Debian meres Pitunjuk Instalasi Lengkah-Léngkah

Kuring bawa anjeun ka dieu, pitunjuk anu kuring damel di awal taun ngeunaan kumaha Pasang Peresihan Debian Léngkah ku Léngkah.

Pitunjuk ogé ngandung sababaraha tips pikeun tumut kana akun pas urang bérés instalasi, pikeun siap sistem urang.

Unduh Pitunjuk Instalasi Debian Squeeze

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   oleksis cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabagi pituduh ieu, naha éta tiasa réngsé kalayan update kana Gnome 3 kanggo Debian Squeeze? Nya, pangalaman kuring dina waktos ieu henteu pikaresepeun.

    Salam!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      elav tiasa ngurus ieu, saleresna… Saur anjeunna parantos ngalaksanakeun pituduh ieu.
      Ku jalan kitu, blog anjeun gaduh eusi anu cukup menarik (sadaya urang Cuban resep kana modem modem dina Linux), karunya anjeun henteu neraskeun nerbitkeun.

      Nya, wilujeng sumping di situs.
      Salam 🙂

      PS: Nalika anjeun nyarios yén pangalaman anjeun dina waktos ieu (Debian + Gnome3) henteu pikaresepeun, naon anu anjeun hartosna hartosna?

      1.    oleksis cenahna

        Hatur nuhun! kanggo tanggapan 🙂 sareng topik WinModems leres-leres pikaresepeun. Kami terang alesan pikeun teraskeun nyebarkeun 😀 sareng aksés kana blogspot tapi kuring bakal énggal-énggal deui!

        Nalika kuring ningali pangalaman kuring sareng Debian + Gnome3, éta nyaéta kuring ngalaman masalah kagumantungan Palasik, sistem anu korup sabab henteu diénggalan leres sareng nyeri sirah anu sanés 😀

        Muhun salam sareng jaga tetep ...

    2.    elav <° Linux cenahna

      Sigana mah teu mungkin pikeun ngagaduhan Gnome 3 dina Debian ti Repositories. Meureun nyusunna, tapi kuring henteu yakin.

  2.   elip89 cenahna

    Kuring hoyong nyobian Debian kanggo waktos anu lami dina PC sumberdaya rendah anu kuring perenahkeun, ayeuna sareng pituduh ieu sareng 3 tulisan Éta tangkal henteu nyegah urang ningali leuweung! Nyiapkeun Debian Sigana mah bakal gampang pikeun kuring 😀

    Hatur nuhun kana pituduh elav
    Wasalam

  3.   Oscar cenahna

    Kantun hatur nuhun. Tujuanana mah pikeun hiji dinten ninggali Xubuntu sareng nikah ka Debian salamina (sanaos sareng Xubuntu salami waktos kagok ieu diajar sareng adaptasi, tingali naon anu kajantenan sareng kuring masih nolak!)

    Abdi nyarios, hatur nuhun!

bool (leres)