Perancaran font sareng qtgtkstyle Opensuseup 12.3

Pasti langkung ti hiji jalma anu ngalaman, yén dina distros teu aya deb, salaku aturan umum font ngalicin rada parah, dibandingkeun sareng Ubuntu.
Buka deui henteu terkecuali, janten kuring mimiti milari sakedik solusi pikeun masalah, sareng saatos sakitar dua jam panilitian kuring mendakan.

Kami nambahan Repository ieu ngalangkungan yast:

http://download.opensuse.org/repositories/home%3A/namtrac%3A/subpixel/openSUSE_12.3/

Teras kami angkat ka yast, kami milarian di gudang yast ieu sareng kami masang sadayana bungkus na.

Deui urang angkat ka yast sareng masang fontconfig infinality.

Sakali bungkus na parantos dipasang, urang badé ngonpigurasikeun peresmian font infinality, anu sacara standar hadir sareng pelunasan jinis ubuntu, anu kuring henteu resep teuing. Janten anjeun muka terminal sareng nyerat:

sudo nano /etc/profile.d/infinality-settings.sh

Dina dokumén, kami milarian garis anu nyatakeun "USE_STYLE = »UBUNTU»" Sareng kami ngarobih kecap ubuntu, janten "INFINALITAS"Émut yén anjeun ogé tiasa milih prasetél windows 7, osx, chrome os jsb.

Salaku font standar pikeun sistem, kuring langkung resep neraskeun nganggo cantarell gnome, sabab pikaresepeun dibaca.

Kami parantos bérés, tapi ayeuna urang bakal sadar yén nalika urang muka aplikasi qt, éta henteu nganggo jinis font tina infinality sareng ménu na katingali dina diménsi gigantic.

Janten urang nyerat dina terminal

sudo gconftool-2 --set --type string /desktop/gnome/interface/gtk_theme adwaita

Ayeuna upami urang leres-leres beres, sareng urang bakal ngagaduhan penampilan sapertos kieu

ngalancarkeun1


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.    elav cenahna

      Abdi parantos nambihan kana tulisan ..

      1.    pandev92 cenahna

        Hatur nuhun elav

  1.   renelopez91 cenahna

    Naha kuring bakal hiji-hijina anu henteu ngaganggu éta?
    Kuring henteu pati merhatoskeun bédana, meureun kusabab kuring teu ningali jauh, éta ogé ngaapresiasi.

    1.    albert kuring cenahna

      éta henteu ngaganggu kuring. Tapi dina kaayaan naon anu nyata font pelicuran relevan?

      1.    pandev92 cenahna

        Éta pendapat masing-masing, kuring terang jalma yén sumber na langkung goréng sareng buleudna katingali, langkung aranjeunna resep aranjeunna, tapi seuseueurna henteu. Ngalambatkeun font, dina kaseueuran kasus ngabantosan dina kajelasan bacaan, sareng éta ogé mangrupikeun faktor anu soca, sapertos ningali awéwé tanpa dandanan teras ningali dirina yasana xD, éta sok awéwé, tapi umumna dina kadua bisi katingalina langkung saé ahhaaha.

  2.   Jose cenahna

    Ieu salah sahiji hal anu, teu kahartos, Ubuntu tetep ngamangpaatkeun sésana; Anjeun ningali kana Windows, anjeun ningali dina MacOS atanapi anjeun ningali Ubuntu sareng pikaresepeun nyéépkeun sababaraha jam payuneun PC. Distros anu sanés (anu ngajelaskeun ka kuring) saé pisan…. tapi anjeun kedah ngerjakeun hal-hal sapertos kieu sareng kadang anjeun henteu kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong: éta hal, ikon sareng font katingalina saé ... sareng dina layar anu saé, ditetepkeun kalayan saé sareng leres.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kuring kedah ngawartosan anjeun yén kuring satuju sareng anjeun, sabab sababaraha kali faktor EyeCandy diperhitungkeun sanés kualitas perangkat lunak anu dijantenkeunana (kuring ngaku yén Ubuntu saé dina narik pangguna anyar, tapi éta kedah ngokolakeunana supados aranjeunna terang kumaha ngagunakeun platform anu langkung saé dina raraga ningkatkeun kualitas distro).

      Pokokna, kuring masih resep kana kontribusi anu dilakukeun ku Ubuntu dina nyandak pangguna anyar pikeun komunitas GNU / Linux, kumargi distro anu sanésna hoyong ngalakukeun anu sami, tapi henteu tiasa kusabab idéologi na (aranjeunna bahkan masihan kesan aya dina komunitas fanboys ).

  3.   eliotime3000 cenahna

    Tuto anu saé, tapi pikeun nyatana anu leres, pelembutan OpenSUSE henteu bénten pisan dibandingkeun sareng Debian sareng turunanana ("ClearType" na langkung seukeut sareng langkung kabaca tibatan M $ sareng Windows).

    Di sagigireun éta, dimana anjeun kéngingkeun wallpaper éta? Éta katingalina lumayan saé.

    1.    pandev92 cenahna

      eliotime3000, sabab kuring henteu ngagaduhan gambar kumaha lingkungan sateuacan dilarapkeun ngalancarkeun, tapi hayu, éta mangrupikeun kilométer, tina naon anu di ubuntu / kubuntu atanapi bahkan cakra, jelas, éta kirang langkung dina tingkat windows anu sami, tapi pas anjeun muka halaman wéb nganggo firefox, anjeun tiasa nyebatkeun yén éta henteu raoseun ditingali.

    2.    pandev92 cenahna

      Dana sadayana dicandak tina konachan! 🙂

  4.   tinicg cenahna

    Nya, kuring henteu jelas pisan pikeun kuring, upami aplikasi anu henteu nganggo pelicuran font nyaéta qt atanapi anu sanés qt, sigana mah éta anu non-qt, tapi dina tulisan éta nyatakeun yén éta mangrupikeun anu qt.
    Abdi hoyong nyobian tapi ieu ngalungkeun kuring sakedik deui, kumargi kuring nganggo qtcurve kalayan smaragd, sareng kuring resep pisan kumaha rupana, ayeuna upami nempatkeun lemes kuring ngartos yén kuring kedah gaduh sababaraha aplikasi sareng téma adwaita atanapi gtk sanés ku paksaan sareng ieu anu ngajantenkeun kuring ragu.
    Salu2

    1.    pandev92 cenahna

      dina cangkang gnome, anu henteu nganggo anti aliasing, sakali diterapkeun, nyaéta qt, éta sababna anjeun kedah ngalakukeun paréntah ese tina gconftool, salam.

  5.   tinicg cenahna

    Nya hatur nuhun pandev92, kalepatan kuring kuring henteu memperhatoskeun éta cangkang gnome (sareng kuring maca tulisan anjeun cangkang gnome, hehe), kuring heran lamun tibalik kuring bakal ngagaduhan masalah anu sami dina kde anu henteu katerap, pikaresepeun pisan nuhun 🙂

    1.    pandev92 cenahna

      Henteu, éta ngan ukur nempatkeun anti-aliasing tibalik, teu aya masalah :), nyaéta, tanpa anti aliasing, fon dina kde katingalna langkung parah, janten kuring mamatahan anjeun nerapkeunana.

  6.   tinicg cenahna

    Hatur nuhun pisan 🙂

  7.   Snock cenahna

    Nya, moal aya anu kedah ngalarapkeunana ka kde kanggo ningali bédana, salami anjeun tiasa uih deui.

  8.   Javier cenahna

    Hatur nuhun pisan kuring bakal nyobian

  9.   pandev92 cenahna

    Nguji agén pangguna kuring xD

    1.    pandev92 cenahna

      Safari oO

  10.   Shengdi cenahna

    Anjeun hilap netelakeun yén éta pikeun Gnome, sabab dina font KDE ngalancarkeun diaktipkeun sacara standar.

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring parantos nyobian kde, sareng sumber na katingalina pikareueuseun, upami anjeun ningali tulisan dimana kuring nampi éta, anjeun bakal ningali yén lalaki éta dipaké kde ...

  11.   Bervariasi cenahna

    Patarosan abdi: naon hubunganana font ngalicinikeun sareng jinis bungkus anu dianggo distribusi?

  12.   Martin cenahna

    Hatur nuhun pikeun repo pikeun opensuse.
    Ogé parios forum Infinality, dimana éta ngajelaskeun léngkah tambahan pikeun ngonpigurasikeun leres
    http://www.infinality.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=77