Hacktoberfest ancur ku pidéo Youtube

Hacktoberfest mangrupikeun acara taunan anu lumangsung unggal Oktober (maka Oktober Oktober), diayakeun ku Digital Samudra sareng ngadorong pamekarsa ngalebetkeun pamundut narik pikeun muka gudang sumber sareng salaku hadiah anjeun kénging kaos oblong.

Tapi édisi taun ayeuna khusus. Dina awal Oktober, sababaraha pangropéa ti Repository open source populér Aranjeunna nyandak Twitter ku badai pikeun ngawadul ngeunaan pamundut tarik kualitas rendah éta wates dina SPAM.

Prakarsa ieu ogé diluncurkeun ku akun anu didamel khusus pikeun kasempetan éta: @shitoberfest.

Aliran spam tina panyabutan tarik kualitas handap ieu sigana mah asalna, antara séjén, ku CodeWithHarry, a YouTuber kalayan pamirsa langkung ti 680,000 jalma anu nunjukkeun dina salah sahiji pidéo na kumaha gampangna pikeun nyieun pamundut narik ka Repository.

Dina démo na, nganggo pamundut tarik kualitas rendah, netepkeun palang anu cukup handap pikeun pemirsa na, anu teras nyalin persis naon anu parantos dilakukeun.

nepi ku Samudra Digital sigana parantos nyalahkeun anjeunna pikeun kaayaan éta, nyatakeun:

"Ti saprak mimiti Hacktoberfest 2020, pejabat sumber terbuka parantos ningali kanaékan panyabutan ékstraksi spam ti Hadirin Hacktoberfest.

Dugi ka 2:00 sonten PT dina 1 Oktober, sahenteuna 4% tina paménta tarikan ti pamilon Hacktoberfest ditandaan salaku "henteu valid" atanapi "spam."

"Kami ngalacak mayoritas kontribusi spam taun ieu ka pamilon anu gaduh audién online ageung anu sacara terbuka ngadorong komunitasna pikeun kalibet dina kagiatan spam, kalebet ku nyebarkeun ideu ngeunaan kumaha cara maénkeun sistem. . Nanging, urang terang yén masalah spam ngalangkungan conto ieu. Ieu mangrupikeun hiji aspek tina Hacktoberfest anu urang parantos narékahan pikeun ningkatkeun saprak urang ngaluncurkeun program tujuh taun ka pengker.

Dina réspon anjeun kana tuduhan ieu, YouTuber henteu nyungkeun hapunten Sabalikna, anjeunna nunjuk kana sababaraha kasus dimana anjeunna nyingkahan tanggung jawab ku ngahubungkeun daérah pidéo dimana anjeunna ngadorong paménta narik kualitas.

Anu ngajantenkeun pangamat panginten yén éta mangrupikeun pidéo anu ditaroskeun ngeunaan YouTuber ieu anu nyababkeun lonjakan spam ieu mangrupikeun kamiripan antara Pamundut Narik anu béda sareng Pénta Pull dina pidéo na.

Kaputusan Laut Digital

Primero, Samudra Digital ngahontal ka éntitas tangtu, khususna:

Pangropéa: "Kami punten yén akibat tina Hacktoberfest anu teu dihaja ieu nyababkeun langkung seueur padamelan pikeun seueur anjeun. Kami terang masih aya padamelan anu kedah dilakukeun, janten kami nyungkeun anjeun ngiringan kami dina meja bundar komunitas dimana kami janji bakal ngupingkeun sareng nindak kana ideu anjeun. »

Panata acara sareng pamiarsa: "Kami komitmen kana misi awal pikeun ngiringan positip jalma dina sumber terbuka. Ka sadayana anu parantos ngiringan, kami ngahaturkeun nuhun kana pangrojong sareng kontribusina pikeun masarakat. »

Kolaborator: "Kami terang yén Hacktoberfest parantos janten pangalaman anu seueur pikeun seueur anjeun sareng kami henteu hoyong kaleungitan éta. Kami naroskeun ka anjeun supaya ulah masihan kontribusi spam anu ngalanggar aturan sareng nilai Hacktoberfest. »

Kaputusan ieu teras dilaksanakeun:

"Dina taun-taun ayeuna urang nyobian nyebatkeun masalah salaku 'henteu valid' sareng 'spam' pikeun ngalemahkeun pamilon ti édisi spamming. Hanjakalna, éta henteu ngagaduhan pangaruh sapertos anu diarepkeun.

Kituna, urang nambihan cara énggal pikeun ngahambat pamiarsa ngirim spam:

"Kanggo anu ngajaga, kami ngawangun ideu anu parantos aya sareng ngaduplikasi daptar repositori anu dikaluarkeun pikeun Hacktoberfest. Upami anjeun henteu hoyong pamundut narik ka gudang anjeun diitung di Hacktoberfest, punten kirimkeun kami inpormasi dina email di hacktoberfestmaintainers@digitalocean.com.

Kami ogé nerapkeun sistem larangan anu nyaring sareng nyaram pangguna anu seueur teuing dilaporkeun RP. Ieu tiasa nyababkeun pangaluaran ti sadayana Hacktoberfest ka payun, sanés ngan ukur hiji ieu.

Taun ayeuna, urang ogé bakal manjangkeun periode validasi tina saminggu dugi ka 14 dinten. Ieu bakal masihan langkung seueur waktos ka pangurus pikeun marios pamundut narik sateuacan kontributor kénging kaosna.

Disebutkeun yén pikeun anu ngahadiran Hacktoberfest, léngkah munggaran nyaéta prosés onboarding pikeun nyambungkeun akun GitHub anjeun, ngabagi email anjeun, sareng nampi aturan program.

Sareng ti ayeuna prosés onboarding wajib sareng masing-masing pendatang diperyogikeun pikeun diajar aturan sareng pro sareng kontra anu tangtu.

sumber: https://hacktoberfest.digitalocean.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diekstraksi cenahna

    Kuring teu ngarti nanaon ... Naon ari "permintaan tarik"?

    1.    Marcelo orlando cenahna

      Kuring pikir éta pikeun nalika batur hoyong angkat tina nyaring kode propriétari anu hirup. Janten perusahaan anu henteu gratis ningali bagian tina kode na sareng nyungkeun hapusna kusabab henteu hoyong ngabagi na ... Mungkin kuring salah, tapi dumasarkeun ka kuring yén éta kedahna kirang langkung sapertos kitu.

  2.   José Manuel cenahna

    Hayu ... Sareng ayeuna anu ngamimitian program sareng nyiptakeun rémo anu munggaran bakal atos didinya. Éta goréng…