Urang bakal ngamutahirkeun kana WordPress 3.6 sakedap

Éta ayeuna sayogi pikeun diunduh sareng dianggo vérsi na WordPress 3.6 (Oscar), CMS anu kami anggo pikeun ngahirupkeun blog. Janten dina sababaraha menit, saatos tulisan ieu diterbitkeun, urang bakal ngamutahirkeun.

Dina vérsi ieu sumping seueur parobihan anu saé sareng énggal.

Unduh WordPress 3.6 dina basa Spanyol

Pikeun nyebatkeun sababaraha perobihan, kuring bakal nganggo téks anu sami anu tiasa urang tingali, sakali kami ngapdet di http: //tu_url/wp-admin/about.php.

Téma warni anyar

Ngenalkeun Dua puluh tilu belas

Téma standar anyar fokus kana eusi anjeun, dumasar kana tata ruang kolom anu warna-warni sareng didamel pikeun blogging kalayan seueur multimedia.

Diideuan ku seni modéren, Dua puluh tilu belas fitur ngandung detil anu unik. tipografi éndah, kandel, warna kontras luhur - sadayana dina desain fléksibel anu katingali saé dina alat naon waé, ageung atanapi alit.

Sahenteuna kuring resep:

Dua puluh tilu belas

Tulis kalayan percaya diri

Ngajalajah ulasan

WordPress nyimpen unggal parobihan tina kecap mimiti anu anjeun ketik. Unggal révisi sok aya dina ujung jari anjeun. Téks disorot nalika anjeun ngagulung ulasan dina kecepatan luhur, janten anjeun tiasa ningali parobihan naon anu dilakukeun di sapanjang jalan.

Gampang ngabandingkeun dua révisi tina titik naon waé dina waktosna pikeun mulangkeun révisi sareng nyerat deui. Ayeuna anjeun tiasa pastikeun yén henteu aya kasalahan anu permanén.

wordpress_revisi

Ngaronjatkeun autosave

Entong kaleungitan naon-naon anu anjeun parantos nyerat. Autosave ayeuna langkung saé. Upami listrikna pareum, panyungsi anjeun nabrak atanapi konéksi Internét leungit, eusina bakal aman.

Perbaikan meungpeuk input

Anjeun tiasa mendakan saha anu ngédit ku ningali pembaruan langsung tina daptar pos. Sareng upami aya anu nyandak istirahat sareng ngantepkeun éntri kabuka, anjeun tiasa nyandak tempat aranjeunna lirén tanpa masalah.

Pamuter média anyar

Bagikeun audio sareng video anjeun ka pamuter média HTML5 anu kalebet. Unggah file nganggo manajer média sareng lebetkeun langsung kana tulisan anjeun.

wordpress_reproduktor

Lebetkeun musik ti Spotify, Rdio sareng SoundCloud

Lebetkeun lagu sareng albeum tina seniman atanapi daptar puter favorit anjeun anu parantos anjeun damel. Éta saderhana nempelkeun URL kana éntri dina garis kosong. panon! Hayu aya nanaon sejenna dina jalur.

Underhood

Audio sareng Video API

API video sareng audio énggal masihan pamekar aksés kana metadata média anu kuat, sapertos tag ID3.

Basa markup semantis

Jejer ayeuna tiasa milih basa HTML5 ditingkatkeun pikeun bentuk kontak, bentuk pamilarian, sareng daptar koméntar.

Utiliti JavaScript

Utiliti JavaScript anu anyar ngagampangkeun pancén umum sapertos paménta Ajax, ngédit sareng ngatur pandangan batang.

Perbaikan kode pondok

Milarian eusi kanggo kode pondok nganggo has_shortcode() sareng nyetél atribut shortcode ku filter anyar.

Kontrol révisi

Kontrol ulasan anu tepat anu ngamungkinkeun anjeun ngajaga sababaraha ulasan pikeun tiap jenis tulisan.

Perpustakaan éksternal

Perpustakaan anyar sareng anu diperbarui: MediaElement.js, jQuery 1.10.2, jQuery UI 1.10.3, jQuery Migrate, tulang tonggong 1.0.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Nya, urang moal leres tiasa ngapdet dugi KZKG ^ Gaara masihan idin anu leres kana folder Blog. Janten urang kedah ngantosan sakedik 😀

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Dina sababaraha menit kuring bakal ngurus ieu 😉

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        Salawasna sami! 🙂

    2.    Oscar cenahna

      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  2.   nemecis1000 cenahna

    video anu dipaké codec? (Mugi gratis 🙂 vp8 atanapi vp9 sareng sora opus)

  3.   elav cenahna

    Siap! Kami parantos aya dina WordPress 3.6

  4.   3r3n0 cenahna

    Upami henteu seueur teuing naroskeun, panginten anjeun tiasa ngabantosan kami sareng ngadamel tutorial tentang kumaha cara ngalih tina hiji vérsi ka versi séjén, dina lingkungan produksi tanpa nyiptakeun Armageddon digital.

    1.    elav cenahna

      Siap! Tulisan anu dipasang dina subjek

      1.    3r3n0 cenahna

        Nalika kuring nyarios dina koméntar kuring, aya dina poko anu dimaksud, kuring ngahargaan kahadéan sareng kesiapan anu anjeun nempatan pikeun ngaréspon sareng nyebarkeun réspon kana pamundut kuring. Kantun saé pisan! 🙂

        1.    Jose Torres cenahna

          Cara anu paling gampang pikeun ngajaga apdet WordPress nyaéta ngapdet tina Desktop> Pembaruan sareng enya, ngadamel cadangan sateuacana kumargi kadang-kadang sababaraha plugin atanapi téma dimuat upami henteu cocog sareng vérsi anu anyar. Aya plugins anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel cadangan ku 1 klik kana platform sapertos dropbox, sareng anu sanésna, sanaos upami anjeun dina jasa hosting ku panel kontrol, anjeun panginten ngagaduhan alat anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel sareng / atanapi cadangan program, bahkan installer otomatis sapertos parangkat lunak anu anjeun kéngingkeun cadangan sareng perbarui sacara otomatis. Aya ogé ayeuna hosting jasa dina awan anu nyayogikeun anjeun fasilitas dina hal backup sareng restorasi.

  5.   set92 cenahna

    Sareng anjeun badé nempatkeun téma éta? Tapi upami dua dinten ka pengker anjeun ngalih kana anu ieu, éta sampurna! Kuring henteu weruh, urang kedah nyobian fungsionalitas aset salajengna tapi éta katingalina mirip Ubuntu ... bagian luhur ku bunderan henteu nyauran kuring, kuring resep warna dasar langkung saé sareng footer nganggo Ubuntu tablet warna .. Teu tiasa nerapkeun ieu anu anjeun gaduh ayeuna atanapi biayana mahal?

    1.    elav cenahna

      Henteu henteu, tangtosna kami moal nempatkeun topik éta, kuring ngan ukur nyarios yén kuring resep kumaha rupana 😀

      1.    Manual Sumber cenahna

        Kaleresan nyaéta anu pikareueuseun, sapertos sadayana téma WordPress standar. Téma ieu ngan ukur pikeun digunakeun salaku kerangka, sanés pikeun dianggo sapertos ayeuna.