GNU Taler 0.8: Versi anyar tina sistem pembayaran éléktronik anu sayogi

GNU Taler 0.8: Versi anyar tina sistem pembayaran éléktronik anu sayogi

GNU Taler 0.8: Versi anyar tina sistem pembayaran éléktronik anu sayogi

Sababaraha dinten ka pengker, persisna 28 Agustus 2021 parantos dileupaskeun versi anyar 0.8 tina GNU Taler. Anu mangrupakeun sistem pembayaran éléktronik gratis sareng gratis, anu dikembangkeun salaku bagian tina Proyék GNU keur Sistem Operasi GNU / Linux.

Sareng éta ogé nyiar nawiskeun sistem pamayaran anu ngamungkinkeun transaksi online, marahmay, swasta, gancang sareng saderhana.

GNU Taler 0.7 parantos parantos dileupaskeun, kenalkeun sistem pembayaran éléktronik gratis ieu

GNU Taler 0.7 parantos parantos dileupaskeun, kenalkeun sistem pembayaran éléktronik gratis ieu

Pikeun aranjeunna anu resep ngajajah anu tiheula Publikasi patali GNU Taler, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu, saatos réngsé maca ieu publikasi. Supados aranjeunna tiasa langkung jero ngeunaan cenah Sistem pamayaran éléktronik:

"GNU Taler mangrupikeun parangkat lunak éléktronik pangmayaran sareng software microtransaction berbasis freeware. Proyék ieu dipimpin ku Florian Dold sareng Christian Grothoff of Taler Systems SA. Sistem pembayaran éléktronik ieu dirojong ku GNU Project, sabab GNU Taler sasuai sareng pertimbangan étika: palanggan anu mayar anonim bari padagangna diidentifikasi sareng tunduk kana pajak." GNU Taler 0.7 parantos parantos dileupaskeun, kenalkeun sistem pembayaran éléktronik gratis ieu

Tulisan anu aya hubunganana:
GNU Taler 0.7 parantos parantos dileupaskeun, kenalkeun sistem pembayaran éléktronik gratis ieu

Tulisan anu aya hubunganana:
Richard Stallman, henteu percanten ka bitcoin sareng nunjukkeun panggunaan GNU Taler

GNU Taler 0.8: Versi aya ti 24 Agustus

GNU Taler 0.8: Versi aya ti 24 Agustus

Fitur Ayeuna

Numutkeun ka anjeun website resmiDiantara ciri ayeuna, ieu tiasa disebatkeun sakedik:

  • Éta dirarancang pikeun aman ngalawan panipuan.
  • Nawarkeun panyalindungan data anu hadé dina kotak.
  • Éta ngamungkinkeun pamayaranan tanpa peryogi pendaptaran anu rumit sareng invasif.
  • Mangrupikeun pamekaran dumasar kana Perangkat Lunak Gratis anu didukung ku GNU Project.
  • Éta ngamungkinkeun komunitas ngawangun infrastruktur mayar nyalira.
  • Dugi ka ayeuna, éta henteu tiasa dianggo sareng mata uang énggal, sanés fisik atanapi éléktronik, tapi ku mata uang fiat ayeuna.

"GNU Taler mangrupikeun sistem pembayaran anu ngajaga privasi. Anu mésér tiasa tetep anonim, tapi anu ngajual moal tiasa nyumputkeun panghasilan tina pembayaran ku GNU Taler. Ieu ngabantosan nyegah panyingkiran pajak sareng pencucian artos. Pamakéan utama GNU Taler nyaéta pamayaran; éta henteu museur salaku toko nilai. Pamayaran sok didukung ku mata uang anu aya. Pamayaran dibayar saatos tukeur artos anu aya kana artos éléktronik kalayan bantosan jasa Exchange, nyaéta panyayogi pamayaran kanggo Taler." GNU Taler: Fitur

Naon Anyar dina GNU Taler 0.8

Versi anyar ieu kalebet dina ngarengsekeun langkung ti 400 masalah individu. Diantarana, urang tiasa nyebatkeun parobihan anu énggal sareng parantos ditambihan:

  1. Dompet Anyar anu ayeuna ngadukung cadangan tur malikkeun.
  2. Dompét WebExtension ayeuna damel sareng GNU IceCat.
  3. Dukungan pikeun istilah jasa dina bursa sareng padagang.
  4. Manajemén inventaris opsional ku backend padagang.
  5. Sawangan ngeunaan gambar produk dina kontrak.
  6. Titik jual sareng aplikasi kasir kanggo F-Droid.
  7. Isolasi konci pribadi anu hadé online.
  8. Isolasi anu hadé tina pilihan konfigurasi bursa anu sénsitip.

Pikeun ningali langkung seueur rinci ngeunaan barang anu dilereskeun sareng anu ditambihan anjeun tiasa ngajajah ieu di handap link.

"GNU Taler kedah janten Software Gratis. Pikeun padagang, parangkat lunak gratis nyegah vendor lock-in, hartosna padagang tiasa sacara gampil milih panyadia jasa sanés pikeun ngolah pamayaranana. Pikeun nagara, Parangkat Lunak Gratis hartosna yén GNU Taler moal tiasa kompromi kadaulatan ku maksakeun larangan atanapi sarat. Sareng pikeun padagang bursa, transparansi penting pisan pikeun nyugemakeun prinsip Kerckhoff sareng netepkeun kapercayaan umum.

Klién kauntungan tina Perangkat Lunak Gratis kusabab saha waé anu bébas ngarobih perangkat lunak portopolio pikeun ngadukung platform tambahan. Kodeu sumberna kedah sayogi sareng ngajantenkeun gampang ngaverifikasi henteuna fitur anu dimusuhan ku pangguna sapertos nyukcruk atanapi telemetri." Prinsip GNU Bakat

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "GNU Taler" éta pikaresepeun alternatif dina pangwangunan pinuh kana cara éléktronik pangmayaran dumasarkeun kana téknologi ti blockchains, jaringan desentralisasi, sareng cryptocurrency. Mudah-mudahan, nalika kaluar stabil dina versi 1.0 éta bakal nawiskeun a Dompét Dipasang langsung dina GNU / Distros Linux, anu sampurna bisa dilakukeun, sabab dikembangkeun salaku bagian tina Proyék GNU keur Sistem Operasi GNU.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.