Gnome Pie: peluncur aplikasi anyar

Pie Gnome mangrupikeun aplikasi anu diideuan ku add-on World of Warcraft anu disebat OPie, anu nyobian nawiskeun cara anu sanés ngajalankeun aplikasi en Gnome.


Pie Gnome Éta diwangun ku sababaraha "muih", masing-masing dipicu ku pintasan keyboard set.

Masing-masing "jajan" ngagaduhan peran masing-masing: kategori aplikasi, kontrol média, kontrol aplikasi multimédia (play / pause / next / sebelumnya), kontrol anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun jandéla aktip (maksimalkeun pungsi, malikkeun, nutup, jst. ) teras salajengna.

Anjeun ogé tiasa nyiptakeun "muih" khusus atanapi ngahapus anu parantos aya. janten anjeun gaduh kadali pinuh kana naon anu dilakukeun kuéh masing-masing.

Pamasangan dina Ubuntu

Kuring muka terminal sareng nyerat:

sudo add-apt-repository ppa: simonschneegans / nguji
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install gnome-pie

Pasang dina distribusi sanésna via GitHub.

sumber: WebUpd8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Naha éta bakal dianggo dina mint 13?

  2.   elendilnarsil cenahna

    naha éta bakal dianggo dina ubuntu 10.10 ???

  3.   shupacabra cenahna

    pos anu saé *****

  4.   Dr Zoidberg cenahna

    Sigana bakal aya masa depan….

  5.   Eugenio cenahna

    teu gaduh vérsi anu stabil?