Repository tip

Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan daptar sareng sadayana tips yén kami geus diterbitkeun dina TiLinux diayakeun ku urutan abjad, ogé tulisan séjén anu dipikaresep khusus.

================== Umum ==================

Blueman: atur alat Bluetooth anjeun.
Candak desktop anjeun dina gif sareng byzanz.
Pencét katuhu kirimkeun lampiran sareng thunderbird dina KDE.
Kumaha carana muka file mht ngan dina 3 léngkah?
Kumaha carana ngalereskeun masalah touchpad di LMDE?
Kumaha ngahapus Dokumén Anyar dina Unity?
Kumaha cara masang Archlinux nganggo alat USB?
Kumaha carana install Xfce dina Archlinux?
Kumaha carana masang alat usb sareng cdrom dina PCManFM sareng pangguna kami?
Kumaha sandi Grub2?
Kumaha carana nampi halaman wéb ku email?
Bandingkeun file atanapi diréktori sareng Meld.
Kenalan Xfce sacara tuntas ku bantosan anjeun.
Nyiptakeun pangotéktak file pikeun Thunar with Zenity.
Ngadamel LiveUSB nganggo terminal.
Cube komando pikeun sababaraha distro GNU / Linux.
Ngajalankeun Google Chrome dina CentOS 6.
Pitunjuk instalasi pikeun kartu Nvidia di LMDE.
Impor email Thunderbird ka Kmail.
Salawasna mimitian ku Gnome Shell dina ubuntu 11 10
Pasang KahelOS
Pasang KahelOS tina USB
Masang bungkus tina kode sumber
Tetep update Chromium dina Debian sareng Ubuntu.
Anjeun teu gaduh internét diajar kumaha nyandak Repository anjeun ka bumi.
Ngaoptimalkeun ngamimitian gnulinux kalayan e4rat.
Masang masang KahelOS
Ngurangan ikon dina tampilan aplikasi dina Gnome Shell.
Pareuman hurungkeun deui pc sacara aman upami distro anjeun kacilakaan.
Silenteye nyumputkeun hiji file dina file anu sanés.
Solusi pikeun kasalahan henteu tiasa muka tampilan 0: 0.
Ngalereskeun kacilakaan nalika ngamuat menu aplikasi di Xfce.
Béréskeun sadayana masalah anjeun ku touchpad.
Tip saatos pormat sadayana dina tempatna.
Tips pikeun milih sebaran GNU / Linux.
Tips pikeun méréskeun kasalahan sareng windows di Xfce.
Ngagunakeun pinning apt dina Debian.
Anggo proxy dina Openbox, Fluxbox, LXDE, Xfce sareng anu sapertosna.
Anggo deui eth0 dina LMDE.

================== Administrasi ==================

Ningkatkeun kapasitas pangguna dina Zentyal Ebox lami.
Ngarobih kecap akses root dina Debian / LMDE.
Kumaha ngalereskeun ldconfig peringatan dpkg kasalahan dina Debian Testing?
Kumaha cara nganggo proxy di Turpial sareng LMDE Xfce?
Pasang proxy global dina LMDE Xfce.
Kaos kaki proxy di KDE.
Naon anu kedah dilakukeun supados Zarafa henteu ngatur pangiriman surat di Zentyal.
SSH tanpa kecap akses ukur 3 léngkah.

================== Terminal ==================

5 trik pidéo sareng sora kalayan ffmpeg mencoder.
Diajar ngalakukeun tanpa lingkungan grafis.
Kumaha ngarobih mdf ka iso?
Kumaha carana masang bungkus LMDE urang dina 3 detik?
Kumaha cara kéngingkeun jinis microprocessor ti terminal?
Kumaha terang nalika urang masang Linux?
Kalayan terminal: Kalénder sareng Cal
Kalayan terminal: robih resolusi monitor.
Kalayan terminal: paréntah dasar dina gnulinux.
Kalayan terminal: ukuran sareng paréntah rohangan.
Kalayan terminal: komprési file decompress.
Kalayan terminal: ngadangukeun musik nganggo mplayer.
Kalayan terminal: ngadangukeun musik nganggo vlc.
Kalayan terminal: Finch klien talatah instan.
Kalayan terminal: pormat mémori usb.
Kalayan terminal: ningkatkeun penampilan konsol.
Kalayan terminal: Newsbeuter maos rss anjeun ku konsol.
Kalayan terminal: nyumputkeun hiji file dina file anu sanés.
Nyiptakeun landian dina gnulinux.
Pilarian terang upami anjeun tiasa nganggo Unity 3d nganggo kompiz.
Ngajalankeun aplikasi grafis bahkan dina pc sanés salaku pangguna sanés.
Pareuman hurungkeun deui pc sacara aman upami distro anjeun kacilakaan.
Kodeu Python disorot dina nano
Naskah pikeun ngabalikan deui sési urang di Xfce.
Tip unduh rss ti desdelinux dina terminal.
Gawe sareng runlevels ku cara semi-grafis.

================== Personalisasi ==================

Ngarobih Amarok Splash pikeun anu sanés.
Pintasan keyboard pikeun Gnome Shell.
Ngarobih tampilan grub ku téma Oxygen Grub2.
Ngarobih ikon map kami di Gnome.
Kumaha cara ngonpigurasikeun sareng ngarobih wallpaper anjeun dina KDE?
Kumaha carana masang ambianceradiance di LMDE?
Kumaha carana nunjukkeun awalan http dina Firefox 7?
Instalasi Debian kde sareng kustomisasi.
Dialog KDE 4 nyalin sapertos dina KDE 3.
Atur téma kursor ka Xfce.
Ngarobih penampilan gnome ku Gnome Color Chooser.
Ngarobih agén pangguna Opera di luar biasa.
Ngarobih Turpial pikeun nyambung ka DL.NET.
Ngarobih Turpial pikeun nyambung ka statusnet.
Cara séjén pikeun ngarobah agén pangguna Chromium.
Ngaropea menu anjeun dina LXDE bahkan Xfce sareng LXMed.
Ngaganti panel Xfce nganggo Tint2

Tips kumaha ngarobih agén pangguna Chromium.
Tips kumaha ngarobih agén pangguna Firefox.
Tips kumaha carana ngadamel Xfce katingalina sami sareng KDE.
Tips pikeun ngagentos panel di Gnome2.
Anggo proksi dina Chromium / Chrome.
Wallpaper béda méja desktop.

================== Grafik ==================

Kumaha carana nyiptakeun épék bayangan sareng Gimp?
Ngadamel pigura sareng Gimp
Ngadamel tombol wéb 3D nganggo Gimp
Ngadamel userbar animasi sareng Gimp
Nyiptakeun téma Plasma dina 8 léngkah

================== Sora ===================

Ngalereskeun teu aya sora dina LMMS

================== Sebaran ==================

Kumaha boot Ubuntu dina modeu téks?
Hal-hal anu kuring lakukeun saatos masang LMDE Xfce.
Bagian kaopat LMDE tuntas meunang dina pagelaran.
Pitunjuk LMDE révisi munggaran.
Pitunjuk pikeun ngaropea Linux Mint LXDE.
Bagian munggaran LMDE tuntas pamasangan.
Bagéan Kadua LMDE pembaruan sistem anu jero.
Bagian katilu LMDE sacara optimal ngaoptimalkeun langkung seueur deui.
Tips pikeun MATE sareng MGSE dina Linux Mint 12.
Kumaha carana masang ArchLinux