Fsociety: Pakét peretasan anu hadé

Éta henteu rusiah pikeun saha waé anu ti saprak munculna Pak Robot: siri Geek anu anjeun teu kersa sono Karesep kana peretasan parantos naék pesat, kami ogé parantos ningali minat pisan pikeun panggunaan distro sapertos Kali Linux sareng seueur jalma ogé ngahontal kami milarian pakakas hacking.

Sadaya revolusi ieu ngeunaan kaamanan komputer, cybercrime, hacking etika sareng anu sanésna, parantos nyiptakeun suite aplikasi énggal sareng ogé kontén anyar, dina kasempetan ieu kami kaget pisan yén aya suite anu disebat fsociety Pakakas Hacking Pak éta kelompok sadaya aplikasi anu dianggo dina Mr Robot sareng anjeun ngalengkepan aranjeunna ku séri sanésna aktip hacking.

Naon pakakas peretasan Fsociety Hack?

Mangrupikeun pak alat pikeun peretasan multiplatform sareng sumber terbuka, anu ngolompokkeun serangkaian paréntah sareng aplikasi anu aya hubunganana sareng kaamanan komputer sareng peretasan, khususna pastikeun parantos aya aplikasi anu dianggo dina séri tipi terkenal Mr. Robot .

pakakas hacking

Kerangka canggih ieu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tés penetrasi sareng dilengkepan ku aplikasi anu tujuanna pikeun ngumpulkeun inpormasi, mendakan kecap akses, ngalaksanakeun tés nirkabel, ngamanpaatkeun kerentanan, nyerang aplikasi wéb umum sareng swasta, ngalakukeun garapan, ogé nerapkeun Sniffing sareng Spoofing.

Aya langkung ti 50 aplikasi anu tiasa dipasang sacara otomatis dina distro Linux mana waé, tujuan tina Fsociety Hacking Tools Pack nyaéta nyayogikeun fasilitas kanggo inisiasi dina peretasan sareng dina gilirannana kelompok alat mutakhir ngeunaan kaamanan komputer. Detil unggal alat anu nyusun pak ieu tiasa dipendakan Ieuh.

Kumaha cara masang Fsociety Hacking Tools Pack?

Pamasangan pak alat peretasan ieu saderhana pisan (Urang bahkan tiasa nganggo pakakasna tanpa masang ngan ku ngajalankeun aplikasi python tina suite éta), léngkah pikeun masang atanapi ngamutahirkeun aplikasi dina distro ieu sapertos kieu:

Buka terminal sareng ngajalankeun paréntah ieu:

git clone https://github.com/Manisso/fsociety.git cd fsociety && python fsociety.py

Ieu bakal ngaéksekusi Menu fsociety tina terminal, dimana anjeun tiasa ngaji aplikasi anu nyusunna atanapi masang atanapi ngapdet sadaya pak alat peretasan. Dina kasus pamasangan, urang ngan saukur milih pilihan 0, maka kami milih sareng nikmati suite aplikasi.

Video panjelasan anu saé ngeunaan alat ieu sareng panggunaanna tiasa ditingali di handap ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JuKaMe cenahna

    Halo, saé, saé, hapunten abdi, tapi éta moal ngantep kuring masang.

    jukame @ jukame-Satelit-A305D: ~ $ git clone https://github.com/Manisso/fsociety.git
    Program "git" henteu dipasang. Anjeun tiasa masangna ku ngetik:
    sudo apt install git
    jukame @ jukame-Satelit-A305D: ~ $ cd fsociety && python fsociety.py
    bash: cd: fsociety: file atanapi diréktori henteu aya
    jukame @ jukame-Satelit-A305D: ~ $ git clone https://github.com/Manisso/fsociety.git
    Program "git" henteu dipasang. Anjeun tiasa masangna ku ngetik:
    sudo apt install git
    jukame @ jukame-Satelit-A305D: ~ $ sudo apt install git clone https://github.com/Manisso/fsociety.git
    [sudo] kecap akses pikeun jukame:
    Maca daptar bungkus ... Rengse
    Nyiptakeun tangkal kagumantungan
    Maca inpormasi status ... Rengse
    E: Paket clone teu tiasa dipendakan
    E: iketna henteu tiasa ditempatan https://github.com/Manisso
    E: Henteu mendakan bungkus naon waé anu nganggo "*" ku "https://github.com/Manisso"
    E: Teu aya paket anu tiasa dipendakan ku ungkapan biasa "https://github.com/Manisso"

    Kunaon

    Wasalam

    1.    kadal cenahna

      sudo apt install git

    2.    dicuzew cenahna

      Anu lucu nyaéta terminal anu sami nyarios ka anjeun 2 kali naon anu anjeun kedah nyerat LOL

    3.    wafflesnet cenahna

      Abdi henteu tiasa percanten. Naon anu bakal dilakukeun ku lalaki sapertos kitu dina blog sapertos kieu?

    4.    cryptoboy cenahna

      pamasangan saderhana dina linux naon, tugas anu SANGAT dasar pikeun linuxer ... Sigana kuring mah anjeun salah sahiji anu masang linux sabab éta pisan peretas, sareng langkung seueur sareng git, hal anu dasar sareng mendasar pikeun anu pentesting anu kedah ogé terang sababaraha kamekaran ergo, anjeun kedah terang git ...

    5.    henteu aya namina cenahna

      Naha serius? xD

  2.   Rubén cenahna

    Saluareun kurnia ti Mr. Robot sareng naskah kiddie vibe anu dipibanda, naskah na matak pikasediheun.
    https://github.com/Manisso/fsociety/blob/master/fsociety.py

    1.    henteu aya namina cenahna

      Éta henteu ngan ukur tamba tapi bahaya pisan, éta unduh kode tina sababaraha situs kalebet sababaraha pastebin, upami dina salah sahiji di antawis aranjeunna nempatkeun naskah jahat nalika ngagunakeun fsociety anjeun tuang. Tanpa ngalangkungan:

      https://github.com/Manisso/fsociety/blob/c85fe0f099ce30131e08b867477cd478fa4169d3/fsociety.py#L292

      Saha anu ngatur pastebin ieu? Kumaha urang terang yén palaksanaan fsociety salajengna moal ngagaduhan kode anu masang anu jahat?

      Jigana henteu tanggung jawab ngagunakeun atanapi Ngaiklan Repository kode ieu.

      1.    Rubén cenahna

        Hal anu pastebin diulang dina sababaraha kasempetan ... sareng éta téh kotoran anu gedé pisan sakumaha anjeun carioskeun.
        Proyék ieu henteu ngan ukur karya kipas séri, salaku fansub, tapi dimana anjeun tiasa ningali yén sadayana mangrupikeun "fasad". Éta masihan hawa retro-hacker séri, nyetak judul dina konsol ku cara anu narik ati, jst. Tapi di tukangeun éta, anjeun tiasa ningali salah éjahan dina kode (sareng campuran basa indung pamekar sareng basa Inggris), kode anu teu hadé terstruktur, repetitive, kontrol kasalahan tina jalan-jalan di bumi, jsb.
        Barina ogé, éta mangrupikeun seueur fungsi anu terbatas pikeun ngalakukeun os.system (nyalin sareng némpélkeun kumaha sumber X dipasang).

        Teras naon anu urang tiasa tingali salaku sumberdaya nyalira (tanpa pamasangan klasik sapertos nmap) nyaéta opat cék plugins wordpress anu teu masuk akal.
        Maka anjeun gaduh cek sapertos url + "/ administrator" pikeun mariksa naha situs parantos dipasang Joomla (saolah-olah unik pikeun Joomla sareng / atanapi henteu tiasa dirobih) atanapi situs + '/wp-login.php' pikeun mariksa WordPress. Éta mangrupikeun cek anu biasa anu tiasa anjeun laksanakeun ku panon, tapi dumasar kana kriteria anu tangtu sareng henteu salaku jawaban anu dipercaya.
        Tapi hei, anjeun ogé henteu kedah kasar. Éta masih peluncur aplikasi. Tangtosna, éta henteu ngémutan panggunaan proksi pikeun ngalakukeun cek ieu haha.

        Masalahna sareng ieu nyaéta engké anjeun ningali jalma sapertos JuKaMe, anu henteu terang kumaha masang git (atanapi ngakuan gagalna), tapi hoyong nganggo hacktool. Pasti pikeun hal anjeun éta masalah diajar, tapi upami kitu, éta bakal janten 1%, sésana 99%, aranjeunna bakal nyobian ningali naon anu tiasa aranjeunna hack / bangsat ku aplikasi "sihir" ieu.
        Sakumaha anu kuring carioskeun dina koméntar kuring sateuacana, naskah kiddies.

        1.    Pamula cenahna

          Kiddies naskah atanapi bajingan, ngagunakeun kecap anu langkung tradisional sareng nangtoskeun.
          Kuring yakin sagala anu kuring tingali dina TV. Kumaha waé ogé.

    2.    cryptoboy cenahna

      Kuring garpu naskah ka github kuring, kuring diklon deui pikeun mariksa naon éta, kuring ngadamel éta ucing kanggo parios kode ka docker, .py, henteu, mimitina mah panginten éta mangrupikeun hal anu siap pikeun naskah kiddies sareng mimiti seuri dina «Kali kuakers »Anu bahkan nyuhungkeun bantosan pikeun masang kali, ngungkabkeun kurangna élmuna na sapertos dina linux, tapi tétéla henteu, éta ngan ukur skrip anu saderhana ku sababaraha seni Holland pikeun ngajantenkeun katingalna cool yén ngajadikeun otomatis unduhan program ( Apt-get install murni) sareng sababaraha asal anu diragukeun pisan, dina dinten-dinten kuring kuring nganggo contona nmap pikeun mariksa jaringan (kuring damel sareng linux di lingkungan data center) sareng rusak dina skrip damn, éta henteu ngahasilkeun naon-naon inpormasi sareng teras gagal, saé naskah na teu aya, padamelan rutin narik goréng ku skrip ieu, saderhana pisan sareng anu sanésna rusak.

  3.   Maikel rivas cenahna

    sudo update apt-meunang
    sudo apt-meunang install git

    Abdi nyarankeun masang aptitude
    sudo update apt-meunang
    sudo apt-meunang install aptitude
    sudo aptitude search git (tingali naha git didaptarkeun)
    sudo aptitude masang git

  4.   Miguel Angel Obando Lancho cenahna

    Kuring meunang sababaraha pesen kasalahan nalika ngajalankeun jsociety

    File "/usr/share/doc/fsociety/fsociety.py", garis 529
    kecuali (), pesen:
    ^
    SyntaxError: sintaksis henteu valid

    1.    henteu aya namina cenahna

      Coba python2

      # python2 fsociety.py

    2.    AnonMr cenahna

      Halo wilujeng enjing, jigana kuring miceun anjeun bug éta sabab anjeun kedah ngajalankeunana sakumaha python2.

      python2 fsociety.py

      Kuring miharep anjeun ngajawab mamang anjeun.

  5.   pia cenahna

    hihihi, mimitina, koméntar anu munggaran nyaéta yén aya pangguna anu sanés dianggo zploid.net, kuring langkung resep ngaku yén kuring noov anu henteu kantos nyobian linux, sabab anjeunna henteu ngagaduhan komputer anu silih, kalayan sumber anu saé sareng kuring tiasa résiko lebet kana dunya ieu. Hayu, VPN gratis sanés sadayana xd.

    1.    AnonMr cenahna

      Halo, wilujeng enjing, kuring henteu terang naha anjeun terang yén anjeun tiasa masang backtrack atanapi ayeuna Kali Linux dina mémori USB naon waé sareng ngajantenkeun bootable, mimitian OS tina BIOS sahingga henteu kedah nganggo rohangan hard disk, upami anjeun nyebatkeun anjeun ngan ukur gaduh komputer primér sareng saur anjeun henteu hoyong ngaruksak éta.

      PDT:
      Kali atanapi distro Linux mana waé gancang pisan dina komputer kinerja rendah sareng umumna dina komputer mana waé

      1.    Pasang Masang Linux cenahna

        Salam, AnonMr. Hatur nuhun kana koméntar sareng kontribusina. Kuring parantos masang Fsociety dina vérsi kuring sorangan tina Distro MX Linux anu ogé Langsung sareng Dipasang, janten, kuring tiasa nganggo FSocatry atanapi aplikasi sanés tina USB drive kalayan atanapi henteu gaduh kegigihan.

  6.   Elliot cenahna

    Kuring terang patarosan kuring henteu paduli tapi naha éta tiasa leres hacked tina alat ieu atanapi éta ngan ukur ngan ukur nguji?

  7.   DaniShortPicha cenahna

    Teu aya salahna pikeun saha waé, tapi jalma anu ngritik skrip ieu, naha anjeun kéngingkeun vérsi alternatip anu hadé? Upami kuring ngagaduhan pangetahuan anjeun, kuring bakal, tapi kuring henteu dugi ka jauhna.

  8.   Séfi cenahna

    Abdi nyarankeun ngalakukeun naon anu ayeuna kuring lakukeun, unduh kursus sareng tutorial Linux heula. lajeng diajar python lajeng malah mikir ngeunaan nguji wifi di imah kuring ... "Hacking" mangrupakeun widang pajeulit dimana di sabagéan ageung nagara aya hukum pisan kuat sarta pikeun hal kawas violating privasi PC eta tiasa pisan mahal. Sareng kuring utamina nyarankeun diajar pikeun ngajagaan diri anjeun.