Hal anu bakal dirobih

Abdi badé balik deui ...

Kuring parantos sakedik langkung sabulan sakaligus ti saatos diskusi sareng Ubuntuneros tina situs éta, kuring mutuskeun ngalih kana OS X salamina sareng sanaos 100% resep kana aspek-aspek tertentu, dina waktos anu sami kuring ngaraos kurang bumi ... teu lami Kuring bakal nganggo Linux salaku OS utama kuring deui, ogé, pas usum panas ngalirkeun sareng kuring henteu gaduh waktos deui pikeun maénkeun formula 1 2012 (xD).

Alesan pikeun tulisan ieu rada saderhana, kuring hoyong sakedik kritik diri dina Linux sareng ngantepkeun daptar hajat kuring, anu kuring ngarepkeun bakal gancang robih sareng janten langkung saé sareng aranjeunna tiasa ngaleungitkeun saingan propriétisna.

Abdi émut yén kira-kira saminggu ka tukang Metalbyte ngawartoskeun ka kuring yén ngagunakeun OS X langkung goréng dibanding ngagunakeun Ubuntu, sareng panginten enya, upami urang nganggap ieu tina sudut pandang filosofis sareng henteu praktis, panginten lisénsi Apple henteu kedah mimiti nangis ... (Tapi anggap waé ... kernel Darwin gratis sakumaha Linux), tapi upami urang mikirkeun kagunaan sareng aplikasi standar, Ubuntu jauh ka tukang, (KDE jauh ngaleuwihan OS X dina pilihan, enya), janten kuring hoyong tinggalkeun daptar hajat kuring kana hal-hal anu kuring ngarepkeun gancang-gancang di Linux:

1) Nyayogikeun dukungan standar pikeun nyerat dina karakter Jepang, Urang Korea jsb. Hal anu kuring resep pisan ngeunaan OS X nyaéta kamungkinan pikeun milih ti mimiti basa anu nyerat sareng ngarobihna kalayan gampang. Di Linux éta ogé tiasa dilakukeun, tapi anjeun kedah masang sababaraha bungkus ..., anu ka kentang kuring henteu pernah réngsé ..., upami dina hal ieu kuring terang, éta mangrupikeun lapisan 8 XDDDD error.

nyekel

2) Pamuter musik anu langkung éndah sareng fungsional. Sanaos iTunes dina komputer Windows sareng PC anu rada lami tiasa nyeret, dina OS X biasana gaduh pagelaran anu saé pisan, saleresna mah, kuring hoyong para pamaén musik anu langkung jaga interface (noise mangrupikeun conto), henteu kedah hilap tambahkeun fungsionalitas, sapertos ékualiser, download sampul, toko dimana anjeun tiasa ngaunduh musik, panémbong albeum anu sanés sareng ngan ukur tampilan vertikal tumpuk klasik (clementine, amarok di jero), toko musik, sareng anu utami, kuring hoyong radio, seueur radio , internasional, jazz, Jepang, religius, berita, olahraga ... (cekap tina icecast klasik ... sareng sky fm ..., kuring ogé hoyong radio shocast).

 

Layar TinyGrab Shot 19-06-13 14.34.45

3) Libreoffice interface nyegerkeun. Leres ..., saur kuring upami urang milarian blog ieu 2 taun ka pengker ..., urang bakal mendakan jalma-jalma anu naroskeun parobihan antar muka, hal anu dugi ka ayeuna teu acan kajantenan sareng anu kuring pikir panginten moal kajadian. Abdi henteu ngan ukur hoyong antarmuka bebasoffice janten langkung saé, tapi kuring ogé miharep éta ngajantenkeun hirup kuring langkung gampang, utamina di CALC (kuring ngalaman seueur masalah nalika damel ...), kuring henteu nyungkeun salinan Kantor ms, kanyataanna kuring bahkan tiasa nyandak catetan tina Iwork dina sababaraha hal.

4) Wayland. Di dieu urang asup kana aspék anu salawasna nyababkeun kuring ambek dina Linux, anu nganggo xorg. Wayland mangrupikeun masa depan sareng kuring ngarepkeun yén gancang-gancang éta tiasa aya dina méja urang, panggunaan xorg henteu ngabébaskeun urang tina nyarek tanpa komposer (kwin, compiz, compton ..), sareng éta ogé nyiptakeun sababaraha hal anu ngaganggu diantara aranjeunna:

1: Yén nalika ngalebetkeun gim 1024 x 760 résolusi, robih résolusi pikeun sakabéh lingkungan sareng sanés ngan ukur gim.

2: Upami pertandingan macet, sababaraha kali lingkungan tetep dina résolusi rendah sareng kuring kedah ngrobih résolusi dina panel kontrol ..., tapi kadang résolusiana handap pisan janten kuring henteu tiasa mencét tombol del robih .., sabab éta henteu pas dina layar.

3: Kedip-kedip nalika anjeun ngaganti tina layar pinuh kana modeu jandéla, conto anu jelas nyaéta nalika anjeun nonton pilem nganggo mplayer sareng ujug-ujug aya bewara kmess atanapi empati muncul.

Wayland diperkirakeun nyegah sadaya hal ieu kajantenan.

5) audio: Jack .., pencét ..., alsa, kuring parantos nyobian sadayana, kuring parantos ngonfigurasi sadayana, sareng dinten ayeuna teu aya anu tiasa ngawartosan kuring kumaha ngarékam audio internal pc sareng mikropon dina waktos anu sami, tiasa ngadamel midangkeun ..., sareng perkawis pulseaudio kuring ngan ukur tiasa nyarios anu goréng.

Sanaos pulsa mangrupikeun kamajuan anu saé kusabab éta ngajantenkeun hirup langkung gampang, kalayan headphone usb, 5.1 audio sareng bumbu-bumbu sanésna, dina komputer kuring, kuring henteu kantos, kuring malikan deui, éta parantos réngsé kadéngé jelas pisan, kuring sok tiasa ningali aya sora dina lagu .. sareng henteu, éta sanés masalah konfigurasi, kuring ngalakukeun sadayana anu kuring mampu, ngarobah ngarobih, mareuman sareng ngaktipkeun fungsi numutkeun pituduh dina Archlinux .., tapi teu nanaon, dugi ka ayeuna nyababkeun kuring langkung seueur masalah tibatan kauntungan (langkung saé kuring henteu nyarioskeun kumaha jalanna sareng anggur…).

Dina titik ieu, sigana yén pangguna tangtu dibayar ku topi beureum pikeun ngahina saha waé anu nyebatkeun yén pulseaudio ngalakukeun parah .... (Tuan-tuan, kritik diri sakedik ... éta moal nganyenyeri urang ..., bahkan pangguna Apple ngangluh ngeunaan seueur hal. forum maranéhna).

Kuring henteu gaduh keluhan deui, éta mangrupikeun hal-hal saderhana ieu, dina sagala hal anu kuring pikir yén GNU / Linux jauh langkung unggul, tiasa dikonfigurasi, pilihan pikeun pangguna ..., dina kanyataanana bahkan henteu kaulinan bakal janten masalah, kumargi panginten sadayana kaulinan anu kanggo OS X bakal kanggo Linux (hatur nuhun opengl).

Kuring miharep sataun ti ayeuna, nalika anjeun ningali ieu deui, kuring tiasa nyebatkeun yén kaseueuran éta mangrupikeun hal anu tiheula.

Upami batur, saatos postingan ieu, hoyong sumping sareng ngempelkeun atanapi ngaduruk flamewar, kuring ngan ukur tiasa nyarios yén éta henteu wilujeng sumping, kuring hoyong anu babarengan urang tiasa sacara tenang ngabahas aspek-aspek ieu sareng yén opini tiasa masihan tanpa ngaco sareng indung saha waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

198 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   progdebian cenahna

    Sedengkeun pikeun pamaén, anjeun moal éléh nanaon ku nyobaan guayadeque ... kuring terang anjeunna sakedik langkung dua taun ... sareng kuring henteu ngarobih nanaon ... kacuali kuring aya di windows ... sapertos ayeuna xD .... ahh sareng ngeunaan kritik diri sigana aya hubunganana ... Salam.

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring bakal masihan anjeun rasa, hatur nuhun! 🙂

      1.    sengit cenahna

        Coba tomahawk sareng yarock ogé. Tomahawk gaduh versi Mac 😉

        1.    pandev92 cenahna

          Tomahawk kanggo kuring anu pangsaéna;), éta ngan ukur peryogi radio kanggo ditambihan sareng bakal sampurna: '(

          1.    sengit cenahna

            Mmm cobian yarock maka, éta ngadukung jenis radio ieu.

            * Maénkeun aliran radio (icecast, shoutcast, file streaming pangguna)

    2.    Houndx cenahna

      Guayadeque Kuring nganggo samentawis, sareng kuring resep pisan ogé, sareng katingalina lengkep pisan dina hal fungsionalitas, pilihan sareng sadayana. Hiji-hijina hal anu henteu ngayakinkeun kuring pisan nyaéta perpustakaan musik ngamuat kuring lambat pisan nalika kuring gaduh seueur musik anu diselapkeun.

      Sareng kumargi kuring ngalih ka KDE kuring ngalih ka Clementine, sareng kuring ogé senang sareng anjeunna. Kuring ngan saukur sono sababaraha trik tanpa teuing pentingna, sapertos tiasa ngalakukeun audioscrobbling sareng Libre.fm sareng sanés ngan Last.fm (hal anu kuring sono ti Guayadeque, anu ngamungkinkeun duanana dina waktos anu sami).

      Hiji deui anu kuring ogé resep pisan dina waktos GNOME2 kuring nyaéta gmusicbrowser, langkung ti éta kusabab kamungkinan milih sababaraha antar muka tiruan ka pamaén séjén (sapertos Exaile, Rythmbox sareng seueur deui anu sanés) sanaos éta pamuter anu sami dina sagala anu sanés. .

      Kuring ogé bakal ningali (sareng nguping) ka batur anu anjeun parantos namina sareng anu kuring masih henteu terang 🙂

  2.   Jibril cenahna

    Cobi tingali upami kuring ngartos: blog ieu disebat "From Linux" sareng panulis ngajelaskeun dirina salaku "Kuring yakin pisan kana opensource salaku jalan kaluarna pikeun ngamajukeun sareng ngamajukeun sektor komputer" sareng kuring mendakan tulisan anu ditulis ku anu nganggo Apple? Éta lulucon?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring naros ka diri kuring sorangan ieu… O_O… pandev, Apple? … Serius? O_O

      1.    pandev92 cenahna

        Yoyo langkung seniman makeup ti kuring XDDDD… .., kanggo ngadugikeun batur eheheheh. Kuring ngan ukur keur usum panas nalika maénkeun formula 1 sareng panggilan tugas XD ..., dina bulan Séptémber anjeun bakal ningali deui nganggo gerbang ahahah

        1.    DanielC cenahna

          Di kota kuring aya paribasa anu nyebatkeun "upami henteu pas anjeun henteu ngadistribusikaeun", pipi (beban, banyolan, banyolan) asup ka anjeun, ulah ngungsi ka batur. xD

          Tulisan anu saé pikeun kaluar tina "rutinitas", henteu masalah éta mangrupikeun blog Linux, ti waktos ka waktos éta saé pikeun milarian naon anu sanés OS sanés Linux.

    2.    nano cenahna

      Sareng, sawaréh, pikeun Jibril sareng Sandy.

      Éta némpél bal kuring yén, unggal waktos disebatkeun salain Linux, batur bakal luncat sareng nyarios sapertos "serius, naha anjeun nyarios OsX? oh ... ku ... allah »cekap tina seueur idiot, naha anjeunna nganggo OsX atanapi henteu masalah na masalahna sareng saleresna naon anu anjeunna nyarioskeun dina tulisan henteu sakedik, anjeunna ngagaduhan poin anu cukup suksés sapertos X.org atanapi audio dina seueur kasus.

      Maksad abdi, sigana kuring yén jalma-jalma teuing kapikiran pondok, ditutup, kanyataan saderhana ngritik batur atanapi naon anu aranjeunna tuliskeun kusabab aranjeunna nganggo sistem operasi anu sanés, kumargi ngan kusabab aranjeunna nganggo OsX panginten na tiasa dianggo? Naha éta ngaganggu anjeun pisan yén kuring nganggo OsX sareng nyatakeun opini ngeunaan SL? Bapak-bapak anu cekap, cekap, ieu matak pikaseurieun, teras aranjeunna nyebat dirina pembela kabébasan, tapi aranjeunna henteu ngantep batur bébas nyandak kaputusan sakumaha saderhana sistem anu dianggo.

      Utamana Sandy anjeun, hayu, anjeun henteu sapertos kitu.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Ehm ... laun budak ...

      2.    Tuan Linux cenahna

        Kuring satuju sareng Nano, jalma gaduh kabébasan pikeun nganggo sareng nguji sistem operasi anu aranjeunna pikahoyong sareng éta henteu halangan pikeun nyegah masihan pendapat ngeunaan OS naon waé upami kuring hoyong terang langkung jéntré nyaéta alesan anu ditepikeun ku Metalbyte nyarios yén OsX langkung goréng tibatan Ubuntu.

        1.    pandev92 cenahna

          Henteu aya, kuring ngan ukur nyarioskeun anjeunna salaku lulucon, yén akhir dunya parantos sumping saprak anjeunna parantos janten bahasa duaan, sareng urang sadayana terang yén anjeunna jalma anu kabuka akal dugi ka maot ..., sareng anjeunna ngawaler ka kuring ku éta frasa XD

          1.    kondur05 cenahna

            Naha leres naon anu diucapkeun ku nano, pikeun bagian kuring hiji-hijina hal anu kuring bakal nyarios nyaéta pandev OsX? Anjeun gaduh tambaga! hehehe

      3.    eliotime3000 cenahna

        Nyatana, OSX mangrupikeun turunan FreeBSD tapi salah sahiji jalma jahat, janten pendapat anjeun tetep beurat sapertos kasus pandev92 (kuring ngaku yén kuring nganggo vérsi Windows anu langkung parah tibatan diskét pikeun nyingkahan masalah pembaruan anu teu perlu sareng desktop. sakumaha goréngna Windows 8/7, tapi kuring ogé nganggo Debian Stable sahingga kuring tiasa niténan naon anu lumangsung di dunya Debian).

        Kuring sadar yén fanatisme nuju distro beuki diperhatoskeun dina seueur pangguna ieu, tapi kuring ogé ngalaman ka langkung sabar sareng pangguna Samaun GNU / Linux anu leres terang kumaha nganyatakeun diri sareng ngahargaan kaputusan anu sanés.

        Abdi hoyong nganggo Mac, tapi ku alesan waktos sareng artos, kuring henteu tiasa. Pokokna, sigana mah éta gaduh sababaraha hal anu tiasa dimangpaatkeun tina FreeBSD lami, tapi tetep, GNU / Linux mangrupikeun kualitas anu teu aya tandingna. Hiji-hijina hal anu leungit nyaéta pamekar parangkat lunak gratis anu ngartos yén paradigma ayeuna pikeun pangguna umum sareng ayeuna sanés konsol, tapi GUI sareng kepraktisan alat.

      4.    wilbert isaac cenahna

        Naha bakal sami Nano ti Tira Ecol?

    3.    elruiz1993 cenahna

      Kusabab éta kuring ngalawan, yén kabébasan Parangkat Lunak aya di luhur kabébasan pilihan sareng éksprési.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Dina éta kuring satuju sareng anjeun. Naon deui, kuring pikir toléransi ka anu sanés ti Pamilik anu gaduh anu sieun ku koméntar anu mimiti anu ngahinakeun aranjeunna parantos leungit.

    4.    Houndx cenahna

      Kuring henteu ningali kumaha goréngna pikeun ngagunakeun barang sanés anu sanés ti jaman ka jaman. Éta bahkan tiasa berguna pikeun inspirasi sareng diajar tina "musuh" ku ningali kumaha sagala rupa anu aya dina parangkat lunak ngalangkungan bébas, ogé tiasa langkung obyektif.

      Upami, contona, kuring berkolaborasi dina blog musik logam, naha kuring kedah nganggap diri kuring munafik pikeun ogé ngupingkeun musik eksperimen, klasik, jazz, soundtrack, sareng sanésna ngan ukur logam salaku téma blog?

      1.    Andrelo cenahna

        Sareng tapi hiji hal nyaéta anjeun ngupingkeun sareng anu sanés anu anjeun unggah gaya musik anu sanés

    5.    lord cenahna

      Modeu Taliban = asup ????

      Numutkeun ka sudut pandang kuring, urang kedah gaduh langkung seueur tulisan ngeunaan OS sanés kanggo PC ogé aya tulisan ngeunaan OS pikeun héndsét, henteu kunanaon, éta saé sok pikeun milarian naon anu dilakukeun ku batur.
      Pikeun bagian kuring OSX matak pikaboseneun sareng kuring mendakan éta beurat sareng sareng sauntuyan parangkat lunak anu anjeun moal candak sareng langkungna aya anu masih kedah nganggo windows office sareng mayar atanapi retakan. Sareng teu kedah dicarioskeun ngeunaan kualitas produkna yén unggal dinten langkung nguciwakeun kuring, anu terakhir kuring nyarios kalayan yayasan anu jelas kusabab kuring gaduh dua mac anu dianggo di bumi ieu pikeun kagunaan ilmiah. Nangtoskeun sigana kuring tulisan anu saé pisan sareng sakumaha biasa hatur nuhun kanggo padamelan anjeun! Salam Gusti

  3.   thng cenahna

    Kuring satuju kana sababaraha poin, tapi poin sanésna sigana konyol pikeun kuring. Khususna kuring satuju pisan sareng sora dina linux.
    Kuring parantos nyobian puluhan distribusi, konfigurasi anu béda sareng parantos nyimpulkeun yén jalma anu ngadamel pulseaudio pantes diadili di pengadilan pidana internasional pikeun kajahatan ngalawan umat manusa.

    1.    pandev92 cenahna

      ahaha na sareng foto sheriff anu nuduh eheheh :) .., upami pulseaudio sasambat ka surga xdd ...

      1.    sengit cenahna

        Naha sora na teu aya hubunganana sareng supir ogé? Kaleresan kuring henteu kantos ngalaman masalah, tapi kusabab headphone, speaker sareng musik kuring parantos ngagaduhan kualitas XD anu biasa-biasa waé

        1.    pandev92 cenahna

          éta sigana campuran antara supir sareng pulseaudio kualitas goréng = XD maut ...

    2.    Houndx cenahna

      Sapuk sapuk sareng sora. Mangrupikeun salah sahiji ti saeutik hal anu kuring sono ti jaman Windows lami sareng jauh, sareng langkung janten 'pencinta musik' XD.

      Kabeneran, di sisi anu goréng atanapi "henteu-saé-alus" éta henteu kadéngéna teuing, berkat kanyataan yén kuring gaduh kartu sora anu minimal pantes. Sanaos dina hal ngarékam sareng hal-hal sanés anu teu tiasa didangukeun, sadayana langkung héjo. Janten musisi di GNU / Linux anjeun kedah ampir insinyur komputer dina waktos anu sami xD.

  4.   elav cenahna

    Kuring nyatujuan tulisan éta kusabab éta, éta mangrupikeun pendapat panulis ngeunaan hal-hal anu kedah ditingkatkeun dina GNU / Linux. Tapi, aya seueur hal anu kuring henteu tiasa ngartos:

    1- Kuring masang Debian dina laptop anu kuring anggo nalika damel sareng kuring jarang ngalaman masalah, nyaéta, kuring masang sareng mopohokeun éta. Meureun masalahna nyaéta panulis, nyaéta pandev, ngarobah distribusi sapertos baju jero 😀

    2- Memang leres kuring resep yén aplikasi na katingalina saé, tapi kanyataan yén pamuter audio henteu saé .. éta henteu aya alesan, sareng seueur pamaén, duanana di Repository atanapi di situs pihak ka 3 .. ¿Naha anjeun parantos nyobian mal?

    Gampang pisan sareng raos pisan ngagunakeun Windows sareng OS X, kusabab tangtosna urang sadayana terang yén aranjeunna gaduh driver na dina kasus Windows sareng dina kasus OS X, aranjeunna ngan ukur fokus kana ngadukung hardware khusus.

    Naséhat kuring: Anggo sadayana Intel, masalah jarang timbul ... Sareng upami anjeun resep maén, maka tinggalkeun partisi sareng Windows sareng voila, atanapi langkung saé, mésér konsol, anu diciptakeun pikeun éta.

    Pandev, wilujeng tetep di OS X .. Pangguna Linux ngucapkeun salam.

    1.    pandev92 cenahna

      Entong percanten kana windows…, dina windows kuring malah ngalaman langkung seueur masalah sareng audio tibatan di linux kalayan pulsa, directsound, dina laptop kalayan audio intel hda, éta parantos masihan nyeri sirah anu cekap. jenis nongkrong nyieun noise sapertos: »NAAAAAAAAAAAGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU» sareng maksa anjeun ngabalikan deui pc tina tombol shutdown .., sanaos Windows ngagaduhan seueur dukungan, dukungan hardware anu kadua ieu kadang-kadang langkung pikaseurieun ...

      1.    Élias cenahna

        WTF? nyarios naon anjeun? Kumaha anjeun nyarankeun pikeun ngagunakeun windows pikeun kaulinan? upami urang hoyong linux diluncurkeun.

        Pos ieu leres dina sagala hal. Pariksa aplikasi anu paling penting
        (relatif) sistem operasi nyaéta Player, Office Suite, sareng Games. Ieu hal anu narik pangguna (Normal). Abdi henteu terang tina sudut pandang kuring.

        Saur anjeunna leres ngeunaan sagala hal. Sareng kuring ogé mikir yén anjeun henteu nampi kritik. Kuring nganggo Debian sareng kuring kedah nyarios yén éta leres dina sagala hal.

  5.   Élias cenahna

    Pos anu saé pisan. Kuring satuju sareng anjeun dina sagala hal :). (Sanés sindiran hehe)

    Hususna di Wayland sareng Pulseaudio.

  6.   poék Ungu cenahna

    Kabeneranna, kuring mikir yén sateuacan nyungkeun pembaruan visual dina LibreOffice, urang kedah fokus kana polés kinerja sareng kasaluyuanna sareng OOXML (sareng anu terakhir mangrupikeun konci pikeun seueur pangguna pikeun ngagunakeunana, dina sistem naon waé).

    Kuring satuju ngeunaan Pulseaudio, Wayland ngan ukur ngantosan sakedik dugi ka sumping ... Sareng kuring resep pisan sareng Clementine, leres-leres.

    1.    Azazel cenahna

      Kuring nyatakeun yén kasaluyuan LibreOffice sareng M. Office kedah lebet nolak (hampura kecap) Naha milari kompatibel nalika aranjeunna kedah ngusahakeun inovasi Tim LibreOffice kedah langkung ningkatkeun format ODT pikeun ngajantenkeun pangguna anyar suite kantor ieu bogoh sareng ngagentos M. Office sacara pasti, yén format doc, docx atanapi naon waé anu di pikahoyong ku Microsoft di pikahareupeun parantos sakedik dilakukeun (kotoran, kotoran, kotoran, jst) sateuacan ODT. Jalma-jalma LibreOffice nyéépkeun seueur waktos milari kasaluyuan sareng suite Microsoft nalika aranjeunna kedah diawalan ku fitur-fitur anyar sareng langkung saé tibatan anu dipiboga sareng ngantep kasaluyuan di tukang, perlu ngarobah LibreOffice kana KDE dibandingkeun antarmuka Windows sareng OsX . Nya éta pendapat hina kuring henteu terang naon anu anjeun pikirkeun.

  7.   mikaoP cenahna

    pandev92: naha anjeun masang osx dina PC? Abdi hoyong nyobian, kuring parantos diunduh niresh iso tapi kuring henteu terang lamun nalika kuring masang éta kuring bakal tiasa ngajaga partisi Windows sareng tiasa nganggo éta ku dualboot. Upami sakali dipasang kuring masang grub, naha kuring bakal tiasa ngamimitian ku duanana? hatur nuhun

    1.    pandev92 cenahna

      Leres, tapi kuring henteu tiasa masihan anjeun pangrojong dina blog linux, sigana amoral pikeun kuring XD ..., upami anjeun nganggo google aya pituduh anu hadé ngeunaan cara masang upami anjeun ngagaduhan pakakas anu leres.
      Osx nyuhungkeun anjeun partisi dina gpt .., janten dina prinsipna mah sigana anjeun kaleungitan windows ..., punten anggo google> ____ <, teu aya anu ngabantosan kuring sareng kuring.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Anu nyusahkeun kuring ngeunaan OSX nyaéta panganteur Aqua na anu ngonsumsi langkung seueur pidéo tibatan Windows Aero nyalira, sareng sanaos kitu, pihak Makers henteu ngémutan perkawis éta.

        Sanaos kitu, kuring kaganggu ku imposisi anu dipromosikeun ku sababaraha fanboy anu henteu terang kumaha hormat ka pangguna sanés platform sanés GNU / Linux anu nganjang ka kami di dieu.

        1.    Cocolium cenahna

          Tepuk tangan compadre, sareng naha budak leutik ieu pameget pisan, Gusti teu aya jalan pikeun ngahalangan tulisanana? aranjeunna mangrupikeun hormat.

          1.    pandev92 cenahna

            Saha anu ngingetkeun sanés hianat, kuring parantos ngingetkeun anjeun.

          2.    Cocolium cenahna

            HAhahaha budak dewasa asak.

          3.    pandev92 cenahna

            🙂 Leres, tapi terapkeun carita na, kusabab jalan trolling anjeun langkung goréng tibatan bau kotok. 🙂 Sigana mah anjeun kedah yuswa antara 12 sareng 13 taun sareng janten fap fap sadidinten payuneun komputer.

          4.    Cocolium cenahna

            Trolling mana? naon? Ayeuna trolling nétélakeun leres anjeun? gaduh opini anu benten tibatan anjeun? Hayu, omong-omongan, pendapat anjeun henteu ngalangkungan sababaraha nagara puber anu mimiti nganggo komputer, tapi pastina anjeun mangrupikeun panacea komputasi anu leres? hahahaha, hayu urang tingali naha sahenteuna diajar nyerat tulisan sapertos éditor sanés dina situs ieu, pikeun ngamimitian ku kriteria anu parantos dilatih sareng déwasa.

          5.    pandev92 cenahna

            Upami anjeun teraskeun, anjeun damel kuring ni'mat pisan pikeun dilarang, anjeun teraskeun.

          6.    Cocolium cenahna

            Hahaha sareng kunaon aranjeunna badé ngalarang kuring budak? pikeun ngawartosan anjeun anu saleresna? Pokokna, anu kedah aranjeunna lakukeun nyaéta nyegah anjeun nyerat tulisan konyol sapertos kitu, khas budak anu capricious.

          7.    pandev92 cenahna

            Aranjeunna bakal ngaharamkeun anjeun pikeun ngaganggu, ngaganggu, percanten yén anjeun gaduh bebeneran anu mutlak, ngaco sareng éditor sababaraha kali, saurna, sareng singgetna, staf trolling :). Kuring badé milih henteu maliré dugi ka dilarang. 🙂

          8.    Cocolium cenahna

            Sabenerna kuring henteu terang kunaon kuring ngajawab anjeun, upami duanana "postingan" anjeun (upami éta tiasa disebat éta) sareng koméntar anjeun pikasieuneun, tanpa arguméntasi sareng kirang langkung kontribusina, kuring henteu terang naha anjeun bertindak salaku insinyur sareng gelar doktor ti MIT nalika Anjeun ngan ukur nunjukkeun rasa keueung anjeun salaku anak manja, anjeun ngerakeun batur.

          9.    pandev92 cenahna

            Anu maling sok percanten yén sadayana aya dina kaayaan na 😀

          10.    Cocolium cenahna

            Kabuktian ilmiah anjeun budak.

          11.    pandev92 cenahna

            sami kuring nyarios, SIR

          12.    Cocolium cenahna

            JAjajaj yayaya anjeun jalmi kentang sareng ku cara anjeun terang nyarios basa Inggris, naon jinis capo, singgetna kuring ngarepkeun anjeun parantos maca hal-hal anu lengkep sahingga anjeun nyobian diajar sababaraha hal dina kahirupan, dugi ka henteu kantos.

          13.    pandev92 cenahna

            Teraskeun sareng sirkus anu kuring resep 😀

          14.    eliotime3000 cenahna

            Ieu waktos Troll !!!

          15.    elav cenahna

            Sigana kuring anu aranjeunna tiasa ngantunkeun hal éta. Sakumaha kuring sering nyarios, kaluar sareng ngungkulannana ku Hangouts, Yahoo Messenger ... atanapi anu sami. Punten.

          16.    pandev92 cenahna

            Punten, hapunten @elav tapi kuring henteu nambihan murangkalih di Gmail atanapi anu sapertos kitu, cekap kanggo kuring yén karakter anu tangtu lirén sapertos bangsat ieu, dina sadaya tulisan anu henteu nyarios "windows paling saé, ballmer nyaéta nabi sareng gerbang tagihan nyaéta déwa.
            Sakumaha kuring dipenta pikeun hormat ka jalma nalika kuring nyarios ka aranjeunna, kuring ogé dipihormat ku tokoh-tokoh ieu, anu yakin yén aranjeunna gaduh bebeneran anu mutlak sareng yakin yén aranjeunna ngagaduhan hak pikeun mikeun kualifikasi pendapat batur.

            Nuhun @elav parantos kéngingkeun langkung seueur trolling dibanding di muylinux.

          17.    Cocolium cenahna

            Kalayan hormat pisan, Elav, sobat anjeun mangrupikeun budak leutik anu capricious anu percaya yén dirina janten ubar tina komputasi, sigana indungna disalahkeun yén anjeunna percaya pisan, kuring henteu terang naha aranjeunna ngantep budak ieu nyerat kekarepan sareng kabodoanna matak capé pisan maca jelema teu marahmay, salam.

          18.    eliotime3000 cenahna

            Sareng kusabab adu hayam ieu moal liren dugi salah sahiji urang maot, kuring langkung resep yén gelut ieu lumangsung di lapangan tempat éta dirancang: forum. Sahenteuna halaman na henteu jenuh nalika masihan koméntar sareng unggal pesen tiasa dicutat langkung gampang tibatan nyerat blockquote dina koméntar blog ieu anu dilakukeun dina WordPress (sareng anjeun ogé kedah ngartos yén WordPress henteu lincah ngolah jinis data sapertos Drupal, jadi kudu perhatian ka admin).

        2.    pandev92 cenahna

          tangtosna tangtosna, sakumaha maradona bakal nyarios ka anjeun, "yén anjeun teras-terasan ngabandunganana." cocolio

          1.    Cocolium cenahna

            Pffta nak, abdi leres-leres henteu terang kumaha anjeun tiasa méréskeunana, kumaha kacau ……

          2.    pandev92 cenahna

            tangtosna tangtosna, sakumaha Maradona bakal nyarios ka anjeun, "yén anjeun teras-terasan nguseup anjeunna." cocolio

          3.    Cocolium cenahna

            Hahahaha ayeuna, kuring bakal ngajawab anjeun ku anu sanés ti MaraCona anu cocog pisan sareng anjeun

          4.    Cocolium cenahna

            ANJEUN BISA DI jero !!!!!

          5.    pandev92 cenahna

            pikeun katilu kalina: tangtosna tangtosna, sakumaha Maradona bakal nyarios ka anjeun, "yén anjeun teras-terasan ngabandunganana." cocolio

  8.   peterczech cenahna

    Halo Pandev92,
    tingali upami anjeun hoyong gaduh sadayana gampang masang Linux Mint sareng Kayu Manis atanapi Mate sareng voila, tapi anggo Apple .. Punten, naon anu dibaca sareng di luhur ku alesan anu disebatkeun .. 🙂

    1.    pandev92 cenahna

      Teu dimana-mana kuring nyarios yén masalah kuring nyaéta sadayana gampang, kuring parantos nyarioskeun masalah téknis (video sareng audio), sareng penampilan (pamuter musik).
      Pikeun distros gampang kuring nyarankeun linux deepin anyar.

      Sareng henteu, kuring henteu nganggo apel kusabab masalah-masalah ieu, kuring nganggo éta kusabab kuring hoyong maén sareng kuring nolak masang windows pikeun maénkeun formula 1 sareng kal tugas.

      Nalika liburan kuring réngsé kuring bakal nganggo lengkungan sapertos biasa.

      1.    peterczech cenahna

        Nya, muhun: D .. Masih kuring mikir yén anjeun moal lami dua bulan sareng Apple kumargi keterbatasan na bakal ngareuwaskeun anjeun: D .. Nikmati gim serigala sareng émut yén nganggo Anggur, Playonlinux sareng Steam anjeun ogé tiasa maén 🙂

        1.    eliotime3000 cenahna

          Abdi langkung resep Uap tibatan ceurik kana watesan Anggur masihan kuring. Bisi naon, kuring tetep nganggo Windows pikeun tiasa ngalaksanakeun padamelan kuring nganggo perangkat lunak proprietari (CorelDraw, Illustrator, Dreamweaver ...), tapi kuring bakal resep diajarkeun Krita, GIMP, Inkscape, Bluefish, sareng seueur program desain gratis anu sanés, tapi hanjakalna di Peru aranjeunna parantos janten pinuh akar dina software proprietary.

  9.   Yoyo Fernandez cenahna

    A Linuxero anu parantos ngalih kana Mac?

    Hianat tinggi !!! hurungkeun obor, moro dimimitian !!! ¬_¬

    1.    pandev92 cenahna

      sareng nyeratna tina mac XDDD .., mac mini AHHAHAHAHAHA

      1.    Manu Rincon cenahna

        Kuring sieun koméntar éta ironis 🙂

        1.    pandev92 cenahna

          Kuring parantos sadar yén xD nalika kuring ngajawab, teu aya anu matak sieun.

    2.    eliotime3000 cenahna

      [sindiran] Naha urang ogé kalebet kakawihan Steve Ballmer? Kusabab kuring nganggo Windows Vista [/ sindiran].

  10.   ucing cenahna

    Kuring henteu satuju pisan ngeunaan pamaén, VLC anu pangsaéna tina anu saéna. Ngeunaan diskusi antara pangguna ngan ukur pikeun ngagunakeun distro atanapi DE anu béda, aya masalah anu ageung pisan dina Linux: fragméntasi, tapi pikeun pangguna, bagian anu gedé tibatan nyumbang ka masarakat ku tips atanapi ngabantosan ngan saukur ngabaktikeun diri pikeun ngabahas Dina anu paling murni gaya fanboy ngeunaan distro mana, program pikeun ngalaksanakeun tugas X atanapi DE langkung saé, sabaraha fanboy tina KDE, Debian, Archlinux, Ubuntu, sareng sajabana teu acan katingali di dieu atanapi tempat anu sanés ngan ukur ngagaduhan tujuan pikeun miceun batur kusabab ( pikeun masihan conto) pangguna Archlinux X ngaraos langkung unggul tibatan pangguna Ubuntu kusabab pamasangan sareng panggunaan distro na peryogi sababaraha ilmu tambahan.

    1.    eliotime3000 cenahna

      VLC nyaéta pamuter média anu dipikaresep kuring. Kuring nganggo éta dina Windows ogé GNU / Linux, sareng éta anu kuring anggo nonton video dina format anu kuring kedah buka. Ogé, éta ngagaduhan pilihan daptar puter anu leres-leres pantes.

    2.    pandev92 cenahna

      vlc mangrupikeun hiji-hijina pamuter pidéo anu pantes pikeun osx, pikeun audio kuring henteu resep pisan tapi.

  11.   linuxmanr4 cenahna

    Upami anjeun gaduh artos kanggo ngagaleuh Mac, kuring henteu ningali masalah utami ... hayu urang tingali kumaha jalanna kalayan larangan, kusabab Apple mangrupakeun jalan ... atanapi henteu nanaon!

    1.    nano cenahna

      Anggo hackintosh

      1.    itachi cenahna

        Sakitu seueur perkawis parangkat lunak gratis teras nyarankeun hal anu haram pisan, sareng kusabab éta henteu étis. Teu aya anu langkung bertentangan sareng perangkat lunak gratis tibatan anu teu éétis.

        1.    Cocolium cenahna

          Clap clap clap

          1.    eliotime3000 cenahna

            [Keprok pikeun Cocolio]

        2.    pandev92 cenahna

          Sareng dimana anjeun ningali yén kuring nyarankeun yén anjeun masang hackintosh? sabab kuring henteu ningali.

          1.    itachi cenahna

            Kuring ngarujuk kana koméntar nano, tapi panginten kuring henteu acan ngartos.

          2.    pandev92 cenahna

            ahh ok, tingali, nano nembé nyarios yén kuring nganggo hackintosh XD

          3.    itachi cenahna

            Teu sangka éta penting, xD kusabab komentarna sateuacanna nyarioskeun perkawis biaya hardware. punten

          4.    nano cenahna

            Hmm leres, kuring nyarioskeun perkawis anjeunna ... urang ngan ukur gaduh sababaraha jelema bodo anu resep masihan koméntar ngan ukur ngalakukeun éta ... Kuring henteu nyatet rinci, sanaos Itachi, nyobian kontekstualisasi naon anu anjeun baca deui, sareng kuring pikir kuring leungit sababaraha hal anu jelas.

            Hackintosh sapertos kitu henteu kedah légal salami anjeun mésér sistem operasi sareng masangkeunana dina PC, kuring henteu yakin ngeunaan éta tapi kuring henteu nyangka aya lisénsi anu ngalarang anjeun masang OsX kana hal anu sanés salian ti Mac.

          5.    pandev92 cenahna

            Leres @nano, sanaos bagian tina lisénsi apel, maka lisénsi ieu lumaku di sababaraha nagara enya sareng di batur sanés ngalanggar hukum anu langkung luhur.
            Perlu diinget yén EULA, dumasar kana hukum Amérika Serikat sareng kaseueuranana, haram di Éropa (kecuali Jérman….)

            http://www.notatus.es/index.php?id_product=40&controller=product

            Di dieu anjeun tiasa mésér hackintosh légal! sareng aranjeunna parantos jual di Éropa langkung ti 5 taun 🙂

        3.    sengit cenahna

          Éta ilegal hungkul di Amérika Serikat sareng sababaraha nagara sanés.
          Sareng kumargi kami, lisénsi apel sanés leres étika ...

  12.   kronos cenahna

    Kuring nganggo OSX sababaraha minggu kusabab alesan damel (latihan téknis) aranjeunna nyandak kuring kaluar gancang pikeun "patarosan" hahaha.

    Éstétika mangrupikeun kahadéan anu pangsaéna pikeun kuring, sareng sababaraha fungsionalitas dina ngatur desktop na (épék, jalan pintas, jst) tapi perangkat keras na terbatas pikeun biaya / manpaat anu disababkeun kumargi sistem na rakus.
    Kuring kedah nempatkeun langkung seueur RAM pikeun virtualisasi atanapi padamelan anu langkung beurat deui, ieu kana Macbook, iMac sareng macmini, supados tiasa dianggo normal. Hardware na terbatas pisan, ditutup pisan, kalayan pameran. Kuring kantos nabrak sareng maénkeun dugi ka sistem sadayana direset (fungsionalitas pikeun masang deui gambar sistem, anu aya dina salah sahiji partisi na).

    Kacindekan henteu ngayakinkeun kuring, sanés salaku sistem atanapi ku filsafat, ku tingkat persetujuan éstétis. Budak awéwé dimana waé anjeun ningali. Tapi aya hiji hal pikeun saréréa.

    1.    pandev92 cenahna

      ngeunaan perangkat keras anu teu diklaim, éta leres, bakal sababaraha taun sateuacan aranjeunna ningali kuring mésér hal XD

  13.   Striders cenahna

    Kuring ngantunkeun anjeun sapotong wawancara dina 1998 sareng Pendiri KDE

    Ngeunaan Gnome: Kusabab sadayana anu dikedalkeun ku pamekar KDE ngeunaan Gnome sacara umum ditafsirkeun salaku bashing, kuring kedah langkung sepi. Sanaos kitu, teu aya anu sapertos perang Gnome / KDE, sahenteuna henteu diantara pangembang. Pamekar biasana ngahargaan sadayana, anu leres-leres ngajantenkeun panangan na kotor sareng nyerat kode sumber. Kumaha waé ogé, perang seuneu leres-leres ngajantenkeun kuring sedih, ngancurkeun kapercayaan kuring yén leres-leres aya atanapi aya sapertos linux-komunitas. Henteu ngan ukur KDE, éta sadayana. Umumkeun contona yén anjeun nyerat texteditor énggal. Jalma-jalma bakal ngaduruk anjeun yén anjeun henteu ningkatkeun émasi sanés. Anu sanésna bakal ngamimitian ngabantah yén vi ngagaduhan modeu anu sami sareng didieu urang indit. Naha anjeun kantos maca postingan ti émac atanapi pangembang vim anu bash anu sanés? Atanapi ngumumkeun yén anjeun nyerat frontend LaTeX. Jalma-jalma bakal ngaduruk anjeun yén cara nyeratna TeX ayeuna langkung saé, langkung kuat, langkung mirip unix, sareng sajabana. Kunaon Seueur pangguna linux di luar sana sigana yakin yén panulis parangkat lunak gratis hoyong maksa aranjeunna nganggo barang énggal sacara éksklusif. Éta omong kosong. Upami anjeun resep sababaraha parangkat lunak, anggo éta, upami henteu, anggo anu sanés. Naha éta hésé pisan dipikaharti pikeun seueur peminat linux? Duka henteu terang. Sanaos kitu, éta janten rada saé, janten aya sababaraha harepan. Ayeuna jalma bahkan tiasa naroskeun patarosan téknis ngeunaan KDE dina grup berita linux umum sareng kéngingkeun, waleran téhnis tibatan nyunatkeun. Sacara pribadi, kuring henteu maca deui kumpulan berita linux. Pangembangan nyata atanapi pangrojong pangguna akhir kajantenan di milis anu nyayogikeun rasio sinyal / noise anu langkung saé.

    1.    DanielC cenahna

      Ti taun 98 dugi ka tanggal ieu adegan parantos robih pisan, sareng pamekar pikeun KDE, atanapi sahenteuna pikeun Qt, parantos janten radikal pisan saprak sababaraha taun ayeuna. Memang leres yén hal-hal parantos robih sareng NGOMPIK pangembang gtk tiasa janten valid, tapi dinten ayeuna, sanés perang, seueur pangembang gtk luar anu sering ngalawan Gtk.

  14.   blitzkrieg cenahna

    Linux kakurangan pisan tapi kuring tetep nganggo
    Linux kanggo server sababna kagagalan Desktop

  15.   Manu Rincon cenahna

    Linux mangrupikeun inti tina sistem, sareng aya distribusi anu berorientasi kana sérver sareng ogé ka desktop (contona anu dipikahoyong ku Ubuntu). Ampir sadayana anu parantos dilakukeun dina Linux berkat kolaborasi rébuan pangguna komunitas, sareng saha waé anu tiasa masihan sumbangan, janten daripada ngawadul, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta usaha ningkatkeunna (sareng anjeun henteu kedah janten programmer, anjeun tiasa kolaborasi dina rébuan cara, contona ku nyéépkeun sumbangan atanapi tinggalkeun "saran" ieu dina halaman wéb proyék). Leres, Linux tiasa ditingkatkeun, tapi solusina henteu nempatkeun héjo atanapi nyarios yén sadayana tina Windows sareng Mac langkung saé (anu dianggap entep, upami teu kitu aranjeunna moal dibayar sareng langkung mirah)

    1.    pandev92 cenahna

      Sareng dina postingan ieu kuring henteu héjo aranjeunna, upami kuring hoyong héjo Linux, kuring bakal kéngingkeun hal-hal sanés anu kuring langkung resep henteu nyarios kusabab éta henteu relevan.

  16.   Cocolium cenahna

    OS X mangrupikeun sampah paling parah anu kuring ningali ti jauh, kuring henteu resep kana panggilan éstétisna, éta pisan «lacur», henteu dina wanda ngahina, tapi éta anu leres, tingali, kuring ngagaduhan MBP sareng éta anu paling goréng lima dinten tina kahirupan kuring, maka kuring masang OS X dina Lappie sekundér anu kuring aya di luar (upami hackintosh) kalayan ciri anu ampir sami sareng MBP dina waktosna, kuring nyebatkeun ampir sabab éta saéstuna langkung saé hahaha, sareng éta pisan goréng Sistem operasi anu kuring hapus sareng ayeuna éta nganggo Windows 8 sareng éta saé sanaos kanyataan yén omong kosong ngan ukur mikawanoh kuring 256 mémori pidéo tibatan 512, tapi hé, éta mangrupikeun lappie sekundér.

    Tapi naon anu anjeun carioskeun ngeunaan pamaén kusabab iTunes anu paling parah kusabab kuring miharep di dinya, éta langkung berkat program éta sareng anu sanésna nyaéta kuring benci ka Apple tapi hey kuring kedah dipasang pikeun ngagunakeun iPhone kuring, dina sagala hal Winamp sarébu kali langkung disukai, langkung énggal sareng langkung mangpaat tibatan hal éta, dina Linux kuring émut nganggo Dangukeun pisan, saé pisan sanajan kanyataanna sapertos sadayana prog Linux dina béta sareng nabrak awon, mudah-mudahan aranjeunna parantos ngatasi masalah éta.

    Tapi éta alesan anjeun pikeun supir sareng audio kusabab kuring henteu percanten pisan, mudah-mudahan anjeun bakal ngajelaskeun langkung seueur ngeunaan bagian éta, kusabab ngarekam sora henteu kantos janten masalah kumargi Windows 3.1 hahahaha sareng teu kedah nyarios ngalakukeun tutorial sareng sajabana.

    Sabenerna kuring henteu ningali alesan masang OS éta, atanapi kanggo maén, éta langkung ogé pikeun éta saé, tapi saé masing-masing ku carita na, leres? Sahenteuna kuring dipasang Windows dina sadaya mesin kuring, kuring gaduh tablet sareng Android, 2 iPhone sareng telepon sélulér sanés anu nganggo Android, sareng kuring tiasa ngagaleuh salah sahiji mini PC sareng Android kumargi aranjeunna narik perhatian, janten kuring sanés fanboy, kuring ngalaksanakeun Windows sarébu kali dina desktop sareng Linux dina sérver, sanaos aranjeunna tetep nyeri sirah hahaha, salam.

    1.    pandev92 cenahna

      saé pisan, kami parantos terang yén anjeun resep windows, ucapan salamet, kuring henteu nganggo windows 8 atanapi dipasihkeun (sareng kuring masih gaduh lisénsi aslina berkat program pamekar microsoft). Upami kitu bagja anjeun saé pisan.

      Sareng kumargi kuring teu gaduh karep masang polemik kumargi kuring parantos terang anjeun, di dinya kuring ninggalkeun anjeun.

      Henteu aya anu langkung bahaya di dunya tibatan kabodoan tulus sareng kabodoan nurani.
      Martin Luther King

      1.    Cocolium cenahna

        Ahhh leres anjeun salah sahiji ahli komputer anu pangageungna di luar sana, anjeun badé hapunten hahahahaha, kuring moal ngoméntaran tulisan anjeun deui, ku alesan anu sami, kuring kenal anjeun. (hatur nuhun pikeun ngingetan kuring)

        1.    pandev92 cenahna

          +1 perdamaian sareng républik.

    2.    pandev92 cenahna

      ngemutan yén komunitas hackintosh mangrupikeun komunitas anu ngoperasikeun handapeun sumanget opensource sareng tonymac nyandak padamel anu sanés pikeun nempatkeunana dina program alitna tanpa ngaleupaskeun kode sumberna, sareng ogé ngahasilkeun artos ku pakakas anu aya di ditu, link ieu Abdi henteu kedah némbongan sakitar dieu.

      1.    Cocolium cenahna

        Pffta kuring leres-leres henteu terang kumaha anjeun tiasa ngatur diri nyalira …….

        1.    eliotime3000 cenahna

          Kuring henteu terang kumaha anjeunna ngalakukeun éta, tapi anjeunna tetep ngeluh.

          1.    Cocolium cenahna

            Élio sigana mah henteu aya anu terang, tapi hé jelema anu kompléks anjeunna, pameget khas Apple.

            1.    eliotime3000 cenahna

              Tétéla, pastina anjeun henteu terang kumaha carana ngalancarkeun sababaraha hal sareng alsa, pulseaudio, setélan résolusi pikeun tiap gim anu anjeun tiasa géskeun ku Steam kanggo Ubuntu Mint sareng tingali naha kartu vidéo atanapi supirna tiasa leres nganggo OpenGL dina OSX ampir sadayana direngsekeun ku watesan pakakas anu ditetepkeun, tapi dina GNU / Linux, BSD sareng turunanana, aspek éta kedah leres-leres dikonfigurasi, sareng seueur deui upami aranjeunna ti NVIDIA sareng ATI / AMD anu hoream masihan dukungan anu langkung saé pikeun GNU / Linux).


            2.    eliotime3000 cenahna

              Naon deui, Debian Stable sigana kuring bakal langkung gampang ditanganan ku fallback GNOME 3.4 tibatan OSX kalayan antar muka Aqua na.


            3.    Cocolium cenahna

              Bener nya éta pikeun kuring antarbeungeut anu paling nyaman sareng éndah anu kuring anggo nyaéta Gnome, ngonpigurasi ku kulit compiz sareng zamrud kaéndahan, gimna ogé kalayan WINE henteu deui, henteu? Sanaos panambang sareng gim anu sami ngahibur kuring langkung seueur.


            4.    eliotime3000 cenahna

              Nya, kuring langkung resep uap tibatan bosen sareng GNU Minesweepers sareng Tetris.


    3.    eliotime3000 cenahna

      Kuring nyobian OpenBSD sareng anu leres nyaéta dunya anu sajajar sajajar antara GNU / Linux sareng UNIX. Hayu urang tingali naha salah sahiji dinten ieu kuring ngaunduh Solaris ngalangkungan situs Oracle sareng masihan rasa.

      Sedengkeun pikeun Windows, kuring tiasa nyebatkeun yén éta dianggo ku seuseueurna pangguna PC kumargi Microsoft maksa pabrikna pikeun ngempelkeunana atanapi aranjeunna bakal "kaleungitan artos" (Strategi anu diciptakeun ku John D. Rockefeller dilarapkeun pikeun M $), tapi kirang ogé goréng Cannonical ngarobih paradigma éta sareng Ubuntu (sanaos sanés anu pangsaéna tina sadaya distro, éta anu paling populér di sadaya).

  17.   kondur05 cenahna

    aaahh Kuring parantos maca sadaya koméntar sareng kuring terang yén pandev henteu ngagaduhan koplok hehe, éta téh lulucon, sigana anjeun nyandak osX salaku hiji distro deui, sareng upami éta ngabantosan anjeun pikeun naon anu anjeun peryogikeun ayeuna éta henteu goréng nyaéta kaputusan anjeun. Sareng naha kuring nyerat tina komputer damel kuring, ok!

    1.    pandev92 cenahna

      ehehe tepat XD

  18.   xarlieb cenahna

    uff kana iTunes kuring kuring ngaraos pikareueuseun boh tina segi konsumsi sareng kusabab fungsina kaleuleuwihi. nyatana kuring henteu mendakan pamuter musik hiji-hiji dina linux anu kuring raoseun 100% raoseun (punten abdi budak foobar). Sareng katingali, kuring pasti nyobian langkung ti dua puluh.

    Pokokna, yén panganteur na langkung atanapi kirang saé henteu janten masalah sabab kuring sok ngaminimalkeun nalika kuring damel, ngotéktak, maén atanapi naon waé.

    deadbeef hébat, sareng éta bahkan gaduh ékualiser anu sami sareng foobar (SuperEQ) tapi henteu gaduh panjelajah file sapertos tuang. berani pisan saé umumna tapi ékualiser sigana henteu pisan pikeun kuring, amarok tuang kuring 500mb ram ngan pikeun boot jsb jsb jsb.

    Sedengkeun pikeun gim kuring jelas: windows partition sareng naon waé anu kuring maénkeun dina waktos éta sareng sababaraha aplikasi anu kuring henteu mendakan gaganti anu pantes dina debian sareng ngajalankeun 🙂

    1.    eliotime3000 cenahna

      Amarok tiasa disebatkeun iTunes tina GNU / Linux (tina KDE janten langkung pas). Kalayan Audacious, kuring henteu ngagaduhan masalah, sabab éta dasarna pamuter audio, tapi éta henteu ngabandingkeun sareng saéna VLC Media Player.

    2.    pandev92 cenahna

      Nalika dikonsumsi, ieu meakeun dina komputer kuring

      http://grab.by/nLbQ

      Ampir euweuh.

      1.    Cocolium cenahna

        Hahahahaha kitu pisan? sareng kanggo naon? weinamp dina PC desktop kuring nganggo 8 megabyte, sareng dina laptop kuring ngahontal maksimal 58 megabyte kumargi seueur lagu anu dimuat hahahahahaha, hooray kanggo iTunes !!!!

        1.    pandev92 cenahna

          Anjeunna sanés nyarioskeun tentang itunes, anjeunna nyarioskeun perkawis CPU, memori, siga anu hoyong ngonsumsi 500 megabyte.

        2.    pandev92 cenahna

          sareng winamp mangrupikeun pamaén paling awon anu kuring kantos tingali, monyét média langkung saé pikeun windows.

          1.    Cocolium cenahna

            JAjajajaja tapi anjeun gaduh kamungkinan ngarobih kulit, nempatkeun DSPs, nambihan ékualiser, pemirsa sareng anu sanésna panjang sareng unduhan anjeun ngan ukur beuratna 16 megabyte, tibatan iTunes 90 megabyte? Abdi parantos hilap tapi kamana waé kan? Sareng nempatkeun sagala hal éta (DSP, kulit, jst) teu kakantun, iTunes sareng antarmuka Apple sadayana anu matak pikasieuneun, teuing lusuh sareng bubudakeun.

          2.    ucing cenahna

            Winamp pikareueuseun, estetika na pisan "kuno" (upami anjeun tiasa nyebatkeun éta) sareng nalika kuring nganggo téeeeeeeeeempo kamari éta masihan kuring seueur kasalahan sapertos hang, teu aya sora atanapi hal-hal sapertos kitu, hiji-hijina hal anu kuring kenal nyaéta dina komputer anu lami damelna sacara saé (henteu ngitung kasalahan anu program kadang-kadang pasihkeun) tapi mangtaun-taun kuring henteu ningali komputer anu kirang ti 2GB RAM.

          3.    eliotime3000 cenahna

            @cat @cocolio:
            Sahenteuna ku Winamp anjeun gaduh kaunggulan pikeun tiasa nyingkronkeun lagu anjeun sareng alat Android ku cara anu paling raoseun, salian ti kanyataan yén sanaos interface standar na anu ayeuna disebut Bento nyaéta pikasebeleun pikeun seueur jalma (saur kuring éta mangrupikeun rupa pikeun panganteur «Klasik» sareng «Modern»), anjeun tiasa ningali kana halaman wéb resmi supados anjeun tiasa milih kulit anu bahkan nyonto iTunes (Kuring nyobian, sareng kuring tiasa nyarios yén iTunes pikeun Windows langkung seueur sumberdaya tibatan Winamp meakeun nganggo "Kulit modéren").

            Dina vérsi 3, seueur anu lirén nganggo Winamp kusabab seueur sauyunanana, janten aranjeunna mutuskeun pikeun nyalametkeun fitur vérsi 1 sareng 2 sareng ngagabungkeunana dina vérsi 3, teras ngaleupaskeun vérsi 5 (versi ayeuna nyaéta 5.6 X sareng langkung stabil tibatan sateuacanna sareng aranjeunna ngeureunkeun gulung anu parantos cukup ngaganggu).

            Versi anu nyalira janten ucing nyaéta versi anu aranjeunna dileupaskeun pikeun OSX, anu leres-leres gumantung kana iTunes pikeun tiasa nyinkronkeun daptar puter sareng lagu anjeun ka Android anjeun, sareng éta henteu masihan anjeun pilihan pikeun nikmati Shoutcast salaku anjeun tara pikeun Windows.

          4.    pandev92 cenahna

            Éta anu versi pikeun osx ... éta banyol, aranjeunna ngaluarkeunana sabab ngagaduhan waktos luang, tapi pamaén naon waé langkung saé tibatan éta.
            Ngeunaan sinkronisasi android .., ogé sanés kaleresan penting pisan pikeun kuring, sigana kuring henteu bakal mésér.

          5.    Cocolium cenahna

            Kaleresan kuring gaduh sakedik waktos kanggo dianggo dina hackintosh kuring, leres, éta bahkan henteu hurungkeun laptop éta kusabab OS anu sami henteu aya gunana, tapi nyatana naon anu sigana kuring boga kaunggulan biasana aya dina sistem file anu sami sistem (pikeun milarian lagu), sareng saleresna éta kauntungan anu dipiboga ku * nix tibatan Windows, NTFS, teu paduli kumaha deui-ayeuna, lags katinggaleun anu sanésna, tapi ti ditu ... iTunes henteu saé pisan mun kuring resep , khususna versi pangénggalna, beuki rumit sareng rumit, dina Winamp kuring ngan saukur nyeret atanapi mencét shift + enter supados lagu-lagu ditambihkeun kana playlist, program anu sami sacara otomatis labél lagu-lagu pikeun kuring upami éta henteu ngagaduhan nami hal anu diperyogikeun ku iTunes yén lagu-lagu parantos disandikeun sareng program ieu sareng mangrupikeun sajabana anu panjang anu…. alus Pikeun Kuring éta omong kosong.

          6.    pandev92 cenahna

            Bisi wae, pikeun windows kuring nyarankeun pisan ka foobar, éta aya sora anu pangsaéna (dibuktikeun ku hidrogenaudio ..), sareng kulit anu saé anu saé di ditu, ditambah sigana mah éta parangkat lunak gratis.

          7.    ucing cenahna

            @Elio Kuring henteu weruh kunaon anjeun nyarankeun kuring kulit anu mirip sareng iTunes, kuring benci kana hal-hal dina apel, sareng kuring henteu paduli ngeunaan sinkronisasi, kuring salah sahiji anu nganggo pamuter ngan ukur maén (pantes kaleuleuwihanana), Android Winamp Kuring ogé ngaraos atos pisan, kuring langkung resep anu datang sacara standar.

          8.    eliotime3000 cenahna

            @ucing:
            Kuring ngan ukur masihan bongbolongan kulit pikeun Winamp. Pokokna, Winamp nyaéta pamuter anu kuring anggo pikeun audiostreaming anu ditawarkeun SHOUTCast sareng ngadamel daptar puter kuring nyalira sareng nyingkronkeunana sareng smartphone Android kuring sareng albeum. Atoh, Winamp parantos ningkat pisan, tapi kuring kedah nyarios yén dina OSX éta kedah ngagaduhan fungsi anu sami sareng réncang na pikeun Windows.

  19.   Pablo N. cenahna

    Cobi tingali, hayu urang babagian
    Anu mimiti nyaéta upami anjeun badé nganggo Windows, atanapi Mac, atanapi sistem operasi anu anjeun pikahoyong, éta kaputusan anjeun, lumayan valid sareng terhormat. Nanging, saur anjeun mah anjeun nyarios, saatos nyerat tulisan Linux dina situs anu ditujukeun ka pangguna Linux, "Héi, Linux langkung seueur pikeun ieu sareng alesan ieu" tina sistem operasi anu sanés. Janten bagian tina solusi sanés masalah.
    Kadua aya hubunganana sareng eusi tulisan anjeun. Leres pisan yén Linux henteu gaduh cara looooong pikeun dianggap idéal. Nanging, kamajuan parantos dilakukeun. Sareng seueur. Kuring parantos nganggo Ubuntu salami 7 taun, sareng parobihanna seueur. Kuring henteu pernah ngabayangkeun yén kuring tiasa ngagaduhan Steam, sareng kaulinan pituin pikeun Linux, nalika kuring mimiti nganggo. Dina awalna kuring ngagaduhan masalah sareng sadayana, lingkungan ragrag, kuring henteu tiasa maén sepi sareng nyambung kana internét mangrupikeun tantangan. Upami anjeun ngabandingkeun, klaim anjeun ayeuna TEU AYA.
    Kuring henteu nyatakeun yén anjeun panonkeun mata sareng teu maliré kana masalah anu ditepikeun, yén éta leres sareng éta leres. Tapi ogé pertimbangkeun sabaraha jauh anjeun sumping sareng sadar kana parobihanana.
    Akhirna, tulisan anjeun sigana standar ganda. Anjeun nyarios 'linux anu goréng, éta ngagaduhan hal-hal goréng ieu. Kuring ngalih kana OSX, éta tiasa dianggo langkung saé Tapi LINUX langkung saé ». Upami anjeun nyarios kitu, kuring ngadugikeun, "GNU / Linux jauh langkung unggul", naha anjeun henteu cicing?
    Anu. Surak!

    1.    pandev92 cenahna

      Hal anu kahiji nyaéta kuring masih kénéh lucu yén jalma henteu nganalisis ogé naon anu ditulis sareng ngantunkeun 3 atanapi 4 kota tina naon anu hoyong didugikeun. Bagéan ku bagian:

      1- Henteu diperyogikeun pikeun mikawanoh naon anu parantos saé, sabab éta parantos saé, anu penting nyaéta ningali naon anu lepat sareng ngakuan yén éta kedah dirobih kumargi éta hal penting kagunaan. Upami kuring hoyong narik parah ka Linux, kuring bakal nyarioskeun hal-hal sanés anu kuring bahkan henteu kersa noél, sabab éta henteu pisan konstruktif
      2- Cukup pikeun janten jalma anu nuturkeun.
      3- Henteu, kuring henteu nyebatkeun yén Linux éta lepat, abdi nyarios yén hal-hal dina Linux éta salah :). Henteu sami nyarios Spanyol henteu saé, tibatan nyebatkeun yén kota di Spanyol goréng.
      4- Saur kuring kuring jelas-jelas nyarios yén kuring maénkeun ops hideung, formula 1 2012 sareng Counter mogok serangan global sareng éta sababna kuring mac macx ...
      5- Bener pisan jalma maca tulisan kritis, ku racun dina huntu.

      1.    Cocolium cenahna

        Conformists? konformisme ngarep-ngarep dipuji pikeun ngagunakeun sistem éta, konformisme nyaéta, kuring henteu tiasa sareng supir audio sareng kuring ogé hoyong maénkeun sababaraha kaulinan alit ...... sareng éta sababna kuring pindah ka OS X kusabab kuring benci Windows , padahal kanyataanna pos anjeun kedahna: Kumaha masang gim dina Linux nganggo Steam, PlayOnLinux, Anggur atanapi anu sapertos Crossover (anu dibayar sareng kuring nganggo), sareng postingan anu anjeun nunjukkeun masalah anu anjeun nyanghareupan driver sora. , anu anjeun bakal ngagaduhan seueur tanggapan (umpan balik) ku pangguna Linux.

        Hiji salam.

        1.    pandev92 cenahna

          Naha anjeun henteu nyarios yén anjeun moal nyerat deui? 🙂

          1.    Cocolium cenahna

            HAHAHAHA sahenteuna henteu aya dina postingan anjeun, tapi héy éta salah sahiji anu henteu tiasa ngeureunkeun kahoyong pikeun ngéléhkeun anjeun, sareng anjeun kaleungitan teuing, anak, tingkah laku anjeun nyaéta anak di handapeun umur 15 taun sareng teuing capricious, pikeun mastikeun anjeun henteu aya yén anjeun sorangan anu ngalawan éta, anjeun nyarios parah ka saha waé anu "nganggo kode gratis" tapi anjeun nganggo sistem operasi anu henteu ngan ukur ngagunakeun perangkat lunak gratis tapi sajaba ti henteu ngan ukur ngaleupaskeun hiji-hiji waé parangkat lunak na hoyong cocog Sedengkeun pikeun hal-hal anu sanés, kuring henteu émut yén bagian tina HTML 5 nyatakeun yén (sapertos biasa) "sipat" na ogé, éta "perusahaan" henteu aya deui.

            Hayu, liren janten sapertos kitu, upami 92 kanggo taun kalahiran anjeun maka kuring henteu lepat kan? asak sakedik sareng éling kana hal-hal anu anjeun ucapkeun sareng lakukeun, éta mangrupikeun naséhat anu séhat.

          2.    pandev92 cenahna

            enya enya ok, :), langkung saé angkat ceurik ka indung anjeun, anjeunna bakal ngupingkeun anjeun :), maka upami waktosna sumping nalika anjeun dilarang ku cara trolling teras-terasan, tong sambat.

          3.    Cocolium cenahna

            Hahahaha sareng sahenteuna sahenteuna hiji hal anu jelas kuring gaduh indung hahahahaha (ceuk anjeun ... siah kuring parantos terang jenis pendidikan naon, anu paling miskin)

          4.    pandev92 cenahna

            Dina jargon Internét, troll atanapi trol1 ngajelaskeun jalma anu ngeposkeun pesen anu provokatif, henteu relevan, atanapi henteu topik dina komunitas online, sapertos forum diskusi, ruang obrolan, atanapi blog, kalayan niat utami pikeun ngangsonan atanapi ngaganggu. Émosional. réspon pangguna sareng pamiarsa, kalayan tujuan anu beragam sareng pikaresepeun2 atanapi, ku cara anu sanés, ngarobih paguneman normal dina topik diskusi, nyababkeun pangguna anu sami ambek sareng silih adu. 3 4 Troll tiasa nyiptakeun pesen kalayan jinis eusi anu béda-béda sapertos kurang ajar, nyinggung, bohong sesah dideteksi, kalayan maksud ngabingungkeun sareng nyababkeun parasaan pacampur dina batur.

            = anjeun troll

          5.    Cocolium cenahna

            Dina jargon internét ... hahaha, naha biayana pisan anjeun pikeun ngaleungitkeun éta tina wikipedia? atanapi éta geek? hahahahaha, pasihkeun ka budak, jam sabaraha kuring ngarobah topik? Kuring ngan ukur nuliskeun pikeun ngabenerkeun anjeun, tapi salaku budak leutik anu alus anjeun henteu hoyong diajar, total anjeun troll blog ieu kusabab éta blog LINUX sanés anjeunna: Kusabab kuring ngalih kana OS X, tetep éta pikeun anjeun yén teu aya anu paduli, diajar tina kritik konstruktif, éta bakal ngabdi dina kahirupan anjeun, sareng lirén maénkeun pinter anu sanés anjeun.

        2.    eliotime3000 cenahna

          Kuring gaduh chipset anu dianggo ku @ pandev92, kuring mimiti maénkeun sareng alsa kusabab soantenna dinonaktipkeun nalika kuring muka Ardor sareng ALSA sareng ku balikan deui sadayana direngsekeun teras disada deui. Naha anjeun henteu kéngingkeun bantosan ngan ngetik "alsa" kana konsol sareng ningali pilihan anu dipasihkeun ku anjeun?

          Anu nuturkeun anjeunna, kéngingkeun anjeunna.

        3.    Manu Rincon cenahna

          +1 🙂

  20.   Diego. cenahna

    Abdi resep kabébasan anu ditawarkeun GNU / Linux 🙂

  21.   Zagur cenahna

    iTunes mangrupikeun pamuter HORRIBLE.

    1.    pandev92 cenahna

      sumur, aranjeunna cara ningali hal, nalika kuring nganggo éta dina windows kuring yakin sami, ayeuna kuring nganggo dina osx, pendapat abdi parantos robih.

      1.    Cocolium cenahna

        Kuring henteu ningali bédana antara Windows sareng OS X kaleresan.

        1.    pandev92 cenahna

          Dina pagelaran éta ngagaduhan bédana anu gedé, sareng éta mangrupikeun hal anu dilaporkeun dina sababaraha forum anu saleresna :).

          1.    Cocolium cenahna

            Hahahaha sareng kinerja naon anu tiasa ditawarkeun ku pamuter musik? dina waktos anu diperyogikeun pikeun dimuat? dina konsumsi mémori anjeun? kumaha gancang anjeun milari lagu karesep anjeun? hahahahaha, ayeuna saé kanggo milarian musik sareng kuring satuju sareng anjeun, milarian gancang, sabab salain ti éta ngajantenkeun basis data na anu ageung, sareng dina poin anu sanés ogé…. parantos aya pamaén anu langkung saé anu ngalakukeun éta, sabab kuring parantos nyaritakeun ngeunaan Linux Anéh Déngékeun, gancang, enteng, mangpaat…. atoh.

          2.    pandev92 cenahna

            kinerja naon? waktos mimiti, waktos ngalih antara panutup, ngagulung lagu sareng seueur deui, tapi naon anu anjeun bakal terang :).

          3.    Cocolium cenahna

            JAjajajajaaaaaa kuring terang langkung seueur tibatan anak anjeun anu mangrupikeun kanyataan, sareng saha waé anu lebet kana situs ieu kanggo masihan koméntar, duka teuing anjeun percanten pisan nalika anjeun henteu aya artos, éta sababna anjeun sareng OS X sistem operasi pikeun anu lemah mental sapertos anjeun .

          4.    eliotime3000 cenahna

            iTunes pikeun Windows ngagaduhan konsumsi memori anu teu waras anu boro-boro kuring nganggo éta pikeun ngapdet ios anu aya dina iPod Touch sareng iPhone. Salaku pamuter musik dina sistem Redmond nya éta nangis, tapi pikeun Mac, éta ngan saukur "hébat" kumargi nganggo sistem Kakao sahingga béda na jero antara versi Windows sareng versi Mac.

            Antara QuickTime sareng VLC, kuring langkung resep VLC (pamuter média nyata) pikeun raoseun sareng kamampuanna maénkeun format média anu béda anu ampir dina sadaya platform. Kuring boro ngagunakeun QuickTime digawekeun ku Adobe Premiere sareng Saatos Balukar.

        2.    eliotime3000 cenahna

          Beda utama antara OSX sareng Windows NT 5.X / 6.X nyaéta, dina OSX, anjeun tiasa nyalin KABEH folder program anu dipasang sakaligus, kalayan nami pangguna sareng konci produk kalebet. Di sisi anu sanésna, dina Windows, sahenteuna anjeun gaduh kaamanan anu gumantung kana perpustakaan pendaptaran anu dipiboga, sabab sanaos anjeun damel kopypasta anu biasa-biasa waé, program propriétari sapertos kitu moal jalan sareng sahenteuna anjeun gaduh kaamanan yén Suite anjeun moal disalin.désain sapertos Adobe, contona.

          Béda anu bénten-bénten nyaéta Microsoft langkung lemes sareng istilah nyalin sareng ngadistribusikaeun, anu ngadorong anjeun ngandelkeun langkung seueur kana sistem tibatan OSX, anu istilah sareng syarat na mangrupikeun serat anu maot di seueur nagara, tapi éta henteu ngagaduhan gampang dipasangna Windows dina PC kusabab GUI getihna.

          Dina hal stabilitas, duanana sami-sami. Ngan Windows anu dipikaterang ku keuneung Achilles na ti mimiti sirah dugi ka jempol sareng ngan ukur di OSX anu dianggo pikeun ngijinkeun malware lebet sareng sabab jarang aya kasus anu kaleungitan data sapertos dina Windows, henteu kedah dipasang antimalware (dina Linux. Henteu perlu dipasang antipirus sapertos ESET, kumargi réspon kana mangpaatkeun langkung gancang tibatan dina OSX sareng Windows).

          1.    Cocolium cenahna

            Tingali kanyataanna nyaéta kuring henteu pernah ngalakukeun éta trik nempelkeun OS X, tapi niup anu anjeun ngan saukur ngahapus «app» (anu kuring béréskeun langkung MAriCa pikeun ngarujuk program) tina diréktori aplikasi sareng éta waé, sabab nalika kuring masang Final Cut sareng kuring ngamutahirkeun éta kusabab éta nanyakeun konci pendaptaran anu valid sareng kusabab kuring henteu gaduh, kuring teras-terasan "uninstall" kanggo uih deui ka vérsi sateuacana sareng moal aya anu ngantep kuring ngainstall deui sabab konon program na masih di ditu, dina sababaraha kecap nyata pikeun dipikahoyong ti JADI.

            Sedengkeun pikeun antivirus, kusabab Apple anu sami «ngusulkeun» pisan marahmay sababaraha waktos ka pengker yén AV dipasang saprak: «Henteu sadayana sistem operasi kebal ka virus» hahahaha, sareng ogé saran éta henteu aya deui dina situs anjeun pikeun yén aranjeunna ngan saukur parantos gaduh AV terintegrasi anu disebut xProtect sareng tangtosna kareueus aranjeunna henteu ngakibatkeun aranjeunna ngaku yén, leres? Anu paling parah nyaéta aranjeunna henteu nganggo bit anu henteu dijalankeun sareng DEP sareng berkat ieu teu aya virus dina PC sapertos kitu, sareng ayeuna kirang berkat UEFI anu dibenci ku Linuxeros, tapi hé éta kanyataanna, Apple sarébu kali langkung parah tibatan Microsoft sareng teu kakantun para penggemarna.

          2.    eliotime3000 cenahna

            @Cocolio:

            Nyatana, seueur program anu ngagaduhan Apple ngagaduhan pagelaran anu pikareueuseun ku antarmuka pituinna, anu bahkan VLC, anu didamel ku QT, langkung saéna (ku sabab kitu kuring nyebutna ngan saukur "aplikasi").

            Pokokna, tibatan OSX, kuring bakal nyarankeun anjeun masangkeun OpenBSD sareng KDE supados anjeun sadar kumaha kaunggulan sistem ieu dibandingkeun sareng OSX.

          3.    pandev92 cenahna

            Mhh @ eliotime3000, pagelaranna teu aya hubunganana sareng aqua, nyatana aplikasi sapertos mail, iwork, safari, aquamacs sareng sajabana. aranjeunna gaduh pagelaran anu saé pisan, tibatan clementine dina crawls pc kuring (éta aya dina qt), sareng kuring ngagaduhan i5 3570k anu rada overlocked.

            Jelas saha waé anu hoyong nganggo osx, nganggona alesan anu béda pisan tina pangguna openbsd anu mungkin, sareng kaseueuran alesan tiasa diringkeskeun dina permén panon (subyektif pisan), sareng panggunaan aplikasi anu tangtu sapertos ms office, Adobe Photoshop, Logika pro, garage band (XDDD ieu anu kuring anggo) atanapi aplikasi komérsial anu sanés.

            Jelas henteu aya OS anu sampurna, aya OS anu ngaliput propil pangguna anu béda sareng teu aya pangguna éta anu langkung goréng atanapi langkung saé tibatan anu sanés.

  22.   Pablo N. cenahna

    Abdi ngadamel koméntar dina situs ieu sareng éta tétéla dihapus ¬¬

  23.   supa cenahna

    Nya, éstétika umum OS X éndah, kuring masih kataji ku minimalis komputer Apple sanaos kuring terang yén OS na nyaéta chestnut. Kuring henteu ngarobih ti GNU / LINUX atanapi maénkeun éta pikeun anu aya konsol (sareng uap) sanaos kuring sanés gamer anu tiasa nyarios. Kuring ayeuna nganggo Trisquel 6.0 sareng sateuacana 5.5 langkung ti sataun sareng netbook studio kuring ngarepkeun masang Elementary OS (béta 2) dina sababaraha dinten ka payun.

    Ngeunaan pamaén, kuring resep Musik sareng Banshee sanaos anu terakhir kuring lirén nganggo éta pikeun ngahargaan anu baheula. Upami teu kitu kuring henteu tiasa ngawartosan anjeun.

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring teu boga artos pikeun nyéépkeun konsol anu kuring bakal maén 2 atanapi 3 kali saminggu xD hiji atanapi dua jam—

    2.    pandev92 cenahna

      Nyatana, komputerna anu paling henteu dipikaresep ku kuring, dinten ayeuna aranjeunna parantos ngaluarkeun seueur komputer anu sami pikeun 300/400 euro kirang sareng langkung manpaat.

  24.   lewatoto cenahna

    Perkawis poin ka dua, kuring henteu terang naha anjeun parantos nganggo musik (http://flavio.tordini.org/musique) henteu enya enya anjeun hartosna anu sapertos kitu, musik dina kasus Fedora sayogi di Repositories.

  25.   Jibril cenahna

    Musik ti gnome sareng musik ti SD bakal ningkat kana sababaraha waktos, anu kuring pikahoyong aya ogé dina linux nyaéta program anu sami sareng codekit.

    1.    pandev92 cenahna

      musik dasar anu paling kuring resep di gtk tapi tetep henteu seueur hal 🙂

  26.   MB cenahna

    Nightingale gaduh SHOUTcast salaku radio

  27.   Urizev cenahna

    Abdi hoyong bagikeun pangalaman kuring. Kuring parantos nganggo Linux langkung ti 12 taun sareng salami waktos éta kuring henteu nganggo anu sanés kajabi Windows pikeun hal-hal khusus. Kuring parantos ngalangkungan seueur distro sareng lingkungan desktop. Abdi sareng kuring yakin yén kuring bakal babarengan jeung dunya bébas mangtaun-taun. Nanging, kuring henteu acan nyobian Mac.

    Nembe (2 taun ka pengker) Kuring sacara ahli dédikasi pikeun pangwangunan ios diantarana waé. Ti mimiti kuring nyobian nganggo émulator pikeun ngajalankeun MacOSX dina Linux tapi dina seueur kaayaan éta henteu tiasa dianggo. Tungtungna kuring teu boga pilihan tapi pikeun mésér Mac Mini.

    Mémang nyatana yén éta téh nowhere deukeut sakumaha goréng Windows. Éta ngagaduhan langkung stabilitas tibatan ieu. Pikeun Linuxero langkung raoseun kusabab anjeun gaduh terminal anu bash, janten UNIX filosofi file sareng sistem na sami.

    Tapi kuring masih sono ka Linux. Titik kabébasan terang naon anu kajantenan sareng naha dina sagala aspek teu berharga pikeun kuring. Leres, Mac tiasa dianggo pisan sareng stabil, éta ngagaduhan épék anu hadé pisan sareng lancar, éta pisan digosok, tapi pangguna henteu ngagaduhan kaputusan nalika mutuskeun naon anu kedah dilakukeun sareng sistemna. Éta saé pisan ... tiasa. Kuring yakin yén kaéndahan subyektif sareng jalma anu henteu resep penampilan Mac henteu kénging ngarobih tampilan na.

    Pondokna, kuring pikir éta mangrupikeun sistem operasi anu saé, anu anjeun tiasa damel kalayan sampurna, éta henteu sesah adaptasi upami anjeun asalna tina Linux, jsb ... tapi éta henteu ngagaduhan hal anu mendasar pikeun kuring: Kabébasan.

  28.   Hakim 8) cenahna

    Ieu tutorial tentang kumaha cara ngarékam audio internal mesin anjeun. 😉

    http://www.jesusda.com/blog/index.php?id=434

    Salu2 Yesus 8)

  29.   Alex cenahna

    Ngeunaan bebasoffice, leres éta peryogi pamutahiran antar muka, tapi kabeneran aranjeunna parantos ngalaksanakeunana.

    The v. 4.1 bakal parantos sumping sareng sidebar (sanaos henteu diaktipkeun sacara standar saur kuring):
    http://gnulinuxvagos.es/topic/1438-libreoffice-41-nos-trae-cambios-en-su-interfaz/

    Salaku tambahan, aranjeunna ogé bakal ngarobih dina vérsi salajengna atanapi dina ikon salajengna sacara standar pikeun anu langkung elegan:
    http://www.webupd8.org/2013/06/try-new-libreoffice-flat-icon-set.html

    Ngeunaan kalkulus, katingalina aya kamajuan anu signifikan ogé dilakukeun dina éta:
    http://worldofgnome.org/libreoffice-4-1-will-shine-cleaner/

    1.    Manu Rincon cenahna

      Éta anu kuring sering nyarioskeun, Linux Ubuntu ningkat unggal dinten, sareng naon anu anjeun mendakan bulan payun panginten henteu aya hubunganana sareng naon anu aya ayeuna. Aya seueur jalma anu masih mikir yén sistem operasi Linux sapertos 10 atanapi 15 taun ka pengker.

    2.    ucing cenahna

      ikon na siga anu mirip faenza anu dipasang di dieu (https://blog.desdelinux.net/faenza-iconos-para-libreoffice-4-0-0/), anu kuring anggo kusabab katingalina saé ... saur jalan anu dituturkeun LibreOffice saé, kumargi sahenteuna dina desain éta pikareueuseun (teu kakantun yén sanaos kompatibilitas anu saé sareng Office 2003, éta tetep henteu ngagaduhan 2007 sareng langkung luhur, sareng yén format énggal dumasar kana XML parantos lami kaluar), sareng nambihan kumaha rupina dina KDE

      1.    Alex cenahna

        Upami aranjeunna katingalina sami, sigana ayeuna jenis desain parantos modis, sareng sajabina panulis faenza-libreoffice ogé kolaborasi sareng anu énggal.

      2.    Manu Rincon cenahna

        Sareng masalahna sanés MS ngalakukeun sagalana sabab Kantor na henteu cocog sareng Openoffice atanapi Libreoffice? Pas Libreoffice cocog sareng Office 2007 sareng 2010, hayu urang tingali sabaraha lami kanggo ngarobih pormatna deui.

        1.    pandev92 cenahna

          Henteu nanaon, format oxml kabuka ..., masalahna nyaéta kuring kantos ngalungkeun diri kuring ti baheula, terang yén éta hésé pisan dilaksanakeun.

  30.   eliotime3000 cenahna

    Ngeunaan panggunaan OSX86 anu dianggo ku @ pandev92, kuring kedah nyarios kieu:

    Kuring masang iAtkos 7 dina Chip PC anu lami sareng anu kaserang. generasi, anu ngajalankeun OSX Leopard installer tanpa masalah. Tapi saatos sistem dipasang, peryogi saabad kanggo antar muka aqua sapinuhna ngajalankeun. Upami anjeun tiasa muka antar muka aqua tina installer OSX ngan ukur sakedik 1MB pidéo sareng di luhur éta pidéo na tina S32, naha antarmuka henteu ujug-ujug dimuat nalika éta parantos dipasang?

    Panilitian engké, kuring reuwas yén sakitar 256 MB video diperyogikeun pikeun panganteur OSX ngajalankeun normal (dua kali langkung antar muka Aero Windows Vista / 7), sareng upami urang nambihan paningkatan panggunaan sumberdaya nalika nganggo pamuter flash nalika ningali pidéo YouTube, GUI langkung gampang nabrak ku cara langkung bencana tibatan Windows Aero nyalira ngaji sareng Flash Player.

    Maka kuring mutuskeun henteu masang OSX dina PC kusabab konsumsi video anu teu waras ku antar muka Aqua na, sareng kuring bakal nguji éta di "lingkungan alam" na (monopoli, monopoli dimana-mana) sahingga nyingkahan masalah.

    1.    pandev92 cenahna

      Man, tapi anu normal ayeuna nyaéta anu ngagaduhan sahenteuna 512 mb grafis…, dinten ayeuna bahkan gt610 (kartu poop poop poop), anjeun tiasa mindahkeun lingkungan aqua kalayan gampang.
      Meureun pc mana waé 500/600 euro, langkung seueur performa tibatan mac mini atanapi imac kalayan grafik intel ...

      1.    eliotime3000 cenahna

        Leres, kuring terang, tapi jaman harita kuring masih nganggo jumper Windows Vista Ultimate PC pikeun langkung seueur INRI, sareng éta leres-leres pikareueuseun pikeun kuring sareng kalayan laju internét sapertos anu kuring ... Dugi ka kuring ngagaduhan kasempetan pikeun ngaunduh Debian Squeeze saatosna Saatos ngalangkungan cobaan éta, kalénder kuring anu parantos diusir hirup kalayan kagancangan na, sareng ti saprak éta kuring sareng Debian Wheezy sareng Windows Vista sareng HP Workstation anu dina kaayaan sahingga henteu sangsara sapertos PC Chips abdi ka-1 . generasi.

    2.    Cocolium cenahna

      Hayu tingali hackintosh kuring nyaéta (éta?) HP DV6000 nyaéta C2D of 2.1 4 dina RAM sareng 512 dina video GT 8800, kuring ogé dipasang dina desktop kuring anu ina i7 tina 2.66 Ghz 12 dina RAM 1 Gb video Nvidia 220 (enya enya parantos kuring terang) sareng sajumlah hard drive, OS X damel kanggo kuring reeebien, tapi pastina teu aya anu tiasa kuring laksanakeun dina OS X sareng sanés di Windows janten kuring miceun éta sistem operasi anu kosong, sabab nalika ngalakukeun pembaruan éta ogé Aranjeunna raksasa sabab asup ka iblis sareng deui urang kedah nempatkeun KEXT anu dikutuk dina urutan.

      Anu kaget kuring Elio nyaéta anjeun sanggup masang sistem éta dina mesin éta hehehehehe, sigana anjeun kedah nempatkeun saratus pon modifier dina ngamimitian.

      1.    eliotime3000 cenahna

        IAtkos anu kuring anggo parantos ngagaduhan dukungan pikeun jenis mainboard éta. Pokokna, kuring henteu kantos masang hackintosh deui kusabab GUI anu beurat (upami kuring hoyong GUI anu saé pisan, kuring bakal nganggo KDE dina GNU / Linux sareng Aero dina Windows Vista / 7).

        Sabulan ka pengker kuring nguji MacBook sareng kuring sadar yén pikeun nutup permanén program di OSX, kuring kedah ngalakukeun CMD + X supados nutup program sareng henteu ngonsumsi langkung seueur RAM. Salaku tambahan, kuring teu sial ngagaduhan touchpad hiji-tombol kalayan teu kuatna teu pencét-katuhu sareng keyboard ... Nyaan kuring rumaos langkung kaleungitan tibatan indung Marco, henteu mendakan konci aksen sareng kurung sareng oblique (sareng éta dina basa Spanyol).

        Mudah-mudahan OSX nutup program anjeun pikeun saé ku ngan saukur ngaklik tombol tutup beureum sareng henteu ngalakukeun CMD + X pikeun nutup program naon waé.

  31.   Leon Ponce cenahna

    Abdi satuju pisan. Sanaos henteu masihan kuring masalah pulsaaudio (pakakas meureun) kuring henteu kantos tiasa ngarékam sora internal sareng mikro, sareng anu ngajantenkeun podcast tiasa ngabahayakeun.

    Abdi hoyong sebutkeun yén kuring ogé sacara pribadi ngalaman sababaraha masalah anu kuring pikir kedah diperhatoskeun:
    - masalah nalika maca CD. Kuring salawasna ngagaduhan aranjeunna. Sareng kuring henteu ngarujuk kana CD propriétari (ironisna, éta cocog sareng kuring), kuring ngarujuk kana CD anu kuring bakar ku data kuring (dokumén, gambar, pilem…) Kuring salawasna ngagaduhanana, sareng henteu masalah paket naon anu kuring pasang, éta moal pernah ngaleungit. Nyatana, ayeuna kuring nuju di Windows pikeun tiasa ngalirasi hal-hal ka DD éksternal kuring, sabab kamari kuring gagal deui saatos masang kuring henteu terang sabaraha paket.
    -masalah ku wifi. Palasik. Kacuali Ubuntu, sadaya distro anu kuring nyobian parantos masihan kuring masalah dina hal ieu. Sareng ogé, masalah anu teras-terasan: supir Wi-Fi henteu sayogi sacara standar. Sajauh ieu saé, euweuh kajadian. Kuring buka pilihan unggal distro pikeun masangna, sareng di dieu masalahna dimimitian. Kasalahan nalika diunduh supir, masalah henteu milarian bungkus anu diperyogikeun pikeun masangna…. Kristus, kuring henteu terang kumaha aranjeunna ngalakukeun éta, tapi iraha waé kuring masang distro pikeun nguji éta, kuring kaleungitan dua jam dina hal ieu. Sigana mah wajar pikeun kuring yén Ubuntu parantos ngumbar na dina distros sanésna sadayana aya masalah, sareng hal anu sami kajadian pikeun seueur jalma.
    -Supados LibreOffice, masalahna sanés ngan ukur antarbeungeut. Nyaéta nalika anjeun nyobian ngalaksanakeun anu langkung maju tibatan dokumén saderhana anu dijajarkeun, éta mimiti gagal dina cara anu gedé. Kuring parantos kéngingkeun mania ageung pikeun sababaraha kali kuring digantung nalika nyobian masihan pilihan format kana dokumén, atanapi yén éta parantos ngancurkeun format hiji dokumén ngan ku muka éta.

    1.    pandev92 cenahna

      Mhh perkawis wifi, kuring ngagaduhan masalah sambungan kalayan wifi anu sakuduna cocog sareng linux osx sareng windows, sareng tungtungna mah kuring milih nempatkeun kaamanan wep .., wpa ngagantung sambunganna sacara acak ...

      Ngeunaan CD, hiji-hijina masalah anu kuring ngalaman nyaéta CD CD asli Jepang, anu dina pamaén linux henteu nunjukkeun tag, antukna kuring mendakan éta kusabab pamaén sapertos iTunes atanapi Windows Media Player, nganggo gracedb (anu proprietary , database), tibatan sadayana sanés nganggo freedb, anu opensource tapi henteu lengkep sakumaha anu munggaran.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Gracenote saé di Winamp, tapi dina Windows Media Player sareng iTunes éta henteu tiasa mikawanoh albeum ku seniman anu henteu dikenal anu didamel tina cakram kosong. Upami Gracenote ngaleupaskeun kode sumberna bakal langkung saé, tapi kuring henteu ningali kamungkinan aranjeunna bakal ngalakukeunana pikeun tujuan anu lumayan (sapertos anu terjadi sareng label Jepang).

        Tapi naon anu kuring henteu ngarti naha sih aranjeunna henteu ngaleupaskeun edisi vinil anu tiasa dikumpulkeun pikeun seniman terbaikna pikeun pasar barat, kumargi aya kamunduran populasi ngora di tanah Jepang sareng palaku musik Jepang angkat ka daratan barat sareng langkung sering.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Sedengkeun pikeun CD aslina, kuring teu ngalaman masalah jadi kuring henteu ngawadul ngeunaan éta. Sedengkeun pikeun WiFi, kuring henteu ngagaduhan masalah sareng TP-Link kuring, alhamdulillah éta ngagaduhan chipset Altheros anu mikawanoh éta sampurna, éta ngagarap keajaiban.

      Di sisi LibreOffice, éta ngagaduhan jalan anu panjang sateuacan saéstuna leres sareng OOXML.

  32.   Claudio cenahna

    Abdi mendakan pangalaman anu saé pikeun nyobaan OS anu sanés. Kuring nganggo CPM +, DOS, UNIX, Windows 3.1 / XP. Kuring henteu kantos nganggo MAC atanapi Win langkung lami tibatan XP (kecuali sakedik Vista). Upami batur ngagaduhan kasempetan pikeun nyobaan éta sareng resep ngagunakeunana, hayu waé éta dilakukeun sareng upami aranjeunna hoyong ngabandingkeunana sareng Linux, langkung saé kuring diajar ku cara éta!
    Kalayan produk industri anu kuring nyalametkeun, kuring netep sareng Puppy sareng Debian. Kuring henteu maénkeun kaulinan sareng ampir sadayana anu kuring lakukeun nyaéta surfing, kuring henteu ngagaduhan méwah sapertos 8GB RAM (anu paling kuat nyaéta 512KB). Janten kuring ngabagjakeun jalma anu ngajalajah di tukangeun wates anu kuring teu tiasa (sareng teu ngagaduhan niat lulus) sareng aranjeunna ngawartosan ngeunaan éta ku cara anu ngahibur. Hatur nuhun.

    1.    Claudio cenahna

      Sigana kuring mah indikator tina tulisan ngeunaan SO salah! Kuring nganggo Debian Stable + Mate + Iceweasel (upami Midori tina postingan anu sateuacanna leres).

  33.   kahirupan logam cenahna

    Kritik diri pikeun gnu / linux henteu leres-leres leres. kunaon ngan saukur pikeun kanyataan yén éta nyaéta openource / software gratis. Janten software openource / gratis masihan anjeun kasempetan yén upami anjeun henteu resep naon-naon, upami anjeun pikir aya anu tiasa ditingkatkeun. Ngalakukeun éta nyalira, ngarobih kode, aranjeunna henteu nawiskeun kode éta pikeun nanaon, sareng éta adaptasi sareng kabutuhan anjeun. Sareng upami anjeun badé masihan alesan naha anjeun ngalih kana apel, biar janten anu leres. Salaku conto, kuring bosen linux sabab sadayana dilakukeun dina konsol atanapi anu sapertos kitu. Komo sadayana bébas milih OS anu aranjeunna resep tapi henteu nganggo alesan anu teu masuk akal.

    1.    pandev92 cenahna

      Bisi wae anjeun salah, tina sudut pandang anjeun, sudut pandang éta ogé lumaku pikeun program freeware, upami anjeun henteu resep, maka nganggo anu sanés, atanapi balik deui ka kanyataan, kusabab nagara éta masihan anjeun langkung seueur tibatan anjeun anjeun mayar pajak unggal taun8 kasehatan, pendidikan, bantuan kauangan, transportasi, perbaikan jalan), anjeun moal tiasa ngawadul kumargi aranjeunna masihan anjeun langkung ...
      Pamikiran éta henteu dimana-mana, hal anu sami tiasa nyarios yén jalma-jalma henteu tiasa ngawadul ngeunaan Microsoft Windows, sabab seuseueurna henteu mayar éta, sareng anjeun gaduh kabébasan nganggo naon waé anu sanés, sareng ku alesan yén anjeun nyiptakeun "konformisme kosmis"

  34.   peterczech cenahna

    Teu aya anu sapertos Debian Wheezy sareng Gnome-shell sareng ekstensi Menu Status Alternatip, Téma Pangguna diaktipkeun tina Gnome-tweak-tool (dipasang sacara standar dina Debian) sareng Dash to Dock extension (https://extensions.gnome.org/extension/307/dash-to-dock/) gigireun téma Zoncolor (http://gnome-look.org/content/show.php/?content=156189) sareng ikon Faenza (http://faenza-icon-theme.googlecode.com/files/faenza-icon-theme_1.3.zip) atanapi SD 3 anyar (https://launchpad.net/elementaryicons/3.x/3.0/+download/elementary.tar.gz).

    Éta réostia 😀
    Gambarna:

    http://www.mediafire.com/download/ho0wxcgbihu27r6/Sn%C3%ADmek_obrazovky_po%C5%99%C3%ADzen%C3%BD_2013-06-22_12%3A27%3A21.png

    http://www.mediafire.com/download/8f98m5b2f3s99fr/Sn%C3%ADmek_obrazovky_po%C5%99%C3%ADzen%C3%BD_2013-06-22_12%3A27%3A57.png

    Sareng pikeun anu hoyong BSD nyata pikeun masang srigala FreeBSD 😀

    1.    eliotime3000 cenahna

      OpenBSD langkung saé, sabab malware Flame ogé henteu tiasa lebet kana sistem éta.

  35.   Wisp cenahna

    Sareng ieu jalma anu sami anu henteu pernah hoyong diajar kumaha ngagunakeun JACK sasarengan sareng Pulseaudio, pasang nganggo sudo apt-get install pulseaudio-module-jack modul pikeun nyababkeun sora kartu internal sasarengan sareng JACK, ngajalankeun IDJC, sambungkeun palabuhan JACK PulseAudio Jack Tilelep kana input bantu atanapi input STR dina QjackCtl (dina lingkungan grafis, éta moal musna dina konsol) aktipkeun mikropon di IDJC sareng rekam langsung dina flacc, ogg atanapi mp3 dina IDJC Kaluaran audio sistem babarengan sareng mikropon na. Kuring tetep aya di luhur: upami anjeun henteu hoyong diajar nganggo Linux, langkung gampang janten fanboy Apple anu sampurna dilatih pikeun mencét tombol dina Aqua atanapi ngusap layar nangis sabab iTunes henteu nampi kartu kado anu aranjeunna pasihkeun ka anjeunna di supermarket. Aya unggal gunana anu malah masihan karunya.

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring parantos ngawartosan anjeun 4000 kali yén kuring parantos nganggo jack sareng idjc, sareng kuring bahkan ngagaduhan bantosan ti radio gnu, sareng éta henteu acan réngsé jalanna, kumaha kuring badé ngadamel midangkeun sareng jack? Sareng rékaman rékaman rékaman di waktos kanggo mencét? Naha anjeun henteu terang yén komputer kedah dianggo pikeun anjeun sareng sanés anjeun pikeun éta?

      Sareng masalah sanés anu dipasihkeun ku Jack nyaéta yén naon waé anu kuring lakukeun, kuring bakal ngarékam audio idjc tapi dina waktos anu sami kuring bakal ngupingkeun sorangan, upami kuring cicingeun kuring bakal kaleungitan sadaya audio, kuring moal muka éta deui atanapi salaku kado.

      Buka sareng ayeuna ceurik ka shelldon, éta pasti anjeunna bakal resep ngalaksanakeun 4000 léngkah, supados panginten tiasa dianggo atanapi henteu, metode anjeun.

    2.    pandev92 cenahna

      Ku jalan kitu, kusabab anjeun calik pisan, janten dina halaman ieu tutorial dimana anjeun ngarékam audio internal pc sareng mikropon anjeun, nalika maén gim uap naon 😀, pikeun nerd sapertos anjeun éta henteu matak sesah

      Aduh.

      1.    Wisp cenahna

        Crybaby tapi anjeun henteu nyobian. Kuring parantos nempatkeun léngkah sareng kuring sanés otaku, langkung-langkung tukang game janten anjeun moal pikaresepeun. Janten flamer resmi blog ieu, anjeun ngagaduhan kulit anu lemes nalika aranjeunna ngingetan kana kasedihan anjeun pikeun ngonpigurasikeun, sumawona program, program naon waé di lingkungan grafik. Sareng kuring henteu terang saha éta "shelldon" atanapi anjeun ngulang naon-naon 4000 kali, anjeun jelema anu henteu terangeun flamer (atanapi upami kuring nyarios "s00b" panginten anjeun terang naon anu kuring hartosna? Gunana ngaletak.

        1.    pandev92 cenahna

          Kuring ngawartosan anjeun yén kuring parantos milih rébuan kali langkung seueur tibatan anjeun nganggo linux, supir audio, konfigurasi supir pidéo, kompilasi kernel, sareng ngalaporkeun bug, janten lirénkeun hubungan sareng lakukeun tutorial bangsat, upami henteu kuring bakal nganggap éta Teu mungkin sareng anjeun ngan saukur nempatkeun dada.
          Sapertos anu dilakukeun ku pangguna, anjeun mangrupikeun jinis anu nyatakeun:

          »Henteu aya anu gagal dina Linux, anjeun siah»

          Sareng hatur nuhun ka pangguna haliber anjeun ieu henteu maju. Hatur nuhun pikeun ngingetan kuring.

        2.    pandev92 cenahna

          Ieu mangrupikeun komunitas, anjeun henteu ngalangkungan éditor, upami anjeun nyarios pisan ka diri anjeun, anjeun nunjukkeun kami pidéo dina YouTube anu didamel ku anjeun, saléngkah-saléngkah kumaha ngonpigurasikeun idjc sareng jack, tanpa kedah ngupingkeun sora anjeun nyalira salaku mulang. Sareng anjeun nunjukkeun ka kuring kumaha cara ngadamelna, jack sareng pulseaudio dina waktos anu sami sareng recordmydesktop, supados alat ieu ngarékam pidéo sareng dua sumber audio éta, sareng kuring bakal nyandak potrét, upami teu kitu kuring kedah nyandak anjeun pikeun "genti and publican"

          1.    Wisp cenahna

            Sareng naha kuring ngagaduhan kawajiban pikeun maréntahkeun otaku gunana anu henteu tiasa ngarékam pidéo na ngeunaan kumaha anjeunna maénkeun kaulinan na anu teu konyol? Nyatana, anjeun hiji-hijina anu ngalaporkeun ka kuring yén anjeun moal tiasa nganggo IDJC sareng Jack sareng PulseAudio (sareng pikeun catetan yén tutorialna aya dina blog ieu sareng dina blog pribadi kuring kalayan seueur kunjungan) saur kuring henteu, sareng kirang kusabab cara anu hadé anjeun naros ka kuring. Meureun anjeun bodo salaku bagal dina hoyong ngonpigurasikeun hulk anu pikasieuneun ku grafik sareng / atanapi kartu audio ti dasawarsa sateuacanna sareng langkung milih masang OS X 10.6 anu licik sareng bajak laut sareng iAtkos bahkan sateuacan pura-pura ngartos konfigurasi IDJC. Nya, bener-bener nyeri kuring ngingetan anjeun kana kasieun anjeun (atanapi naha kurangna IQ anjeun?) Pikeun ngonpigurasikeun naon waé dina Linux; Pokokna, hiji-hijina cara pikeun diajar nyaéta ku ngalaksanakeun hal-hal, henteu ku nyalin blog / wiki GNU Radio (naha masih aya?) Atanapi sareng masang salinan bajakan tina Steve Jobs sareng OS Jony Ive. Meureun upami anjeun sakedik langkung rajin sareng kirang sombong jalma bakal ngabantosan anjeun janten kirang gunana.

          2.    Cocolium cenahna

            Hahahahaha bravoooooo saé pisan Blade +1000

          3.    pandev92 cenahna

            Sareng naha kuring ngagaduhan kawajiban pikeun maréntahkeun otaku gunana anu henteu tiasa ngarékam pidéo na ngeunaan kumaha anjeunna maénkeun kaulinan na anu teu konyol?

            1- Anjeun henteu terang kumaha ngagunakeun google
            2- Anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana
            3- Anjeun troll bersertifikat sareng sebutan asal.

          4.    pandev92 cenahna

            Ahh sareng tutorial anu anjeun lakukeun pikeun pc kuring, éta henteu bérés dianggo: D, salain éta parantos aya tutorial anu sami sareng anu di internet sareng langkung saé.

            Sareng pc abdi sanés ti dasawarsa kapengker, henteu pak, éta sigana langkung kuat tibatan milik anjeun sareng sadayana 🙂

          5.    mcder3 cenahna

            Wisp. Upami urang aya sareng perkawis masalah alit sareng konfigurasi sistem ... saur kuring sistem GNU / Linux moal pernah kaluar tina gelembung 1% anu kasohor dina komputer desktop.

            Perlu diinget yén henteu sadayana anu nganggo komputer mangrupikeun teknisi, lulusan atanapi insinyur sistem pikeun ngungkulan masalah anu dina dirina sorangan dasar pisan dugi ka hiji titik.

          6.    eliotime3000 cenahna

            [di luar topik]
            Sareng nyarioskeun otaku fanboys antieverything:
            http://www.anmtvla.com/2012/04/el-problema-ofa-otakus-fanboys-anti.html
            [/ off-topik]

        3.    pandev92 cenahna

          Ku jalan kitu, ieu anu kuring hoyong anjeun laksanakeun pikeun nunjukkeun ka kuring yén anjeun tiasa

          https://www.youtube.com/watch?v=5QBX2wfG20A

          Aya jalma sanés anu parantos ngawartosan kuring supaya aranjeunna terang upami anjeun tiasa ngalakukeun éta.

          1.    Wisp cenahna

            Henteu kunanaon, kuring henteu hoyong tuang flamer anu henteu kapake tapi pikeun kapentingan manusa kuring bakal masihan palajaran anjeun:
            [youtube http://www.youtube.com/watch?v=PIWEhmC3YxE&w=260&h=190%5D
            Wilujeng sumping, hayu urang tingali upami anjeun diajar hiji hal.

          2.    Cocolium cenahna

            agul-agul upami anjeun kedah masihan spésifikasi komputer anjeun supados budak ieu henteu ngeluh deui, sanaos pastina anjeunna bakal nyarios yén komputerna langkung maju hahaha ngémutan kumaha sadar dirina.

          3.    Wisp cenahna

            Éta mangrupikeun PC normal anu dipasihan ku sakedik leungeun kuring (Pentium jam 2.7 Ghz, 4GB RAM, 250 GB hard disk, dipisahkeun ku Ubuntu Studio 12.04 sareng Crunchbang Linux 11 Waldorf) grafik terintegrasi sareng kartu audio (Gygabyte H61M-DS2) henteu aya kartu anu sanés. pikeun maénkeun kaulinan sakedik idiotis sapertos moron otaku. Janten saha anu tiasa maca tiasa ngalaksanakeunana.

          4.    Cocolium cenahna

            Brizno saé pisan, tétéla kutu buku anu tepa ieu nutupkeun sungutna sakali-kali, mudah-mudahan kolotna masihan anjeunna artos anjeunna hoyong mésér Mac anu dipikanyaah sareng lirénkeun kami ku karep sareng sombong anu murah, sareng nalika anjeunna ngalakukeun, anjeunna bakal nyerat pikeun bajingan sapertos appleweblog, applesfera atanapi naon anu kuring terang.

          5.    eliotime3000 cenahna

            Pidéo anu saé, @Brizno. Naon deui, kuring bakal masang éta pikeun tiasa ngalakukeun screencasts kuring pikeun tiasa ngalakukeun tutorial kuring pikeun GNU / Linux (nalika kuring nganggo Debian Stable sareng GNOME 3.4 Fallback dina HP Workstation kuring dioptimalkeun pikeun Windows Vista anu kuring ogé anggo sareng éta dina hard drive kuring).

            Nanging, JACK katémbong langkung langkung intuitif tibatan sistem rékaman audio sanés dina GNU / Linux. Hormat kuring.

  36.   Heero yuy cenahna

    Kaluarkeun crybaby ieu tina blog, punten Elav, tong ngantep anjeunna ngeposkeun deui, unggal-unggal ngadamel gelut bodo sapertos kieu !!! teu aya lepat anu sakedik kematangan nunjukkeun SMA (pandev92)

  37.   candelaria cenahna

    hai, abdi nyobian masang iTunes dina chromebook kuring sareng kuring henteu tiasa ... anjeun tiasa ngabantosan abdi? Hatur nuhun!