Grup Facebook

Grup Facebook mangrupikeun aplikasi anyar kalayan anu anjeun tiasa napigasi antar grup anjeun kalayan gampang pisan.



Facebook laun-laun nyiptakeun aplikasi pikeun sagala hal anu ditawarkeun dina platform utamana, sababaraha minggu ka tukang urang ningali kumaha maksa sadaya panggunana nganggo Facebook Messenger, aplikasi anu dikhususkeun pikeun olahtalatah instan, tapi sateuacan ieu, éta parantos nyiptakeun aplikasi anu sanés. jalma anu boga fanpage a, bisa ngakses aranjeunna leuwih gampang.


Nya, sapertos anu diarepkeun, Facebook henteu lami deui nyiptakeun aplikasi eksklusif pikeun grup Facebook, dina ieu aplikasi facebook anyar anjeun tiasa napigasi di antara sadaya grup anjeun ku cara anu saderhana, hal anu dugi ka ayeuna ngan ukur mungkin tina aplikasi facebook utama.



Antarbeungeutna saderhana, pas anjeun ngalebetkeun Grup, anjeun bakal ningali sadaya grup anjeun ditampilkeun dina bunderan leutik anu bakal ngagambarkeun grup masing-masing, nalika anjeun némpél hiji, anjeun bakal langsung diarahkeun ka grup éta sareng anjeun bakal tiasa ningali terbitan anggota sanésna atanapi nyebarkeun dina ..


Aplikasi Grup Facebook gratis sareng anjeun tiasa ngaunduh tina Google Play atanapi iTunes.



Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.