Bill Gates terang kumaha nyaritakeun guyonan anu saé pisan ... naha anjeun henteu percanten?

Bill Gates

DAVOS / SWITZERLAND, 25JAN08 - William H. Gates III, Pupuhu, Microsoft Corporation, AS, direbut nalika konferensi pers dina Rapat Tahunan 2008 Forum Ékonomi Dunya di Davos, Swiss, 25 Januari 2008.
Hak cipta ku Forum Ékonomi Dunya swiss-image.ch/Poto ku Andy Mettler
+++ Entong disorot, ulah diarsipkeun +++

Milyarder na ex Microsoft, Bill Gateskadang nyarios hal anu narik ati. Salah sahiji anu terakhir nyaéta kalimat dina Microsoft Windows Mobile anu henteu kéngingkeun saha waé anu teu paduli sareng anu kuring anggap henteu leres, henteu paduli kumaha anjeunna nyobian membela perusahaanna sareng nutupan kagagalan anu luar biasa tina Windows Mobile. Kuring leres-leres yakin yén Microsoft parantos hasil dina seueur aspek, tapi sanés masalahna sareng sistem operasi na pikeun alat sélulér.

Sawatara waktos ka pengker, Kaadilan Amérika Serikat nyempad perusahaan ku prakték monopoli. Kasus antitrust pasti aya pangaruhna ka Microsoft, sanaos kuring henteu yakin éta ageung, sareng upami kitu, kuring pikir éta henteu aya hubunganana sareng naon anu Bill Gates nyarios. Nya kunaon kuring nyarios sadayana ieu?

Nya, sabab Bill Gates parantos masihan koméntar ka média Inggris The New York Times yén «Teu aya patarosan naha jas antitrust éta goréng pikeun Microsoft sareng kami bakal langkung fokus kana nyiptakeun sistem operasi seluler. Daripada nganggo Android, anjeun bakal nganggo Windows Mobile upami henteu pikeun 'kasus antitrust'. […] Kami caket pisan. Ayeuna teu aya anu nguping WIndows Mobile. Tapi hé, éta aya sababaraha ratus milyar di ditu di dieu. (kana biaya prosés) ». Nya ... ummm, sigana mah, kalayan hormat pisan, ieu mah kitu.

Taipan henteu nyangka yén éta mangrupikeun kalepatan dina aktip, atanapi kumaha téknologi mobile parantos mekar, atanapi naon waé, tapi kasus pengadilan ieu. Sareng sakumaha anjeunna parantos nyarios, anjeunna nyangka yén upami éta henteu kajantenan ayeuna, sistem operasi anu paling sering dianggo nyaéta Windows Mobile. Tapi saur kuring mah sistem berbasis Windows NT bakal janten anu pangsaéna pikeun platform sélulér sareng tiasa Cope sareng ios sareng Android, Kuring gaduh mamang serius, kaleresan. Kuring boga kasempetan pikeun marios smartphone Sony Xperia nganggo Windows Phone sareng éta mangrupikeun pangalaman anu paling pikasieuneun ku panganteur sareng fitur sanésna ... Kuring nampi produk kalayan sumanget sareng tungtungna kuring ngarepkeunana. Sanaos ... hé! Hal-hal asing parantos kajantenan. Aranjeunna pasti terang kumaha carana ngajantenkeun Windows platform utama pikeun desktop. Meureun maranéhna ngagaduhan sababaraha strategi pikeun kéngingkeun bagean sélulér ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Diego de la Vega cenahna

    Brexit kuat pisan yén New York Times mutuskeun pikeun janten toko Inggris.

    Di luar guyonan, Windows Mobile henteu kantos néwak, sareng ogé usaha Ubuntu.

    1.    Poek cenahna

      haha panginten sami.

  2.   Mario tello cenahna

    Dina waktos Bill ditetepkeun janten méja anu paling sering dianggo, anjeunna hoyong aya di unggal bumi nganggo PC sareng anjeunna hasil

  3.   Elizabeth saavedra cenahna

    naon anu kuring kantos tingali dina masalah ieu nyaéta jalma-jalma tetep ngabingungkeun Windows Mobile sareng Windows Phone. yén aranjeunna henteu sami sareng hal anu sami.

    Windows Mobile mangrupikeun panaratas dina seueur hal, sareng éta mangrupikeun sistem anu resep kana popularitas anu hébat dina jamanna. Éta ngagaduhan rébuan aplikasi, pikeun sadayana, ti otomatisasi kantor dugi ka émulator, rom masak henteu diciptakeun dina android, tapi dimimitian ku windows mobile. Komunitas adegan anu ageung sapertos XDA dinten ayeuna dimimitian salaku komunitas anu berorientasi seluler (XDA nyalira dimimitian salaku forum anu didaptarkeun pikeun O2 XDA, alat Windows Mobile).

    Sistem anu sami miheulaan ios salami sababaraha taun. janten Gerbang panginten leres. Kusabab Mobile dikembangkeun salami taun-taun akhir na di Microsoft, panerusna Mobile, Windows Phone mangrupikeun produk tina periode panerusna Ballmer na, anu akhirna diteruskeun ku panerusna Ballmer, Nadella.