Freezer: Aplikasi gratis pikeun gampang diunduh musik dina GNU / Linux

Freezer: Aplikasi gratis pikeun gampang diunduh musik dina GNU / Linux

Freezer: Aplikasi gratis pikeun gampang diunduh musik dina GNU / Linux

Dinten ayeuna, urang bakal teraskeun deui sareng anu sanés aplikasi hébat sareng mangpaat ti dunya Android anu sayogi pikeun komputer nganggo GNU / Linux, Windows sareng Mac OS, saha namina «Freeza».

«Freeza» Éta sanés aplikasi gratis atanapi terbuka, tapi kusabab éta bébas tur multiplatform, nawiskeun kasempetan panggunaan anu hadé pikeun pangguna anu sumanget anu hoyong gampang aksés, maénkeun sareng unduh musik ngagunakeun jasa musik online disebut Deezer.

VkAudioSaver: Aplikasi Pengunduh Musik Rusia Masih Gawé

VkAudioSaver: Aplikasi Pengunduh Musik Rusia Masih Gawé

Sareng sapertos biasa, sateuacan sacara lengkep kana topik dinten ieu urang bakal angkat pikeun anu resep ngajajah sababaraha hal anu pang anyarna tulisan patali saméméhna jeung bidang aplikasi multimedia musik, tautan ieu di handap. Supados aranjeunna tiasa pencét gancang upami diperlukeun, saatos réngsé maca ieu publikasi:

Aya Aplikasi Parangkat Lunak Gratis anu hébat anu namina VkAudioSaver dipaké pikeun ngaunduh sareng ngadangukeun musik ngagunakeun vk.com, la Jaringan Sosial Rusia nandingan Facebook di daérah-daérah éta sareng daérah-daérah sanés dunya. VkAudioSaver Nomer nyanggakeun milarian, ngupingkeun sareng unduh lagu na rarancang putereun sareng sababaraha saderhana klik. VkAudioSaver: Aplikasi Pengunduh Musik Rusia Dianggo Deui

Tulisan anu aya hubunganana:
VkAudioSaver: Aplikasi Pengunduh Musik Rusia Dianggo Deui

Tulisan anu aya hubunganana:
Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé
Tulisan anu aya hubunganana:
Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit
Tulisan anu aya hubunganana:
Musieum: Pamuter musik alternatip sareng alternatip pikeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
MellowPlayer: pamuter musik streaming

Tulisan anu aya hubunganana:
Museeks, pamuter musik multiplatform diwangun dina éléktron

Freeza: Undeur sareng ngadekrip lagu Deezer dina gaya

Freeza: Undeur sareng ngadekrip lagu Deezer dina gaya

Naon ari Freeza?

dumasar kana website resmi de «Freeza», aplikasi ieu dijelaskeun sakedik sapertos kieu:

"Freezer App dipaké pikeun ngalirkeun data sareng ngaunduh musik tina jasa Deezer dina kualitas luhur (FLAC) sareng sayogi pikeun platform populér sapertos Android, Windows, Mac sareng Linux".

Pikeun jalma anu henteu terang ngeunaan éta Jasa musik online Deezer, sami sareng:

"Aplikasi streaming musik sareng wéb anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun musik iraha waé, dimana waé. Salaku tambahan, éta nyiarkeun seueur hits musik sahingga saha waé tiasa ngupingkeun lagu sareng albeum ti sakumna dunya atanapi sagala rupa daérah. Ayeuna aya langkung ti 50 juta lagu dina katalog na, janten tiasa disebatkeun yén Deezer mangrupikeun salah sahiji aplikasi streaming musik anu paling dipuja anu sayogi online sareng pendamping musik anu hadé pikeun saha waé.".

Nanging, éta kedah diperhatoskeun yén, Jasa musik online Deezer nawarkeun sababaraha fitur sareng konténna gratis, tapi leres-leres poténsialna lengkep tiasa diaksés di na vérsi premium ngaliwatan langganan mayar. Kukituna, «Freeza» Éta ogé katelah Deezer Downloader, sabab ngamungkinkeun download lagu Deezer gratis.

perbawa

diantara nu fitur paling beredar de «Freeza» urang tiasa disebatkeun di handap:

  1. Éta ngamungkinkeun anjeun ngaunduh sareng nyimpen album lagu sareng musik naon waé anu sayogi dina format kualitas FLAC gratis.
  2. Unduh lagu, albeum sareng daptar puter nganggo cover art aslina pikeun gratis masihan unggal lagu dina alat anjeun parasaan lengkep sareng lengkep.
  3. Éta nawiskeun rekomendasi ngeunaan sababaraha hits pangsaéna ti sakumna dunya, dipilih ngalangkungan daptar puter anu pikaresepeun sareng pikaresepeun, sapertos: Motivational Hits, Hits of moment, World Hits, sareng TikTok Hits.

inpo leuwih

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan «Freeza» anjeun tiasa ngajajah tautan ieu: Freezer pikeun GNU / Linux y Freezer pikeun Android. Atanapi halaman resmi na di GitHub.

Istirahat, kanggo anjeun unduh, pamasangan sareng pamakean anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh sareng ngajalankeun bungkusan anu sayogi di .AppImage y .deb ku cara anu biasa sareng ngajalankeunana via Ménu, sareng lebet sareng a akun pamaké sateuacanna didamel tina halaman wéb tina Freezerapk.com. Sakali ieu parantos urang tiasa nikmati «Freeza» sakumaha katingal dina gambar ieu:

Freeza: Screenshot 1

Freeza: Screenshot 2

Freeza: Screenshot 3

Freeza: Screenshot 4

Freeza: Screenshot 5

nyatet: Deui sareng dugi ka ayeuna, éta aplikasi sareng wéb VkAudioSaver henteu sayogi, jadina, «Freeza» éta mangrupikeun alternatif anu saé pikeun nerapkeun.

"Linux beuki janten sistem operasi bintang pikeun reliabilitasna diantara jutaan pangguna PC. Bahkan kakuatan Android sareng kasohor janten ékosistem komputasi épisién di dunya. Kusabab kitu, pangguna Linux teu tiasa ditingalkeun nalika streaming sareng ngaunduh musik hébat nganggo aplikasi Freezer.". Freezerapk.com

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna «Freeza» nyaéta anu hébat sareng saderhana aplikasi bébas cross-platform asalna ti dunya android, anu dipasang dina Komputer sareng GNU / Linux ngamungkinkeun urang gampang aksés, maénkeun sareng unduh musik ngagunakeun jasa musik online disebut Deezer. Janten urang ngarepkeun, anjeun nyobaan sareng nganggo éta upami anjeun hoyong ngupingkeun sareng ngaunduh musik anu dipikahoyong.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JA cenahna

    Dipasang, sareng diverifikasi yén éta gagal, sanaos anjeun ngonpigurasikeunana dina setting dina flac éta nurunkeunana dina mp3 janten 128, sanaos unduhan anu anjeun lebetkeun kana flac éta nurunkeunana dina mp3, hiji-hijina hartos deezer / freezer nyaéta format flac , mp3 Upami anjeun resep rosalia sareng reggaeton, éta tiasa dianggo pikeun anjeun.
    Dipaké dina fedora 34 kalayan daya tarik
    TEU GAMPANG

  2.   JA cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo, dina fedora 34, sanaos anjeun nempatkeun unduhan dina flac, ngan ukur unduh dina mp3 dugi ka 128, abdi gaduh deezer hifi, janten mangpaat, teu aya.
    sateuacanna upami éta tumaros tapi panerapan.
    Goréng PISAN

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam JA. Hatur nuhun kana koméntar sareng kontribusina. Kuring parantos ngabuktoskeun naon anu anjeun nyarios sareng anjeun leres pisan. Kuring anggap éta, unduhan dina format FLAC ngan ukur aya pikeun vérsi premium na (mayar) sareng sanés freemium (gratis). Nanging, upami kualitas tinggi henteu diperyogikeun dina file audio anu diunduh, éta mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun ngadangukeun sareng ngaunduh sababaraha rupi musik dina GNU / Linux nganggo layanan deezer online. Kanggo sésana, kuring nyarankeun anjeun nyobaan aplikasi FLB Music anu ogé nganggo YouTube sareng Deezer pikeun ngadangukeun sareng ngaunduh musik, sanaos henteu nyebatkeun nanaon tentang kualitas atanapi format FLAC pikeun musik.

      1.    JA cenahna

        Hatur nuhun kana saran.
        Tapi kuring ngan ukur ngupingkeun flac, kuring parantos deezer ngiring di HIFI.
        Flb ngan ukur dina format snap ,; (, kuring nolak masang virus dina komputer kuring

        1.    Pasang Masang Linux cenahna

          Hébat harita. Sareng hatur nuhun kana koméntar anjeun dina tulisan anu nyumbang kana ngeuyeuban konténna.

    2.    Kuring Batman sareng kuring ramana cenahna

      Tong asa-asa Google bakal ngabantosan anjeun ... DEEMIX. Sing senang-senang.

      1.    Pasang Masang Linux cenahna

        Salam, sayang. Hatur nuhun kana koméntar sareng kontribusina. Kuring henteu terang yén Aplikasi. Moal lami deui urang bakal ngungkulanana.