Sayogi Gnome 3.4 kalayan berita anu pikaresepeun

Pikeun kabungahan para pangguna tina Gnome, éta Vérsi 3.4 tina ieu Lingkungan Desktop sareng éta dimuat ku berita anu menarik sareng parobihan desain sababaraha aplikasi, upaya anu dilakukeun ku 1.275 sakitar jalma anu parantos ngadamel 41.000 parobahan sareng paningkatan.

Seueur fitur-fitur anyar anu parantos ditambihan pikeun pamekar, tapi kuring ngan ukur bakal masihan koméntar kana sababaraha parobihan anu kanggo kuring anu pangpentingna pikeun pangguna.

Latar Latar

Ayeuna gumantung kana waktos siang, latar tukang Gnome éta bakal robih, janten langkung caang sareng langkung caang nalika siang, sareng poék sareng poékna wengi.

Ngadesain ulang pikeun Wéb (aka Epiphany)

Epiphany, panyungsi wéb tina Gnome parantos diganti nami janten «web«. Dina basa Inggris hurungna saé pisan upami nyarios "Buka wéb" tapi dina basa Spanyol henteu sigana seueur nyarios "Buka Wéb". Atanapi upami? Pokokna, parobihan anu paling relevan dina aplikasi ieu nyaéta desain ulang na, nambihan "Super Menu" sareng toolbar anu lengkep didesain deui.

Ménu

Ménu ieu, dilabélan ku nami aplikasi, tiasa ditingali dina palang luhur, sareng nyayogikeun rohangan énggal pikeun pilihan anu mangaruhan sakabéh aplikasi, sapertos karesep sareng dokuméntasi.

kontak

Eusi utama daptar kontak parantos ditingkatkeun, ogé detil kontak. Kontak kalebet sababaraha fitur anyar, kalebet bongbolongan tautan online sareng pamilih avatar énggal.

Telepon pidéo

Dina vérsi ieu empati kéngingkeun antar muka énggal kanggo sora sareng telepon pidéo, dukungan olahpesen pikeun Windows Live sareng obrolan tina Facebook, dialog rekening parantos didesain deui sabagian sareng integrasi sareng kontak.

Perbaikan anu sanés

  • Pangatur file Nautilus kalebet fungsi batalkeun, ngamungkinkeun anjeun ngabalikeun parobihan. Cocog pikeun menerkeun kasalahan.
  • Ripper Sora Juicer CD ngagaduhan fitur énggal pikeun kéngingkeun metadata anu nyayogikeun pangrojong pikeun albeum multi-disk.
  • Éditor téks gedit parantos gaduh dukungan asli pikeun Mac OS X sareng GNOME.
  • The Cheese Webcam Photo Booth ayeuna nganggo WebM salaku format pidéo standar (tibatan Theora).
  • Gimna parantos dimodernisasi. Bar status parantos dihapus, ménu aplikasi parantos ditambihan, sareng seueur deui.
  • System Monitor ayeuna ngadukung kontrol kelompok.
  • Image Viewer (umumna disebat "Eye of GNOME") ngagaduhan sidebar metadata énggal. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngajajah gambar sareng ningali pasipatanana dina waktos anu sami.
  • Ayeuna dimungkinkeun pikeun nganggo Évolusi pikeun nyambung ka sérver Kolab Groupware. Sababaraha akun Kolab tiasa dianggo dina waktos anu sami. Modeu anu teu nyambung, daptar gratis / sibuk anu diperpanjang, sareng deteksi konflik sareng résolusi ogé didukung pinuh.
  • Wizard Konfigurasi Akun Evolution sacara otomatis bakal ngadeteksi panyadia email anu paling umum, nyederhanakeun setelan akun email anjeun. Salaku nilai tambihan, éta ogé ngamungkinkeun anjeun nyusun ulang akun email anjeun dina sidebar.

Sésa parobihan sareng berita tiasa konsultasi di link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pandev92 cenahna

    Munculna gnome henteu cukup ngayakinkeun kuring, kuring mendakan téma adwaita musibah sareng anu paling dipikaresep ku kuring nyaéta kalemesan mesin pencari aplikasi, nalika anjeun hoyong milarian nami ...

    1.    Tina Toledo cenahna

      Sapuk satuju sareng anjeun. Bahkan sigana kuring mah aranjeunna kedah langkung ngusahakeun nautilus sabab éta masih lumayan jauh tina vérsi 2.x tina GNOME, sanaos urang henteu kedah kaleungitan pandangan kana sagala kamajuan anu ditingalikeun ku urang Elav aranjeunna cukup alus.

  2.   ajag cenahna

    Éta kamajuan ogé, tapi saur kuring masih kénéh jalan anu panjang. Kaleresan kuring hoyong nyobian sacara intensif, tapi dina Arch henteu dugi ka tilu sareng supir Catalyst -na anu kuring peryogikeun pikeun KDE-. Jelas, ieu kasalahan ATI, sanés Gnome.

    Dinten ieu, di tingkat lingkungan, kuring bakal tetep nganggo KDE atanapi XFCE -anu kuring ningali detail anu saé pisan-. Kayu manis ogé janji, sareng Unity aya pikeun saha waé anu resep. Sabaraha alternatif!

    1.    Kharzo cenahna

      Sareng upami anjeun nambihan deui méja, langkung seueur kénéh! sapertos Razor Qt, LXDE, Cream DE, Enlightement .... éta naon anu cool, kualitas sareng kuantitas anu seueur

    2.    sidaphextwin cenahna

      Coba gnome 3 nganggo xf86-video-ati. Éta badé nunjukkeun.

  3.   Merlin cenahna

    Meureun kuring anu baheula, sanaos saur kuring henteu, kuring yuswa 20 taun tapi kuring langkung resep XFCE Atanapi Lxde atanapi kde atanapi Gnome 2.x bahkan Kayu manis sigana kuring, anu kuring henteu resep ngeunaan gnome 3 nyaéta yén éta henteu tiasa dikonfigurasi sapertos gnome2 atanapi Sistem desktop sanés anu kuring nyebatkeun bahkan mendakan persatuan langkung saé tibatan gnome3.

    Meureun éta masalah anu raos tapi kuring henteu resep pisan ka gnome 3 pisan yén LMDE kuring gaduh Repos Debian Squeezy sareng nalika Wheezy stabil kuring bakal ngalih kana éta sareng desktop LXDE XFCE.

    Kuring henteu terang gnome3 henteu ngayakinkeun kuring sanaos 3.4 ningkat saeutik dibandingkeun sareng anu sateuacanna tapi tetep henteu ngayakinkeun kuring.

  4.   Josh cenahna

    Anu matak, kuring hoyong nyobian tapi henteu nganggo kartu Ati kuring.

  5.   jamin-samuél cenahna

    Abdi henteu resep 🙁 kayu manis mangrupikeun alternatif anu sampurna pikeun GTK - persatuan ogé asik tapi éta masalah rasa sareng warna 😉

    Kuring henteu terang tapi kuring ngagoda pikeun nganggo KDE .. tapi kuring henteu terang naon distro anu kedah dianggo sareng KDE

    1.    kawani cenahna

      Saha waé tapi anu urang terang, sanés pikeun nanaon, tapi kusabab sadayana bakal satuju sareng kuring yén éta jauhna distro paling parah kalayan KDE.

      Coba contona Fedora, anu ngagunakeun KDE salaku lingkungan utamina.

      1.    jamin-samuél cenahna

        Alus .. Kuring bakal nyobian ningali kumaha jalanna

      2.    Ganggang cenahna

        Fedora henteu nganggo KDE salaku lingkungan utama, éta nganggo Gnome 3

        1.    kawani cenahna

          Kasalahan, anggo KDE, anu kajadian éta Gnome ogé ati-ati pisan.

          Naon kajadian sareng OpenSUSE, Mandriva atanapi Mageia

    2.    Ganggang cenahna

      Kuring nyarankeun yén upami anjeun badé nganggo KDE anjeun condong kana Cakra Linux stabil pisan sareng 100% Qt, tanpa Gtk any

  6.   Jose cenahna

    Bangsat… Abdi resep kamajuan.

  7.   Mike juarez cenahna

    Sebut kuring gélo, tapi kuring resep ka Gnome Shell !!! Abdi resep panganteur anu bersih, éstétis sareng minimalis, sadaya kustomisasi na, éksténsi, peluncur aplikasi, cara ngatur desktop, integrasi asli na sareng Google Kalénder, Google Docs, sareng Messenger bahkan kalayan Facebook sareng Twitter ngalangkungan Gwibber. .. muhun. Kuring terang aya seueur detil pikeun dibenerkeun, tapi ningali kamajuan anu aranjeunna leres-leres ngadorong. Kuring satuju yén Adwita sanés anu sanés anu hadé tina téma, tapi aya sababaraha rupa téma anu tiasa dipilih, sacara pribadi kuring mangrupikeun hal munggaran anu kuring robih, diantarana. Kuring parantos nganggo Gnome Shell salami ampir sataun sareng kuring wareg pisan. Tapi éta hal anu saé pisan ngeunaan Linux, alternatif sareng kabébasan pikeun milih. Hidup OpenSource!

    1.    lolopolooza cenahna

      abdi sapuk pisan gnome 3 nyaéta tiwu. Pasihan kasempetan ....

  8.   Makova cenahna

    Hello.
    Nya, kuring resep Gnome-shell sareng khususna dina netbook alit 10.1 small sapertos milik kuring. Ayeuna kuring ngan ukur tiasa lebet kana Gnome-klasik, robahan ti Gnome 3.2.1 janten 3.4 dina Debian Wheezy janten leres kacau kusabab kagumantungan anu teu aya tungtungna.
    Kuring masih ngantosan pembaruan tungtungna sumping sahingga kuring tiasa ngagaduhan Gnome-shell deui dina versi 3.4 anu ngajangjikeun ieu.
    Surak ...

  9.   Spacejock cenahna

    Pikaresepeun pikeun ngadangukeun yén aya seueur kamungkinan dina lingkungan, kabebasan lingkungan, sareng sajabana, sadayana saé pisan. Kuring ogé hormat ka jalma anu nganggo Gnome 3.4, tapi saur kuring (sabab nuju diverifikasi) aranjeunna parantos ngambah jalan sareng filosofi anu salah pikeun desktop ieu.
    Kami parantos aya dina 3.6 sareng dina bulan Séptember kami bakal ngagaduhan 3.6, sareng sakedik perobihan di payun.
    Anu penting dina desktop nyaéta kagunaan sareng interaksi anu diciptakeun antara pangguna sareng sistem sahingga pangguna nyaluyukeun sistem sareng kabutuhanna. Nya, Gnome 3.x henteu ngalakukeun éta, sareng éta ngan maksakeun pangguna pikeun adaptasi sareng lingkunganana ... parah pisan.
    Teras naon éta pikeun masang alat sareng ekstensi pikeun ningkatkeun sistem?. Nalika kuring kéngingkeun sistem, lingkungan, atanapi naon waé, kuring kéngingkeun lengkep, sareng kuring henteu kedah ngaunduh utiliti, tambihan sareng panyuluh dina sababaraha cara "vital" kanggo panggunaan desktop dina sapopoé.
    Sareng hayu urang nyarioskeun kustomisasi dina Gnome 3.4 atanapi kesederhanaan tina pilihan sistem salaku sadayana ...
    Sareng ieu mangrupikeun jumlah sareng neraskeun sareng desktop ieu, anu kuring nyobian masihan sababaraha kasempetan sapertos Gnome-ro anu kuring angkat, tapi éta saatos dua dinten kuring kedah ngaleungitkeun sabab henteu cocog sareng kabutuhan kuring.
    Kuring henteu ragu operasi na dina alat touch, tablet, sareng sajabana ..., tapi salaku lingkungan PC desktop kuring bahkan henteu hoyong dina cet.
    Mangrupikeun lingkungan anu kalintang saderhana pikeun raos kuring, teuing ditutup, sareng teu pati kuat nalika ngeunaan ngamangpaatkeun fungsi sistem.
    Kuring parantos ngalih ka KDE sababaraha waktos ka pengker sareng mangrupikeun kaajaiban desktop, sareng kuring mastikeun yén kuring tiasa ngalakukeun operasi desktop normal, langkung gancang di KDE dibandingkeun sareng Gnome.
    Sareng sajabina, KDE gaduh plasma Netbook, anu ngarobih lingkungan KDE ku sakali pencét pikeun adaptasi kana laptop, netbook, jst.

    1.    lolopolooza cenahna

      Réréncangan abdi, naon masalahna éksténsi? Naha aya anu nganggo gnome 2 sakumaha asalna sacara standar? teu aya sasaha. Sadayana ditambihan (saur compiz, zamrud, darmaga kairo) janten kuring henteu terang kunaon ayeuna cangkang gnome henteu kedah nganggo ekstensi

  10.   Spacejock cenahna

    Abdi hoyong nyarios yén Gnome aya dina 3.4, sareng 3.6 kanggo Séptémber.

  11.   Emilio cenahna

    Dear, kuring parantos nginstal Ubuntu 12.04 sareng kuring masang gnome shell 3.4 dina conto anu munggaran, kontak anu disambungkeun némbongan di handap ieu, saatos pormat sareng muatkeun ti mimiti éta henteu katingali deui, kumaha kuring tiasa nembongan. hatur nuhun