Ngarobih Open Office sareng Firefox janten Spanyol

Upami anjeun gaduh versi Ubuntu anu pang anyarna, aya kamungkinan anjeun henteu peryogi ieu kusabab aplikasi ieu parantos ditarjamahkeun lengkep, tapi upami anjeun nganggo vérsi sanés anjeun panginten tiasa resep.

Kantor Buka dina basa Spanyol:

Pikeun gaduh Open Office dina basa Spanyol, urang ngan kedah masang paket ngalangkungan Synaptic:

1. Milarian bungkusan na openoffice.org-l10n-en
2. Cirian pikeun dipasang ku ngaklik dua kali dina éta
3. Pencét ikon Larapkeun di luhur menu Synaptic

Urang balikan deui lingkungan grafis Ubuntu kalayan kombinasi tombol Ctrl + Alt + Bakspace (konci di luhur Enter (Enter), hapus). penting: Upami anjeun ngabalikan lingkungan grafis sareng anjeun damel sareng aplikasi, éta bakal tutup, éta sababna anjeun kedah nyimpen heula perobihan sateuacan dihurungkeun deui.

Firefox dina basa Spanyol

Sangkan urang tiasa gaduh Firefox dina basa Spanyol, urang bakal muka Terminal (Aplikasi / Asesoris / Terminal) sareng urang bakal nyerat kieu:

sudo apt-get install mozilla-firefox-locale-en-es

Kalayan ieu urang kedahna parantos gaduh Open Office sareng Firefox urang dina basa Spanyol.

Ditempo dina | taringa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.