Hal-hal anu henteu mendakan Google

Ieu mangrupikeun gambar lucu anu kuring kantos tingali dina blog tina sababaraha anu kuring baca.

 

Aya hal anu bahkan google henteu tiasa mendakan Aya hal anu bahkan google henteu tiasa mendakan Aya hal anu bahkan google henteu tiasa mendakan Aya hal anu bahkan google henteu tiasa mendakan

 

sumber: Linux Paradise


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.    Windousian cenahna

      Éta sadayana damel. Abdi langkung paduli ngeunaan ieu:
      http://www.google.es/search?hl=es&source=hp&q=%22Courage+usa+Arch+Linux%22

    2.    dongéng cenahna

      Abdi panginten milarian témbok-e nyaéta ieu:
      http://foro.desdelinux.net/viewtopic.php?pid=4374#p4374
      Aya kuring tinggalkeun gambar dina forum janten aranjeunna milari, bahkan henteu google tiasa mendakanana.

  1.   Lucasmatias cenahna

    Hebat XD

  2.   rayonan cenahna

    Saé pisan! xD

  3.   v3 asup cenahna

    Naon budak meunang LOZ EmoZ?

    1.    kawani cenahna

      Kuring henteu nanaon, sacara total, kusabab kuring henteu terang salah sahiji aranjeunna, kuring henteu tiasa terang naha éta bajingan atanapi henteu. Tina naon anu kuring baca, enya, tapi hé, kuring ogé henteu mastikeun.

      Naon anu kuring gaduh mangrupikeun anu ngalawan hoygans haha ​​éta ngajantenkeun kuring ambek yén sadayana pringaos nyerat sapertos kitu.

      1.    William Abrego cenahna

        "Ke ezKriban Azi", anu hoyong nganyenyeri, anu nyisiran rambutna sapertos jalma katarik jinis anu sami sareng anu masihan citra anu goréng pikeun umat manusa, tapi naon anu tiasa dilakukeun, éta jalan dunya

        1.    kawani cenahna

          Leres, éta téh cenah tapi kuring henteu terang saha anu terang pasti

      2.    v3 asup cenahna

        Di sonora, Mexico ti mana kuring asalna, kami nyebatna moxxos, sanés hoygans hahahaha tapi enya, éta resep pisan yén aranjeunna nyerat sapertos kitu, sareng ogé langkung ngaganggu kuring yén aranjeunna nyerat langkung gancang tibatan kuring 🙁

  4.   kawani cenahna

    Upami anjeun henteu kénging ...

    Ieu lulucon anu didamel, éta henteu nyata, sabab ku hayam naon waé anu anjeun lebetkeun dina Google, hasilna bakal kaluar.

    1.    Windousian cenahna

      Anu kuring nempatkeun henteu masihan hasil (kacuali anjeun ngaleungitkeun cutatanana).

        1.    Ozzar cenahna

          Entong tetep ngingetan Wani kasusah, émut: hard drive rusak ... xD

          1.    kawani cenahna

            € 50 anu paling murah anu kuring tingali ... Upami kuring mendakan anu kirang, kuring bakal ngagemna.

          2.    Windousian cenahna

            @Courage, anggo USB stick sambil nyimpen 😛.

          3.    kawani cenahna

            Kuring henteu gaduh, hiji-hijina anu kuring gaduh, kuring peryogi sacara lengkep pikeun kelas dokuméntasi kaséhatan

  5.   elip89 cenahna

    Hahahaha sae pisan Wani

  6.   Manual Sumber cenahna

    Kabogoh pikeun KZKG ^ Gaara, hahahaha. 😀

    1.    kawani cenahna

      Hayu jalmi miskin nekenkeun anjeunna xD

  7.   Ozzar cenahna

    Sae pisan ... éta tina emos sareng timbalan mangrupikeun bebeneran fisika anu teu tiasa dirobih.

  8.   KubaRéd cenahna

    Hahaha candela naon anu aranjeunna milarian di google, tapi naha henteu aranjeunna milari anu langkung gampang dipendakan sapertos "Ubuntu langkung saé tibatan Debian"

    1.    kawani cenahna

      Teu aya lalaki, maka ubunto nyolong kana kuring sareng kuring kedah sareng pecut xD

    2.    pamaké fbsd cenahna

      Pilarian "Ubuntoso teu pilih kasih" atanapi "Ubuntoso toleran" sareng ngawartosan upami anjeun mendakan hasilna.

  9.   phantom cenahna

    Hahaha, luar biasa!

  10.   Merlin The Debianite cenahna

    NGABARAKATAK.

    anu terakhir ngajantenkeun kuring langkung seuri

  11.   Jose Miguel cenahna

    "Wakil-wakil damel" ... Heboh.

    Kuring gaduh definisi anu langkung saé pikeun "politik" tibatan "akademi asli."

    Politikus: Abdi satia sistem finansial sareng kapentingan pribados.

    Sésana, bla bla bla ...

  12.   Mardigann cenahna

    Éta ngingetan kuring seueur 404 halaman éror: upami anjeun milari padamelan anu pantes sareng gaji anu lumayan ... Abdi kantos kaluar kalayan tombol Abdi bakal untung. Ayeuna anjeunna teras kaluar dina posisi kahiji 😛 http://www.noseencuentra.com/trabajo404.htm

    Katalog lengkep 404 halaman pikeun jalma ieu: http://www.noseencuentra.com/index.htm

  13.   torek cenahna

    atos leres sareng leres, upami nyerat warna anu tangtu éta moal nunjukkeun pilihan anjeun (pilihan anu némbongan nalika anjeun nyerat hiji hal sareng anjeun teu acan mencét "milarian"), atanapi sumpah kecap, sababaraha pangguna parantos nyiptakeun pilihan anu anjeun badé milarian rébuan kali tapi ku ngarobih serat, anu milarian anu hoyong lulus salaku santo sahingga katipu. Ieu nunjukkeun yén Google ngagaduhan tali dina beuheung na pikeun anu sponsorna sareng anu ngritik éta.
    Éta ogé henteu mampuh neken kecap sapertos: supa diktator homo sareng anu sanés anu ngagaduhan definisi, sabab éta bakal ngalawan sagala logika sareng hak pikeun nganggap éta kualitas sareng sanés penghinaan nyalira.
    Kuring ogé benci yén éta alihan anjeun kana vérsi dimana anjeun sareng henteu milarian ngan ukur di .com sareng anu sanés. Pokokna, éta mesin pencari anu pangsaéna sanajan henteu nganggo Chrome na, ogé matak keuheul upami anjeun hoyong gabung sareng sadaya akun sapertos blog YouTube sareng anu sanés dina hiji

  14.   msx cenahna

    Hahaha, alus pisan!