Mint Roh Font

Mint Roh, typeface anyar anu dirancang pikeun sistem operasi LinuxMint Debian Edition, parantos sayogi pikeun diunduh upami anjeun hoyong nyobian atanapi nganggona permanén. Jenis aksara parantos dirancang pikeun masihan LinuxMint Debian Edition idéntitasna sorangan sareng diideuan ku kulawarga font Futura, Gillius, NeoGothis y Font Ubuntu. Peryogi disebatkeun yén éta sanés bagian tina proyék resmi mana waé Linux Mimt rada éta dikembangkeun ku Arkandins Digital Foundry.

Tujuan tina sumberna, numutkeun pamekar na, «Dupi nyiptakeun tulisan anu jelas, seger, éndah tur modéren pikeun téks sareng tampilan dina layar, dumasar kana logo linuxmint«

Aranjeunna tiasa ngaunduh langsung tina di dieu, atanapi tina situs resmi Arkandis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ren434 cenahna

    Nuhun pikeun narasumberna, kuring kantos milarian sakedik.

    Salam.

  2.   auroszx cenahna

    Sigana elegan, ngaunduh 😉 Hatur nuhun pisan.

  3.   Yo-yo cenahna

    Pa ngaluarkeunana 😀

  4.   Cristhian cenahna

    Geulis 🙂
    Tuquito kuring katingalina spektakuler ayeuna!

  5.   Kampak cenahna

    Kuring parantos ngagunakeun éta ti saprak versi alfa munggaran kaluar. Naha parantos kumplit?

    1.    Tina Toledo cenahna

      halo Kampak

      Leres, ieu mangrupikeun versi 1.1 lengkep sareng ngandung kulawarga lengkep Mint Roh dina dua vérsi na

      1.    pandev92 cenahna

        Terakhir waktos abdi diuji dina cakra, éta masihan kuring cukup masalah, kuring henteu terang kunaon, kuring bakal masihan deui kasempetan sanés, nalika kuring kaluar tina hackintosh xD kuring

        1.    kawani cenahna

          Nya, didieu awéwé sepuh terang kumaha masang hal-hal anu khas distro sanés di batur jadi naroskeun ka anjeunna haha

        2.    Tina Toledo cenahna

          Éta téh cai mancur ... masalah naon anu tiasa disababkeun? 🙂

          1.    kawani cenahna

            Sadayana tiasa nyababkeun masalah, bahkan hal anu paling bodo anu anjeun tiasa bayangkeun, naha éta sumber atanapi henteu.

          2.    Tina Toledo cenahna

            Pasihan abdi conto masalah anu disababkeun ku font ... anu katingalina awon dina konsol?

  6.   taragon cenahna

    Kuring kakurangan "langkung" dina jinis BOLD kumargi pikeun judul penjualan kuring resep nganggo salah sahiji 'ubuntu bold' dina linuxmint kuring sareng anu MintSpirit bawa masih ipis 🙁

  7.   leodelacruz cenahna

    Gracias!

  8.   Jamin samuel cenahna

    Naha éta bakal dilebetkeun kana LM13?

    1.    Tina Toledo cenahna

      Henteu, kulawarga font ieu sanés bagian tina proyék resmi linux mint sakumaha anu kasebut tina Ubuntu

  9.   Pigura_ cenahna

    Sae pisan