Ganti ngaran Éta Sadaya, alat ngaganti nami file batch

Alat saderhana pikeun ngaganti nami file. Upami anjeun kantos kedah ngaganti nami seueur file sakaligus nganggo kriteria "umum", program ieu tiasa ngabantosan anjeun.


Masang Ngaganti Ngaran Éta Sadaya dina Karmic:

Buka terminal sareng ketik ieu:

sudo add-apt-repository ppa: loneowais / ppa
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install renamethemall


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.