Cart66, plugin ecommerce lengkep pikeun WordPress

Cart66 mangrupikeun plugin premium anu lengkep pisan pikeun WordPress dina perdagangan éléktronik, anu anjeun tiasa ngonpigurasikeun toko digital anjeun dina sababaraha menit kalayan fitur canggih henteu kalebet dina plugins gratis populér pikeun tujuan anu sami.

Cart66, plugin ecomerce lengkep pikeun WordPress

Cart66, fungsi toko digital

Cart66 mangrupikeun plugins anu paling sering dianggo di toko digital sareng salah sahiji anu dipikaresep ku webmaster, kesederhanaan panggunaan, kagunaan sareng fungsi-fungsi canggihna parantos ngempelkeunana di luhur pilihan umum sanés dina pasaran. Hayu urang tingali sababaraha fungsi.

Gudang awan

Ieu mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling ngaapresiasi plugin ieu anu ngabédakeun éta sareng anu sanésna, kumargi Cart66 mangrupikeun hiji-hijina plugin e-commerce anu ngamungkinkeun anjeun janten toko digital dina awan, anu ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun sertipikat SSL sareng PCI kalayan tabungan konsékuansi anu dibutuhkeun ku ieu.

Antarbeungeut saderhana sareng intuitif

Sorotan anu sanés tina Cart66 dibandingkeun alternatif anu sanésna sapertos Woocomerce mangrupikeun kesederhanaan antarbeja na, anu gampang pisan janten akrab ti menit-menit munggaran sabab teu ngagaduhan fungsi anu teu perlu sareng organisasi sareng distribusi elemen dina panel nyaéta langkung épisién dibandingkeun sareng platform ecommerce sanés.

Penjualan musik online

Cart66 kalebet sistem musik online lengkep ngalangkungan manajemén unduhan sareng alat klasifikasi canggih.

Nampi sumbangan online

Toko ogé kalebet sistem sumbangan online anu merenah anu gampang ditambihan kana rohangan naon waé nganggo tombol anu tos dirarancang.

Pamayaran cicilan

Éta toko anu badé ngalebetkeun pembayaran angsuran kana sistem pamayaranana bakal nganggo pilihan ieu kalayan saé pisan, kusabab éta ngamungkinkeun ngadalikeun kuota produk ngalangkungan formulir anu merenah kalebet dina panel na anu tiasa dikonfigurasi dina dua menit, netepkeun pamayaranana biaya awal sareng teras-terasan anu kedah dibayar ku palanggan nalika aplikasi na disatujuan.

Sistem pamayaran ieu tiasa dianggo saé pisan dina produk anu mahal pisan anu paling jalma henteu tiasa mayar dina angsuran tunggal, sapertos alat komputer, smartphone kelas luhur, bungkus perjalanan, sareng anu sanésna sareng pembayaran dina angsuran biasana mangrupikeun pilihan anu paling sering. dina akuisisi produk sareng jasa ieu.

Manajemén inventaris

Manajemén inventaris mangrupikeun kagiatan paling sering di toko online pikeun ngamutahirkeun saham, netepkeun produk anu teras dijual ti barang anu teu aya saham atanapi anu moal dijual deui.

Manajemén inventaris Cart66 kalebet koleksi éksténsif ngeunaan fungsi-fungsi canggih anu kalolobaan ngagampangkeun sareng ngajadikeun otomatis manajemén tugas-tugas umum sapertos nambihan produk, ngeureunkeunana, sareng sajabana ngalangkungan seleksi kumpulan sareng pembatalan pilihan sareng kombinasi sareng variabel sanés pikeun manajemén anu langkung saé.

Sidang 14 dinten tanpa kawajiban

Supados anjeun tiasa ngaevaluasi sadaya fitur na, anjeun tiasa nyobian plugin haratis pikeun opat belas dinten tanpa kawajiban, ku cara ieu teu aya résiko anu mungkin sareng anjeun bakal terang kumaha jalan toko sateuacan mayar sareng anjeun bakal ningali yén éta adaptasi sampurna kabutuhan anjeun.

Upami anjeun milari toko anu fungsina saderhana, kalayan pilihan konfigurasi anu maju sareng di-host dina awan, Cart66 pasti plugin anu anjeun peryogikeun pikeun solusi ecomerce anjeun sareng anjeun tiasa ngaunduh tina link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.