Genymotion: Émulator Android pikeun GNU / Linux

Salam, pamiarsa siber anu terhormat,  waktos ieu kami bawa anjeun ka Genymotion program anu saé anu kuring parantos mimiti anggo ngaliwat watesan téknologi Hardware sareng Software dina Smartphone kuring.

Genymotion Genymotion: mangrupikeun émulator lintas platform anu khusus pikeun didukung Android, anu lancar sareng gancang ngajalankeun béda alat nu bagerak (Telepon sareng Tablet) dumasar kana Sistem Operasi ieu. Pikeun anu di MS Windows aranjeunna nganggo Bluestack, Genymotion éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun émulator Android sareng ngajalankeun sagala rupa aplikasi sareng kaulinan dina sababaraha Sistem Operasi kami (Windows, Mac atanapi GNU / Linux).

Genymotion Éta cocog salain ti dipaké pikeun nguji kaulinan sareng aplikasi, nepi ka ngagampangkeun pamekaran aplikasi Android. Langkung ti 4.500.000 juta pangguna anu kadaptar, seueur disebarkeun diantara langkung ti 10.000 perusahaan ageung ngesahkeun stabilitas sareng kepraktisanana. Émulator ieu nganggo VirtualBox (Mesin Virtual) ngaji teh Lingkungan Eksekusi (Telepon Virtual sareng Tablet) anu dina gilirannana ngadukung versi anu lami sareng anu ayeuna anu béda, stabil atanapi uji coba, dimana anjeun tiasa nguji aplikasi kahareupna pikeun Android sareng alat sélulér nyata.

Sugan seueur anu sadar kana proyek anu sami, tapi Tim anu ngurus Genymotion parantos hasil nampilkeun panganteur saderhana anu tiasa ngadukung Perangkat Keras anu béda sareng versi Android anu béda pikeun naon waé jinis panggunaTanpa hilap ka pangembang anu tujuan pasar utamina sareng janten modél bisnis.

Nyaéta, aranjeunna parantos ngahontal dina sababaraha klik gampang pikeun ngamungkinkeun pangguna ngadamel Salaku conto, mesin virtual anu niru alat dumasar kana mérek produk ti Google, HTC, Motorola, Samsung, Sony, antara séjén, sareng pikeun setélan Android béda 2.X, 3.X, 4.X, 5.X sareng 6.X, nambihan anu bénten resolusi layar. Sareng anu paling saé nyaéta éta antukna jumlah alat sareng versi android anu sayogi ningkat sakumaha kamajuan téknologi.

Mesin Virtual Genymotion ayeuna nyayogikeun sadayana fitur penting diperyogikeun dina a Alat sélulér, sapertos panggunaan konéksi internét kami, simulasi lokasi kami ngalangkungan GPS, simulasi kaméra, status batré, rotasi alat, sareng Pamasangan Play Store Google sareng ampir Aplikasi resmi atanapi henteu resmi anu dipikahoyong ku anjeun. Kusabab jelas kusabab masalah lisénsi, Genymotion henteu kalebet sacara standar naon-naon tina Google, sanaos pastina iraha waé, ieu tiasa direngsekeun. Sanaos teu aya masalah, kumargi Genymotion ngamungkinkeun anjeun masang naon waé APK o pos nyeret file ngalangkungan émulator. Janten urang tiasa ningali sababaraha halaman anu aya sareng eusi Android henteu resmi sareng milih Aplikasi dina format APK o possiga rooztwiki sareng pasang naon waé anu cocog sareng alat urang anu ditiru.

Perusahaan ngadukung Genymotion aranjeunna ogé nawiskeun rekening premium kalebet touch remote control tina alat sanés, atanapi Piksel sampurna pikeun ngahontal desain sababaraha aplikasi sabab bakal ditayangkeun dina alat X, atanapi tiasa ngarékam screencast (video) tina antarbeungeut.

Pondokna Genymotion ayeuna salah sahiji émulator Android gratis lintas-platform anu pangsaéna. Henteu ngan ukur fleksibel, kuat pisan, gampang dianggo tapi cocog pikeun pamekar Android sareng pangguna biasa. Éta nawiskeun kami kamungkinan nulad kumpulan penting alat Android anu béda, anu anjeun tiasa nambihan panggunaan keyboard PC sareng mouse, aksés Internét sareng seueur pungsionalitas anu sanés sacara otomatis, sapertos geolokasi sareng nambihan / ngirangan ukuran jandéla. Kaluar tina setélan fungsionalitas ADB (Sasak Debug Android), pilihan anu disayogikeun pikeun pangguna tingkat lanjut. Sagala pangguna tiasa dianggo Genymotion henteu kedah ngonpigurasikeun nanaon.

Genymotion tiasa dianggo sapertos pesona, Dina tingkat pagelaran, sareng 1 GB RAM sareng 1 CPU anu ditugaskeun tiasa ngajalankeun alat saderhana kalayan versi 2.X Android sareng 4 GB sareng 2 CPU dugi ka anu pangsaéna alat anu aya di pasar kalayan versi Android anu paling anyar (6.X ). Ampir sadayana jalan sampurna sareng aya sababaraha hal sapertos kitu Kaulinan grafik anu rumit pisan anu biasana henteu tiasa diputer.

Anggap urang parantos atos masang VirtualBox di urang Sistem Operasi GNU / Linux, langkung saé dina vérsi pang anyarna sareng na bungkus panyambung dipasang, urang teraskeun ngaunduh tina anjeun halaman wéb resmi (Genymotion), ngadaptar sareng ngaklik tombol na «Pilih Rencana», dina jandéla salajengna dina bagian "Individu" Di daérah éta "DASAR" klik tombol «Ngamimitian ».

Dina jandéla salajengna disebut «Unduh Genymotion» milih vérsi pakét pikeun Ubuntu 14.04 / DEBIAN 8 (32 atanapi 64 Bit), atanapi ka Ubuntu 15.04. Sakali diunduh, install Genymotion dina diréktori pilihan anjeun. Ngagunakeun paréntah paréntah di handap, upami anjeun parantos ngaunduh vérsi 64 bit pikeun Ubuntu 14.04 / DEBIAN 8:

bash genymotion-2.6.0-linux_x64.bin

Ieu bakal naroskeun hal-hal ieu:

Masang pikeun sadaya pangguna.

Masang kana folder [/ opt / genymobile / genymotion]. Naha anjeun pasti [y / n]?

Pencét negeskeun ku konci na "sareng" terus konci na «Asup»

Upami sadayana lancar, éta bakal ngalungkeun pesen ieu:

- Nyobian mendakan perkakas VirtualBox …… .. OKÉ (Vérsi valid tina VirtualBox kapendak: 5.0.16r105871)
- Nimba file ……………………… .. OKÉ (Disalin kana: [/ opt / genymobile / genymotion])
- Masang ikon launcher ………………… OKÉ

Pamasangan parantos hasil.

Anjeun ayeuna tiasa nganggo alat ieu tina [/ opt / genymobile / genymotion]:
 - genymotion
 - genymotion-cangkang
 - gmtool

Anjeun ayeuna tiasa ngajalankeun éta Aplikasi Genymotion tina Menu aplikasi, bagian pamrograman.

Saatos ngaéksekusi sareng nyiptakeun MV munggaran anjeun nganggo Alat sareng Android anu dipilih, kuring sacara pribadi nyarankeun anjeun milarian sareng ngaunduh bungkus ieu kanggo dipasang heula dina Sistem anjeun pikeun ngamimitian damel émulator Android anjeun sacara épéktip:

a) Genymotion-ARM-Translation_v1.1.zip

b) Paket anu saluyu sareng Google Play Store atanapi meta-paket aplikasi Google pikeun Vérsi Android anu sayogi. Conto: google-play-5-12-9-en-android.apk ó pa_gapps-modular-pico-5.1-20150315-signed.zip

Saatos ieu anjeun tiasa masang sadayana anu dipikahoyong atanapi ngonpigurasikeun alat sakumaha diperlukeun.

Ieu sababaraha gambar pikeun nunjukkeun kakuatan anjeun Genymotion:

Genymotion - 001 Genymotion - 002 Genymotion - 003 Genymotion - 004 Genymotion - 005 Genymotion - 006 Genymotion - 007 Genymotion - 008 Genymotion - 009 Genymotion - 010 Genymotion - 011 Genymotion - 012 Genymotion - 013 Genymotion - 014 Genymotion - 015 Genymotion - 016 Genymotion - 017 Genymotion - 018 Genymotion - 019 Genymotion - 020 Genymotion - 021 Genymotion - 022 Genymotion - 023 Genymotion - 024 Genymotion - 025 Genymotion - 026 Genymotion - 027 Genymotion - 028 Genymotion - 029 Genymotion - 030 Genymotion - 031 Genymotion - 032 Genymotion - 033 Genymotion - 034 Genymotion - 035 Genymotion - 036 Genymotion - 037 Genymotion - 038 Genymotion - 040 Genymotion - 041 Genymotion - 042 Genymotion - 043 Genymotion - 044 Genymotion - 045 Genymotion - 046 Genymotion - 047 Genymotion - 048 Genymotion - 049 Genymotion - 050 Genymotion - 051


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Naha anjeun nganggo KDE4 dina gambar?

  2.   Ing. Jose Albert cenahna

    Leres. Abdi nganggo KDE 4 dina DEBIAN 8 dugi ka kamari, kuring parantos masang KDE 5 dina DEBIAN 9.

  3.   Arazal cenahna

    Pisan pikaresepeun, pikeun nguji kaulinan android dina linux sapertos 888poker. Disimpen dina saku kuring. Kontribusi hébat Ing. Jose Albert, sapertos biasa

  4.   kitu g cenahna

    BLOG ieu mangrupikeun jaring sareng anjeun mesin nyaéta hukum .YYYYY !!!!!
    ... leres éta, kuring fanboy, aya naon

  5.   tagihan cenahna

    Aplikasi anu megah, éta tetep di tungtung pikeun nyorot yén paket Genymotion-ARM-Translation_v1.1.zip sareng Gapp (kalayan seueur versi anu béda janten anjeun kedah milih anu pas pikeun alat android anjeun), saatos anjeun unduh:
    http://www.techbae.com/download-install-arm-translation-v1-1-zip-genymotion/
    http://www.buzzztech.com/2016/03/download-google-apps-for-any-andriod.html

    Pikeun masang masing-masingna, buka alat android virtual teras sered tur teundeun file ieu, teras sakali dipasang mareuman alat virtual teras hurungkeun deui, éta sakali pikeun tiap file.
    Salaku tambahan, anjeun kedah gaduh akun email supados tiasa jalan saé.
    Sanaos kitu, kuring pasti ngalakukeun anu lepat kusabab kuring ngagaduhan kasalahan sareng Google + atanapi anu sapertos kitu, kuring gé ningali.

  6.   Ing. Jose Albert cenahna

    Alus pelengkap Guillermo pikeun publikasi!

  7.   David cenahna

    Nanging, aplikasi anu saé, kuring frustasi ku masalah (acak pisan) yén kuring kedah damel sareng virtualisasi jaringan ngalangkungan Virtualbox, sabab éta kadang-kadang (saeutik pisan), sareng waktos-waktos sanés (seueurna) virtualisasi telepon ...

    Tungtungna kuring milih virtualisasi di QEMU anu ditawarkeun ku SDK android ...

  8.   tagihan cenahna

    RÉSÉNÉSA SOLUSI:
    Solusi pikeun masalah ngetikkeun dina basa Spanyol:
    ñ: SHIFT +,
    Ñ: SHIFT +.
    Tildes: pencét tanda petik di gigir 0 teras vokalna.
    sareng umlaut ku tanda petik ganda (shift + 2) sareng teras u.

    Tangtosna, tong hilap sababaraha hal: sareng sadayana tutup genymotion kabuka VirtualBox sareng atur mesin anu didamel dina genymotion (henteu dijalankeun ti dieu, tapi urang tiasa ngonpigurasikeun):
    aktipkeun clipboard bi-directional: Umum - Tab canggih - Bagikeun clipboard: Bi-directional.
    Séred sareng leupaskeun: Kuring parantos nempatkeun Bidirectional, file anu kuring seret ti linux kana alat virtual anu nempatkeunana dina diréktori Unduhan (folder), tapi sabalikna kuring henteu hasil.
    Narima sareng tutup VirtualBox.
    Pikeun nyalin file tina alat mobile virtual kana linux:
    Mimitian alat virtual tina Genymotion sareng pasang aplikasi "The Olive Tree" Ssh Server, mimitian éta sareng tingali IP sareng port anu dioperasikeunana, sigana mah sok (dina kasus kuring) IP 10.0.3.15 sareng port 2222, pangguna éta ssh sareng kecap akses na ogé ssh.
    Dina VirtualBox - Konpigurasikeun, dina menu Jaringan, adaptor 2 tab, pencét on Advanced, pencét dina tombol Port Forwarding, tambahkeun aturan ku ikon héjo +: Aturan 1, Protokol TCP, Host IP 127.0.0.1, Host Port 2222, Tamu IP 10.0.3.15, Pelabuhan Tamu 2222.
    Narima sareng tutup VirtualBox.
    Mimitian GenyMotion sareng alat virtual, ayeuna ti terminal dina linux anjeun tiasa nyalin file atanapi diréktori naon waé kalayan paréntah:
    scp -P 2222 -C -r ssh@127.0.0.1: / panyimpenan / ditiru / 0 / ASLI PATH / FAIL DESTINASI
    atanapi sabalikna:
    scp -P 2222 -C -r ASLI PATH / ASLI ssh@127.0.0.1: / gudang / ditiru / 0 / ROOT DESTINASI
    contona:
    scp -P 2222 -C -r ssh@127.0.0.1: /storage/emulated/0/Download/el_file.txt.

    Ayeuna, leres. Tugas salajengna: pasti diajar Esperanto, hayu urang tingali naha kursus Duolingo pikeun urang Spanyol parantos kaluar, éta diarepkeun dina Juni / Juli.

  9.   tagihan cenahna

    Simbol leungit anu sanés:
    Kéngingkeun ; pencét dina
    Pikeun kéngingkeun: ketok>
    Pikeun kéngingkeun ¿klik dina +
    Kéngingkeun ? klik dina _
    Pikeun kéngingkeun (pencét dina *
    Pikeun kéngingkeun) pencét dina (
    Pikeun kéngingkeun - klik /
    Pikeun kéngingkeun = pencét dina)
    Pikeun kéngingkeun / klik &
    Pikeun kéngingkeun _ klik?

  10.   Abdi gaduh masalah cenahna

    Abdi henteu tiasa ngajalankeun genymotion tina konsol, éta ngirimkeun kuring kieu:
    ./genymotion: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: versi CXXABI_1.3.8' not found (required by /opt/genymobile/genymotion/libQt5Core.so.5)
    ./genymotion: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version
    GLIBCXX_3.4.20 ′ teu kapendak (diperyogikeun ku /opt/genymobile/genymotion/libQt5WebKit.so.5)
    ./genymotion: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: versi CXXABI_1.3.8' not found (required by /opt/genymobile/genymotion/libicui18n.so.52)
    ./genymotion: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version
    CXXABI_1.3.8 ′ teu kapendak (diperyogikeun ku /opt/genymobile/genymotion/libicuuc.so.52)
    ./genymotion: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: versi `GLIBCXX_3.4.20 ′ teu kapendak (diperyogikeun ku /opt/genymobile/genymotion/libQt5Qml.so.5)
    Ayub 1, './genymotion&' parantos réngsé

    Kuring parantos ngaunduh vérsi pikeun Ubuntu 15.04, kusabab kuring henteu acan mendakan anu sateuacanna, nanging, kuring gaduh elementab os freya 0.3.2 dumasar kana Ubuntu 14.04, éta?

  11.   Ing. Jose Albert cenahna

    Sigana mah libstdc ++ anjeun. Janten perpustakaan henteu sakumaha arus sakumaha diperyogikeun. Anyarkeun Repository anjeun atanapi versi SD.

  12.   Ing. Jose Albert cenahna
  13.   paco222 cenahna

    Abdi henteu maca sadayana, panginten éta parantos kajawab. Kumaha anjeun ngajawab masalah layar sentuh?

  14.   Fransiskus Javier cenahna

    Dina Linux Mint 18 Kuring parantos masang Genymotion 2.8.1 64 bit. Sadayana lancar. Abdi tiasa nambihan alat, uji coba dugi ka 3 anu béda, tapi nalika kuring "ngahurungkeun" alatna, naon waé, sistemna ngagantung ku layar "wilujeng sumping" android sareng teu aya anu tiasa dianggo (sanaos kuring tiasa mindahkeun panunjuk beurit dina layar) sareng komputer kedah di-reset. Aya petunjuk naon anu tiasa lepat? Hatur nuhun.

  15.   henteu aya namina cenahna

    Kuring parantos masang paket genymotion-2.8.1_x64.bin tapi henteu nalika kuring nyobian ngaéksekusi éta, éta henteu ngamimitian program, lebetkeun folder / opt / genymobile / genymotion sareng kuring ngaéksekusi file genymotion tapi kuring ngagaduhan kasalahan ieu /lib64/libX11.so.6 : simbol teu ditangtoskeun: xcb_poll_for_reply64. Kuring nganggo fedora 25. Abdi ngahargaan bantosan anjeun.

  16.   malaikat cenahna

    Nya, kuring tiasa masang genymotion kalintang saéna tapi nalika kuring muka éta leres-leres henteu nanaon, ku naon sababna éta henteu némbalan?

  17.   cuetin cenahna

    nalika ngamimitian éta naros ka kuring pikeun lisénsi dimana kuring tiasa mendakanana?

  18.   Ing. Jose Albert cenahna

    Kuring henteu émut sareng sapertos némbongan dina tulisan, aplikasi pikeun ngilikan atanapi nyatujuan lisénsi! Meureun bakal langkung saé ngadamel artikel anu dimodernisasi dina aplikasi pikeun ningali naon anu énggal dina Linux sareng upami ayeuna nyungkeun lisénsi!