GitHub Béta pikeun Android aya di dieu

GitHub pikeun Android

GitHub, ayeuna dipimilik ku Microsoft, mangrupikeun platform sumber terbuka anu hadé anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun seueur hal. Tina ngembangkeun proyek lengkep, dugi ka unggah potongan kode alit kanggo dibagi, ngabahas desain atanapi ngembangkeun program, marios garis kode, ngaunduh kode sumber proyék pikeun nyusun atanapi masang éta dina sistem operasi anjeun, kolaborasi, jst.

Masalahna nyaéta dugi ka ayeuna éta henteu sayogi pikeun alat sélulér, teu lami lami aranjeunna ngaleupaskeun Béta pikeun ios. Ayeuna parantos aya versi Béta ogé pikeun Platform Android, Sangkan anjeun tiasa nikmati sareng damel sareng GitHub ku cara anu langkung saé dina smartphone atanapi tablet anjeun, tanpa kedah gumantung kana halaman wéb langsung. Sami-sami anjeun nganggo GitHub Desktop dina sistem Microsoft Windows, atanapi sareng klien Linux anu ogé ngagaduhan sababaraha GUI pikeun dianggo sacara intuitif.

Nyatana, upami anjeun sadar kana kamekaran sareng parantos daptar kanggo daptar ngantosan aplikasi GitHub Android, maka pengumuman email pasti parantos dugi ka anjeun. Di dinya anjeun bakal mendakan tautan pikeun cobian aplikasi ieu ayeuna. Buru-buru, sabab ngan ukur bakal aya jumlah anu kawates pikeun nguji éta (sanaos para pangembang parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngijinkeun langkung seueur pikeun nguji sacara progresif)! Émut yén duanana ios sareng Android téh betas, sareng aya anu henteu tiasa dianggo pas pisan.

Pikeun nyobaan ayeuna, anjeun tiasa nyobian tuah na ngadaptar di dieu. Upami anjeun kéngingkeun, aplikasi na katingali saé, sareng antar muka saderhana pikeun nganggo sadayana anu anjeun peryogikeun ti GitHub. Salaku tambahan, éta ogé kalebet a modeu poék bisi rék aktipkeun. Saeutik demi saeutik fungsi sareng operasina bakal ningkat, tapi ti ayeuna anjeun tiasa marios kode sumber, ngagabungkeun parobihan, kolaborasi ti mana waé, sareng sajabana. Sareng ku cara kitu, kuring henteu hoyong hilap yén éta ngan bakal tiasa dianggo sareng Android 5.1 atanapi langkung luhur ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.