Gimp 2.8: naon salajengna ...

Versi anyar tina prosésor gambar anu saé ieu masih dina kamajuan pinuh, sapertos kitu parantos mairan pamekar utami na, Marin Nordholts - kalayan landian 'Enselic' - dina blogna. Dina GIMP 2.8 kami bakal mendakan paningkatan anu pikaresepeun anu mangaruhan antar muka sareng kamampuanana, sareng sanaos kami tetep kedah ngantosan sababaraha sasih kanggo nampi versi ieu, sigana sadayana bakal lancar.

 

Nordholts ngumumkeun tiheula yén peta jalan GIMP bakal robih pikeun netepkeun tanggal rilis khusus pikeun vérsi énggal anu bakal nyegah pangguna ti sadayana waktos naroskeun iraha bakal ngarep édisi éta. Pangwangunan GIMp 2.8 rada langkung laun tibatan anu urang hoyong -Tangtosna, pikeun ngagancangkeun éta urang kedah kolaborasi sareng henteu nyarios seueur- tapi anu ampir pasti urang bakal ngagaduhan Calon Sékrési pikeun Désémber 2010.

Pagawean ayeuna fokus kana antarbeungeut pangguna, sLaksanakeun sadayana dina modeu "terpadu" hiji-jandéla diantarana aya "sub-windows" anu sanés anu dugi ka ayeuna ngagaduhan entitas nyalira. Kalayan pendekatan ieu urang bakal resep aplikasi anu sami sareng Photoshop dina pananganan sareng presentasi antarbeja na, hal anu seueur dipenta pikeun waktos anu lami.
Parobihanana ogé mangaruhan kumaha carana nutup sési sareng GIMP, kalayan status anu bakal disimpen pikeun sési salajengna, sareng kami ngan ukur ngarepkeun yén alat Open Source anu penting ieu tetep aya dina jalur anu leres.

Ditempo dina | Pisan Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Debian cenahna

    muhun damn punten cara kuring nyarios tapi perkawis timeaaaaa