.x, OpenOffice.org 3.2.0, desktop Sugar 0.88 (kasohor integrasiana dina laptop XO tina proyék One Laptop Per Child), Firefox 3.6.2 sareng Upstart 0.6.0.

Tong hariwang upami gaduh produk Apple….

Model Apple iPod, iPod Touch sareng iPhone anu anyar cocog sareng sababaraha program manajemén poto sareng musik.

Sumber | Proyék Fedora


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.