Glucosium, alternatif gratis pikeun ngendalikeun Diabetes

Sanés mangrupikeun waktos sanésna komunitas software gratis resep kana topik sapertos kaséhatan sareng ubar. Tina integrasi panasaran ieu, proyék-proyék hébat parantos muncul anu mimiti alit sareng lami-lami janten langkung ageung sareng ageung. Ayeuna, sakumpulan pangembang bet ngémutan deui ideu ieu sareng nyiptakeun Glukosium, aplikasi sumber terbuka munggaran pikeun pangendali Diabetes Tipe 1 sareng Tipe 2.

Glucosium-04

Glukosium asalna tina basa Itali, pikeun ngartikeun glukosa, anu ngajantenkeun nami anu suksés pisan pikeun aplikasi ieu, kusabab éta mangrupikeun bagian anu penting dina pangawasan sareng pangendali diabetes sareng janten salah sahiji métrik pangpentingna dina aplikasi ieu.

Dimimitian saatos Benjamin Kerensa, saurang aktivis komunitas bébas, didiagnosa kaserang Diabetes Tipe 2, sareng kabutuhan pikeun milarian aplikasi, dina karesep gratisna, anu nyumponan kabutuhan anu dibéré kaayaan barunya, jalma anu ngagaduhan diabetes . Teras ideu ngeunaan ngamimitian proyék open source cross-platform fokus kana kontrol diabetes sareng dukungan panilitian. Di dieu aya sakumpulan aktipis komunitas gratis anu ngempelkeun kahirupan Glukosium.

Glukosium Glukosium diciptakeun ku ideu ngabantosan jalma anu ngagaduhan diabetes tipe 1 sareng tipe 2, tanpa fokus kana salah sahiji khususna, tapi masihan sami pentingna pikeun duanana. Éta méter pikeun HbA1C (Glikémin Glikat), tingkat koléstérol, tekanan darah, keton sareng beurat awak, ngadaptar sadaya nilai ku urutan sareng kagancangan anu hébat.

Master-File-08 Éta ngagaduhan panganteur anu ramah sareng saderhana, intuitif pisan anu ngajantenkeun gampang dianggo ti mimiti dijalankeun, dipandu ku piaraan anu marahmay. Éta kalebet sababaraha fungsi sareng alat pikeun ngendalikeun pasién, ogé ngamungkinkeun anjeun nyimpen rékaman sadaya pangukuran anu tiasa manpaat pikeun komunitas ilmiah sareng panilitian.

perbawa

  • Rekaman glukosa getih saderhana sareng gancang, HbA1C, kadar kolesterol, beurat awak, tekanan darah, keton, sareng sajabana
  • Dirancang pikeun diabetes tipe 1 sareng tipe 2
  • Modél pangobatan pikaresep (ADA, NICE, AACE)
  • Kalkulator konvérsi HbA1C.
  • Grafik sapopoé, mingguan atanapi bulanan sareng analisa tina rékaman data.
  • Asistén online, pikeun patarosan sareng naséhat, sareng bantosan téknis kalayan waktos respons 24 jam org.glucosio.android

Sajaba ti éta, Glukosium jalan babarengan sareng data CGM (Pangimeutan Glukosa Kontinyu) dina urutan pikeun ngalacak pangukuran glukosa dilakukeun sadidinten. Data anu disayogikeun ku CGM dilebetkeun kana aplikasi ieu ogé file CSV, ogé ku NFC (Deukeut Komunikasi Lapangan). Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngamungkinkeun ékspor inpormasi dina file CSV, kanggo cadangan éksternal sapertos Google Drive.

Kalayan tujuan kolaborasi sareng pamekaran sareng panilitian di daérah éta, Glucosio nyuhungkeun pasién pikeun data pangukuran na dina anonimitas, dikintunkeun kanggo nyayogikeun inpormasi demografi ka komunitas ilmiah.

glucosio_icons-01_1x

Glucosio nembé ngaluarkeun pembaruan pangénggalna dina akhir bulan kamari. Éta masih aplikasi ngora, anu bieu di na Vérsi 0.12.0, parantos dileupaskeun kalayan tujuan pikeun tumuh. Kanggo update anjeun salajengna, hoyong pisan ngalebetkeun alat, sapertos panginget, kalkulator basal bolus, jst.. Anjeun tiasa mendakan aplikasi dina Play Store ti Google, sareng upami minat anjeun pikeun ngembangkeun anjeun tiasa mendakan kode sumberna di GitHub.

Hiji deui kontribusi masarakat gratis pikeun ubar sareng masarakat.




Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lix20 cenahna

    panawaran anu saé pisan, mangrupikeun hiji-hijina hal anu kuring tiasa nyarios, éta seueur fungsina pikeun nuturkeun kontrol diabetes anjeun.

    Naon hal, pikeun parangkat lunak gratis, sanés dina f-droid? aya naon, abdi hoyong ningali didinya.

  2.   nu boga imah cenahna

    Halo babaturan, mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring di dieu. Tétéla kuring masang XFCE desktop sareng tétéla sadayana henteu kunanaon tapi nalika kuring balikan deui ayeuna mah kuring kéngingkeun layar tapi sanés area béwara atanapi peluncur aplikasi di handapeun. Aranjeunna terang naon masalah éta. Kuring kéngingkeun layar nyalira sanaos kuring ngaleutikan aplikasi, kuring henteu nganggo tab pikeun milih éta ..

  3.   Claudia cenahna

    Hello:
    Aplikasi anu luar biasa, tapi Ékspor CSV henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Abdi ngagaduhan kasalahan TEU AYA MASALAH Ékspor ÉBACAAN BISA Cobian deui sareng kuring henteu tiasa ngekspor Abdi gaduh aplikasi anu diperbarui Telepon sélulér abdi nyaéta Samsung Galaxy J1 Ace, anjeun terang kumaha ngungkulanana? hatur nuhun