GStyle, manajer téma énggal pikeun Gnome

Gstyle nyaéta a manajer téma énggal pikeun Gnome sahingga otomatis unduh sareng pasang latar desktop (wallpaper), téma pikeun XSpash atanapi GTK, ikon, petunjuk mouse komo téma lengkep ti gnome-katingalnyimpangngarobih.org jeung sajabana.
Diantara hal anu matak, program ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih urutan kontroversial tina tombol jandéla, dirobah di Ubuntu nalika dileupaskeun Lucid. 🙂



Éta ngamungkinkeun ogé:

  • Pasang latar desktop anu robih unggal X dinten, jam, menit, jst.
  • Buka uji coba téma "langsung" dina jandéla program tanpa ngarobih téma sesa jandéla.
  • Ngarobih téma XSplash sareng nilikinya gampang pisan.
  • Edit téma anu dianggo dina Kubus. Pikeun fungsina peryogi pamasangan a nyolok-di.

Pidéo anu berharga rébuan kecap:

Pamasangan:

sudo add-apt-repository ppa: s-lagui
sudo apt-get update && sudo apt-get install gstyle

Ngalangkungan | WebUpd8


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   beunghar cenahna

    .deb henteu dianggo deui pikeun ngaktipkeun cubemodel, éta anu dipikaresep ku kuring utamina ngeunaan program anyar ieu.
    Éta atanapi kuring henteu ngartos kumaha cara ngalakukeunana.
    Punten bantosan !!

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Halo! Kuring ngarti yén anjeun kedah ngajalankeun skrip ieu pikeun masangna: http://forum.ubuntu-fr.org/viewtopic.php?id=259077&p=1. Sahenteuna éta anu GStyle nyarios dina tab pikeun ngaktipkeun Cubemodels. Kuring miharep éta hasil! Surak!